![]() |
#691 |
Zadomowienie
|
Dot.: 'Hej, za rok matura...' czyli Matura '13
a ja się załamałam 1 ze sprawdzianu z niemca i matematyki...nie moge coś pogodzic prawka i szkoły
![]() ![]() u mnie pogoda tak beznadziejna ze nawet nie chce sie wychodzić z domu |
![]() ![]() |
![]() |
#692 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sprawdziany, pytania cały czas. Poza tym miałam zapalenie płuc i jakoś nie w głowie był mi Internet. Ledwo w szkole się wyrabiam teraz ![]() ![]()
![]() |
#693 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no właśnie - nie dość, że kończy się semestr i co niektórzy chcieli by sobie podwyższyć ocenę jeśli mu się waha, to jeszcze nauczyciele wymyślają sprawdziany, z których oceny wpisują oczywiście albo jako decydujące o całym półroczu (absurd #1) albo na drugi semestr, kiedy ty ledwie dychasz po tym półroczu (absurd #2) - chociaż jeśli ktoś się nie napracował przez te półrocze to może nie mieć takiego problemu. A ja choruję od tygodnia. Nie to że sama się nie prosiłam, ale mogłaby wreszcie przyjść mroźna, śnieżna zima, która wytępiłaby te zarazki! No i właśnie przez tę chorobę mam trochę zamieszania, bo wiadomo jakie jest na koniec półrocza. Niespecjalnie mi się podoba ilość sprawdzianów w 1. tyg po świętach. Jednak na razie się tym nie przejmuję, oglądam filmy i śpię. ![]() Zobaczyłabym Titanica, ale lepiej nie, tylko się pobeczę. ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
ojej, biedna. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
A ja dostałam 5 z niemca za prace domową, tylko ja miałam
![]() ![]() We wtorek chyba odpowiadam z fizyki, jeszcze we środe sprawdzian z matmy i poniedziałek lektura. Nie czytałam, ale może mi się uda w weekend. Chociaż jej nie ma, muszę ebooka ściągnąć.
![]() |
#695 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a mnie we wtorek pan od polskiego oddelegował z klasy na 3 minuty do "świątyni cieni"
![]() Ach, kochany jest. ![]()
#696 |
Zakorzenienie
|
Ale zawaliłam semestr, jak dobrze pójdzie, będę miała średnią 3,8
![]() A jak źle, to jakoś 3,4 ![]() ![]() Ale co ja zrobię, że zadają 897456 zadań codziennie, babka z fizy i matmy realizuje z nami zakres R, babka z bioli jest walnięta i z teog wszystkiego nie chce mi sie uczyć reszty ![]()
![]() |
#697 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny ;*. Mnie też dawno ne było, no ale koniec semstru więc trzeba było trochę nadgonić
![]() ![]() U mnie pogoda jest okropna , deszcz ze śniegiem ![]() Oglądałyście kiedyś Trzy metry nad niebem? Ja obejrzałam dzisiaj drugi raz i ![]() Generalnie to chce śnieg, wolne i wkońcu się wyspać!! zdrowia wszystkim chorującym ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#698 |
Zadomowienie
|
A u mnie połowy ocen nie je ma jeszcze wystawionych.
![]() ![]() Udanego dzionka! ![]() ![]()
#699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() widziałąm nawet 2 część : Tylko Ciebie chce i też czytałam ![]() dopadła mnie @ i umieram ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Zadomowienie
|
Zdrowia dziewczyny i powodzenia na spr!
![]() U mnie niby jeszcze daleko do konca semestru bo jakis miesiac (mam pozno ferie), ale nauczyciele chca miec jakas tam ilosc ocen przed nowym rokiem, zeby nam pozniej proponowac w styczniu i robic poprawy. Ja z gegry zawaliłam i bede musiała poprawiac spr z tego jak powstawała polska - geologia, okresy ect. to jest tak masakrycznie głupie! Z matmy u mnie w zasadzie spoko 67% czyli jedna 5 i będe mieć 4 na semestr ![]() Z PO też zdajecie ratowanie nieprzytomnego? My zdawaliśmy ostatnio przewracania... i szczerze? Wolałabym to w terori chyba zdawać. ![]() A śnieg faktycznie by się przedał. ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#702 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
U mnie pół klasy to zaliczało, pół nie zdazyło. Szkoda, że nie zaliczyłam, bo miałabym 6 z PO. Tak mam 85%, bo nadrabiałam bandażami. mam wszystkie możliwe zaliczone i 85%. A za resuscytację chyba 6p było.
![]() W sumie liczyłam te średnią, cztery dwóje moga być i średnia 3,2 -.- Ja już sama nie wiem, co chce w życiu robic ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Nie pamiętam, która z Was na jakim profilu jest, ale kto zdaje chemię i biologię R? Z jakich książek się uczycie, jakie polecają nauczyciele?
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2011-12-17 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Rozeznanie
|
co to u was za jakiś system procentowy?
też miałam na PO ratowanie nie przytomnego (sprawdzenie najpierw świadomości, później podstawowych f.życiowych i pozycja b. ustalona) i resuscytację, z tym że tylko to pierwsze było oceniane, a resuscytacja była tylko ćwiczona. co u was tak kiepsko dziewczyny, spiąć tyłki i na koniec mieć czerwony pasek! ![]() przy was wyglądam jak kujon. ;p choć do końca nie znam swoich ocen bo rada była w piątek, a jeszcze miałam spr z bio w czwartek i babka niby miała nam oddać jeszcze w czwartek a ani nie oddała w czw, ani w pt, w dodatku nawet nikt nie wie jaką w końcu ma tę ocenę z bio. :| ale mam ostatnio lenia... już jestem wprowadzona w nastrój świąteczny, cóż poradzić. W czwartek mam klasową wigilię. ![]() ![]() Wesołych Świąt Ekipo Maturalna '13! ![]() Edytowane przez GreyLovex3 Czas edycji: 2011-12-18 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#706 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A w piątek pierwszy odcinek "Julii" na TVN - aż jestem ciekawa. Będzie kręcone w Krakowie. ![]() PS U mnie na PO będą wystawiane oceny i za przekręcanie człowieka z klasy i za resuscytację... Niestety. Chcę, żeby już było po wszystkim. Nie lubię takich rzeczy ![]()
![]() |
#707 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Zadomowienie
|
Można się przyłączyć? Też zdaję maturę w 2013.
![]()
![]() |
#710 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na pewno zdaję rozszerzoną biologię, chemię, niemiecki i angielski, być może jeszcze rozszerzony polski. To by było na tyle chwalenia się. ![]() A avie to ja, o włosy dbam w taki sposób, że przed każdym myciem nakładam na noc oleje (lniany, z pestek winogron, oliwę z oliwek, krokoszowy, oliwkę Babydream Fur Mama), zmywam to metodą OMO, później nakładam jakąś odżywkę do spłukiwania ewentualnie maskę jeśli mam więcej czasu i ostatnio zabezpieczam je czarnym Gliss Kurem z keratyną. No i znacznie zyskały na blasku po potraktowaniu ich henną Khadi. ![]()
![]() |
#712 |
Zadomowienie
|
To nie jest tak skomplikowane jakby się wydawało.
![]() ![]() Na włosach farbowanych się w ogóle nie znam, ale mam Garniera z olejkiem arganowym i żurawiną i nawet lubię tą odżywkę. ![]() Tak, na biol chemie. Na jaki kierunek chcesz zdawać?
#713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze tylko 3 dni i wolne ![]() pewnie ![]() wgl dziewczyny ide jutro na konkurs z niemieckiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
Medycyna.
Z tym że jestem na hist-wos, więc nie wiem... Ale po roku nauki zdałam sobie sprawę, że praktycznie w ogóle mnie to nie kręci. Byłam przekonana, że zostanę prawnikiem. Ale nie chce ![]() ![]()
![]() |
#715 |
Rozeznanie
|
Alee ten czas leci
![]() ![]() Ubieracie już choinkę czy cosik? ![]()
And reach out for the spell Find the door to the promised land Just believe in yourself Hear this voice from deep inside It's the call of your heart Close your eyes and your will find The way out of the dark |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
Ja na razie mam czas, żeby kupić prezent rodzicom, bo święta mam później, ale nie wiem, co kupić Tżtowi ..
Wczoraj się w sumie pokłóciliśmy i nie wiem, co z tym naszym związkiem. Ale powinnam mu coś kupić... Tylko mam ok. 220zł i muszę z tego kupić sobie torbę, prezent mamie, tacie i tż ![]()
![]() |
#717 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#718 |
Zadomowienie
|
Póki co na razie mam świąteczne porzadki z głowy
![]() ale nie mam jeszcze choinki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Zadomowienie
|
ja już choinkę mam kupioną, jeszcze tylko ją ubrać
![]() ![]() Jutro ostatni dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
Można
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.