|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5
Cytat:
|
|
#4562 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5
Cytat:
Cytat:
dzięki dziewczynki za rady właśnie myślę żeby tablety i sól do tego
godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
||
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie znow zaczely piersi bolec ;(
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się najadłam chipsów i mam wyrzuty sumienia
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczyny o tak wczesnej porze
![]() przeleniuchowałam caly weekend ![]() .Clauadia dużo siły życzę, żeby ułożyło się tak jak będzie dla Was najlepiej żebyś była szczęśliwa i Ty i Dziecko ![]() Cziqua ale prezent milusi od TŻ , fajno masz ![]() Zdjęcia piękne. A ja siedzę i myślę nad imieniem , no i chyba dostałam znak ,chodzi o imię na które TŻ mnie namawiał jakiś czas już ...Nina miała być Niną i termin był na 11.01 a urodziła się w imieniny Niny 14.01., a to imię o którym TŻ nawija ma swoje święto 9.03., termin mam na 6.03 i czuję ,że znów trafi Dzieciątko w ten dzień ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- a ja zjadłam miseczkę lodów ale co tam . w ciąży jestem , no nie?
|
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lodów też dziś sobie nie odmówiłam
![]() Ale zgadzam się, w ciąży jesteśmy wiec można poszaleć czasem ![]() Dziewczynki ja idę spać, plecki już mnie bolą, dobrej nocki
|
#4567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no glównie dla niego bo on nienawidzi zmywac juz zanim zakupilismy zmywarke ostrzegłam go że jak pójde rodzic to wczesniej zrobie mu zapas sztucców talerzy i kubków jednorazowych co by zmywac nie musial ale i mnie sie teraz przyda bardzo bo jak dlużej przy zlewie stałam to kręgosłup mi wysiadał
godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|
|
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
A moj maz zrobil sobie takiego jakby drinka z wina i coca coli.
Pilam takie cos nie raz, nie bedac w ciazy, pyszniutkie i teraz załyczyłam ![]() No nie moglam sie powstrzymac, ale lyczka jednego doslownie, a tak mi posmakowalo ze chcialabym wiecej buuuuu ![]() Cytat:
![]() No i jak bedzie Ci brzydko pachniec ze zmywarki jedzeniem, to sa takie zapachy wieszasz w srodku zmywarki i na 60 myc to jest chyba, normalnie pierzesz naczynia razem z tym. I raz na jakis czas np na miesiac, czy dwa dobrze jest kupic taki plyn do dezynfekcji rur, bo w rurach zbieraja sie te resztki jedzenia (nie mowie o tym co trzeba i tak usunac z talerza). ten plyn sie wklada jakos do gory nogami do srodka i wlacza pranie.
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2011-12-18 o 23:08 |
|
|
|
|
#4569 |
|
Zadomowienie
|
)nie spie, troszke denrwuje sie przed wizyta, mam nadzieje ze z naszym synkiem wszystko w porzadku. czesc qsloncu koniakonia czy to imie to Róża?
|
#4570 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nowaken za Ciebie rowniez! My juz bez TZ, wczoraj pojechal ![]() Ale zacumowalismy u mojej mamy, nie lubie byc sama, tym bardziej ze caly tydzien przed swietami plus swieta, tak jakos smutno! A mi sie chyba wlaczylo tycie i nie moge przestac, przez ostatnie 3 tygodnie przed wizyta 2,4 kg a od czwartku znowu 1 kg Fakt ze sobie pozwalalam troche, chyba trzeba sie opamietac, ale jak to zrobic jak swieta ida? Witam nowa mamusie!
