![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
babki, ostatnio mi sie internet wylacza po kilku minutach
![]() nie awans, to samo tylko gdzie indziej, dalej, drozsze dojazdy, ale przyjemniejsi ludzie ![]()
#4922 |
Wtajemniczenie
|
no i gdzie ten snieg
![]() ![]() szperrku - zawsze to zmiana, szczegolnie ze w poprzednim miejscu milo nie bylo ![]() lolcia - wybieram sie, ale wciaz w domu kaszle jak nawiedzona, zreszta Adas tez ![]() jedyna moja rozrywka to Waterloo Road wszystkie sezony (na youtube bo nigdzie nie moglam znalezc ![]() zakupy na swieta nie zrobione, dom wyglada jak Amazon warehouse - paczki przychodzace/wychodzace (znajomych paczki tez mamy ktore czekaja na wyjazd do Polski bo oni juz tam sa...) nie przejmowalabym sie ale przesadna jestem, mama mowi ze jak zostawi sie balagan na swieta to caly kolejny rok bede z nim walczyc a ja juz nie mam sily do tych ciuchow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zadomowienie
|
Bakti http://tubeplus.me/player/1561456/Waterloo_Road/
Dziala videoweed, novamov, videobb (to tylko 72min i potem trzeba czekac) i megavideo (to tez 72min). Najlepiej wlaczyc odcinek i wcisnac pauze, poczekac kilka min i mozna ogladac. Jak sie ma dobry internet to nawet czekac nie trzeba.
#4924 |
Zakorzenienie
|
Bakti a brandy probowala?
![]() Rozumiem co czujesz z tym balaganem bo taki sama mialam jeszcze niedawno. Wczoraj zakasalam rekawy o ogranelam wszytsko "mniej wiecej" ... chwala za moje wolne bo mam gore prania + lazienka wymaga gruntownego szorowania ![]() dzis zrobilam zakupy na wigilie i moze od poniedzialku zaczne lepienie uszek i pierogow ![]() tymaczem zabieram sie za szybki manicure i zmykam z ksiazka do lozka a wam jak mija wkend?
#4925 |
Zadomowienie
|
Ja walcze z szerszeniami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() tylko chyba porwalam sie z motyka na slonce, bo po godzinie opadlam z sil ![]() co czytasz? ![]() co panny zakupily szanownym partnerom pod choinke? ![]() lorcia! ![]() skad szerszenie o tej porze roku ![]() ![]() ogladam SCD - serio ta pania od spiewu powinni do baletu wyslac, morduje kazdy ciekawszy utwor ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z szerszeniami to sama zaczelam zabawe ![]() ![]() ![]() A prezentu nie mam choc kilka pomyslow jest. Za to TZ ma prezent dla mnie, ale nie chce mi powiedzec co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |||
Zakorzenienie
|
OMG
Wspolczuje, kiedys te 'gady' zagniezdzily mi sie w takich ozdobnych piszczałkach bambusowych,ktore wisialy na balkonie ... po wakacjach zabralam je do akademika ... jak sie pozniej okazalo, razem z "lokatorami" Gdy, zaczal sie okres grzewczy,obudzily sie paskudy i zaczely fruwac bo moim malym pokoiku ![]() Na poczatku nie wiedzielismy skad one sie biora (bylo chyba 6 piszczalek) ... jak zaczelo sie ich wiecej zbierac to nam w glowie zaswitalo .... juz nie pamietam jak je wytepilismy ... albo nie chce pamietac ![]() powodzenia Lorindo ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
ja dzi jednego wypilam... chociaz juz jak balon jestem od tego wina, ktore wlewam w siebie od srody co wieczor ![]() ![]() co czytam - ksiazke, ktora chcialam przeczytac juz wieki temu i dopiero teraz calkiem przypadkiem natknelam sie na nia w ksiegarni!!! Maria Antonina - A Fraser baaardzoooo ciekawa !!! http://www.antoniafraser.com/antoinette.aspx a tz - to juz tu chyba pisalam, ze kupie ![]() ale nie kosztuje sie specjalnie w tym roku - pieniadze do skarpety mu oddalam wiec ... nie ma na zbytki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() yyyy a po co chcesz wiedziec??? czego bedziesz szukac pod choinka <grozi> chociaz ja w sumie sobie juz snood i torbe sama wybralam wiec nie sadze abym pod choinka cos znalazla ![]()
Mad about Mad Men ![]() “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2011-12-17 o 22:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Wtajemniczenie
|
a no rzeczywiscie mowilas
![]() szukam natchnienia bo nie mam pojecia, chociaz ostatnio tzt zaszczepil sie Alan Carr Chatty Man - i moze kupie jego biografie bo podobno smieszna ![]() a tak absolutnie nic mi po glowie nie chodzi, za koszule dostalam juz o.p.r zreszta w szafie sie nie mieszcza ![]() ja za to walcze z mysza, a wlasciwie myszka, dostala imie Poppy i ganiamy sie po pokoju (odmawiam uzycia przemocy wciaz) kofciu - ksiazka ciekawie napisana? ja walczylam z zonami Henryka VIII i poleglam - za duzo informacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zadomowienie
|
http://www.tv-links.eu/tv-shows/Waterloo-Road_707/
Bakti tu sa wszystkie, te same linki + videozer dziala. Tu sie troche dluzej laduja. Kofika- weekend super, dzisiaj bylam z SPA z mama i siostra.Wczoraj sprzatalam-jutro nic nie robie. A co do prezentow to nic takiego,mowilam juz chyba, ze jedziemy 26tego na wyprzedaze, moze cos sobie upolujemy.
#4931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedys mialam "faze" na chatty man, teraz jak tylko mam okazje to slucham go w programie w bbc2 w sobote wieczorem ...mozna sie zdrowo posmiac ![]() poppy ooo jak slodko ale u mnie dlugo by ona nie zabawila ![]() co do ksiazki to jeszcze siena 100% nie wypowiem bo tyle co zaczelam i do tego nie mialam szansy siasc i poczytac tak porzadnie 2-3h pod rzad, bo ciagle "cos" wypadlo.... nie cierie tak czytac tym bardziej, ze ksiazka ciekawa ... wiesz w niej tez duzo szczegolow glownie historycznych ale mnie to akurat nie przeszkadza ![]()
Mad about Mad Men ![]() “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2011-12-17 o 23:28 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kobito - nawet nie wiesz jak cie kocham!!!! ![]() ![]() my 26.12 lecimy i omina mnie najlepsze przeceny..- bede w domu sprawdzac co sie dzieje na stronach sklepow, chociaz w sumie boden juz ma, czekam na john lewis i w sumie wiecej mi nic nie potrzeba... kofcia - no tak, ty z datami nie masz ![]() ![]() glowa juz nie ta ![]() a ogladalas Alana ktores z wystepow, mozna 'posikac' sie ![]() Edytowane przez Bakteryika Czas edycji: 2011-12-17 o 23:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bakti, jak myszka ma imię, to już chyba przemoc wogóle nie wchodzi w grę ![]() a już za tydzień indyk ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i moze latwiej mi sie czyta bo jeszcze jakies resztki pojecia o czasach minionych we lbie zostaly ... Chociaz, Henryk VIII i jego czasy jakos nigdy mnie nie fascynowaly wiec pewnie tez bym usnela. Zreszta ostatnio wlasnie to przerabiam z dzieciakami i praiwe juz tym ![]() ![]() Alan jest przesmieszny ![]() ![]() a co do twojego TZ patrzylas na jakies porady typu "gifts for him" etc ![]() idyk nie moja bajka u nas bedzie gammon ![]() *** za oknem bialo od szronu/mrozu ja sie zbieram do Londona dzis ![]() udanej niedzieli zyczym ![]()
![]() |
#4935 |
Zakorzenienie
|
Mój TZ marzy o kluczach z halfordsa (!) i pewnie bym mu je kupila gdyby nie fakt ze nie ma gdzie tego trzymac, juz jeden zestaw wozi w aucie, wg mnei wielki ale twierdzi ze tam nei ma wszystkich potzrebnych narzedzi
![]() ![]() Oprocz tego nad czym sie jeszcze zastanawiam- dostanie ksiazke Clarksona najnowsza plus termometr samochodowy o ktorym mi truje ![]() ![]() Moj TZ zawsze chcialby dostac to co wg mnie jest a) niepotrzebne jeszcze - patrz wiertarka b) w ogole niepotrzebne (patrz predkosciomierz) U mnie tez juz dom wysprzatany, walczylismy 2 dni. ![]() ![]() ![]() suma sumarum wole zaplacic 35 f i miec takie christmas party jak mialam ja niz nie placic nic i miec takei jak on. jak sam stwierdzil to bylo jego pierwsze i ostatniej CHP ale milo bylo bo tyle komplementow co wczoraj to nie dostalam nigdy jeszcze, nie liczac 6 ofert malzenstwa ![]() Bakti nic cie nie ominie ![]() ![]() Moj TZ ma stronke na ktorej mozna ogladac seriale bez zadnych limitow... zapytam go i wrzuce Ci jak tylko do domu wroce bo teraz odbebniam swoj niedzielny dyzur w pracy Ania widze ze ty w tym roku tez tak pozno wypisujesz kartki swiateczne ![]() ![]() ![]() *** potrzebowalabym jakies dobre ciasto gotowe do kupna na swieta (bo piekarnik mi nie dziala poprawnie ![]() ma cos ktos godnego polecenia??
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-12-18 o 09:55 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Lori - powodzenia! Cytat:
![]() Waterloo Road uwielbiałam ![]() mam dokładnie tak samo ![]() tato wczoraj poodkurzał cały dom, nasmażył naleśników na lunch i zasnął na sofie ze zmęczenia ![]() ![]() oooo! sama pieczesz? ja jestem bardziej tradycyjna na Święta: typowo polska wigilia, a pierwszy dzień świąt cokolwiek "niedzielnego" ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
kofika dzieki za kartke
![]() szerszenie to i my kiedys mielismy, z bratem zalatwialismy je aerozolem i zapalniczka ![]() ide dzis odkopywac choinke ze schowka, juz pora
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ola ananas z tego twojego teścia
![]() |
#4939 |
Zakorzenienie
|
ale znalazłam stronkę
![]() http://stickatillbarbie.se/ już nie mogę się doczekać jutra, aż zacznę ![]()
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o pieknie ![]() fajnie, ze lubisz takie "male rzeczy" tez dziergac ![]()
![]() |
#4941 |
Wtajemniczenie
|
lolciu - kup sobie lornetke do takich malych oczek
![]() mam glupawke ![]() nie ma nic w TV, z tego powodu nie prasuje! koncze wypisywanie kartek swiatecznych i wlaze do lozka z laptopem na Waterloo Road (lolciu - wlasnie zauwazylam ze od kiedy WR zaczeli robic bezposrednio dla BBC (seria3) to sie zepsulo - jakies klimaty polityczno poprawne, zielone inicjatywy wrrrr ![]() olcia - moj tzt tez ma takie zachcianki, ale dobra szlifierka czy wiertarka to kilkaset funtow wiec nie tym razem ![]() zagadzam sie z lolcia- panettone uwielbiam! (tylko bez rodzynek) kofcia - a ty z koculkiem sie widzialas? karpia nie zamowilam jeszcze, nie umiem sie zebrac w te swieta! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
jak mnie najdzie to nie ma zmiłuj się ![]()
#4943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Karpia zamówiłam wczoraj ...jakoś mi sie udało złapać na ostatnia dostawę na środę Fajna pani mikolajowa
![]() |
#4944 |
Zakorzenienie
|
Widzę przygotowania świateczne coraz powazniejsze
![]() U mnie nie będzie karpia tylko łosoś ![]() Nie bedzie indyka ![]() Na pewno sledzie, barszcz i uszka. od wczoraj choinka stoi w ogrodzie i czeka na ozdobienie ![]() A dziś czeka mnie wspaniały przedswiąteczny dzień w bibliotece ![]()
#4945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo luna fajnie ze humor wrocil ![]() u nas tez normalnie bylby łosoś ale zupelnie mi sie ta ryba przejadła ... *** ja nie wiem od czego mam dzis zaczac ![]() siłownia pranie pakowanie prezentow lepienie pierogów ![]() udanego dnia ![]() aaa i witam z kawką ![]()
Mad about Mad Men ![]() “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2011-12-19 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja oczywiście uważam że to niepotrzebne, ale mój to jest gadżeciarz straszny. Cytat:
![]() indyk & all trimmings ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zazwuczaj nie mam na to wplywu gdyz on teraz wszystko przez neta kupuje :/ ![]() *** aaaaaa dostalam pierwszy tzn drugi albo juz 3ci podarek swiateczny (2 wczesniejsze od znajomych) ale ten od mojej siostry ![]() ![]() ale w lutym mam zamiar wybrac sie do nich na kilka dni ![]() plus - listonisz przyniosl mi przesylke, ktora wyslalam w piatek ![]() pani zamiast nakleic znaczek na stronie odbiorcy nakleila go po stronie nadawcy ![]() mam nadzieje, ze listonosz zrobi tak jak obiecal i "naprawi blad" wypisujac na przesylce ze nastapila pomylka ![]() a to moj prezent ![]()
![]() |
#4948 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moja rodzinka ich nie lubi ![]() ja juz poprasowalam 3 prania ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() koty sá swietne ![]()
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
coooooooooooooooooooooooo ????
Cytat:
i wlasnie takie male rzeczy mnie najbardziej ciesza ![]() ![]() ![]() *** poki co pranie zalaczylam ![]()
Mad about Mad Men ![]() “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2011-12-19 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
i pod ABSOLUTNIE zadnym warunkiem nie nalezy sie do takich skrzyneczek dotykac, bo oni tam maja zorganizowany balagan i przelozenie jednej nakretki zaburza rownowage calego systemu
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.