Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-19, 12:39   #571
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

A faktycznie, zapomniałam, że alterra ma szampony na coco glucoside.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 15:04   #572
samaraNW
Zakorzenienie

witam

pojechałam na uczelnie i się okazało, że zajęć nie ma, przez co zmarnowałam dwie, aktualnie bardzo cenne godziny

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ja tez mialam spooora wade, w efekcie zawsze po wizycie u orto mialam wielki dyskomfort, bolalo jak za bardzo zacisnelam juz nie mowiac o gryzieniu, przez kilka dni jadlam tylko papki. Ale nie byl to jakis bol nie do wytrzymania czy cos, ja tam jakos strasznie nie wspominam aparatu
piękne masz teraz ząbki, opłacało się przemęczyć

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja bardzo źle znoszę ból, wstyd mówić jak. Ostatnio przy ósemce ryczałam i skakałam po podłodze

I jestem w stanie wziąć cokolwiek, byle przestało, zmieszać leki, których mieszać nie wolno, połknąć na pusty żołądek, choćbym miała się zatruć i wylądować na płukaniu żołądka, wezmę wszystko co mam pod ręką

Także ciężko mi na własne życzenie zafundować jakikolwiek ból.

Albo jestem psychiczna albo baardzo wrażliwa na ból, bo inni na żywca chodzą do dentysty, mnie nawet znieczulenie nie do końca powalało i przeżywałam katusze.

party: jaka biel, super zęby
mocno przeciwbólowo działa solpadeina. może Ci się przyda ta informacja

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczyny przypomnijcie mi o balsamie opalającym w piance, który tak zachwalacie? Jestem tak blada, że muszę w coś zainwestować
dziewczyny chyba zachwalały tą piankę z daxa
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 15:29   #573
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
zdałam teorie z prawka wiem, że to co prawda niewielki wyczyn przy praktyce, ale zawsze coś
gratulacje

Party śliczne ząbki Ja tez nie żałuję aparatu, mimo tego że sepleniłam początkami, ocierpiałam sie na wizytach u orto ale zdecydowanie było warto

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
mało tego że te brokaty nadal są - czasami można uświadczyć jakąś ryczącą 50-tkę z takim na głowie - to dopiero widok
o tym samym pomyślałam

Mnie ta era tez dotknęła, zwłaszcza że co miesiąc kupowałam Bravo Girl a tam nie obyło się bez takich dodatków jak błyszczyki Cieni raczej nie używałam. A jeśli o make up chodzi to zaczęłam w LO. W pierwszej klasie malowałam się najmocniej obrysowane na czarno oko i tusz, później coraz delikatniej na szczęście. O ile w make upie nie miałam jakiś szczególnych wtop tak w ubieraniu na pewno Kiedy to potrafiłam iść do szkoły w bojówkach Tż które wisiały na mnie nie miłosiernie i krok sięgał kolan Na szczęście to trwało krótko
W gim się nie malowałam, raz zwrócono mi uwagę za pokręcone włosy. Miałam ponoć abstrakcję na głowie

Dzień dobry tak wogóle Miałam dziś egzamin próbny zawodowy i jestem ciekawa jak mi poszło. Poza tym buty mi się zmowe rozleciały i chyba będę musiała kupić

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 16:07   #574
miucciaable
Raczkowanie

Cytat:
zdałam teorie z prawka wiem, że to co prawda niewielki wyczyn przy praktyce, ale zawsze coś
Gratulacje !!!
Stary 2011-12-19, 16:51   #575
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dzień dobry
Niedawno dotarłam z pracy do domu. Nie złożyłam podania do urzędu bo dziś nagle do 15 przyjmowali klientów notabene powinni napisać "petentów"
Doszedł mi kolejny polar ale dziwnie na mnie leży.... może uda mi się go odsprzedać....

