|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-18 o 22:43 |
|
|
|
#2042 |
|
BAN stały
|
Autentyk z mojego fejsa wczoraj
|
|
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie było mnie ponad dobę i to nie ja o fak widzeu go - o bosze nie fiem nie fiem nic - nic nie klikuam ![]() bojeu sieu ja go tam nie wstawiałam i ta widomość jest dla zarządu forum Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-18 o 22:38 |
|
|
|
|
#2045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale, że szkoła językowa?
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
Możesz wybrać ikonkę wiadomości i na pewno niechcący ją kliknęłaś
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
1. ni, że driny tanio
jaaaaaaaaaaaaak? jak nic nie wpisywałam ? ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
ide szukac owej - da się zuruck? |
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu akurat barmana Spo pytasz? Czy ja wyglądam aż na taką zorientowaną? ![]() No ale dobra dla Cię się ofkors znajdzie ![]() No chyba się da edytować
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-12-18 o 22:46 |
|
|
|
#2048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja panikuję bo kiedyś zapomłam ze mam dwa wątki - myślałam że jeden i długo nie umialam się doporozumieć co zrobiłam źle już nie mam żadnego a dziś jestem nadwrażliwa- chadzam na pogrzeby raz w miesiącu minimum - nie wiem ile wytrrzymam - za każdym razem usiłując być tfardom i wspierającą ale boję się - ehhh kiedy przyjdzie kryska na mojego ostatniego matyska ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
bo last time i checked to był barman Spoo - komu komu b0 ideu do domu to sie przyjszłam do Baru o barmana zapytać - fto za ladą stoi fto polewa ? |
||
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
![]() cuś jak Ogon_ po % ![]() ja poproszę brandy, taką jak wczoraj na gardło dobra i jakiś syrop na kaszel ![]() ja dziś słuchałam tego polska wersja powinna mieć tytuł 'Widzieli Komin'
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Betty - weź Pini
i tą sama Brandy po co se psuć smaki ( btw daj znac która ) Ju - jak obraz tudzież blog? urodź bloga mówie Ci |
|
|
|
#2052 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mówi że nie ![]()
|
|
#2053 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Tzn wydaje mi się, że tak, ale to się okaże ![]() Cytat:
Nie no jak ostatnio otwierałam bar to tak było, zgadza się Teraz to chyba teziak jest głównym dowodzącym, a raczej być powinien ![]() No ale z Tobą się napiję ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam że jestes naszym stałym barmanem buuuuuuno dziekuje dziękuję ale co to się porobiło we Barze |
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Bo Ona jeszcze nie wie, że tak Szasta tą myszką na lewo i prawo i potem są takie skutki i panika w oczach ![]() A i powyższe zdanie ma tylko jedno znaczenie
|
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ani nawet jagermeister na stanie z uk z lotniska przybyła, brandy ![]() żebym ja wiedziała jaka, pod stołem rozlewana ![]() ale niezła jakaś, bo barmanka dała się nią przekupić i nas nie wyrzuciła
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo mam największe powiązania z alko Kuffa gdzie jest gryx ![]() Za karę dziś driny bezalkoholowe, oo ![]()
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2059 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
coś mnie napadło i kupiłam jajka przepiórcze
![]() macie jakis pomysł ?
|
#2061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łups - to nie moje progi ![]() Cytat:
![]() z napiwkiem jak kogo stać
|
||
|
|
|
#2062 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ja znowu szukam pioseki ![]() jest troche wolno troche szybciej i oooooooooooo (albo aaaa-niepaietam)i spiewa chuop-i to jest chuba cos popularnego i leci czesto na esce rock ![]() enibady? edit-i jest w stylu troche echowym ale troche
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-12-18 o 23:16 |
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem...
Wszystko, co tylko mnie może wciągnąć, jest dla mnie niebezpieczne, a tu dochodzi jeszcze opinia innych, na której wszak będzie mi zależeć. Nie chciałabym o różnych sytuacjach, które mnie spotykają, myśleć o materiale literackim- to już było, kiedy pisałam pamiętniki, prowadziłam też permanentny wewnętrzny dialog ze sobą, czasem chory- wolę ciszę, której i tak nie mam. Na razie jednak jest ciszej- w czym mi pomogło nie- cytowanie tutaj, za co Was przepraszam
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno - a widzisz - to rozumiem, jeżeli to nie forma dla Ciem, to tylko kopiuj se posty i chowaj w pliku swym - bo ja akurat rozumiem to - brak potrzeby pisania w eter - nie wiedziałam czy Ci odpowiada ta forma czy nie - ot nona popularna i sprzyja literackim produkcjom obecnie ale włsny papiór /dysk świetny
po prostu rejestruj swe życie w dowolny Ci sposób Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-18 o 23:19 |
|
|
|
#2065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależy w jakim barze ![]() Cytat:
||
|
|
|
#2066 |
|
grozi wypollizowaniem
|
maaaaaaam!
nawet proste to było
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2068 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale kurna-cos mi sie wydaje ze widzialam te nazwe w barze niedawno-ale wydawało mi sie ze w kontekscie filmu
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- ha@ wiedzialam ze widzialam-ale nie czaje do czwego sie to odnosiło ![]() mła chodziło oto http://www.eskarock.pl/teledysk/irre...rce/980/329210
|
|
#2069 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam, że to już kiedyś było klik ![]() Cytat:
bo taaaki farmaceuta pracuje w pobliskiej aptece... wysoki, szczupły i ma taki ciepły uspakajający głos, że jak wybierał mojemu dzieciu cukierki na gardło i wymówił 'porost islandzki' to mi się kolana ugięły ![]() Cytat:
możesz zanucić? ![]() kurcze, nie słucham eski rock
|
|
#2070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
dobre 2. mi tu - mam ich nawet więcej niż jeden ale chuop farmaceuta = boski głos plus nieodgadnione przeze mnie na razie pokłady farmacetowatości świetnie mi poprawiają zawsze nastrój - i nawet nie muszę prosic o nic do ssania
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-18 o 23:52 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.

Możesz wybrać ikonkę wiadomości i na pewno niechcący ją kliknęłaś 

Teraz to chyba teziak jest głównym dowodzącym, a raczej być powinien 
Szasta tą myszką na lewo i prawo i potem są takie skutki i panika w oczach
albo mam największe powiązania z alko