|
|
#2161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Cytat:
ad2. noooo, ale z P. tak trochę nie gadam ![]() była ![]() a panny na dietach (przed świętami) to chlały na puste żołądki, o matko Cytat:
aaa i najważniejsze Wy macie chujki, pierniki i inne świąteczne cuda a ja mam Śnieg!!!!
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Warszawa to jeden wielki grobowiec ![]() Mój znajomy, jak był dzieckiem, znalazł w dużym garnku uciętą głowę nad Jeziorkiem Czerniakowskim. Jąkał się tak długo, że już wszyscy myśleli, że mu tak zostanie- ale nie To może dodam coś zwyczajnego- mianowicie przyciemniłam włosy i są piękne i w kolorze czekolady Noir
|
|
#2163 | |||
|
Zakorzenienie
|
to ciekawe że ja po takich imprach też nie gadam z chuopem - nie zawsze wiem dlaczego do końca, ale z grubsza
![]() Cytat:
snam to - ściągałam z balkonu nie raz takie zezwłoki i z innych miejsc też - ja to mam przerabane na takich imprach bo jem-piję-jem-piję-jem-piję-jem i mam neverending story - się niemal nie upijam - wszystkich widze dosyć jaskrawo i żałuję nie raz Cytat:
wynajmij śnieg ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
a zwłaszcza pogrubione i Elle pasuje do czekolady - zalatuje mi malinami z jednej gorzkiej ![]() bueno
|
|||
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Ale...publiczny, czy sama zrobiłaś? wczoraj pokazywali w turbo śnieg w proszku- sypie się do szklanki jak sól, zalewa wodą i jest- do wyschnięcia. Podobno prawdziwy
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2166 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trup świeży był, tak w sklepie mówili i leżał na drodze do łosia, w sezone znaleźli by szybciej Cytat:
gratuluję i zazdroszczęmam ostatnio kryzys wizerunku własnego ![]() Cytat:
![]() ad2. a po śnieg przyjedź sama, oddam chętnie Cytat:
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
może zrób na wszelki wypadek , TSH i przeciwciała
Cytat:
2. z chuopem to mnie jeszcze nikt nie mylił
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też miałam kryzys- oby było, jak ze mną- znaczy zrobisz coś i pomyślisz z zadowoleniem "Ejże, wcale nieźle" A reszta pójdzie siłą rozpędu
|
#2169 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
więc jeżeli kiedyśtam pszy okazji Ci się uda to dobrze , a jak nie , to też dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje owce , ale się nie śmiejcie za głośno ![]() Osieł jest Młodej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pomyliłam z blondynką
|
|
#2171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko co zrobić ![]() Cytat:
ad2. śliczne no dopra, to ja spadam spać
|
|
|
#2172 | |||||
|
BAN stały
|
Chujka dla Cię w załączniku
![]() Cytat:
Przypomniało mi się, nie wiedzieć czemu, zdanie ze "Szklanego klosza", coś w stylu: "Skakanie z okna ma jedną, zasadniczą wadę. Jeśli nie wejdzie się na dostatecznie wysokie piętro, to można się wcale nie zabić" Cytat:
Wait a minute! ![]() Ty jesteś ZAAARĘĘĘCZOOONAAA?! To dobrze, że tylko tak trochę, a nie całkiem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- Idę jeść
|
|||||
|
|
|
#2173 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
P.! Nie podszywaj się pod Flo, łobuzie! ![]() --- Zapomniałem o chujkach dla Polly: |
||
|
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
o matulu przenajświętsza - Ty tak rysujesz - ( sorri po dekupażu powinnam nie być we szoku) ale potrafisz anrysowac prawdziwą owcę - wiem bo mieliśmy owce -
![]() rany julek szapo ba to ze mnie się dzieci będą śmiały abo miały żal że "mama ni umi rysować" kurcze rodzic z talentem plastycznym to jest coś - do dziś wspominam rysunki mego taty dla mnie na plastykę i inne wczesnoszkolne akcje lepszy jest tylko ten z talentem matematycznym - reszta to nuuuuuuuuda ![]() ![]() klask i: za owce - ale zazdraszczam Twym odbiorcom Cytat:
2. no jak widac już nie - niby powinien być w którymś z domów tudziez aut - ale ale ja to wiedziałam że tak będzie ja sie znam ( nie bój żaby, to jest taki wiesz, no papier i fogle - dalej będę robić zakupy w Biedrze i w Lidlu po avocado pójdę )Gryx - chuiki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-20 o 00:41 |
|
|
|
|
#2175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chujki cudne Cytat:
i na koniec polcam berlinki parówki, Buba je, znaczy dopre są, bo ten kot byle ścierwa nie ruszy ![]() paaaaa
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-12-20 o 00:46 |
||
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cudne ja w swojej fobii w związku z nieświecacymilampkamichoi nkowymi , sprzed lat , trochę w ostatnich latach przesadziłam , mam 6 świecących kompletów 3 x 100 i 3 ź 60 diod, w tym dwa komplety z programatorami do migania ,a choinke mam najwyżej 150 cm
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-12-20 o 00:49 |
|
|
|
|
#2177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrej nocy ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
uwielbiam światełka Roz - chyba nie musze powtarzać że wszyscy czekamy na Twoją choinkę |
||
|
|
|
#2178 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oj, pamiętam te przeboje z lampkami choinkowymi, tj. "zabawa" w odnajdowanie, która przepalona, albo która nie styka, albo jedno z drugim ![]() --- Nie ma nic do jedzenia, pfff!
|
|||
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
no jedzenie nie zwykło samo przychodzić do lodówki - chociaż już som pono tak nowoczesne lodówki że coś tam moze i zamawiają
![]() jeśli jest ziemnior pieprz sól oliwa chleb - to jest w wuj możliwości o śledziu nie wspominając ![]() i znów Thelma i Louise - jedne z najulubieńszych filmów mych Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-20 o 01:14 |
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Włosy?
Nowy zapach? Nowy makijaż? Ciuch/buty? Piękne zdjęcie sobie- choćby miało być wybrane ze 100 innych takich sobie? Wszystko po kolei? Gucio ciągle mówił "Kupimy gugi"- myślę sobie, co to jest ten "gugi"? może jak o tym marzy, to faktycznie kupić? Tylko CO? Aż się wyjaśniło- kiedy Wojtek przełączył "Wielkiego czerwonego psa Clifforda" na "Raport Turbo"- Gucio powiedział "O nie, sisol (telewizor) do dupy, kupimy gugi sisol" i pokiwał głową z przekonaniem
|
#2181 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Konserwę turystyczną se otworzę! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój ojciec spisywał moje słowa ich ulubionym było żeneko był też siemć i sweterek ząłożony na lewość oraz słynna mąka - czyli biedronka przefajoski ten czas ![]() nabrał mnie też cfaniak jeden Guć myślałam ze chce papugi ![]() idę rozmyślać - ciao dobrego dnia wszystkim Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-20 o 01:44 |
|
|
|
|
#2183 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem focic choinek .
Dobranoc i miłego poranka
|
#2185 |
|
BAN stały
|
Pięknie i nastrojowo
![]() --- Dobranoc Państfó! |
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Parabelko wypasione owce!
Cytat:
![]() pod moją firmą przy budowie drogi znaleźli w krzakach rozłożonego trupa, ponoć prawie sam szkielet. Akurat tego dnia system nawalał, to siedzieliśmy w oknie i się gapiliśmy, jak policja przeszukuje teren, prokurator przyjeżdża, wynoszą co znaleźli w czarnym worku itp ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-12-20 o 09:55 |
|
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2189 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
piękna Znad kawy Wy naprawdę chcecie śnieg? ja bym może w wigilię przeżyła jakby 1 cm spadł ale później niech snika i tak już muszeu auto skrobać bo mróz jest biały i trzaskający ![]() Fogóle to kukufiłam się bo miałam sobie dzis spokojnie siedzieć i pracować a tu mi tata dzwoni że muszę mu coś pilnie załatwić. No oczywiście ja przecież nie pracuję i mogę sobie zmieniać plany co chwila A to moja chujka
|
||||||
|
|
|
#2190 |
|
Nindżopesz
|
Łohoho, u wszystkich pikne chujki
![]() Ja jeszcze nie mam i najchętniej wcale bym nie kupowała ale TŻ nalega. Fogle nie lubię świąt. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

nie ma to jak reset

snam to - ściągałam z balkonu nie raz takie zezwłoki i z innych miejsc też - ja to mam przerabane na takich imprach bo jem-piję-jem-piję-jem-piję-jem i mam neverending story - się niemal nie upijam - wszystkich widze dosyć jaskrawo i żałuję nie raz 

Chwilowo nie planuję kupować ich więcej bo mnie to żywicowanie doprowadza do szału, mogę spróbować na innych bazach (które mam ale nie jestem pewna czy pasują do róży) albo zaproponować gotowce: kremowa róża na zielonym lub czekoladowym tle.
więc jeżeli kiedyśtam pszy okazji Ci się uda to dobrze , a jak nie , to też dobrze 

klask i: za owce - ale zazdraszczam Twym odbiorcom
nie bój żaby, to jest taki wiesz, no papier i fogle - dalej będę robić zakupy w Biedrze i w Lidlu po avocado pójdę