Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-17, 22:33   #4831
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby

Wróciłam po kąpieli i zabawie z małym króliczkiem moim. Ależ ona jest mądra. Wymyśliłyśmy nową zabawę - ja szeleszczę papierkiem, w jakimś kawałku pokoju daleko od Ciki tak, żeby nie widziała, czym szeleszczę, a ona po słuchu dochodzi do tego, w którym ręku mam papierek. Mądra, nie?

Też się zastanawiam co z Kinią. mam nadzieję, że sobie wszystko wyjaśnili i TŻ dał jej wielki bukiet kwiatów na przeprosiny.

Wow, ile to już wspólnych Wigilii mieliście! Ta to będzie dopiero nasza druga wspólna. Tak to zawsze na pierwszy albo drugi dzień Świąt ja byłam zapraszana do J., a on do mnie.

Mój braciak ma teraz fazę na ksiązki z czasów wojny i okupacji - getto, obozy, podziemie, te klimaty. "dziewczynka w zielonym sweterku" właśnie o tym jest. Nic bardziej makabrycznego w przystępnej cenie nie znalazłam. mam nadzieję, że mnie nie wyśmieje

Piona za wydaną kasę! Ja dziś uzupełniałam rossmanowskie zapasy, heh. Maszynki, farba do łba na za miesiąc, parę tańszych rzeczy i wyszła prawie stówa

200 km w jedną stronę? Że też Wam się chce

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2011-12-17 o 22:34
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 23:07   #4832
rudy_moniq
Zadomowienie

Gajaa nie tak źle z tą Wigilią, dacie radę chociaż te nerwy mogły być zaoszczędzone
kamea szkoda, że święta spędzicie oddzielnie, ale skoro rodzina daleko to nie ma co
sylvi PIONA za brak żywej choinki... ta będzie nasza pierwsza... może Twoja pierwsza żywa będzie razem z panem P.
kinia martwimy się co u Ciebie... mam nadzieję że wszystko w porządku u Ciebie i TŻ
jlys podziwiam za tak daleką podróż w święta

ja święta poczułam właśnie dziś wędrując po pięknym Krakowskim Przedmieściu weszliśmy do empiku, i wiem, że dostanę jakąś książkę na święta TŻ też dostanie jedną z tych, które mi wskazał, muszę najpierw polukać w sieci czy nie ma gdzieś taniej
ten dzień był fajny, byłam z TŻ na grzanym piwku, potem na długim spacerze super
teraz ogladam Bridget Jones

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 23:32   #4833
sylvi_86
Zakorzenienie

tez ogladam bridget. uwieeeeeelbiam ten film, pierwsza czesc widzialam z milion razy:P
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 23:54   #4834
rudy_moniq
Zadomowienie

pamiętajcie Dziewczyny:
szczęście jest możliwe nawet jeśli ma się 33 lata i tyłek jak dwie kule do kręgli!

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
Stary 2011-12-18, 00:03   #4835
kinia860
Zakorzenienie

Hej laski widze ,ze i wy sie martwilyscie ,wiec wam napisze ,ze tz zyje i miewa sie hmm źle,ale na wlasne zyczenie.

Oczywiscie nikt sie do mnie nie odezwal ,wiec postanowilam pojechac do tz do domu ,a tam w garazu moj tata fuguje płytki ,mama tz je czysci ,a tz sie wykańcza na łóżku u siebie w pokoju.Nie poszlam do niego oczywiscie i nie odzywalam sie caly wieczor,potem siedzielismy wszyscy w kuchni ,moj tata smial sie z niego ,ze tyle popil i sie meczy teraz ,a mamusia co?? Karolku moze herbatki z cytryna ,Karolku moze mięte ci zaparze ,Karolku moze wypijesz sos pomidorowy
A ja mowie a niech sie wykancza skoro rozumu nie ma
Pierwszy raz od 6 lat widzialam,zeby tak zle sie czul po wodce,ja mu nie zabraniam sie napic,bo zapier...w tej robocie po 12 godz.albo i wiecej dzien w dzien ,wiec niech raz do roku sie napije w kolegami z pracy,ale tym sie wkurzylam ,ze mi nie dal znaku zycia ,a on nawet nie pamietal,ze do mnie dzwoniljak wysiadl z taksowki to odrazu do lazienki ,tel.mu sie rozladowal i w ogole armagedon.
Myslalam ,ze do do szpitala na kroplowke bede go wiozla dzis.
Oczywiscie przepraszal i obiecywal ,ze juz wiecej nie pije,zobaczymy w sylwestra moze juz nawet
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 00:14   #4836
rudy_moniq
Zadomowienie

uf, kinia, dobrze, że tak się skończyło
hehe, a TŻ musi przecierpieć swoje i tyle buahaha
a to że mama nad Nim skakała no cóż... hehe, ale Ty byłaś twarda

Stary 2011-12-18, 00:29   #4837
kinia860
Zakorzenienie

No bylam twarda bylam,ale juz mi sie pozniej go żal zrobilo jak stekal w bólu.
Nic nie jadl caly dzien tylko wymiotowla i serio mialam go wiez na kroplowke.

Pozniej mowie do tesciowej ,zeby dawala choinke to ja ubiore ,no i ubieralam z tesciowa choinke,jutro mamy jechac do mojej babci ubierac i pare rzeczy juz na swieta zawiezc,ciekawe czy narzeczony bedzie w stanei jechac:P

No i dostalam zestaw kosmetykow do tesciowej ,bo jej syn z Francji przeslal przez kogos ,ale ona ich nie chce ,byly woda toaletowa ,balsam i zel pod prysznic o te http://www.ceneo.pl/81764allegro, swiety zapach tak swoja droga.
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 01:05   #4838
rudy_moniq
Zadomowienie

kinia fajny zestaw

a TŻta nie było co żałować ja kilka razy w życiu też się tak urządziłam i nic nie jadłam ponad 24h, bo strułam się na maksa, ale don't worry, skoro jęczał i spał to znaczy że wszystko ok, gorzej jakby mdlał... jęczenie to dobry objaw ;P

dobra z Ciebie synowa, choinkę ubrałaś

generalnie dużo Dziewczyn na wątku ma wielką odwagę, ja w życiu (przynajmniej do tej pory) nie odważyłabym się jeździć do teściowej i spędzać z Nią czas bez TŻ

Stary 2011-12-18, 07:06   #4839
adela50
Wtajemniczenie

to ja z tż nie spędzałam wspólnie świat,bo albo był za granicą,albo no tak jakoś wychodziło...dowiem się w najbliższym tygodniu jakie ma plany świąteczne...dwa lata temu pamiętam jak mnie odebrał z opłatka u mnie w pracy, o 15:00 jak zaczęliśmy łamać się w firmie opłatkiem to zaczął sypać śnieg...a potem z tż tak miło spędziliśmy czas w jego mieszkanku...ale było fajnie....
W tym roku w firmie nie robimy wigilii...pozwalniali już tyle ludzi,że chodzimy jak w agonii,a za nie cały misiąc już wogóle mówimy sobie bye bye...jedni odchodzą bo zwolnieni, drudzy jadą daleko do siedziy firmy pracować
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 08:31   #4840
Promyk03
Zakorzenienie

Dzień dobry wczoraj miałam mało czasu na wizaż bo sprzatałam a później pojechałam do TŻ i dziś to samo najpierw zakupy później spotkanie z TŻ i jedziemy do kościoła

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 09:02   #4841
jlys
Zakorzenienie

ano chce sie jechac, nawt gdyby mialo być to 500 km, żeby zobaczyć sie z dziadkami, nie ukrywajmy, ale raczej sa coraz starsi niż mlodsi , a po za tym jak wam pisalam ze zdrowiem mojego dziadka nie jest najlepiej, i nawet jesli mozemy jechac na tylko 1 dzien w jedna strone ponad 200 km-jadę bez zastanowienia. nie wim dla mnie dziwne taki pytanie 'chce ci sie tyle jechać -?? bez urazy, ale jak pisalam nawet jesli mieszkaliby 500km od nas i mamy mozliwosc niestety na 1 dzien tylko pojechac to jade bo to moi najukochansi dziadkowie i kocham ich calym sercem !!!

my tylko 1 świąt nie spędziliśmy razem ;]

kinia no to tż dostal za swoje-cierpieniem

jedziemy zaraz po wódke do selgrosa

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-12-18 o 09:06
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 09:07   #4842
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
ano chce sie jechac, nawt gdyby mialo być to 500 km, żeby zobaczyć sie z dziadkami, nie ukrywajmy, ale raczej sa coraz starsi niż mlodsi , a po za tym jak wam pisalam ze zdrowiem mojego dziadka nie jest najlepiej, i nawet jesli mozemy jechac na tylko 1 dzien w jedna strone ponad 200 km-jadę bez zastanowienia. nie wim dla mnie dziwne taki pytanie 'chce ci sie tyle jechać -?? bez urazy, ale jak pisalam nawet jesli mieszkaliby 500km od nas i mamy mozliwosc niestety na 1 dzien tylko pojechac to jade bo to moi najukochansi dziadkowie i kocham ich calym sercem !!!