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Party masz śliczne ząbki.
Zgadzam się suuper ząbki

Cytat:
Gratuluję

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Dziś zaspałam i mam tylko tusz na rzęsach.... dziwnie wyglądam.... tak jakoś łyso...
Lece się zdrzemnąć, miłego popołudnia

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 17:24   #576
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

pojechałam na uczelnie i się okazało, że zajęć nie ma, przez co zmarnowałam dwie, aktualnie bardzo cenne godziny

piękne masz teraz ząbki, opłacało się przemęczyć

mocno przeciwbólowo działa solpadeina. może Ci się przyda ta informacja

dziewczyny chyba zachwalały tą piankę z daxa

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
gratulacje

Party śliczne ząbki Ja tez nie żałuję aparatu, mimo tego że sepleniłam początkami, ocierpiałam sie na wizytach u orto ale zdecydowanie było warto

o tym samym pomyślałam

Mnie ta era tez dotknęła, zwłaszcza że co miesiąc kupowałam Bravo Girl a tam nie obyło się bez takich dodatków jak błyszczyki Cieni raczej nie używałam. A jeśli o make up chodzi to zaczęłam w LO. W pierwszej klasie malowałam się najmocniej obrysowane na czarno oko i tusz, później coraz delikatniej na szczęście. O ile w make upie nie miałam jakiś szczególnych wtop tak w ubieraniu na pewno Kiedy to potrafiłam iść do szkoły w bojówkach Tż które wisiały na mnie nie miłosiernie i krok sięgał kolan Na szczęście to trwało krótko
W gim się nie malowałam, raz zwrócono mi uwagę za pokręcone włosy. Miałam ponoć abstrakcję na głowie

Dzień dobry tak wogóle Miałam dziś egzamin próbny zawodowy i jestem ciekawa jak mi poszło. Poza tym buty mi się zmowe rozleciały i chyba będę musiała kupić
dziekuje, wiesz co przeszlam
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Niedawno dotarłam z pracy do domu. Nie złożyłam podania do urzędu bo dziś nagle do 15 przyjmowali klientów notabene powinni napisać "petentów"
Doszedł mi kolejny polar ale dziwnie na mnie leży.... może uda mi się go odsprzedać....

Zgadzam się suuper ząbki

Gratuluję

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Dziś zaspałam i mam tylko tusz na rzęsach.... dziwnie wyglądam.... tak jakoś łyso...
Lece się zdrzemnąć, miłego popołudnia
dziekuje

ja probuje wymyslic jakis look na slub, zrobilam probny makijaz i fryzurke ale jesli zdecyduje sie na takie wlosy to jednak wybiore sie do fryzjerki, bo sama nie potrafie jej dobrze zrobic...
Stary 2011-12-19, 18:31   #577
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje.

A ja dopiero do domu wróciłam od rana.
Dostałam paczkę Bake Rolls, które wygrałam.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 19:06   #578
Shadii
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Napisane przez thename Pokaż wiadomość
Witam
Można dołączyć?
Witaj
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
firmy Lavera ten: KLIK
Cytat:
mam nadzieję, że dojdzie w tym tygodniu
napiszę jak przetestuję
Ciekawy, napisz jak wypróbujesz
Cytat:
Gratulacje

Party, masz cudownie białe zęby

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 19:27   #579
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej Piękne Nadrobiłam Was
Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
dziewczyny ubrałyście już choinkę?
Ja w tym tygodniu planuję kupic nowe bombki, chcę dorwac fioletowe żeby mi pasowały do pokoju
Ja pewnie ubiorę w piątek wieczorem

Cytat:

ja tak samo to zdjecie moich zabkow, nigdy bym ich nie zamienila na te co byly, niestety nie mam zdjec starego zgryzu.

ja tez mialam rany pamietam, a druty na koncu jak byly za dlugie to byla masakra

ja tez mialam spooora wade, w efekcie zawsze po wizycie u orto mialam wielki dyskomfort, bolalo jak za bardzo zacisnelam juz nie mowiac o gryzieniu, przez kilka dni jadlam tylko papki. Ale nie byl to jakis bol nie do wytrzymania czy cos, ja tam jakos strasznie nie wspominam aparatu
Piękne masz ząbki
Cytat:
gratulację

Dziś maiłam wolne i cały dzień sprzątałam w pokoju poupychałam wszystkie ubrania do szafy, kupiłam kilka wielkich pudeł na różne pierdoły i wszystko w nich poukładałam
Jeszcze kilka rzeczy muszę kupić na Święta ale to w czwartek po pracy i w piątek mam wolne pewnie cały dzień spędzę na gotowaniu i pieczeniu

