|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16201 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Katalogi Avonu
tu masz o nich wątek -> http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...217&w=52407797
|
|
|
|
#16202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec go jej polece w 01 a kolorek musi sobie sama dobrac ja tez kiedys mialam ten antystresowy i tez bylam zadowolona
|
|
#16203 |
|
Wtajemniczenie
|
ja kupowałam "w ciemno"..... Kupiłam odcień Almond i mi akurat przypasował
![]() a najlepiej to kup sobie próbki (z k13 sa za jakieś grosze) to nie dość, że sobie zobaczy, czy dla niej się nadaje to jeszcze na spokojnie sobie kolorek wybierze ![]() ale co ja bede "doradzać"...... jestem konsultantką a teraz nawet nie nazbierałam zamówienia za 100 ;(
|
|
#16204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dziekuje za rade
|
|
#16205 |
|
Rozeznanie
|
też myślę ze podkład antystresowy będzie najlepszy
|
|
|
|
#16206 |
|
Rozeznanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3110843]wiem, zmienili opakowanie, przynajmniej tych nowych
widziałam je w COK-u (ale tylko nowe) i one są w takim opakowaniu jak błyszczyk [/QUOTE]te cienie były już kiedyś w katalogu - chyba pokazały sie wiosną 2004 roku (8/2004 str. 31) jak zaczynałam jako konsultantka, nawet odcienie miały podobne nazwy (opakowanie własnie jak błyszczyk) miałam odcień Mystic - zbyt świecący, dziwna konsystencja, a po nałożeniu prawie od razu zbijał się w miejscach, gdzie były załamania skóry
|
|
|
|
#16207 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a te nowe odcienie są w opakowaniach jak błyszczyki |
|
|
|
|
#16208 | |
|
Raczkowanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3110857]tu masz o nich wątek -> http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...217&w=52407797
[/quote]Dziękuję Cytat:
a te nowe odcienie są w opakowaniach jak błyszczyki Ja mam odcień stary vanilla i nowy mystic, a oba są w tych samych opakowaniach i różne mają drobinki świecące i nazwę na opakowaniach też różną. Poniżej zamieszczam fotki |
|
|
|
|
#16209 |
|
Raczkowanie
|
Też dostałam Świetliste cienie w tym nowym opakowaniu.
Najgorsze jest to, że mają pojemność 5ml, a w katalogu jest podane 10ml. Inne opakowanie to jeszcze nie problem, ale jak wyjaśnić klientce, że za tą samą cenę dostanie dwa razy mniejszą pojemność.
|
|
|
|
#16210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja czasami tej całej polityki avonu nie rozumiem. Bardzo dobrze prosperują w Polsce i na świecie, a o klientki słabiutko dbają. I o ile się nie mylę podatków nie płacą (chyba dlatego, że nie maja swoich sklepów). Kosmetyków jakiś świetnych nie mają (choć ja się bardzo na nie kuszę), czasami boję się patrzeć na skład. Pamiętam jak jedna z Wizażanek pisała, że dostała produkt z "łysym" (tzn. bez naklejki) opakowaniem. Czasami myślę, że ja jakaś głupia jestem, bo wzbogacam ich interes mimo, że powinnam kupować polskie produkty, mniej chemiczne.
|
|
#16211 |
|
Zakorzenienie
|
czekam z nadzieją ,że dzisiaj przywiozą moje paczuszki
|
|
|
|
#16212 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Zycze miłęgo dnia i kolejnego idanego tygodnia
|
|
|
|
#16213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś w ogołe kupowałam duzo kosmetyków Teraz 10 razy się zastanowie
|
|
|
|
|
#16214 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#16215 |
|
Raczkowanie
|
|
#16216 |
|
Raczkowanie
|
Ja pier......ę - ale żeście napisały
Musiałam sie przekopytać z rana Mojej konsultantce oczywiście paczka w sobotę nie przyszła - liczę na to, ze dzisiaj przyjdzie. Pocieszające jest to, że do Kalexx przyszła o 23.00 bo to znaczy, ze nie roznosi jej listonosz, tylko chyba kurier. Więc jest szansa, ze jutro będę miała w łapach MISIA !! |
|
|
|
#16217 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#16218 |
|
Raczkowanie
|
Buhahaha - wyszło mi brzydkie przekleństwo, a nie miało, i nowe słowo - "przekopytać"
|
|
|
|
#16219 |
|
Raczkowanie
|
To prawda - Avon jaby powoli, acz nieuchronnie traci na jakości, opakowania też jakoś ewoluuja nie w tym kierunku, co bym chciała. I tez już mniej zamawiam z katalogu, bo coraz mniej rzeczy mnie zachwyca.
I coraz więcej jest rzeczy, które zamówiłam tylko raz i nigdy wiecej ich nie zamówię. |
|
|
|
#16220 |
|
Rozeznanie
|
DZIEWCZYNKI Mam pytanie. w ofercie netto z kat.01 jest zestaw filizanek. ile jest filizanek w zestawie, i jaka jest ich objetośc??
może któraś akurat wie????? |
|
|
|
#16221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() natomiast przyłączam się do pytania Ulaczka, czy ktoś wie, jaka jest objętość tych filiżanek?
|
|
#16222 |
|
Zakorzenienie
|
coś tu pusto dzisiaj i cicho
|
|
|
|
#16223 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, paczek nie roznosi listonasz, tylko specjalni avonowi kurierzy ![]() Cytat:
Cytat:
zaraz zmierzę ich wymiary, bo akurat je mam i napiszę - mnie się te filiżaneczki bardzo podobają ![]() a więc tak - szerokość filiżanki to 8,5 cm.,, ich wyskość to 5,5 cm. natomiast szerokość talerzyka to 14 cm. |
|||
|
|
|
#16224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16225 |
|
Rozeznanie
|
kalex a powiedz mi ile tam napoju wejdzie????200 ml wejdzie?
|
|
|
|
#16226 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmm zaraz zobaczymy
![]() wchodzi prawie cała normalna szklanka , czyli niecałe 250 ml.
Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2006-11-20 o 14:44 |
|
|
|
#16227 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam pytanie...witajcie tak na wstępie...a pytanie jest takie...czy któraś z miłych koleżanek - wizażanek widziała na swoje oczęta te ramki z ornamentem świątecznym - po 5szt. za 5zł. czy one są z metalu, papieru czy plastiku....i te kolorki jakie są...proszę o możliwie szybką odpowiedź bo jutro składam zamówienie...pozdrawiam. Aneta z Lublina.
|
|
|
|
#16228 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze dziewczyny miałyscie może kiedys taki problem, że wam niezbyt dobrze znana osoba złożyła zamówienie na wysoką kwotę dostała je a potem nie zapłaciła....
Zazwyczaj tak jest, ze zamawiający płacą 1 -2 dni później, czyli nie ma przekazania "z ręku do ręki", zresztą większość klientek się zna dobrze. A teraz mam problem. Zamówienie na 232 zł, babka dostała wszystko i co? Może przedłuza, ale kurde nie wiem.... |
|
|
|
#16229 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a przy okazji witam krajankę, jaki masz nr okręgu???ja jestem 497
|
|
|
|
|
#16230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie jestem konsultantką, ale moja kumpela jest i siostra, i czasami mi się wydaje, że klientki myślą, że konsultantka zarabia nie wiadomo jaka kasiore na sprzedaży i że całe pieniądze jakie jej dają za kosmetyki, idą do jej kieszeni.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

)

[/QUOTE]

Cekawe, ciekawe...