|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:)
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry motyw z tym slipkiem na balkonie przy choince
![]() Poczytałam kilka postów z pierwszego wątku i zrobiło mi się przykro. Jakie ja miałam wtedy przyszłościowe plany... i wielkie gówno z tego wyszło.
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
no... tylko on ma tak koło 60-tki...
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
też nie mam pomysłu na obiad, ale chyba nic nie zrobię i pójdziemy od razu po pracy tż na jarmark na rynek
ostatnio ciągle, albo mi się nie chce, albo w ostatniej chwili umawiam się z kimś innym i ciągle to odwlekam, aż mi głupio
|
|
|
|
#1505 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję za wszystkie gratulacje, ale poprzednie posty mi skasowało... :/ Cytat:
nie wpadaj w ślubny dół poradzisz sobie ze wszystkim! TŻ w którymś momencie też się zaangażuje.... tylko oni zostawiają wszystko na ostatnią chwilę co do zachowania TŻta.... mnie jest ciężko dojść w trakcie stosunku i w 99% najpierw dochodzę ja - dzięki jego staraniom ale czasem bywa tak, że dochodzi tylko on i jak jest po wszystkim i on chce się mną "zająć", to ja odpuszczam, bo faktycznie jest bardzo zmeczony po ale potem jest dzień tylko dla mnie więc jakoś się uzupełniamy...... może powiedz TŻtowi, ze skoro on miał swój dzień, to teraz czas na dzień tylko i wyłącznie Twojej rozkoszy i niech coś ciekawego wymyśli dziękuję ![]() co u Ciebie? Cytat:
Cytat:
Cytat:
chyba tak to już jest ![]() Cytat:
![]() u mnie zaraz 2 lata Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(tylko podasz jego adres )co do spotkania - bardzo bym się ucieszyła gdybyśmy w tym roku się spotkały mam nadzieję, że nic nie pokrzyżuje nam planów![]() Cytat:
dobre
|
|
#1507 |
|
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() nadrobiłam ![]() Kawka za teks to bym TZ nakazała od tej pory wspomaganie ręcznym lub cmokanie w kaloryfer ![]() Gwizdak Twój sąsiad to musi być jakiś mój zaginiony krewny mnie też wszelkie porządki, prace, pieczenie najbardziej nocną porą wychodz![]() Motylku piekne zdjęcia bo piękni Wy Caprioszku daj mi numer do Twego TŻ to Mu wytłumaczę jak mają wyglądać zaręczyny a nie zaDręczyny jakie CI funduje![]() Tysia piekna fryzurka ![]() Kasiu współćzuję ![]() Anti ale z masz wlosiska Zuuuu nie ogarniam Twojej mamy![]() Hawwa trzymam kciuki za wizytę ![]() nie pamiętam więcej ![]() wczoraj w nocy ubieraliśmy choinkę pikna jest
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Byou wy też w nocy ?
może teraz nowa tradycja ubieranie choinek w nocy
|
#1510 |
|
MBZ♥
|
Ilsa nie mam co porządkować
za mały jest. często w lecie na balkonie rozmawiam przez telefon w piżamie bo tylko tam mam dobry zasięg![]() Kasia po 23 było ![]() ![]() Tysiek mój TŻ woli mnie w rozpuszczonych włosach i jeszcze nawija sobie moje loki na palce,niecierpię tego Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-12-19 o 12:50 |
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
byou, ale mi przypomniałaś!
dawno nie słuchałam tej piosenki z Twojego podpisu![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- w sensie carry out, a nie kolęda ![]()
|
|
|
|
#1512 |
|
MBZ♥
|
Piczko znów ją pokochałam
|
|
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale że w slipkach ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- a z nowosci brat narzuta załatwił fotografa , chyba mial dosyc mojego jojczenia
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
ja o niej całkiem zapomniałam, ale teraz tak sobie przewijam na youtubie jak się skończy na początek. i tak pewnie do wieczora
![]() mój zawsze ględzi, że dżastinek jest gejem i ma go już na pewno dość, ale i tak go kocham
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-12-19 o 13:18 |
|
|
|
#1516 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój wolał mnie od zawsze w długich i rozpuszczonych włosach ale odkąd mam krótkie to też nie narzeka - za to powtarza że odmłodniałam przez to ![]() Cytat:
niektórzy faceci już tak mają że ślub owszem jest dla nich bardzo ważny ale to co po nim czyli wesele już nie koniecznie mam nadzieję że zbierzesz się w sobie i że to tylko taki gorszy okres po którym wszystko pójdzie już szybko i sprawnie Cytat:
![]() Cytat:
Anioł no to nie wiem czy ją odzyskasz ale mam nadzieję że to zgłosiłaś bo skoro raz ktoś się połasił i ujdzie mu to płazem to prawdopodobnie nie poprzestanie tylko na Twojej kurtce co do pecha to nie myśl tyle o nim bo swoim myśleniem możesz go sama trzymać przy sobie olej dziada a zobaczysz że zniknie za wszystkie potrzebujące Frezi gratuluje półrocznicy no i oczywiście dla Fauderka ![]() dobrze że dziś wolne bo nie mam ochoty wyłazić spod kołdry.... edit: Kawa doczytałam że fotograf załatwiony
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2011-12-19 o 13:57 |
||||
|
|
|
#1517 |
|
MBZ♥
|
Picz jakbym swojego słyszała
zazdrośniki![]() marzę o pojechaniu na Jego koncert
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A ja nie pamiętam, kiedy dołączyłam... Musiałabym sprawdzić ![]() Bosz, tak patrzę w telewizji, co w tej Korei się dzieje, to aż takie dziwne dla mnie reakcje tych ludzi... |
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi ja mam tak samo jak ty z figo fago
Identycznie!Kawka wysłałam Ci coś.Jak dojdzie to daj znać,mam ogromną nadzieję,że nic się po drodze temu nie stanie
|
|
|
|
#1520 | ||
|
Zakorzenienie
|
pokaż pokaż.....
my jeszcze nie mamy nawet kupionej :/ ale pomysł jest - będzie albo złoto-pomarańczowo-brązowa albo srebrno-pomarańczowa co myślicie? Cytat:
Cytat:
![]() nie zapomnij się pochwalić półrocznicą ja już 3 razy byłam spacerze z psiakiem wstawaj leniuszku ![]() piąteczka
|
||
|
|
|
#1521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grape dziekuje za wsparcie a fotografka to ta http://www.marzenaslowik.yoyo.pl/gal...kategoria=slub zrobi nam tylko usc i zyczenia
|
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tworzę bibliografię heh
a moja choinka jest srebrno- złoto- fioletowo- czerwona,ale o dziwo ładnie wygląda. a ja dołączyłam gdzieś chwile przed Sylwestrem to rok minie
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
U nas jest tradycja że ubieramy choinkę z tatą w Wigilię rano
![]() No i co roku ta sama kłótnia - u mnie wszyscy pracują do ostatniej chwili, mama nawet w Wigilię, więc sprzątamy na ostatnią chwilę przez co rozpoczęcie kolacji zwykle się opóźnia
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
W wakacje 2009 pisałam o tym, że za 2 lata powinniśmy już mieszkać razem z TŻ...
|
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
My dużą i żywą choinkę ubieramy zawsze 24.12
a tą małą i sztuczną wcześniej
|
#1528 |
|
Wtajemniczenie
|
Schodze na dół wyrzucić śmieci, otwieram bramę do śmietnika a tam stoi w doniczce choinka... stara, ususzona i nosząca jeszcze znamiona złotego łańcucha. Sasiedzi sie w porę obudzili
Tż choruje żołądkowo, wiec postanowiłam być wspaniała i zrobić mu rosół a potem chyba się wezmę za zdobienie pierników![]() mam problem: zamówiłam dla TŻta prenumeratę pod choinkę z grudniowym numerem. I przyszedł numer pisma ale nie mam żadnego załącznika z potwierdzeniem zakupu prenumertay - to normalne?? Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-12-19 o 13:53 |
|
|
|
#1529 |
|
Wtajemniczenie
|
Capri ja to szczerze myślę, że Ty to już jesteś "na wylocie" i zaręczysz się do 1 stycznia
nie piszę tego, żeby Cię podkręcić czy coś, ale mam nadzieję, że zaraz po Nowym Rok napiszę: a nie mówiłam ![]() Pony masakra, co tam się dzieje.. właśnie oglądam tvn24 i pokazywali tą masową histerię. napewno część z tego jest wyreżyserowana, ale i tak... że też takcie rzeczy dzieją się na świecie ![]() Frezi dla synia, jak poznajesz to, że chce już wyjść na dwór? kręci się koło drzwi czy poprostu po jedzeniu z nim wychodzisz?Hawwuś, daj znać czy u gina wszystko dobrze, ja idę jutro na 9 Gwizdak padłam jak przeczytałam historię o sąsiedzie w slipach co ci ludzie mają w bani, że na golasa ubierają choinkę w środku zimy
Edytowane przez hawananana Czas edycji: 2011-12-19 o 13:50 |
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Grape tylko w tej firmie ciągle coś kradną . inni mają szafki a osoby z firmy pośredniczej niestety nie . torbe zawsze do koleżanki do szafki chowam ...cóż nioe sądziłam, że ktoś połasi się na starą kurtkę ...ale teraz kurtkę też będę chować do koleżanki ....
Najlepsze jest to , że niedawno został skradziony komputer firmowy ( gdzie na halach są kamery ) i do dziś nie znaleziono sprawdzy i nie wiadomo jak został wyniesiony . i na upartego do firmy może wejść każdy Ja w tym roku mam choinkę całą na czerwono
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

) i ubiera choinkę....

poradzisz sobie ze wszystkim! TŻ w którymś momencie też się zaangażuje.... tylko oni zostawiają wszystko na ostatnią chwilę 
znając moje szczęście, to będzie pewnie w 99. 

Ale są znów dziwne teksty TŻta, typu:"A chciałabyś takie zaręczyny przy całej rodzinie, czy wolisz we dwoje?" "A musimy wyjść do restauracji czy może być w domu w piżamie?" "A jak byś chciała?" itp itd. Ja naprawdę nie wymagam od niego cudów, ale czy on musi o to wszystko pytać i nie umie nic wymyślić?

niektórzy faceci już tak mają że ślub owszem jest dla nich bardzo ważny ale to co po nim czyli wesele już nie koniecznie
co do pecha to nie myśl tyle o nim bo swoim myśleniem możesz go sama trzymać przy sobie
za wszystkie potrzebujące