|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Nie czytasz? Nie idę z tobą do łózka
popieram akcję ![]() *** Cesaria Evora odeszła "Bo marzenia rodzą się w porcie iluzji..." piękne http://www.youtube.com/watch?v=VuhusthsUWM
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-12-17 o 19:53 |
|
|
|
#1952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() tam też jest - wyloguj się
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
bo jakoś więcej nie mam nic do powiedzenia
![]() Dobranoc
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-12-17 o 20:18 |
|
|
|
#1954 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1955 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31107973]No nie tylko, ale...Ty żonata jezdeź
Nic mi o tym nie wiadomo ![]() Ja wiem Winteria
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1957 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wróciłam ze zlociku, nażarłam się żurku z białą kiełbaską i teraz lenistwo
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1958 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31109030]Może tego co mi? Mi się chce trufli, a tak się składa, że mam na podorędziu ![]() Piwa [/QUOTE]chyba chciało mi się czekolady
|
#1960 |
|
grozi wypollizowaniem
|
niech mnie ktos osiweci o co chodzi na fejsie z tymi grupami znajomych?
ja wogole nie widze tej funkcji? i chyba nie wiem o co w tym chodzi? niech mnei ktos oswieci hel?
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możesz sobie jeszcze wybrać, w obrębie danej grupy, o jakich typach informacji chcesz być powiadamiana.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-12-17 o 22:07 |
|
|
|
|
#1962 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale jak mam ich pogrupowac? i czy dla tych grup moge ustawic co one widzą? jesu...ja fejsa nie ogarniam
|
|
|
#1963 | ||||
|
Panaroja
|
ziut wony
Cytat:
![]() Cytat:
pewnie C&M to C&A było jak nic ,ale ja ich za bardzo nie odrózniam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Betty , Karkki Do końca przelecę Was jutro ![]() Nature Millenaire wcale nie zwietrzałą i Alliage też nie , zwietrzało tylko to co było w rurce atomizera , po przepsikaniu jest ok Papa ide seu pospać ![]() jadłam dziś tort ozdobiony niebieskim słoniem ![]() i kurczaka aromatyzowanego tamaryszkiem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-12-17 o 22:12 |
||||
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba namotałam - ty piszesz o listach czy grupach? Bo ja ci pisałam o listach
![]() Niech ktoś wytłumaczy Polly, o co kamman Bo ja się zakręcę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy każdym swoim wpisie albo albumie możesz wybrać czy widzą to wszyscy znajomi czy tylko wybrana grupa. Ale nie pytaj, jak to się robiło, bo już nie pamiętam ale jak taka sierota jak ja sama rozgryzła, to musi być proste gdzieś tam na stronie głównej po lewej stronie w kolumnie masz listy - klikasz i czytasz, są opisy jak to działa.Dzisiaj przez fejsa rano śpiewałam Parabole tańczą ![]() http://www.youtube.com/watch?v=AGA_1...ature=youtu.be A teraz wieczorem nagle mi coś przeskoczyło... i: Parabelki tańczą, tańczą, tańczą, tańczą!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-12-17 o 22:17 |
|
|
|
|
#1966 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
aż weszłam polubić ![]() Cytat:
a okna wcale nie straszne przynajmniej na moje standardy Cytat:
sprzedałaś ten widelczany pierścień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#1967 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
yyy-chyba o listach ![]() bo grupe jednom załozyłam i dzial-to nie o to mi chodzi tylk oze dodaje znajomego i np nie chce zeby on widział mojątablice (o ile sie fogle tak da )a jak zrobic tablice niewidoczną dla nieznajomych? dodam ze grzebie w fejsie od rana i do niczego nie doszłam
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1969 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nic z tego nie wiem-nei dam rady...ciemna jestem..moze jak sie ukompie ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- ukompać się- siedzieć przed kompem aż do zgonu
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorowych
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-12-17 o 22:57 |
|
|
|
#1972 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
podjęłam właśnie kolejną próbę zrobienia naleśników, chyba najbardziej udana jak dotąd - nadal za miękkie i tym razem nie chciały się odklejać od patelni bez pomocy, ale przynajmniej się nie podarły
chyba im późniejsza pora tym lepiej wychodzą ![]() ![]() Cytat:
a to tak można
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
Ano tak,sprzedałam pierścień widelczykowy oraz 4 inne
I Scent, którego nikt tnie chciał na jesieni,kupiony za 25 zeta, po zrobieniu 10 ml odlewki poszedł za 66 zł! A pracownia to teraz klejnocik i mam zasłony brązoworude opalizujące na bardzo ciemnoszaro Teraz Wojtek zeszlifował stół do żywego i bejcuje, jutro lakierowanie Guciowi kupiłam wypasioną kuchenkę ze wszystkim- W.miał wątpliwości, ale Mu powiedziałam, że w końcu sam gotuje i jakoś Mu to nie uwłacza
|
#1974 | |||
|
Zakorzenienie
|
to jak będę miała wenę fotograficzną to obfocę i wrzucę
Cytat:
![]() Cytat:
też to mam Cytat:
od małego trzeba uczyć dzieci równości płci podziwiam zapał do sprzątania, mnie w tym roku świąteczne porządki tak jak by omijają tzn nie sprzątam i już, foch
|
|||
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Wspomnienie z Quality
![]() gucio w Q.jpg Gucio w Q2.jpg
|
#1976 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
gucio padł razony geniuszem swej matki
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę
Na drugim zdjęciu kombinuje, gdzie jeszcze mogą być ciasteczka
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31109030]
Piwa [/QUOTE]Nie lubię
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

Nie wie ktoś przypadkiem