|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
http://www.youtube.com/watch?v=ugsdR-iwSE8
gościu robi takiego pajaca z siebie że to aż śmieszne jest
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Dla was dziewczyny z najlepszymi życzeniami świątecznymi:
http://www.youtube.com/watch?v=CR9S7EZXELg Hm.. jest na co popatrzeć ![]() Zmykam do pracy, pa!
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
no zobaczymy co z tego wyjdzie będę się przyglądać nic nie będę mówić a żeby mało tego było to właśnie rozmawiałam z byłą teściową i zapraszała mnie na wigilię ale delikatnie podziękowałam i z głosu wnioskuję że nie była pocieszona z tego faktu
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!!
My dospiero wstalismy,a powinnismy byc w drodze:P wiec tak na szybko zalaczam zdjecia ktore chcialam dodac wczoraj ale zabraklo mi czasu ![]() Pierwsze trzy to widok ktory spotkal nas 2 lata temu jak wracalismy ze swiat samolotem, a samochod zostawilismy na parkingu niedaleko lotniska.. po 2 tygodniach nie moglismy znalezc auta ![]() ostatnie zdjecie to codzinny widok jak napada snieg przy glownej uliczce! masakra totalna:P to auto stoi na poboczu, nie na zadnym zadupiu, a widzicie same.. oni nawet nie probują odsniezac tych aut, tylko zostawiają az snieg stopnieje teraz mozecie sie smiac w jakich warunkach ja tutaj musze mieszkac oki, pakujemy sie do autka i jedziemy ![]() 3majcie sie Kochane buziaki
|
|
|
|
#4147 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie juz sporo tego sniegu napadało ![]() Cytat:
Oczywiście w tym wszystkim widac jakąś poprawę ale nie daj sie tak łatwo bo jak szybko wrócisz tak on szybko przestanie sie starać, niech poczuje że naprawdę Cie mógł stracić.
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() tak was poczytalam i stwierdzilam ze mam wiele podobnych problemow do waszych bo w czerwcu 2012 biore slub ![]() z tego co tu przeczytalam to menu wydaje sie byc bardzo ciekawa propozycja dla gosci (na poczatku myslalam ze te menu to tak jak w restauracji ze goscie sobie zamawiaja z karty co chca haha dobra jestem) Tylko powinno byc dla kazdeg goscia menu czy np na kazdych 4gosci jedno na srodku stolu?...
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
poka poka
jakoś wyjątkowo w tym roku mi tego śniegu brakuje a już w pogodzie mówili że nie mamy co marzyc o śniegu w święta bo śnieg tylko będzie w górach lekko pruszył
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My menu będziemy mieć jedno na kilka gości. ![]() No i restauracja nasza sama tym się zajmuje więc nie pogardzimy ![]() Opowiadaj kiedy i gdzie wesele
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecałam relacje gdy przyjdą próbki zaproszeń, jak na złość wsiąkł mi aparat
może mama do pracy zabrała, więc jeżeli będą was interesowały lepsze zdjęcia to postaram się zrobić na dniach.Napiszę też nazwy sprzedających (to nie jest żadna reklama, coby mi nikt punktów nie wkleił ), bo aukcje po jakimś czasie będą zarchiwizowane, a może komuś takie info się przyda.Jak krótko i zwięźle stwierdził mój TŻ- żadne z nich ale z drugiej strony czy kartka papieru może kogoś doprowadzić wręcz do wzruszenie? Mnie nie przynajmniej nie taka kupna.Zaproszenia nr 1. link do aukcji: http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...939049831.html sprzedający: amelia-wedding cena:1,90szt Zdjęcie nr 1 Zaproszenia te podobały nam się zdecydowanie najmniej, na żywo dosyć tandetne. Teraz przyjrzałam się dokładnie i widzę, że są też krzywo obcięte i złożone. Nawet nie umiem wytłumaczyć dlaczego tandetne, ledwo wyciągnęliśmy z koperty i stwierdziliśmy, że te na pewno nie. Zaproszenia nr 2 link do aukcji: http://allegro.pl/na-slub-zaproszeni...977618863.html sprzedający: OLKA-DRUK cena:1,99szt Zdjęcia nr 2,3,4 Zaproszenia nie w naszym stylu, papier błyszczący w kolorze beżowo/srebrnym - przypomina mi jakoś moją babcie i myślę, że pokażę jej te próbki, może będzie chciała takie zaproszenia na swoją 50 rocznicę ślubu. Papier taki dosyć śliski, w środku biały. Porządnie wykonane, papier też taki twardszy, myślę, że prezentują się elegancko, tylko nie pasują do nas. Zaproszenia nr3 link do aukcji: http://allegro.pl/delikatne-zaprosze...961245990.html sprzedający: avokado_co cena:1,50szt Zdjęcia nr 5,6,7 Zdecydowanie nie podobało nam się na żywo to kolorowe tło za literami, TŻtowi nie podobało się też otwieranie(w sensie, że nie są zgięte dokładnie na pół tylko tak w 1/3). Dostaliśmy też gratisowo winietkę i zawieszkę na wódkę - zawieszki się podobały TŻtowi, mi podobają się winietki. Zaproszenia nr 4 link do aukcji: http://allegro.pl/zaproszenia-zawiad...968165252.html sprzedający: PINK-TEAM cena:3złszt Zdjęcia nr 8,9 Te dosyć mi się podobają, ale nie mam pojecia czemu cenowo aż tak odstają od reszty. Nie jestem jednak przekonana co do takich dużych kokard, będą odstawać kopercie, poza tym trochę mi się kojarzą z zaproszeniami na urodziny dziecka. Z drugiej strony ten wzór wydaje mi się dosyć oklepany - ale może zbyt dużo aukcji oglądałam Zaproszenia nr 5 Link do aukcji: http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...962667774.html sprzedający: Laser_Graw cena: 1,25szt Zdjęcie nr 10 Ostatecznie to nasi faworyci z tej 5, ale tak jak napisałam - nic nas nie powaliło na kolana. Gdybyśmy ich wybrali to inaczej rozplanowałabym środek (nie zrobiłam zdjęcia, ale jest na aukcji http://img542.imageshack.us/img542/9629/pb270572.jpg) Góra wygląda pusto z tym jednym wierszykiem, dół jest za to napchany
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2011-12-20 o 11:10 |
|
|
|
#4152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
Moje uwagi
![]() 1. Papiery z zaproszeń zwykle są b.podobne tutaj link: http://img502.imageshack.us/img502/8660/papier.jpg Najczęściej zaproszenia są w prążki (kojarzy mi się z papierem biurowym, nie dla mnie), w taki jakby kwadraciki (nie widać ich zbyt dobrze, tutaj nazwali je "len") i tłoczenia (mi podobały się najbardziej, ale TŻtowi przypominają tapetę...) Co więcej - te wszystkie wzorki są tylko na zewnętrznej stronie zaproszeń, wszystkie środki (z tych które dostałam) są gładkie - trochę szkoda. 2. Do dwóch próbek dostaliśmy koperty, o dziwo wszystkie takie zwykłe białe - myślałam, że to będą jakieś ładniejsze koperty, chociażby kolorowe dobrane do zaproszeń - w każdym razie na pewno sama dokupię koperty 3. Zwróćcie uwagę na wstążki- zwłaszcza te, którymi są owinięte zaproszenia. Te cienkie jest bardzo trudno założyć z powrotem... Trzeba wygiąć zaproszenie, te grube zakłada się nieco łatwiej, ale też bywają z tym problemy ![]() 4. I tak jeszcze ode mnie- nie podobają mi się zaproszenie w kolorze ecru, na żywo wychodzą dosyć żółtawe. Podsumowując: wydałam 60zł na próbki i dalej nie wybraliśmy zaproszeń ![]() Dziękuję za uwagę o ile ktoś w ogóle przeczytał mój wywód ![]()
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
o jaaaaaaaaaaaaaaa
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2011-12-20 o 11:14 |
|
|
|
|
#4155 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak będzie w dzień na plusie to wszystko zamieni sie w błotko którego nie lubię
Niuto dość cięzki wybór bo rzeczywiście nic nie powala na kolana ale gdybym musiała wybierać z tych to wybrałabym ostatnie, tak ja Wy
|
|
#4156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo mnie te spodobały się najbardziej, a wcale te 5 ogólnie wszystkie nie są w moim stylu ![]() śnieg śnieg śnieg! ![]() Właśnie się dowiedziałam, że w piątek będą w pracy tylko 4 osoby (w tym ja) na około 30
|
|
#4157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki!
![]() Ja jakoś ostatnio nie mogę się ogarnąć. Jestem jakaś taka niezorganizowana i osowiała. Kurde ledwo wstałam, a jest już 11.20, a ja dalej nic konkretnego nie zrobiłam. U mnie za oknem słońce, śniegu brak ale tata mówi, że mroźno. Ja tam bardzo nie tęsknię za śniegiem bo boję się wtedy jeździć samochodem... Cytat:
Co do menu to u nas będzie chyba jedno na stół. Myślę, że wystarczy bo stoły prawdopodobnie będą 8 osobowe. Cytat:
A skąd jesteś?? Ja mieszkam w Beskidach i ani płatek nie spadł u mnie tej zimy.
|
|
#4158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śniegu zazdroszczę Cytat:
za podsumowanie ale szkoda że tyle kasy poszło a zaproszeń nadal ani widu ani słychu i wiele PM przyda się takie opisanie zaproszeń czego warto jest unikać
|
|
#4159 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogólnie nie przepadam za zima bo nie lubię jeździć z kimkolwiek samochodem, zaraz mam czarne scenariusze bo ponad 4 lata temu wylądowałam zimą z mama w moście. Na szczęście nam nic sie nie stało, gorzej z autem ale po tej akcji patrzę z przerażeniem na każdy duży zakręt, szczególnie zimą.---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
Może sam to wymyślił Ale nie daj sie kochana tak szybko przekabacić
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
Niutek (bez obrazy ale do mojego psiaka tez wołam Niutek, Niutus
To straszne..... Kindzia..nawet jesli z netu to pomyślał o Tobie..reszta nie ma znaczenia ![]() Dzieczyny jak sie Wam podoba..jakaś laska wrzuciła na forum... |
|
|
|
#4161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://demotywatory.pl/3607047/Jezel...przestrasz-sienie dawaj się łatwo kochana Cytat:
moja rada jest taka żebyście z TŻem usiedli nad tymi zaproszeniami jeszcze raz i kategorycznie wybrali te, które Wam odpowiadają najbardziej ze wszystkich jakościowo i cenowo i te zamówicie Szkoda kasy na więcej próbek Resztę nadrobiłam pobieżnie, bo nie mam czasu
|
||
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
takie przezwisko mi po gimnazjum zostało![]() Cytat:
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego ja mówię już o takich robionych przez artystów, np na Pakamarze, co jedno kosztuje kilkanaście albo kilkadziesiąt złotych z tych za kilka zł z Allegro to nie sądzę żeby się coś naprawdę super udało znaleźć moim priorytetem tak naprawdę była prostota i staranność wykonania, resztę kryteriów odpuściłam
|
|
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Mandarynkiiiii
![]() kto chce?
|
#4166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moze tak napisze co u mnie juz zalatwione z weselem i slubem ![]() data i godzina w kosciele nauki w kwietniu sala zarezerwowana wodka kupiona auto bedzie TZta suknia kupiona (uzywana) jest welon kwiatek do wlosow diadem rekawiczki niebieska podwiazka pozyczona zespol juz zarezerwowany zarezerwowany termin u pani ktora nam upiecze ciasta fotograf zamowiony (razem z plenerem) zaproszenia zamowione, czekam az dojda ![]() z suknia mam taki problem ze jest za szeroka (na dlugosc ok) wiec bede oddawala do zwezenia, juz znalazlam krawcawa, ale musialam sie niezle naszukac najwiekszy problem mam z butami bo mam tak mala stope (34-35) ze ciezko cos znalezc, a ze jestem niska to chce cos z min 10cm obcasem/platforma, najlepiej jakby byly wiazane na kostce zeby noga nie wypadala... w zalaczniku moja suknia(ja mam biala) no i zaproszenie tylko moje bedzie z bezowa wstazka postawilam na klasyke i elegancje, a plusem jest to ze w zaproszeniu bedzie wydrukowane wszystko razem z nazwiskami gosci
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
mnie mamusia wczoraj kupiła mandarneczki
|
#4169 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najgorsze ze nie bylo zachwytu... ja jak do tej pory kupilam jedne probki, na targach poogladalam kilka zaproszen i pomalu stwierdzam, ze... chyba bedziemy je robic sami, ale najpierw drukarke laserowa kupimy przyda sie przeciez ![]() I jeeeeeeeeeeeee ja tez tak chce na Swieta!
|
||
|
|
|
#4170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niuto, zaproszenia które mi się najbardziej podobały na allegro kosztowały 4,6 zł... Po dyskusjach stwierdziliśmy z Tżtem, że zrobimy sami takie jak nam najbardziej będą odpowiadały wzorując się na tych z allegro. W sumie pewnie i tak nam wyjdzie więcej kasy za to, ale głównie z powodu zakupu na tę okazję drukarki ![]() Dzień dobry! Kolejny zwariowany tydzień... Nawet mi się za bardzo nie chce nic pisać, dlatego ostatnio tylko czytałam ![]() Dzisiaj muszę zrobić rybę na święta i ozdobić pierniczki wreszcie... Pewnie mi cały wieczór zejdzie jak wrócę do domu. A i też chciałabym białe święta, tak dawno mi się nie zdarzyły
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

gościu robi takiego pajaca z siebie że to aż śmieszne jest 

My dospiero wstalismy,a powinnismy byc w drodze:P 
takiego dostałam smsa od TŻ 

za podsumowanie ale szkoda że tyle kasy poszło a zaproszeń nadal ani widu ani słychu i wiele PM przyda się takie opisanie zaproszeń czego warto jest unikać
Najgorsze ze nie bylo zachwytu... ja jak do tej pory kupilam jedne probki, na targach poogladalam kilka zaproszen i pomalu stwierdzam, ze... chyba bedziemy je robic sami, ale najpierw drukarke laserowa kupimy