|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:)
Claris Kochana wszystkiego najlepszego, pociechy z męża i spelneinia wszystkich marzeń.
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi
straszne to, co napisałaś. No i pogratulować naszej służbie zdrowia... jak przez telefon, dyspozytor może stwierdzić, czy jest zagrożenie życia czy nie?
|
#1233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Carmi masakra, współczuję przeżyć a co do wysłania karetki to trochę dziwne, mój tż jak miał atak kamieni nerkowych to normalnie zadzwoniliśmy po pogotowie i przyjechało. także trafiliście na jakiegoś chamskiego dyspozytora
|
|
|
|
|
#1234 |
|
Wtajemniczenie
|
cześc Dziewczynki, miałam dzisiaj słodką pobudkę w postaci głosiku Frezi
To musi być dobry dzień![]() Carmi o matko.... Musiało być strasznie, współczuję przezyć Ona wróciła z Tobą do domu? Jak dzisiaj? A powiedz jeszcze co wyszło z Waszym autem i bratem, wszystko oki? Clarisko życzę Ci, żeby ten dom powstał szybko, żeby był mocny i piękny jak Wasza miłość, żebyście zapuścili w nim głębokie korzenie, żeby jego ściany niedługo odbijały radość dziecięcych głosów Wszystkiego dobrego![]() Józia bosko, tak trzymać! A swoją drogą nie powiem kto ostatnio biadolił, że chłopa nie ma Najka foremki ok mam, kupiłam rok temu na ciasteczka świąteczne, a za wałek służył mi... słoik I Carmi dała tutaj fajny łatwy przepis na pierniki, nie da się schrzanić![]() powinnam się chyba zabrać za pisanie rozdziału, ale nie wiem czy się zmuszę |
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Claris kochana życzę Ci dużo szczęścia, zadowolenia z męża, szybkiej przeprowadzki na swoje, lepszej pracy i spełnienia wszystkich marzeń
Carmi maskara. Współczuję przeżyć i mam nadzieję, że koleżance nic poważnego nie dolega. |
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Carmi to straszne , tak jak pisała Naj identyczne miała objawy i gnoje tez do mnei przyjechac nie chcieli, a wyrostek wykluczyli?? wogole zrobili jakies badania krwi i moczu ?? ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Clarisko życze Ci wszystkiego dobrego, szybkiego wybudowania domu i duzo miłości
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
Claris wszystkiego najlepszego
Carmi...ale miałyście wieczór...współczuję Dzień dobry |
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Clarisko kochana, życzę Ci samych najpiękniejszych dni
obyście z Mężem byli przeszczęśliwi, żyli bezkonfliktów i migiem wykończyli domek wszystkiego najlepszego ![]() Carmi Obudziłam się z lekkim kacykiem, ale głowa nie boli za to plecy mnie tak naparzają... Ja serio nie wiem, co się teraz dzieje, nie wypiękniałam jakoś szczególnie ostatnio a sytuacja mi się diametralnie zmieniła. A co do dwóch facetów, którzy wczoraj wzięli mój numer... to napisał inny trzeci, co był z tym kolegą mojej psiapsióły
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzięki za troskę
Koleżanka już się dobrze czuje, spałą u tej swojej znajomej, u której drinkowałyśmy. Teraz jest w pociągu do Rzeszowa, jedzie do rodziców. Podobno lekarz kazał zrobić jej test ciążowy i ją wypuścili do domu wczoraj w nocy...Zuzik o samochodzie mamy porozmawiać z w Święta, ale mama mi przez telefon powiedziała, że uzgodnili z tatą, że od tej pory komu coś się zepsuje, ten naprawia za własne pieniądze. Ja się na taki układ nie piszę, bo to rosujska ruletka... Wystarczy że część, którą brat uszkodził, da o sobie znać podczas mojego jeżdżenia samochodem. Poza tym on tłukł się tym samochodem 1,5 roku wcale go nie szanując i jak jest jego kolej, to robi nim grube kilometry, a ja jeżdżę tylko do pracy i do sklepu. Wolę więc całkiem zrezygnować z auta niż przechodzić gehenne z bratem i jeszcze do tego dopłacać. Uzgodniliśmy z B., że po ślubie kupię sobie jakieś małe, ekonomiczne autko. A brat ma na mnie takiego focha, że od czwartku nie zgłosił się po dokumenty, chociaż jeździ samochodem. |
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
nie obraźcie sie ale za kazdym razem jak czytam tytuł to zamias t"brylanciory" wychodzi mi "obciągary"
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
co do pogrubionego, rozumiem ze brat nie odda ci kasy za naprawe, masakra ja nie wiem masz brata kretyna (nie obraz sie prosze)
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Carmi kurde wydaje mi się, że przy utracie przytomności pogotowie ma jakiś tam obowiązek przyjechać, ale wiem też z doświadczenia, że czasem trzeba ponaciskać, bo nie chcą wysyłać. jak wzywałam też kiedyś do ojca karetkę, to też mi odmówili, ale się nie dałam i koniec końców wysłali. Na dyspozytorni wcale nie pracują jacyś bystrzy ludzie. Lekarz też kumaty, co w szpitalu testu zrobić nie mogą? A jak laska zasłabnie na ulicy, to znowu ma jechać do szpitala bo trafiła na bandę debili? Co za kraj. Myślę, że z autem dobrze postąpiłaś, fakt faktem musisz w tej sytuacji kupić coś własnego, ale lepsze to niż ciągłe fochy arcyksięcia Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-12-18 o 11:43 |
|
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
Kawcia tym razem za naprawę płacili jeszcze rodzice.
|
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- i znowu zaplacili za bidulka, nie rozumiem czemu placa dali mu samochod , jak sie ma samochod to nie tylko przyjemnosci ale kase tez trzeba wylozyc
|
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
carmi to straszne co piszesz.... a olewatorstwo sluzby zdrowia pozostawie bez komentarza...mam nadzieje, ze to nic powaznego...
clarisku kochana
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-12-18 o 13:37 |
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Maya powiedziałam mamie, że nie chcę samochodu, bo mnie to kosztuje za dużo nerwów. Mama na to "no tak, to stary samochód i już się psuje, trzeba się z tym liczyć" wtedy wytłumaczyłam jej, że bardziej niż awarie samochodu stresują mnie pretensje i awantury robione przez brata.
|
|
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż z tego co widzę, Mama nadal "nie widzi" fochów synka i udaje, że przecież nic się nie stało...
|
|
|
|
|
#1249 |
|
MBZ♥
|
Clarisku wszystkiego czego sobie tylko wymarzysz
szybkiej budowy domu, sprzedaży działki i wiele miłościOsz Tobie również mnóstwo miłości na kolejne lata Karmelku współczuję przeżyć ![]() mam nadzieję, że koleżanka dojdzie do siebie w domu i dowie co jest przyczyną omdleń. i czemu nie zrobili Jej bety w szpitalu?echsss co do auta masz rację, szkoda Twoich nerwów. nie lubię Twojego brata ![]() Frezyjko wczoraj oglądałam program o mopsach i mówili, że nie wolno ich mocno ściskać podczas pieszczot i zabawy, przegrzewać, trzeba regularnie czyśćić fałdki i są idelane dla par planujących dzieci ale to pewnie wszystko wiesz![]() Zuuu ![]() idę na rosołek
|
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
a z nowosci to pokłociłam sie ze swoja rodzicielka, zgadnijcie o co
o wesele rzecz jasna i o to po co zapraszam znajomych i ze czemu zapraszam a jej chrzestnej nie chce bo nie ma miejsca, no kurde ostatni raz widzialam babe na oczy 100 lat temu, a argumentem mojej matki było to ze ona u dzici chrzestenj na weselach sie bawila a tak wogole to klub
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
Claris wszystkiego najlepszego
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() carmi, masakra claris, wszystkiego najlepszego kochana! obyś szybko znalazła pracę, która da Ci spełnienie, życzę Ci również by dom Wam rósł w oczach tak byście mogli się jak najszybciej znaleźć we własnych 4 kątach ![]() ja mam nieciekawy weekend.. i w dalszym ciągu nie wiem co kupić Tż na prezent..
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1257 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
to co chce dostać jest dla mnie za drogie..budżet mam do 200 zł a on mi powiedział rzecz za 300..to jest stanowczo za dużo..
wczoraj miałam wątpliwą przyjemność dowiedzieć się, że mogę sobie pomarzyć o ślubie, zaręczynach..i naprawdę zaczęłam się nad tym wszystkim zastanawiać..poryczałam się masakrycznie i do tej pory jest mi niefajnie..zresztą głównym argumentem było to, że w momencie gdy ktoś porusza temat zaręczyn i ślubu ja zaczynam się panicznie śmiać żeby się zamaskować..wczoraj mój światopogląd legł w gruzach..jest mi przykro i nie wiem co będzie.. |
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Ma on jakieś hobby? Może pogadaj ze swoim Tż, że chcesz mu coś kupić ale do 200 zł. Może niech ci powie co by chciał, a ty coś wybierz. Albo razem coś kupcie.
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo daj bon do jakiegoś sklepu. Kochana biedna jesteś... Nie dziwie Ci się, ze się tak czujesz, ehhh mogloby się już u Ciebie ułożyć w końcu. Jak po tylu latach razem można nie chcieć zaręczyn, ślubu... Przecież nawet ze sobą mieszkacie!
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

straszne to, co napisałaś. No i pogratulować naszej służbie zdrowia... jak przez telefon, dyspozytor może stwierdzić, czy jest zagrożenie życia czy nie?

a co do wysłania karetki to trochę dziwne, mój tż jak miał atak kamieni nerkowych to normalnie zadzwoniliśmy po pogotowie i przyjechało. także trafiliście na jakiegoś chamskiego dyspozytora
To musi być dobry dzień
o matko.... Musiało być strasznie, współczuję przezyć
Ona wróciła z Tobą do domu? Jak dzisiaj?
Na domiar złego kolega cofając zahaczył samochodem o ścianę... Nigdy się tak nie bałam jak wczoraj w tej windzie...

a sytuacja mi się diametralnie zmieniła. A co do dwóch facetów, którzy wczoraj wzięli mój numer... to napisał inny trzeci, co był z tym kolegą mojej psiapsióły