|
|
#1981 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Ju, gratuluję zbiorczo obrazu, pracowni, sprzedaży, wiciokrzewu, odnalezionych butów i już nie pamiętam czego ![]() Kamenie naleśników ![]() A Aileen współczuję... Ależ jestem dziś wygadana... Idę se. |
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj chyba ja się w krzaczory przejdę.
Red, gratuluję 10 000 I dobranoc |
|
|
|
#1986 |
|
BAN stały
|
A tu ciągle ryjbuk na tapecie, jak widzę... no cusz
|
|
|
|
#1987 |
|
Nindżopesz
|
Ooo, przegapiłam, dzięki
Ach jak ten czas leci tzn. posty... |
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
genialny koment, jak spojrzec na to zdjęcie ![]() Cytat:
http://equip.pl/product-pol-11778-To...-Classics.html ---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- myslałam, że wygrałaś 10 000
|
|
#1989 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad kawy i kotka-wariata
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
gdzie w Waszym mieszkanku to wszystko się mieści?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#1990 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nic z tego nie rozumiem..to przy kazdym poscie mam przelatywac wszystkich znajomych i wybierac ze ten widzi a ten nie?
|
|
|
#1991 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie pamiętam,żeby w przepisach było coś o tym,że nie można. Ale w praktyce to dość dupne rozwiązanie. Cytat:
macham znad kawy i rogalika
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-12-18 o 12:41 |
||
|
|
|
#1993 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() znad kawy |
||
|
|
|
#1995 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
nie lubię nocy zakupów, czemu ja zawsze na to się daję nabrać w aparcie kolejka do kasy na 40min ale zakupy zrobiłam, dziś ostatnie prezenty i koniec
|
#1996 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Heja!
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31115324] Why so serious? ![]() Śnił mi się dziś Safran Troublant... I kurde nawet przez sen nie wiem jak pachnie :/ |
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
jak mi się nie chce jutro jechać do tej Bydgoszczy
|
#1999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O a ostatnio do snu śpiewam didowi kolędy Niestety bardziej Ją to pobudza niż usypia, słucha zaciekawiona, bo takich "piosenek" za bardzo nie kojarzy Cytat:
Moja did ma mini warsztat ze śrubokrętem, wiertarką, więc spoko A wiertarką wierci wszystko i wszędzie Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2000 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
sprawność elektryka potwierdzona, kable skrócone, zwis kuchenny sufitowy powieszony, podłączony i działa
Cytat:
za luźne czyli jakie? za rzadkie? bo to było najrzadsze ciasto jakie zrobiłam do tej pory, wcześniej było zawsze gęstsze i naleśniki się rwały... w każdym razie zostały mi trzy sztuki, muszę wykombinować jakieś nadzienie obiadowe, kurde, jakoś łatwiej mi idzie z elektryką niż z kombinowaniem żarcia ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje ma konsystencję dość gęstej śmietany i jeszcze nigdy nic mi się nie porwało ![]() co do nadzionka, to nasze najulubieńsze to ruskie bolońskie pseudomeksykańskie: czerwona,a jeszcze lepiej czarna, puszkowa fasola, czoch, chilli(dużo) przecier pomidorowy, trochę oliwy,sól, pieprz, wsjo zblendowane i potem pomerdane z kukurydzą(niekoniecznie) albo na słodko-serek waniliowy+ brzoskwinie puszkowe. wszystko polane rozpuszczoną czekoladą edit: zapomniałam o jednych z moich ulubionych i megaszybkich nadzionek: do naleśnika pakujesz sos pomidorowy(lub keczup), parówkę, pokrojony kiszony ogórek i żółty ser. Wsjo zwijasz w rulonik i podpiekasz na patelni/w piekarniku
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-12-18 o 13:56 |
|
|
|
|
#2003 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
o, bolońskie dobra myśl ![]() edit: o, i te szybkie najsowe
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spróbuj może usmażyć naleśniki z mojego przepisu https://wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=1249, tylko z mniejszej porcji Jeszcze nigdy się nie porwały
|
|
#2005 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
spróbuję, tylko może bez dodatków ziołowych coby dało się je zjeść z domowym dżemem
|
|
|
|
|
#2006 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
ja tyż
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2007 |
|
Konto usunięte
|
Macham znad trufli o smaku migdałowym
![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Moje trufle zabiły bar |
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31118261]Macham znad trufli o smaku migdałowym [/QUOTE]![]() macham znad pierogów ruskich z boczkiem i cebulką
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad buły z masłem i salami oryginalnym Pick
|
#2010 |
|
grozi wypollizowaniem
|
odbyłam Turnera
![]() nieżły ale nia paduam z zachwytu jak Gucio
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

genialny koment, jak spojrzec na to zdjęcie

gdzie w Waszym mieszkanku to wszystko się mieści?