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzis kończę 18 lat
Edytowane przez Cytrynka_Wawa Czas edycji: 2011-12-19 o 07:47 |
|
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Doberek
Ależ mam nerwa z rana Wygląda na to, że mój TŻ chce wstawić bez mojej wiedzy TV do sypialni. Przywiózł jakiegoś grata od swoich rodziców tylko go jeszcze nie znalazłam. Za to znalazłam pilota Naprawdę nie uczy się na swoich błędach Powiem wam jeszcze, że dieta cukrzycowa chyba skutkuje. Nie mam już takich skoków wagi jak wcześniej.Cały czas utrzymuje się +7 a nie jak do tej pory ciągle skakała w górę Edytowane przez joanaros Czas edycji: 2011-12-19 o 07:56 |
|
|
|
#4574 | |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego
![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
Może jeszcze uda się pójść na kompromis ?Gratuluję utrzymywania wagi Niestety nie mogę pochwalić się tym samym
|
|
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#4576 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
wstałam i głowa mnie boli od wczorajCytat:
![]() Cytat:
Ja w pierwszej ciąży przytyłam tylko 9 kg a teraz w 7-cu już 10!! czuję się jak słonik hehe Jeżeli naprawdę, ale to na prawdę za dużo przytyłaś to faktycznie lepiej przystopować ale po świętach ![]() Pijemy Twoje zdrowie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzę takiego. Nie wyobrażam sobie spania przy grajacym pudle, zwłaszcza że wyglądem psuje tylko sypialnię.
|
|
|
|
#4579 | |
|
Wtajemniczenie
|
No to naj naj naj najlepszego
ehsss ale bym chciała mieć znów 18 lat ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- a ja dziś mam wizyte o 16.00 i jakoś dziwnie wogóle sie nie stresuje a zawsze od rana już nerwik był
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
![]() tynka i aalegna trzymam kciuki za udane wizyty! ![]() 18 ? wszystkiego najlepszego![]() Cytat:
Gratuluje utrzymania wagi
|
|
#4581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale tak na serio to zmywac teraz wyjatkowo nie lubie...plecy bola po 2 talerzach i 2 kubkach i musze robic przerwe![]() Cytrynka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Aaalegna powodzonka na wizycie i Tynka i Agabi rowniez Edytowane przez MoniaHan Czas edycji: 2011-12-19 o 09:38 |
|
|
|
|
#4582 | |
|
Wtajemniczenie
|
nadrobiłam fotki na mailu, ale śliczne te wasze choineczki
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
widocznie nie mogę za długo stać
|
|
#4583 |
|
Wtajemniczenie
|
Sto laaaaat!
Dziewczyny, kciuki mocne za dzisiejsze wizyty ![]() no stress A my mamy dziś 7 rocznicę i po wczorajszej sprzeczce już zgoda ![]() Dzięki dziewczyny za zrozumienie, myślałam, że napiszecie, że jednak przesadziłam, ale widzę, że to było jeszcze w granicach normy od dziś staram się opanować Miłego dnia
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciukasy za wizyty
Mam dylemat jak wiecie zdecydowalam sie na Mure 4, ale jak sie okazuje w mojej okolicy nie ma opcji zeby ten wozek znalezc w sklepie ot tak, by poogladac, poprowadzic, dotknac itp ) albo zamowic Mure 3 w rozowym kolorze juz razem z fotelikiem (Pebble, nowe sa mega drogie
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#4585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę ![]() Sto Lat spełnienia wszystkich marzeń tych małych jak i tych dużychCytat:
w sumie stoi nie puszczany, czasem jak TŻ patrzy na boks itp. a leci fajny film to idę do sypialni, a tak to bezużyteczny. Ale za niedługo zniknie bo łóżeczko będzie tam stało ![]() Tak w ogóle to dzień dobry wszystkim, trochę mnie nie było (od czwartku) a to dlatego że faktycznie mnie rozłożyło i spędziłam weekend w łóżku zażywając tantum verde i Drosetux oraz pijąc hektolitry herbaty z cytryną i sok z cebuli. Jest już lepiej choć jeszcze czasem kaszel wkurza Wybaczcie ale nie jestem w stanie nadgonić waszych 20-30 stron tym bardziej przed świętami. ![]() Mieliśmy w weekend jechać na świąteczne zakupy i nic z tego może dziś lub jutro się uda ![]() Trochę mi głupio bo przed świętami miałam odwiedzić US i też klapa. A obiecałam ludziom z działu że osobiście złożę im życzenia świąteczne, no ale trudno w końcu dzidziuś najważniejszy i pierw muszę całkowicie wyzdrowieć. A US zdąże odwiedzić w końcu za niedługo rozliczenia podatkowe
|
||
|
|
|
#4586 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym tygodniu
i nadrabiam![]() *więc tak oczywiście trzymam kciuki za wszystkie wizyty! Na pewno będą same dobre wieści![]() * gslonca witaj na forum ![]() Ojej super i spełnienia marzeń!!!emigra Ja kupiłam na używany wózek a stan jest idealny ( jeszcze z kolcami na kołach ) więc jeśli znajdziesz w dobrym stanie to śmiało zamawiaj...ale ja bym wybrała cztery koła!!! A Kolor dla dzidziusia i tak chyba znaczenia nie ma ![]() * Ja dziewczyny wizytę mam w piątek! koniecznie muszę zbadać szyjkę i porozmawiać z lekarzem o tym moim twardnieniu! Nie chciałabym znowu wylądować na szpitalnej kozetce... a boję się, że mogą kazać mi iść na obserwację... zobaczymy! Na razie biorę nospę 3x dz. * przez weekend 0,7 kg na + hehehe... skacze mi ta waga raz w górę raz w dół...ale tendencja zdecydowanie rosnąca
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Dziewczyny piękne macie choineczki, my w tym roku niestety nie mamy (tylko taki mały "akcent" świąteczny), ale może za parę lat, jak będzie miejsce w nowym mieszkanku Za to u Rodziców TŻ (gdzie w tym roku spędzamy Wigilię) i moich (reszta Świąt) będą piękne i duże![]() Flowerbobmka trzymam mocno kciuki za wizytę! I gratuluję kopniaczka Tatusiowi mój też niedawno poczuł qsloncu witaj u nas ! Fajnego masz nicka![]() tynka CytrynkaWawa wszystkiego najlepszego !!!! joanaros przekonaj TŻ że w sypialni nie powinno byc Tv- promieniowanie, problemy ze snem itd.. Ja bym się w życiu nie zgodziła, własnie ze względu na to, choc moj TŻ na szczęście też nie chce spac z telewizorem. TRzymam kciuki ! ![]() aalegna za Was też Ale dużo ma z Was dziś wizytę!![]() Będzie dobrze Dziewczyny! evvcia udanej rocznicy! no i GRATULACJE ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
spojrzałam na 9 marca i jest tam też jedno nad którym my myślimy dla naszej Córci tzn. bardziej ja,bo mąż obstawia inne, ale ostatnio coraz bardziej zgadzamy się z moim (Jego będzie najwyżej przy drugiej córci, jak się trafi
|
|
|
|
|
#4589 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Wybrałam się dziś do tego diabetologa a tam koleja na 50 osób Więc nic nei załatwiłam niestety no ale pani zapisała mnei w środę na 10 i powiedziała że wtedy to już na pewno mnie pani doktor przyjmie ![]() Choinką nasza piękną pierwszą małżeńską się zaraz pochwalę CO prawda w zeszłym roku już byliśmy małżeństwem ale mieszkaliśmy w małym pokoiku u moich rodziców i nie było miejsca na choinkę ![]() Witamy qslonca |
|
|
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Mała a po No-spie zauwazylas ze jest lepiej?
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- gosica uwazam ze w ciazy powinny Cie przyjac bez kolejki i bez czekania.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

czego do tego uzywacie? tabletek? jak tak jakich? czy osobno sól, nabłyszczacz i proszek? bo nie wiem co kupic 

.

Wygląda na to, że mój TŻ chce wstawić bez mojej wiedzy TV do sypialni. Przywiózł jakiegoś grata od swoich rodziców tylko go jeszcze nie znalazłam. Za to znalazłam pilota 
Może jeszcze uda się pójść na kompromis ?
Niestety nie mogę pochwalić się tym samym 
ehsss ale bym chciała mieć znów 18 lat 
ale tak na serio to zmywac teraz wyjatkowo nie lubie...plecy bola po 2 talerzach i 2 kubkach i musze robic przerwe