my tylko 1 świąt nie spędziliśmy razem ;]

kinia no to tż dostal za swoje-cierpieniem

jedziemy zaraz po wódke do selgrosa

Uważam tak samo ja też nawet jakbym miałam 500 km to bym pojechała

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2011-12-18, 10:25   #4843
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

dzień dobry
rzadko tutaj się wypowiadam, ale nie zapomniałam o Was, bo czytam Was na bieżąco tylko ciężko czasem mi się wbić w temat
chciałam dać znać, że żyję i napisać, że już nie jestem prrrrrawie narzeczoną, ale narzeczoną
także jeszcze 15 TŻtówek dostanie pierścionki (wg tej listy z 1 postu) więc trzymam za resztę kciuki
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 10:26   #4844
Kohnelia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
dzień dobry
rzadko tutaj się wypowiadam, ale nie zapomniałam o Was, bo czytam Was na bieżąco tylko ciężko czasem mi się wbić w temat
chciałam dać znać, że żyję i napisać, że już nie jestem prrrrrawie narzeczoną, ale narzeczoną
także jeszcze 15 TŻtówek dostanie pierścionki (wg tej listy z 1 postu) więc trzymam za resztę kciuki
gratuluje:cmo kpowiedz wszystko i poka pierscien
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 10:28   #4845
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

kawa, no to chwal sie szybciutko jak bylo;D jak sie zaczyna to sie konczy;p

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 10:39   #4846
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Umówiliśmy się z TŻ, że przyjedzie po mnie. Przyjechał i na dzień dobry wita mnie życzeniami, wycałował mnie i wyprzytulał i wręczył mi różę i kartkę urodzinową. Poszliśmy do mnie zanieść i wstawić różę do wazonu. W domu TŻ pyta mnie czy na obiad chcę iść do pizzerii czy do restauracji (tej w której świętowaliśmy drugą rocznicę), ja mówię żebyśmy poszli do restauracji, bo serwują tam pyszną kuchnię orientalną, TŻ zadzwonił i zarezerwował stolik. Potem mówi, że chciałby pojechać do supermarketu budowlanego popatrzyć za lampami do siebie i chce storczyk kupić. Pojechaliśmy, chyba z pół godziny wybieraliśmy storczyk i doniczkę, ale w końcu udało się i poszliśmy do kas zapłacić. Po zakupie TŻ mówi, że dawno mi obiecał kupić storczyk i to jest kolejny prezent urodzinowy dla mnie no to znów pojechaliśmy zanieść go do domu, żeby nic mu się nie stało. Mieliśmy trochę czasu to poszliśmy na długi spacer po mieście, potem na cmentarz, potem na obiad do tej restauracji, zjedliśmy posiedzieliśmy trochę, pośmialiśmy się i poszliśmy do mnie na herbatę i karpatkę, zjedliśmy, posiedzieliśmy z moimi rodzicami i TŻ pyta czy pójdziemy na Starówkę, bo dziś się zaczął Koncert Bożonarodzeniowy i jest też tam jarmark świąteczny. No więc postaliśmy tam trochę i posłuchaliśmy kolęd, a potem TŻ pyta czy pójdziemy koło zamku posiedzieć. Stoimy koło Zamku, popatrzyliśmy na widok oświetlonego miasta, potem na siebie, śmiejemy się, rozmawiamy, TŻ ciągle denerwował się, że jacyś ludzie koło Nas przechodzą i stoją i nie chcą sobie iść. Jak już byliśmy sami, TŻ zaczął mnie przytulać i całować najpierw w usta, potem w policzek, potem w ucho i szepcze mi do ucha ,,Kocham Cię", później ,,Kocham Cię Kochanie", potem ,,Kocham Cię Skarbie"..ściągnął rękawiczki i zaczął grzebać coś w kieszeniach kurtki, zaczął się zniżać, patrzę a on klęczy! chwycił moją rękę i zapytał ,,wyjdziesz za mnie?" ja stoję wryta i naglę krzyczę ,,Taaaak! Tak! Tak", wyprzytulaliśmy się, wycałowaliśmy i nagle z nieba zaczął prószyć śnieg

