|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. III
Słuchajcie, zmieniając temat trochę... Widziałyście może to >klik<?
Na początku pomyślałam sobie: o, może i fajne, ale ta krateczka mi coś przypomina... Ostatnio szukałam do biura organizera i na allegro natknęłam się na to lub to, które z wysyłką kosztują taniej niż w Glamshopie (i nie tylko, bo znalazłam parę aukcji podobnych). Przyznam, że pomysł z wykorzystaniem biurowych organizerów nie jest zły, szczególnie, że niektóre dla takiego codziennego użytku by się naprawdę sprawdzały, ale żeby robić na tym prawie dwukrotną przebitkę zmieniając tylko przeznaczenie tej rzeczy? A co uważacie na ten temat? edit: oczywiście jeśli takie stojaki są robione z przeznaczeniem konkretnie do przechowywania kosmetyków to ok, ale jak dla mnie to tak nie wygląda... Edytowane przez panna mrau Czas edycji: 2011-12-19 o 20:30 |
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wydaje mi się trochę niepraktyczne, no chyba, że na leżąco, prędzej bym wykorzystała, niż stojące - i tak mam za mało szafek w pokoju >_<
curl it, baby! Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2011-12-19 o 20:30 |
|
|
|
|
#243 |
|
Konto usunięte
|
Tak, na maestrobrush jest
ale chciałam jeszcze sprawdzić allegro, bo brat tam konto ma i wtedy nie musiałabym specjalnie znowu konta na stronie maestro zakładać ale dzieki jak się zdecyduję i uda mi się kasy nie stracić w najbliższym tygodniu to w końcu jakieś zamówię ![]() Tak to już jest na rynku A tak w ogóle to ja bym tego nie kupowała, wolę trzymać paletki poziomo w szafce ![]() ewwwa To się dobrze sprzedawca znał na pędzlach jak inne wystawił niż te co chciałaś
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;31141347]
Tak to już jest na rynku A tak w ogóle to ja bym tego nie kupowała, wolę trzymać paletki poziomo w szafce [/QUOTE]Nie no, second thoughts i stwierdziłam, że niepotrzebne to (ale są inne organizery też i gdyby nie mój szufladkowy system przechowywania podręcznych rzeczy to bym się zastanowiła nad nimi), ale mimo wszystko... Nie wiem no, nie lubię jak się mnie okrada i tyle ![]() Właśnie spędziłam 15 minut na przelewaniu sesy w opakowania zastępcze, bo pękła mi na zgrzewie butelka nie dość, że byłam cała w oleju to jeszcze pół łazienki uświniłam. Dobrze, że to olej pół-stały, bo gdyby przy takiej Amli pękło mi opakowanie to miałabym cuchnącą powódź w szufladzie z moimi kosmetykami |
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;31141347]Tak, na maestrobrush jest
ale chciałam jeszcze sprawdzić allegro, bo brat tam konto ma i wtedy nie musiałabym specjalnie znowu konta na stronie maestro zakładać ale dzieki jak się zdecyduję i uda mi się kasy nie stracić w najbliższym tygodniu to w końcu jakieś zamówię ![]() [/QUOTE] Ja kupowałam na allegro u ladymakeup, tylko pędzle Hakuro, ale widziałam, że miała dużo Maestro, także możesz poszukać ze swojej strony polecam ją
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
A wiadomo w jakich miastach jest theBalm? I jak to w ogóle cenowo u nas wygląda?
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;31141347]Tak, na maestrobrush jest
ale chciałam jeszcze sprawdzić allegro, bo brat tam konto ma i wtedy nie musiałabym specjalnie znowu konta na stronie maestro zakładać ale dzieki jak się zdecyduję i uda mi się kasy nie stracić w najbliższym tygodniu to w końcu jakieś zamówię ![]() Tak to już jest na rynku A tak w ogóle to ja bym tego nie kupowała, wolę trzymać paletki poziomo w szafce ![]() ewwwa To się dobrze sprzedawca znał na pędzlach jak inne wystawił niż te co chciałaś [/QUOTE]Hehe to był ekspert jak widać ![]() Nie musisz zakładać konta, złóż zamówienie telefonicznie |
|
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
Padam
cały dzień latałam za prezentami..i odkryłam, że szczęście daje mi czynność samego wydawania pieniędzy, a nie posiadania![]() Zupełnie niepotrzebnie weszłam do Marks&Spencera na Marszałkowskiej (W-wa)..jakoś nigdy nie mogłam znaleźć tam nic dla siebie i nie miałam pojęcia o istnieniu boskiego, dużego działu spożywczego z niesamowicie fajnym jedzeniem (słodycze genialne), w którym spędziłam całą godzinę A i jeszcze dla Warszawianek- jeśli kupujecie książki na prezenty (może już niekoniecznie na święta) to naprzeciwko Traffica jest ogromna składnica tanich książek (oferta jest na ich stronie dedalus.pl). Za 4 naprawdę fajne, świetnie wydane albumy zapłaciłam mniej niż w Trafficu za 3 głupie kryminały..Jedną książkę sprawdziłam z ciekawości (bodajże album "Dwudziestolecie międzywojenne")- w tej składnicy była za 20 zł niecałe, a w Empiku za 60..więc naprawdę polecam to miejsce |
|
|
|
#249 |
|
Rozeznanie
|
U mnie dziś parę ogłoszeń parafialnych tzn.
Ja w ogóle jakoś nie czuje świąt, wszystko mnie drażni... Wrrr... |
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie moze jakies przepisy na dobre i szybkie w zrobieniu ciasta?
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Zerknij na kotlet.tv - tam są fajne i proste przepisy
Uwielbiam ich sernik krówkowy |
|
|
|
#252 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Ok zobacze co tam maja ;D
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
A ja licytuje sobie teraz ksiazke "100 najpiekniejszych miejsc na swiecie"
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Ceny od ok 50 zł - 110 zł z tym, że nie znam cen podkładów. Taniej niż Clinique a jakość o wiele lepsza. Cieniami The Balm jestem zachwycona, a z Clinique to porażka - słabo napigmentowane, rolują się i znikają
|
#257 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31144040]Ja się specjalizuję w ciastkach, ale jedno właśnie takie szybkie i proste jutro będę pokazywać na blogu chyba
[/QUOTE]Hehe a ja w muffinach i cupcake'ach |
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
Szybkie może niekoniecznie, ale polecam http://mojewypieki.blox.pl/2011/11/C...atyczkach.html a z szybkich ciast to od razu przychodzi mi na myśl nieśmiertelny śmietanowiec, czyli bita śmietana, żelatyna i galaretki pokrojone w kostkę, albo ..bananowiec (najlepsze ciasto na świecie, http://przepisy.styl.fm/ciasta/bananowiec-iwonki.php , robi się go łatwo, ale partiami, ze względu na tężejące galaretki)
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Ja musze do szkoly cos na wigilie upiec, muffiny moglyby byc fajne, ale ja ich nigdy nie robilam ;d
|
|
|
|
#261 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te ciasteczka tez smakowicie wygladaja ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#265 |
|
Konto usunięte
|
Przez Was mam ochotę zawalić noc i iść piec
![]() Rodzinka będzie miała mi za złe, bo rano połowy już nie będzie (wezmę na zajęcia), a ja zawalę noc, aaaale chyba pójdę
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, ja robilam kiedys paszteciki i szynka serem i pietruszka, pycha
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Wy Tu o jedzeniu o takiej godzinie
A ja dzisiaj pół dnia chodziłam i miałam na coś ochotę Teraz raczę się wodą z sokiem z cytrynki Tak zapobiegawczo, żeby jakaś infekcja mnie nie złapała
|
#268 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzięki za info, poszukam na Allegro![]() Co do pękania półek w szwach, to u mnie jest tak samo, mam mnóstwo kremów, balsamów do ciała, mnóstwo cieni, pudrów. Ja po prostu jak widzę coś ciekawego, to kupuję;P Ale biorę się za zużywanie, jedyne na co sobie pozwalam to kosmetyki naturalne, bo warto wymieniać zawartość swojej kosmetyczki na coś lepszego Muszę znaleźć puder, eyeliner, kredkę do oczu, filtr i krem do biustu o naturalnym składzie. Mnie przed zakupem nowych cieni powstrzymuje obecnie myśl, że nie mają najlepszego składu i mogą być przez to być kiepskie jakościowo.
Edytowane przez Sondrina Czas edycji: 2011-12-19 o 23:45 |
|
|
|
|
#269 |
|
Konto usunięte
|
Bo pieczenie o 1:00, w dodatku będąc na diecie, jest całkiem normalne...
![]() To jeszcze głupie pytanie - które zdjęcie wygląda apetyczniej?
|
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31145723]Bo pieczenie o 1:00, w dodatku będąc na diecie, jest całkiem normalne...
![]() To jeszcze głupie pytanie - które zdjęcie wygląda apetyczniej? [/QUOTE]Wariatka Ale powiem Ci, że mi w nocy wszystko lepiej idzie..gotowanie, sprzątanie, uczenie się..z okazji 24godzinnych Tesco zakupy pewnie też będę robiła niedługo w nocy pierwsze zdjęcie lepsze, mniam mniam. a z czym w środku?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.

ale dzieki

nie dość, że byłam cała w oleju to jeszcze pół łazienki uświniłam. Dobrze, że to olej pół-stały, bo gdyby przy takiej Amli pękło mi opakowanie to miałabym cuchnącą powódź w szufladzie z moimi kosmetykami 

cały dzień latałam za prezentami..i odkryłam, że szczęście daje mi czynność samego wydawania pieniędzy, a nie posiadania
Uwielbiam ich sernik krówkowy