Wczoraj jak wracałam od Tż to widziałam tylko jedną choinkę ubraną na dworze a w zeszłym roku o tej porze pełno już ich było, nie ma śniegu to aż głupio lampki świecić (chociaż nie tęsknię za śniegiem jako kierowca)
Stary 2011-12-19, 20:15   #580
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczyny przypomnijcie mi o balsamie opalającym w piance, który tak zachwalacie? Jestem tak blada, że muszę w coś zainwestować
pianka z daxa nie mialam, ale duzo osob zachwala
ja od siebie polecam balsam brazujacy z dove do ciemnej karnacji (stosuje go nawet do twarzy od czasu do czasu i mnie nie zapycha )
Cytat:
dziekuje

no jasne, zawsze cos do przodu, gratki

ja np babydreamem 2 razy umylam i nie zostawal olej, bardzo fajny szampon
znalzlam dla Ciebie takie szampony bez SLS, SLES i silikonow:
1) Alverde* - Żel do mycia ciała i włosów dla mężczyzn analiza zdjęcie
2) Aubrey Organics
*- Odżywczy szampon z dziką różą - Rosa Mosqueta KWC analiza zdjęcie
3) Bentley Organics
- Dry & Damage - Szampon do włosów suchych i zniszczonych analiza zdjęcie
4) Bubchen (!)
- Kinder Shampoo - Szampon dla dzieci z rumiankiem i lipą klik klik analiza
5) Dax Cosmetics
* - Perfecta Baby - Szampon i płyn do kąpieli 2 w 1 KWCanaliza
6) Eco Cosmetics*- Szampon regenerujący KWC analiza
7) Eco Cosmetics*- Szampon zwiększający objętość - Z kwiatem lipy i kiwi analiza zdjęcie
8) Ecospa - Baza szamponowa ekologiczna analiza zdjęcie
9) HiPP Babysanft* - Shampoo - Szampon dla dzieci klik klik
10) Khadi - Szampon - Neem Aloe Vera analiza zdjęcie
11) Logona
*- Szampon piwno-miodowy dodający objętości KWC analiza
1) Mann & Schroeder*- Sanosan - Baby - Bad & Shampoo - 2 w 1 żel pod prysznic + szampon dla dzieci analiza zdjęcie
2) Mann & Schroeder*- Sanosan- Baby - Bad & Shampoo analiza zdjęcie
3) Mann & Schroeder*- Sanosan- Baby - Shampoo - Szampon dla dzieci i niemowląt analiza KWC
4) Nu Skin (!) - Living - Pure Shampoo klik
5) Rossmann- Alterra** - Dush Shampoo analiza
6) Rossmann - Alterra** - Żel pod prysznic - Orange & Vanille KWC analiza zdjęcie
7) Rossmann- Alterra** - Sensitive Shampoo - Mandel & Jojoba - Szampon KWC analiza zdjęcie
8) Rossmann (!) - Babydream - Kopf-bis-Fuss Waschgel - Uniwersalny żel do mycia klik
9) Rossmann (!) - Babydream - Szampon dla dzieci klik klik
10) Rossmann (!) - Babydream - Wasch und Duschcreme - Kremowy płyn do kąpieli i pod prysznic z wyciągiem z aloesu KWC analiza
11) Sante Naturkosmetik* - Shampoo Henna Volume - Szampon nadający objętość i połysk KWC analiza
12) Schlecker - Babysmile - Bath Care - Pielęgnacyjny płyn do kąpieli analiza KWC
13) The Body Shop (!) - Rainforest Balance Shampoo - Szampon do włosów tłustych analiza zdjęcie
14) Weleda* - Szampon i żel do mycia ciała z nagietkiem analiza zdjęcie

(!) - producent testuje kosmetyki lub ich składniki na zwierzętach lub też jest mu obojętne, czy takie testy miały miejsce (np. czy zostały przeprowadzone przez podmioty dostarczające surowce do produkcji kosmetyków)
* - producent nie testuje kosmetyków ani ich składników na zwierzętach
brak oznaczenia
- brak informacji na temat testowania kosmetyków i ich składników na zwierzętach

ja polecam Dax Cosmetics
bardzo przydatne informacje
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
haha no ladnie
Cytat:
ja probuje wymyslic jakis look na slub, zrobilam probny makijaz i fryzurke ale jesli zdecyduje sie na takie wlosy to jednak wybiore sie do fryzjerki, bo sama nie potrafie jej dobrze zrobic...
pokazesz sie?

ja dzis mialam pierwsze kolo zaczelo sie...

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 20:17   #581
snowhitee
Zakorzenienie

hej

Cytat:

Ja też - od pon. do soboty włącznie będę w pracy
o rany współczuję tej soboty ja na szczęście tylko do piątku

Cytat:
brawo

Dodaja co do tego samoopalacza to Caate pisała chyba o Lirene w piance czy tam musie

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 20:22   #582
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:
napisz jak przyjda a antybiotyk na tradzik? jaki ? i jakie witaminy? tez chyba bede musiala sie wybrac do dermy, kurcze znowu mam takie wysypy ze szok, a tyle kasy wydalam na leczenie, niby najskuteczniejsze na swiecie a ja mam nawrot niby sie to zdarza ale myslalam ze mi nie wroci

ja tak samo to zdjecie moich zabkow, nigdy bym ich nie zamienila na te co byly, niestety nie mam zdjec starego zgryzu.
super efekt

antybiotyk doustny to Tetralysal, Aknemycin punktowo do smarowania
i maści Epiduo i Clindacne.
witaminy Laktocer + Zn.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Edytowane przez Soph
Czas edycji: 2011-12-19 o 20:50
Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 20:26   #583
kobietasukcesu
zawsze mam racje

mam w końcu moje zamówienie z zsk
Szkoda, że od jakiejś kwoty nie mają darmowej przesyłki, ale za to dali gratisy- korund i ekstrakt do cery naczynkowej, Glukonolakton i macerat z nagietka.
Tylko muszę ponownie spojrzeć na pewne rzeczy, żeby nie dać prosto na skórę czegoś co się daje tylko troszkę do kremu

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-12-19 o 20:53
Stary 2011-12-19, 20:58   #584
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
A ja dopiero do domu wróciłam od rana.
Dostałam paczkę Bake Rolls, które wygrałam.
Gratuluję

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 21:01   #585
karolcia198506
Zakorzenienie

Kurde zmarnowałam tyle czasu przed komputerem chciałam zmienić coś w wygladzie bloga ale te wszystkie HTML i inne to dla mnie czarna magia i nic nie zrobiłam bo bałam się ze cos popsuję (musiałam się wyżalić)

Idę się myć bo jutro do pracy
Stary 2011-12-19, 21:07   #586
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Omg skonczylam 35 minut temu sprzatac robilam to od 12 z 30minutowa przerwa na obiad xD padam ale wykapalam sie juz, wydepilowałam, miałam biovax na włosach, maseczke nawilzajaca ziaja, teraz brevoxyl, jestem wybalsamowana i teraz popijam sobie goraca czekolade o ktorej marzylam od rana chyba zaraz wlacze sobie jakis film, bo dzisiaj sciagnelam 'Lektora' i 'Chloe'. A jutro pobudka koło 8, bo z samego rana jade z rodzicami do Auchan na swiateczne zakupy, a pozniej do galerii. Musze sie wyrobic na 15, bo ide wtedy na usg piersi > a pozniej spotkanie u koelzanki uwielbiam takie dni xD
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 21:13   #587
loluska
Zakorzenienie

Cytat:

dziekuje, wiesz co przeszlam

dziekuje

pokazuj się w takich Twoich próbach

SPA dzisiaj podstawowe, marzę już o łóżeczku Dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 21:21   #588
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej Piękne Nadrobiłam Was

Ja pewnie ubiorę w piątek wieczorem

Piękne masz ząbki

gratulację

Dziś maiłam wolne i cały dzień sprzątałam w pokoju poupychałam wszystkie ubrania do szafy, kupiłam kilka wielkich pudeł na różne pierdoły i wszystko w nich poukładałam
Jeszcze kilka rzeczy muszę kupić na Święta ale to w czwartek po pracy i w piątek mam wolne pewnie cały dzień spędzę na gotowaniu i pieczeniu

Wczoraj jak wracałam od Tż to widziałam tylko jedną choinkę ubraną na dworze a w zeszłym roku o tej porze pełno już ich było, nie ma śniegu to aż głupio lampki świecić (chociaż nie tęsknię za śniegiem jako kierowca)
u mnie na wsi to w sumie duzoo osob swieci na dworze juz, a sasiedzi maja dach, choinki i jeszcze inne ozdoby typu renifery pooswiecane
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
pianka z daxa nie mialam, ale duzo osob zachwala
ja od siebie polecam balsam brazujacy z dove do ciemnej karnacji (stosuje go nawet do twarzy od czasu do czasu i mnie nie zapycha )

bardzo przydatne informacje

haha no ladnie

pokazesz sie?

ja dzis mialam pierwsze kolo zaczelo sie...
klik ale robilam naprawde na szybko przy sztucznym swietle bo to tylko tak mi na mysl przyszlo zeby sobie sprobowac, takze nie jest za precyzyjnie, ale ogolny zarys juz jest

wspolczucia odnosnie sesji
Cytat:
witam

super efekt

antybiotyk doustny to Tetralysal, Aknemycin punktowo do smarowania
i maści Epiduo i Clindacne.
witaminy Laktocer + Zn.
ja mialam epiduo ostatnio to nic nie dalo specjalnie, reszty nie probowalam
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
mam w końcu moje zamówienie z zsk
Szkoda, że od jakiejś kwoty nie mają darmowej przesyłki, ale za to dali gratisy- korund i ekstrakt do cery naczynkowej, Glukonolakton i macerat z nagietka.
Tylko muszę ponownie spojrzeć na pewne rzeczy, żeby nie dać prosto na skórę czegoś co się daje tylko troszkę do kremu
dla mnie jak po chinsku te rzeczy, nie wiem co czego to nawet jest
Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
Omg skonczylam 35 minut temu sprzatac robilam to od 12 z 30minutowa przerwa na obiad xD padam ale wykapalam sie juz, wydepilowałam, miałam biovax na włosach, maseczke nawilzajaca ziaja, teraz brevoxyl, jestem wybalsamowana i teraz popijam sobie goraca czekolade o ktorej marzylam od rana chyba zaraz wlacze sobie jakis film, bo dzisiaj sciagnelam 'Lektora' i 'Chloe'. A jutro pobudka koło 8, bo z samego rana jade z rodzicami do Auchan na swiateczne zakupy, a pozniej do galerii. Musze sie wyrobic na 15, bo ide wtedy na usg piersi > a pozniej spotkanie u koelzanki uwielbiam takie dni xD
a usg to tak lekarz polecil czy sama idziesz? w sumie ja jeszcze nigdy nie mialam, nie wiem czy powinnam juz
Stary 2011-12-19, 21:31   #589
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ech... poszłam dzisiaj jeszcze do CH i już nie mam siły.
Kupiłam w H&M koszulę błękitną i żałowałam, że nie mam więcej kart, bo my kupiła jeszcze czarne rurki. W Naturze kupiłam pędzelek z Essence i moją pierwszą szminkę też z Essence nr 55.
Tylko, jak wychodziłam to siatka mi spadła na podłogę i rozlał mi się Pysio. Dobrze, że w tej reklamówce nie miałam tej koszuli.
I wiem co mi Tż. kupi na święta, bo kupił na Allegro, a że korzysta z mojego konta to e-maile przychodzą do mnie. Choć w sumie dzisiaj cały dzień mi o tym mówił i nie mógł kupić. Chodzi o książkę "Tam, gdzie spadają anioły" Terakowskiej.

Cytat:
Gratuluję
Dziękuje.

Cytat:
Czytałam i oglądałam "Lektora". Książka lepsza, ale film też fajny.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-12-19, 21:32   #590
ghana
Zakorzenienie

party ja miałam wykrytego guza piersi, operacje itp i teraz muszę chodzić co poł roku. warto chodzić nawet jak nic takiego nie wyczujesz i niezaleznie od wieku. to nic nie boli, nie jest czasochlonne, a naprawde wazne. gtakze nie zastanawiaj sie i lepiej wybierz się na kontrole

angelinmyheart
chyba właśnie wybiorę lektora, bo uwielbiam Kate Winslet
Stary 2011-12-19, 21:40   #591
lacrimachristi
Zakorzenienie

hej

party ja dla ciebie bym wybrala taki bardziej wyrazisty makijaz;D
mocniej podreslone oczy

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

ghana ja co roku chodze
profilaktycznie i do tego taaki przystojny pan mnie bada ojjj
dziewczyny warto chodzic to nie zabiera duzo czasu a czasem ratuje zdrowie i zycie
Stary 2011-12-19, 21:41   #592
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
party ja miałam wykrytego guza piersi, operacje itp i teraz muszę chodzić co poł roku. warto chodzić nawet jak nic takiego nie wyczujesz i niezaleznie od wieku. to nic nie boli, nie jest czasochlonne, a naprawde wazne. gtakze nie zastanawiaj sie i lepiej wybierz się na kontrole

angelinmyheart
chyba właśnie wybiorę lektora, bo uwielbiam Kate Winslet
aha, no a jak to wyglada, trzeba miec skierowanie od gina? i jest to bezplatne dla mlodych osob?
Stary 2011-12-19, 21:41   #593
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Party bardzo ladny makijaz wlosow za bardzo nie widac niestety.
ja chyba musialabym isc do salonu zrobic makijaz, bo nie posiadam kosmetykow tak trwalych, zeby przetrwaly cale wesele

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-12-19 o 21:45
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 21:42   #594
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
hej

mocniej podreslone oczy

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

ghana ja co roku chodze
dziewczyny warto chodzic to nie zabiera duzo czasu a czasem ratuje zdrowie i zycie
moj pan nie jest juz przystojny [ale widac, ze w mlodosci byl] alewybrałam go ze wzgledu na opinie. Jest super wyluzowany i nie czuje skrepowania przy badaniu no i to jak zrobil mi szwy - zgodnie jego obietnica - malo co widac
Stary 2011-12-19, 21:44   #595
angelinmyheart
Zakorzenienie

Party zapomniałam napisać. Świetny makijaż.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-12-19, 21:50   #596
lacrimachristi
Zakorzenienie

party mozna w mojej przychodni mozna sie zapisac i czeka sie pol roku ale mozna tez prywatnie i placi sie 40 zl

nie wiem jak jest w innych miastach
Stary 2011-12-19, 21:56   #597
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
party mozna w mojej przychodni mozna sie zapisac i czeka sie pol roku ale mozna tez prywatnie i placi sie 40 zl

ja chodze prywatnie i place 150 zł wiec chyba zalezy od miasta i lekarza jesli diziesz na NFZ to troszkę dlugo sie na tow syztsko czego z tego , co sie orientuje
Stary 2011-12-19, 22:03   #598
kobietasukcesu
zawsze mam racje

party: dla mnie też czarna magia, dopiero się wkręcam

<3 <3 <3
Stary 2011-12-19, 22:10   #599
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
hej

mocniej podreslone oczy

ghana ja co roku chodze
ale jeszcze bardziej wyrazisty niz zrobilam? w sensie co jeszcze mam zrobic bo nie mam juz pomyslow
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Party bardzo ladny makijaz wlosow za bardzo nie widac niestety.
ja chyba musialabym isc do salonu zrobic makijaz, bo nie posiadam kosmetykow tak trwalych, zeby przetrwaly cale wesele
dziekuje, no wlosy troche nie wyszly ale nie dalam nic utrwalajacego dlatego nie pokazuje no a ja tez nie mam jakis super trwalych, po prostu puder fixujacy, baze pod cienie i na usta, kreske zrobie z duraline no a wiadomo, wesele to stres wiec jeszcze szybciej cera bedzie mi sie swiecila, ale bede sie poprawiala zeby zmatowic cere i tyle, nic wiecej nie wymysle. Bo niestety przy tlustej niczego mega nie oczekuje.
Cytat:
Party zapomniałam napisać. Świetny makijaż.

Cytat:

no w sumie przy okazji kiedys zapytam i moze sie zapisze
Cytat:
ja chodze prywatnie i place 150 zł wiec chyba zalezy od miasta i lekarza jesli diziesz na NFZ to troszkę dlugo sie na tow syztsko czego z tego , co sie orientuje
no w sumie nie spieszy mi sie, wiec moge poczekac.
Stary 2011-12-19, 22:12   #600
lacrimachristi
Zakorzenienie

party moze smokey eye?? mas ztakie ladne oczy warto je podkreslic

ghana ja tez chodze prywatnie i place 40 zl nie dlugo sie wybieram razem z siostra

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości