|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: ktora wybrac? | |||
| 1 |
|
44 | 74,58% |
| 2 |
|
15 | 25,42% |
| Głosujący: 59. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ruda bladolica i nadchodząca studniówka
chyba wybrałabym to co bardziej podoba sie facetom
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
No coś Ty! Bez! Takie oczy za oprawkami na studniówce chować?!
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Tak sobie Was czytam.. i pomyślalam że napisze może mnie przyjmiecie bo za pół roku też mam studiówke z tym że ja już swoja sukienke mam (niżej wkleje foto sukienki)Jednak mimo wszytsko musze do dnia studniowki schudnac ok 10kilo takze trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dobra, ja sie nie odzywam, bo na odwyku jestem (od jedzenia.. przynajmniej słodyczy)
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
halucynka a jaką masz kieckę ? możesz wkleić zdjęcie ? Kurde ja też nie wiem jaką sukienkę wybrać na studniówkę a zostało mi już tylko 45 dni ... W sklepach są tylko sukienki dla wieszaków
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
oj chyba na wieszaki z biustem
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Patrilla no ale jednak
i co z tego, skoro i tak niewiele sukienek moge na siebie wcisnąć.. chyba, ze na udo
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
u mnie niestety jest to samo ... Coż zrobić jeśli taka ma budowa i nie mam wpływu na wagę ( leki, choroby itp.)
Cmoksia a ty szyjesz czy kupujesz sukienkę ?
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem.. nic nie mogę znaleźć dla siebie... albo mi coś w kroju/dodatku/materiale/jakiejkolwiek-innej-duperelce nie odpowiada, albo rozmiar nie ten.. a z szyciem to też może być problem, bo przecież te krawcowe od siedmiu boleści u mnie to nawet prostej tuniki na ramiaczka mi nie potrafiły dobrze uszyć...
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
ja mam problem z doborem sukienki, bo o ile ogólnie mam rozmiar 38 (lub 40) to w biuscie chyba z 42
i jak tutaj cos dopasować -.-
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Czyli klapa ... Miałam nadzieję że uda mi się zaczerpnąć z wizażu jakąś aspirację na kieckę ale nic nie wyszlo z tego ...
|
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
Cmoksia - moim zdaniem ladnie wygladasz w okularach jak i bez
borOwa- niestety ta sukienka byla w sklepie i nie mam jej zdjecia Tak wogole to kiedy macie studniowki? Ja mam 26 stycznia i jeszcze jestem wogole nie przygotowana do tego |
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
ja 18 lutego
im później tym lepiej bo tez jestem w malinach
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
moja kolezanka była na weselu na której jedna z dziewczyn miala taką turkusowa sukienkę jak ta na zdjeciu. Wszyscy się nia zachwycali podobno. Sukienka była kupiona Londynie.
ostatnie foto jak dla mnie najładniejsze
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Dolacze sie do Was jelsi mozna. Narazie nie mam zadnych problemow ani pytan ale zapewne bede miala pozniej
A co do tego Daria czy w okularach czy bez, to kolega powiedzial ze "z" bo tak Cie pewnie czesciej widzi i sie przyzwyczail. Mi sie tez bardziej podoba w okularkach bo wtedy twarz jest jakby szczuplejsza Jak sie lepiej czujesz tak idz. I tez bym sie upierala przy zielonej sukience. na pewno ladnie by bylo. Ja szukam czegos klasycznego.. Prosta do kolan z ciekawym ulozeniem na biuscie. Stweirdzilam ze w takiej bede sie najlepiej czula i przy moim niskim wzroscie jakies rozkloszowania, falbanki itp nie beda najlepsyzm rozwiazaniem. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
ja mam 5 stycznia
Kurde jak ten czas szybko leci
|
|
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
Daria a może sukienka Aguilery z "Ain't no other man"? Ta którą ma na samym początku, srebrna. Chodzi mi o sam krój, wydaje się spełniający Twoje oczekiwania
|
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
eee, no ja mam fioła na punkcie klipów (marzy mi się produkcja
)Poszukam Ci jakiejś fotki EDIT: Dodaję fotkę, niestety tylko jedną Najlepiej wejdź na teledyski na interii, onecie lub czymś innym i zobacz. Ona (Xtina) na początku wchodzi na scenę w takim płaszczu, ściąga go i zaczyna śpiewać - to ta kiecka spod płaszcza.
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
cos takiego tylko znalazłam... srednio mi sie podoba szczerze mówiąc
dekolt ciekawy, ale te ramiączka nie zamaskują ramion ani troche, wręcz przeciwnie..
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
te co Ty też znalazłam, ale nie wkleiłam ich tutaj bo na nich sukienka wygląda zupełnie inaczej niż w klipie
|
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
Ok, tak poprostu oglądałam i pomyślałam o Tobie na widok tego cuda. No i napisałam
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
cóż.. ja też się podczepię xP też mam w tym roku [szkolnym] studniówkę i kiedy pomyślę, że to jest już 5 stycznia [!] to wpadam w popłoch
czytając wasze posty dochodzę do wnoisku, że mam problem trochę innego rodzaju... jestem średeniego wzrostu [172cm] mam bardzo szczupłe remiona, do tego ładnie umięśmione [moja duma] ale mały biust [małe B sukienke na szczęście już mam jest boska chcę wyglądać na studniówce trochę jak dziewczyna z lat 50' ![]() a oto moja kiecuszka ---> http://img148.imageshack.us/my.php?i...ukienkaxk7.jpg (mam nadzieję, że zadzaiała)o dziwo nie poszeżyła mi bioder ale za to powiększyła troszkę biust (ale mimo wszstko muszę zainwestowac w dobrą bardotkę) moje pytanie jest takie... jaki makijaż i włosy?? nie chcę żadnych koków, które tylko mnie postarzą. Dodam jeszcze, że moje włoski są koloru ciemny blond [ostatnio z rudymi pasemkami ale to zasługa mojej Kasi] i jasną cerę w ciepłym odcieniu...błagam... zarzućcie jakieś propozycje
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. Włoski bym widziała pokręcone , z jakąś opaseczką
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
w pełni popieram
jeśli chodzi o makijaż to ja bym przykleila sztuczne rzesy, zrobila czarne kreski, pomalowala jakims jasnobrazowym blyszczykiem usta, podkreslila rozem policzki i ew. zrobila maly dodatkowy pieprzyk na policzku cos w stylu pin up girl, ale z delikatniejszymi ustami
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

Tak sobie Was czytam.. i pomyślalam że napisze 
no dobra, ja sie nie odzywam, bo na odwyku jestem (od jedzenia.. przynajmniej słodyczy)

dekolt ciekawy, ale te ramiączka nie zamaskują ramion ani troche, wręcz przeciwnie..