Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-20, 11:49   #4171
malwus20
Wtajemniczenie

Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
JA generalnie z kimś się nie boję ale jako kierowca już tak. Mój tż jest bardzo dobrym kierowcom i nie raz brał mnie na jakiś duży parking i pokazywał jak potrafi panować nad samochodem. Wiem, że w zimie wszystko może się zdążyć to normalne ale i w tej kwestii mu ufam. A co do mojej jazdy to zaczynam się przy niem od nowa uczyć bo jak zdałam prawko to nie jeździłam 2 lata bo mama mi nie chciała dać samochodu i teraz to wywołuje u mnie ogromny stres. A jak robiłam kurs to była czysta przyjemność.
Ja prawka nie mam właśnie z tego powodu ze ze mnie taka sra** Wiem że na pewno byłoby mi z prawkiem lepiej, nie byłabym uzależniona od kogoś ale zwyczajnie mnie to niego nie ciągnie A gdybym miała tylko zrobic prawko i nie jeździć to dziękuje bo po paru latach przerwy jest bardzo trudno siąść za kółko.
Stary 2011-12-20, 11:49   #4172
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Niutek (bez obrazy ale do mojego psiaka tez wołam Niutek, Niutus) tyle kasy na zaproszenia i nic ciekawego nie ma...

To straszne.....

Kindzia..nawet jesli z netu to pomyślał o Tobie..reszta nie ma znaczenia

Dzieczyny jak sie Wam podoba..jakaś laska wrzuciła na forum...
Przypomina mi to trochę gorset średniowiecznej damy

Na mojego wujka (ma na imię Henryk) też mówimy Niutek
Stary 2011-12-20, 11:50   #4173
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
dzięki trochę mi ten opis zajął czasu

nie obrażam się, moi znajomi ze szkoły właśnie tak do mnie mówią takie przezwisko mi po gimnazjum zostało

Właśnie oglądałam różne cenowo zaproszenia, z tych całkiem drogich nic mi nie wpadło w oko, a te jedna które zamówiłam (te za 3zł) naprawdę się niewiele różnią
Niutek brzmi tak słodko....

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Mandarynkiiiii
kto chce?
Jaaaa chceee

Party podasz link do tych zaproszeń..bo sa ciekawe....

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 11:54   #4174
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
ładne rzeczy
Stary 2011-12-20, 11:57   #4175
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość

Cytat:

Jaaaa chceee
a proszę bardzo

w okolicach Krakowa też śniegu brak

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 11:58   #4176
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Ja prawka nie mam właśnie z tego powodu ze ze mnie taka sra** Wiem że na pewno byłoby mi z prawkiem lepiej, nie byłabym uzależniona od kogoś ale zwyczajnie mnie to niego nie ciągnie A gdybym miała tylko zrobic prawko i nie jeździć to dziękuje bo po paru latach przerwy jest bardzo trudno siąść za kółko.
jakbym siebie słyszała ale zdecydowałam sie i powiem ci że przynajmniej narazie jeżdżąc Elką pos*ana nie jestem... całkowicie inaczej jeździ się na fotelu kierowcy i całkowicie inaczej na fotelu pasażera, jadąc jako pasażer nieraz tak panikowałam że aż tż ze mną nie wytrzymywał i wiecie nigdy bym nie pomyślała że jazda samochodem może sprawiac frajdę, będę się starała zdac za pierwszym razem bo bardzo chcę miec to prawko, ale jak zdam to się okaże jak jeżdżę zimą, jak przetrwam takie warunki to będzie ok

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 11:58   #4177
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

a proszę bardzo

w okolicach Krakowa też śniegu brak
na śląsku też nie ma śniegu, za to pięknie świeci słońce
Stary 2011-12-20, 11:58   #4178
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Niutek brzmi tak słodko....

Jaaaa chceee

Party podasz link do tych zaproszeń..bo sa ciekawe....
pewnie klik są po 1zł

ile ja sie naszukalam zaproszen no normalnie nie potrafilam sie zdecydowac, mama mi mowi zebym sobie juz takie porzadniejsze kupila bo to raz w zyciu jest slub itp ale im wiecej ogladalam tym ciezej bylo sie zdecydowac, zawsze mi cos nie pasowalo, tu doplata za wydruk nazwisk gosci, tu brakowalo kopert w komplecie, tu kolory nie te no i w koncu zamowilam proste zaproszenia, z pelna personalizacja, biala koperta gratis, dostalam projekt do zatwierdzenia wiec poki co jestem zadowolona i ciesze sie ze zdecydowalam sie na takie skromne.
Stary 2011-12-20, 11:59   #4179
(kicia)
Zakorzenienie

madziu ja też oczywiście nie tak od razu daję się udobruchać zależy od stopnia w☠☠☠☠ienia

a u mnie też pełno śniegu ciekawe jak długo

dziewczęta dziś jechałam z tatą który ma prawko od 35 lat i wraz nas obróciło pomimo że ma duże doświadczenie... bo przecież zima zaskoczyła drogowców i drogi są śliskie jak nie wiem... a tlumaczą się bo nie zapowiadali śniegu... w grudniu

też wam przesyłam trochę śniegu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05100.jpg (132,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05103.jpg (87,7 KB, 23 załadowań)
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 12:00   #4180
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
no wiem dlatego ja mówię już o takich robionych przez artystów, np na Pakamarze, co jedno kosztuje kilkanaście albo kilkadziesiąt złotych z tych za kilka zł z Allegro to nie sądzę żeby się coś naprawdę super udało znaleźć moim priorytetem tak naprawdę była prostota i staranność wykonania, resztę kryteriów odpuściłam
My zamówiliśmy z allegro próbki po 3,33 i mimo ze to były tylko próbki to tak zapakowane żeby nic sie nie pomięło, nić nie skrzywiło. Do próbke dostaliśmy koperty choć nie prosilismya a zaproszenia już te prawidłowe przywiezie kurier i tym bardziej nie będe sie martwieć o ich wygląd bo wiem ze skoro próbki były szczelnie zapakowane to te będa jeszcze precyzyjniej spakowane. Projekt tekstu sprzedający przesyłał nam dwa razy bo w pierwszym tylko literka nam sie nie zgadzała, i tez o to nie prosiłam bo po co mi już drugi projekt jak tylko o zmianę jednej małej literki chodziło.
Sprzedający uwzględnił każdą nasza prośbę, pozmieniał wygląd tekstu na lepszy niz my to wymyśliliśmy, gdzies dodał przecinek bo my o nim zapomnieliśmy i choć to zaproszenia z allegro to każdemu życze takiego sprzedającego który nie patrzy tylko na zysk ale i na zadowolenie klientów
Stary 2011-12-20, 12:00   #4181
niut0
Zakorzenienie

Mnie na początku nie ciągnęło do prawka, ale bardzo się cieszę, ze zrobiłam bo bardzo lubię jeździć autem Chociaż pamiętam też moje początki, kiedy jeszcze w domu tak planowałam sobie trasę, żebym nie musiała nigdzie skręcać w lewo
Stary 2011-12-20, 12:05   #4182
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie na początku nie ciągnęło do prawka, ale bardzo się cieszę, ze zrobiłam bo bardzo lubię jeździć autem Chociaż pamiętam też moje początki, kiedy jeszcze w domu tak planowałam sobie trasę, żebym nie musiała nigdzie skręcać w lewo
też miałaś cykora przed lewoskrętem? ja jakos lekko sie boję tych lewoskrętów jak nie ma sygnalizatora kierunkowego tylko ogólny
a ostatnio oglądałam jakis program na TLC chyba gdzie kobieta miała jakąś fobię że bała się kręcac chyba w prawo i na każdym skrzyżowaniu skręcała w lewo

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-12-20, 12:05   #4183
jagata
Wtajemniczenie

heloł
dawno mnie tu nei było
Koniec roku a wszyscy sobie przyominają, że warto zamknąć projekty by z zaległościami nie rozpoczynać nowego i niestety mamy przez to mega dużo roboty...
Na święta mam zrobione wielkie NIC I tak nic nie przygotowuję bo jadę do domu a w domu będę dopiero w sobotę to niewiele się napomagam...
W niedzielę zrobiliśmy ze znajomymi wigilię i pochwaliłam się własnej roboty pierniczkami. Na szybkiego maczałam je w polewie ajerkoniakwej i posypywałam wiórkami z czekolady. Wyszły fantastyczne i nawet już trochę skruszały. Wszystkim smakowały Dlatego też postanowiłam, ze w ostatni dzień w pracy przed swiętami przyniosę do biura dla poczęstunku i żeby zrobiło się chociaż trochę świątecznie.
Tak poza tym z sprawami ślubnymi niewiele posunelismy się do przodu, więc nie mam za bardzo co opisywać.
Mam jednak pytanie do PMek, które będą brały ślub w diecezji zamojsko - lubaczowskiej. Jakie mają wymagania co do nauk, poradni i dni skupienia. Wchodziłam na stronę internetową diecezji, ale nie ma tam konkretów co do tego co młodzi mają zaliczyć i mieć gotowe przed spisaniem protokołu. Zastanawiam się bo koleżanka mówiła, że tam gdzie oni brali ślub to musieli jeszcze przejść przez jakiś dzień skupienia i wszystko zależy od diecezji, do której się przynależy.
Aaaaa i zapomniałabym - byłam dziś rano w galerii i widziałam w aparcie ładny zestaw kolczyków i zawieszki z perłami Tak się przyglądałam, że głową w szybę uderzyłam... no i byłam niezadowolona, ze bliżej nie mogę ich obejrzeć... cena była w miarę przystępna, lecz boję się, że jak jeszcze kupię łancuszek, to wyjdzie już duża kwota....

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
wesele na śląsku (świbie) 2.06.2012, slub u mnie w kociele o 12:00 w sumie male wesele na ok 50 osob

dziekuje

moze tak napisze co u mnie juz zalatwione z weselem i slubem

data i godzina w kosciele
nauki w kwietniu
sala zarezerwowana
wodka kupiona
auto bedzie TZta
suknia kupiona (uzywana) jest, juz mam w domu
welon
kwiatek do wlosow
diadem
rekawiczki
niebieska podwiazka pozyczona
zespol juz zarezerwowany
zarezerwowany termin u pani ktora nam upiecze ciasta
fotograf zamowiony (razem z plenerem)
zaproszenia zamowione, czekam az dojda

z suknia mam taki problem ze jest za szeroka (na dlugosc ok) wiec bede oddawala do zwezenia, juz znalazlam krawcawa, ale musialam sie niezle naszukac

najwiekszy problem mam z butami bo mam tak mala stope (34-35) ze ciezko cos znalezc, a ze jestem niska to chce cos z min 10cm obcasem/platforma, najlepiej jakby byly wiazane na kostce zeby noga nie wypadala...

w zalaczniku moja suknia(ja mam biala) no i zaproszenie tylko moje bedzie z bezowa wstazka postawilam na klasyke i elegancje, a plusem jest to ze w zaproszeniu bedzie wydrukowane wszystko razem z nazwiskami gosci bede miala jeden cytat i 2 wierszyki(odnosnie kwiatow i prezentow) tak zeby wszystko bylo jasne i zebysmy nie dostali 3mikserow itp
witaj! czuj się jak u siebie
Stary 2011-12-20, 12:06   #4184
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
jakbym siebie słyszała ale zdecydowałam sie i powiem ci że przynajmniej narazie jeżdżąc Elką pos*ana nie jestem... całkowicie inaczej jeździ się na fotelu kierowcy i całkowicie inaczej na fotelu pasażera, jadąc jako pasażer nieraz tak panikowałam że aż tż ze mną nie wytrzymywał i wiecie nigdy bym nie pomyślała że jazda samochodem może sprawiac frajdę, będę się starała zdac za pierwszym razem bo bardzo chcę miec to prawko, ale jak zdam to się okaże jak jeżdżę zimą, jak przetrwam takie warunki to będzie ok
Może się kiedyś skuszę na prawko

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-12-20 o 12:07
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 12:06   #4185
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
na śląsku też nie ma śniegu, za to pięknie świeci słońce
\

Szczecin- tez słoneczko

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
pewnie klik są po 1zł

ile ja sie naszukalam zaproszen no normalnie nie potrafilam sie zdecydowac, mama mi mowi zebym sobie juz takie porzadniejsze kupila bo to raz w zyciu jest slub itp ale im wiecej ogladalam tym ciezej bylo sie zdecydowac, zawsze mi cos nie pasowalo, tu doplata za wydruk nazwisk gosci, tu brakowalo kopert w komplecie, tu kolory nie te no i w koncu zamowilam proste zaproszenia, z pelna personalizacja, biala koperta gratis, dostalam projekt do zatwierdzenia wiec poki co jestem zadowolona i ciesze sie ze zdecydowalam sie na takie skromne.
Ja tez je zamówie i nie będe nic szukac....w nosie to mam..bardzo mi sie podobaja

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 12:07   #4186
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam tak z samochodem TŻta że jak jeżdzę to wcześniej planuję trasę aby nie było pod górkę tzn żeby nie trzeba było się zatrzymywać bo ja bez ręcznego nie potrafię jego autem ruszyć a ma słabe szczęki i jemu to tam zwisa a mnie nie a prawko mam 3 lata i kocham jezdzić ale wolę moich rodziców samochód
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 12:08   #4187
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
QUOTE=madzia2306;31148742]jakbym siebie słyszała ale zdecydowałam sie i powiem ci że przynajmniej narazie jeżdżąc Elką pos*ana nie jestem... całkowicie inaczej jeździ się na fotelu kierowcy i całkowicie inaczej na fotelu pasażera, jadąc jako pasażer nieraz tak panikowałam że aż tż ze mną nie wytrzymywał i wiecie nigdy bym nie pomyślała że jazda samochodem może sprawiac frajdę, będę się starała zdac za pierwszym razem bo bardzo chcę miec to prawko, ale jak zdam to się okaże jak jeżdżę zimą, jak przetrwam takie warunki to będzie ok
Może się kiedyś skuszę na prawko [/QUOTE]

wiesz moje koleżanki już w wieku 18 lat robiły prawko a ja się zwyczajnie bałam... i dopiero w wieku 22 lat się zdecydowałam

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-12-20, 12:10   #4188
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
też miałaś cykora przed lewoskrętem? ja jakos lekko sie boję tych lewoskrętów jak nie ma sygnalizatora kierunkowego tylko ogólny
a ostatnio oglądałam jakis program na TLC chyba gdzie kobieta miała jakąś fobię że bała się kręcac chyba w prawo i na każdym skrzyżowaniu skręcała w lewo
noo i to jakiego
Stary 2011-12-20, 12:10   #4189
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
My zamówiliśmy z allegro próbki po 3,33 i mimo ze to były tylko próbki to tak zapakowane żeby nic sie nie pomięło, nić nie skrzywiło. Do próbke dostaliśmy koperty choć nie prosilismya a zaproszenia już te prawidłowe przywiezie kurier i tym bardziej nie będe sie martwieć o ich wygląd bo wiem ze skoro próbki były szczelnie zapakowane to te będa jeszcze precyzyjniej spakowane. Projekt tekstu sprzedający przesyłał nam dwa razy bo w pierwszym tylko literka nam sie nie zgadzała, i tez o to nie prosiłam bo po co mi już drugi projekt jak tylko o zmianę jednej małej literki chodziło.
Sprzedający uwzględnił każdą nasza prośbę, pozmieniał wygląd tekstu na lepszy niz my to wymyśliliśmy, gdzies dodał przecinek bo my o nim zapomnieliśmy i choć to zaproszenia z allegro to każdemu życze takiego sprzedającego który nie patrzy tylko na zysk ale i na zadowolenie klientów
A mozesz przypomniec Twoje zaproszenia?

Cytat:
dobre
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 12:11   #4190
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałam, że tylko ze mnie taka ofiara bez prawka i bez predyspozycji do niego
Stary 2011-12-20, 12:13   #4191
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jest ciężko i powiem Ci, że generowało to dużo kłótni u nas. Tż chciał, żebym się przemogła, a ja się bałam. On naciskał,a ja się na niego złościłam. Wiem, że chce dobrze, ale powinien mnie tez zrozumieć. Nigdy nic złego od niego nie usłyszałam w czasie jazdy ani żadnych krzyków tylko cenne uwagi jak go prosiłam, żeby mi powiedział co robię źle. Zaczęłam jeździć latem i po okolicy. Początki i tak były trudne. Jak wiedziałam, że ja mam wracać z imprezy cały czas siedziałam na szpilkach i zastanawiałam się jak to będzie. Jak już się przyzwyczaiłam do jeżdżenia z nim teraz trudno jest mi wozić naszych znajomych. Wszyscy są kierowcami a ja nie lubię jak mi ktoś na ręce patrzy. I teraz zaczyna się problem bo Tż chce żebym zaczęła jeździć w zimie. I sytuacja się powtarza. Kłócimy się o to bo ja nadal się boje i tak w kółko.

Cytat:
Ja jak jeździłam L to też się nie bałam i bardzo chciałam zdać prawko i dla satysfakcji i dlatego, że sama płaciłam. Instruktor bardzo mnie chwalił i mówił, że będę dobrym kierowcom. Ale dzięki mojej "cudownej" mamie nie jestem. Czasem myślę, że zrobiła to celowo bo kiedyś powiedziałam, że chciałabym być takim kierowcą jak tata a nie jak mama bo ona tylko jeździ do babci i z powrotem i dzięki niej właśnie takim jestem.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 12:17   #4192
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz moje koleżanki już w wieku 18 lat robiły prawko a ja się zwyczajnie bałam... i dopiero w wieku 22 lat się zdecydowałam
Moja mama w wieku 40 lat robiła prawko ale dlatego że sytuacja ją do tego zmusiła.
Więc ja mogę się decydować całe życie
Stary 2011-12-20, 12:18   #4193
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dzieńdoberek

Bielsko-Biała: przymrozek, słoneczko, a w górach (Beskidy) śnieg

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
3mam kciuki za Tżta![
Dziękuję

koocur: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1324377286 mnie się nie podoba, bo kojarzy mi się z bielizną babci...

Niuto: ale przekichane macie z tymi zaproszeniami....:confuse d:

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Cześć kochane, jeszcze 3 dni i ŚWIĘTA
Ja byłam wczoraj w kinie na ZMIERZCHU z moim TŻtem. Niestety nie przemawia do niego ten film Jak mu powiedziałam, że mógłby się uczyć tego jak okazywać miłość, to zapytał czy ma rozwalić łóżko Ręce opadają.... za to Jacob

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dla wszystkich, które tęskną za śniegiem. Wpiszcie w google --> let it snow i poczekajcie chwileczkę
Ale super efekt!
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 12:18   #4194
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama w wieku 40 lat robiła prawko ale dlatego że sytuacja ją do tego zmusiła.
Więc ja mogę się decydować całe życie
mój instruktor mi opowiadał że jego poprzednia grupa to były m.in 4 panie po 50tce

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-12-20, 12:21   #4195
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
A mozesz przypomniec Twoje zaproszenia?
Proszę tu link ---> http://allegro.pl/wyjatkowe-zaprosze...990019629.html
Stary 2011-12-20, 12:23   #4196
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja mam tak z samochodem TŻta że jak jeżdzę to wcześniej planuję trasę aby nie było pod górkę tzn żeby nie trzeba było się zatrzymywać bo ja bez ręcznego nie potrafię jego autem ruszyć a ma słabe szczęki i jemu to tam zwisa a mnie nie a prawko mam 3 lata i kocham jezdzić ale wolę moich rodziców samochód
Ja tam wolę Tż autem jeździć bo ma mocniejszy silnik i lepiej się zbiera, ale jeśli chodzi zatrzymywanie się pod górkę to też się boję ale dlatego, ze zawsze mi się wydaje, ze mi auto ucieknie i komuś z dołu wjadę. Z tego powodu omijam jedno skrzyżowanie koło mnie i cały czas jeżdżę na około. Najśmieszniejsze jest to, że żeby jechać tą drugą drogą muszę pokonać 3 inne skrzyżowania. W lewo na główną drogę też się boję skręcać bo tam zawsze duży ruch jest.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 12:25   #4197
martaw_mw
Rozeznanie

Cytat:
O a my się właśnie wzorowaliśmy na 1 z zaproszeń od tego sprzedawcy
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 12:29   #4198
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
mój instruktor mi opowiadał że jego poprzednia grupa to były m.in 4 panie po 50tce
Bo teraz coraz starsi robią prawko, brat ma już 4 lata i jeździła z nim jakas 60 - letnia babcia na zmiane jak miał jazdy ale za to mówił ze miał z niej ubaw po pachy bo takiego kierowcy jeszcze w życiu nie widział.
Ja nic nie mam do osób starszych robiących prawko ale znam takich kilka że lepiej z nimi nie wsiadać za kierownicę. Taka osoba juz po 60 słabiej widzi, słyszy i jej sie wydaje ze na drodze może wszystko bo przecież straszej osobie sie ustepuje itp. a rzeczywistość jest inna, nikt sie nie pieści z Tobą na drodze.

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Napisane przez martaw_mw Pokaż wiadomość
O a my się właśnie wzorowaliśmy na 1 z zaproszeń od tego sprzedawcy
Jak do nas przyszły wiedziałam że chce te i żadne inne Po prostu mnie urzekły, a poza tym jestem z tych co nie lubią mieć tego co większość i zawsze wybieram coś odmiennego

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-12-20 o 12:31
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 12:30   #4199
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziekuje bardzo ladne My sie uparlismy na rozkladane na 3 razy...
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 12:30   #4200
martaw_mw
Rozeznanie

Cytat:
Jak do nas przyszły wiedziałam że chce te i żadne inne Po prostu mnie urzekły, a poza tym jestem z tych co nie lubią mieć tego co większość i zawsze wybieram coś odmiennego
Ten sprzedawca ma wszystkie ładne Tylko w sumie dość drogie, no ale coś za coś
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości