|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Fryzura dla mnie
Mam problem założyłam nowy wątek bo zależy mi mi bardzo na odpowiedzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fryzura dla mnie
Wydaje mi się, że będzie ci pasować. Bardzo fajna fryzurka swoją drogą. Weź tylko pdo uwagę grubośc swoch włosów, bo jeśli są cienkie i tak się je obetnie to optycznie ich ilość jeszcze się zmniejszy, i będzie wyglądało jakbyć miała zaledwie kilka straczków wiszących w nieladzie z boku głowy.
Ja np zawsze miałam włosy długie, ostatnio, coś mnie tknęło (jestem szczupła i chciałam zaokrąglić twarz, więc w sumie jak ty) i zrobiłam radykalne cięcie. Teraz mam coś takiego jak na zdjęciu niżej. Jeśli masz średniej grubości/ włosy to modelować będzie się bardzo fajnie przy użyciu pianki (najlepiej zwiększającej objętość. Fryzurka na Twoim zdjęciu fajna tyle, ża ja bym się bała właśnie efektu "rzadkich włosów". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać: że dla Ciebie jeśli chodzi o moją fryzurkę lepszy by był wariant z grzywką na bok. Podobną jak u Ciebie na zdjęciu tylko ciut gęstszą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Madlen 18 własnie o to chodzi ze mam gęste włosy dosyć długie jak widac i strasznie "nudną", "prostą" fryzure o ile to mozna fryzura nazwac bo to zwykłe rozpuszczone włosy. Jestem szaloną osóbką wiec wydaje mi sie ze nawet do charakteru ta fryzura by mi pasowała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ale nie zapomnij się pokazać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
DObrze dobrze pokaże się i miałam chwile zwątpienia w to jak bede wygladać w tych włoskach ale tera juz od nowa sie napaliłam na nową fryzurke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.