Najpiękniejsze urodziny jakie miałam, lepszych nie mogłam sobie wymarzyć
dalej nie wierzę w to, więc wybaczcie za brak spójności i logiki

Zdjęcie0715.jpg

Zdjęcie0716.jpg
Stary 2011-12-18, 10:48   #4847
Kohnelia20
Zakorzenienie

kawa swietnie wymyślił tż
pierscionek słabo widać ale ładny
Stary 2011-12-18, 10:53   #4848
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
kawa swietnie wymyślił tż
pierscionek słabo widać ale ładny
no niestety taki aparat mam w telefonie a innego nie mam
ale znalazłam podobny na stronie apartu, bo tego mojego nie widziałam
taki, tylko bez tych szlaczków http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod1975_0_o.jpg
Stary 2011-12-18, 11:57   #4849
bluesky89
Zakorzenienie

Witam niedzielnie
Jestem niewyspana, zmęczona i nadal leżę w łóżku.
Ale idę zrobić kawuchę i jakieś dobre śniadanko, to mam nadzieje, że mi endorfinki podskoczą :P
Kawa, gratuluje zaręczyn
Kinia, się TŻ załatwił. Mam nadzieje, że już mu lepiej..
Jlys, dobrze mówisz kochana!
Ja mam jeszcze 2 babcie i dziadka, bo jeden niestety zmarł jak byliśmy w Polsce na urlopie
I bardzo dobrze, że jedziecie do nich w święta.. też bym chciała moich zobaczyć. Ale to dopiero w maju...
Miałam iść dziś na jakieś zakupy, ale mi się nie chce Może w tygodniu się wyrwę.
I dziś mamy 8 miesięcy do ślubu
Stary 2011-12-18, 12:02   #4850
Kohnelia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Witam niedzielnie
Jestem niewyspana, zmęczona i nadal leżę w łóżku.
Ale idę zrobić kawuchę i jakieś dobre śniadanko, to mam nadzieje, że mi endorfinki podskoczą :P
Kawa, gratuluje zaręczyn
Kinia, się TŻ załatwił. Mam nadzieje, że już mu lepiej..
Jlys, dobrze mówisz kochana!
Ja mam jeszcze 2 babcie i dziadka, bo jeden niestety zmarł jak byliśmy w Polsce na urlopie
I bardzo dobrze, że jedziecie do nich w święta.. też bym chciała moich zobaczyć. Ale to dopiero w maju...
Miałam iść dziś na jakieś zakupy, ale mi się nie chce Może w tygodniu się wyrwę.
I dziś mamy 8 miesięcy do ślubu
o kurde my też własnie mi to przypomniałas
Stary 2011-12-18, 12:04   #4851
santom
Zakorzenienie

kurcze, ale ten czas leci my jak zdecydowalismy sie na slub bylo ok 10 miesiecy do slubu teraz juz mniej jak 5;D

blue, najgorzej jak sie zalegnie w lozku za dlugo: mi zawsze glowa zaczyna pekac i w ogole jakas taka.. niedobita jestem;p a co na obiadek dzis kombinujesz??

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-12-18, 12:30   #4852
bluesky89
Zakorzenienie

Kornelia, to się cieszę, że przypomniałam
Santom, no właśnie, tyle, że wiesz, ja przed 4 wróciłam z pracy.
Jak my się na ślub zdecydowaliśmy, to było 1,5 roku do ślubu. a teraz?
A na obiadek będą dewolaje z kurczaka, ziemniaczki i sałatka chyba
I wymyśliłam co upiekę na święta w końcu
Stary 2011-12-18, 12:45   #4853
santom
Zakorzenienie

no to w takim razie nie dziwie sie, zeproblemy ze wstaniem masz ale dzis tez mialam, tzn wstalam, bo chcialam z T. posiedziec jeszcze troche zanim pojedzie do pracy, ale ciezko mi bylo

a ja dzis chyba bigos zrobie bede go gotowac przez tydzien;D a na obiadek chyba tez cos z pieczarkami zrobie bo musze zuuzyc a mam schab rozmrozony, wiec cos pokombinuje

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-12-18, 13:02   #4854
bluesky89
Zakorzenienie

No to pyszny obiad się szykuje
Ja chciałam wczoraj zrobić fasolkę po bretońsku, ale w sklepie nie było. A do innego już mi się nie chciało iść. Może w tygodniu zrobię

Wiecie, że normalnie popruszyło śniegiem u mnie? Tak troszeczkę, ale był
Stary 2011-12-18, 13:15   #4855
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
ano chce sie jechac, nawt gdyby mialo być to 500 km, żeby zobaczyć sie z dziadkami, nie ukrywajmy, ale raczej sa coraz starsi niż mlodsi , a po za tym jak wam pisalam ze zdrowiem mojego dziadka nie jest najlepiej, i nawet jesli mozemy jechac na tylko 1 dzien w jedna strone ponad 200 km-jadę bez zastanowienia. nie wim dla mnie dziwne taki pytanie 'chce ci sie tyle jechać -?? bez urazy, ale jak pisalam nawet jesli mieszkaliby 500km od nas i mamy mozliwosc niestety na 1 dzien tylko pojechac to jade bo to moi najukochansi dziadkowie i kocham ich calym sercem !!! (...)
Kochana, jak byłam w Twoim wieku (ale to brzmi) to miałam jeszcze dwie babcie, a teraz nie mam żadnej dlatego ciesz się dziadkami póki możesz
podziwiam Was tylko za tą jazdę w święta... ja mam zawsze duszę na ramieniu, bo boję się jeździć w zimę nawet jak prowadzi tak doświadczony kierowca jak Tata... chociaż w tym roku narazie nie ma śniegu, ale podobno ma być...
ah, no i w sumie my też jedziemy, ale 'tylko' 150km do cioci, pierwszego dnia świąt jedziemy a drugiego wracamy uuu będzie świętowanie
Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
dzień dobry
ożesz Ty i tak spokojnie to mówisz?! Dziewczyno GRATULACJE!!!
i pięęękne urodziny, cudowne, a najcudowniejsze to szeptanie do ucha (aż mi się przypomniało, że mój TŻ nie jest ani grama romantyczny i nigdy czego takiego nie zrobi ;/)

a ja byłam w kościele i tyle... siedzę w domu Mama szykuje obiad, ale narazie nie potrzebuje pomocy

Stary 2011-12-18, 13:25   #4856
santom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
No to pyszny obiad się szykuje
Ja chciałam wczoraj zrobić fasolkę po bretońsku, ale w sklepie nie było. A do innego już mi się nie chciało iść. Może w tygodniu zrobię

Wiecie, że normalnie popruszyło śniegiem u mnie? Tak troszeczkę, ale był
u moich znajomych w okolicach londynu tez popadalo, ale chyba bardziej konkretnie
fasolke zrobilam chyba 2 tygodnie temui wpakowalam ja do sloiczkow ostal sie tylko jeden ale jeszcze na jakis mini szybki obiad bedzie

moniq to i tak zazdroszcze, ze dlugo mialas tych dziadkow ja jednego mojego dziadka tylko pamietam, a i to nie koniecznie z tej dobrej strony niestety;( bardzo zaluje, ze nie pamietam dziedkow ze strony mamy, dziadek zmarl jak moja mama miala 18 lat, babcia zmarla kiedy ja mialam nie cale 2 latka;( i mimo, ze ich nie znalam/nie pamietam to tesknie za nimi strasznie!!! bo wiem, ze byliby cudownymi dziadkami...

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-12-18, 13:28   #4857
Promyk03
Zakorzenienie

Kawa gratuluję
Piękne romantyczne zaręczyny i piękny pierścionek
ja wróciłam z zakupów

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2011-12-18, 13:33   #4858
adela50
Wtajemniczenie

kawa to wspaniałą informacja... ja bardzo często byam w Aparcie ostatnio, mamie kupiłam tam biżuterię złotą jako prezent pod choinkę za kilka stów i powiem,że sporo kupuje pierścionki zaręczynowe....Ja noszę biżuterię tylko z Aparta i ona zawsze robi wrażenie na moim tż, a wczoraj po raz kolejny byłam w pracy
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 13:35   #4859
Promyk03
Zakorzenienie

widzę że część zbliża się do końca kto zakłada 16

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2011-12-18, 13:42   #4860
jlys
Zakorzenienie

kja mam tylko dziadków od strony mamy, od strony ojca- dziadka nigdy nie poznalam bo zmarł jak mój tata był dzieckiem, a babcia nie żyje od 9 lat- więc umarla jak ja mialam 11.

kupiliśmy smirnoffa 20,04 za butelkę- Selgros.
podliczyliśmy gości i masakra . :/
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości