Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-20, 13:44   #4231
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
My zamówiliśmy z allegro próbki po 3,33 i mimo ze to były tylko próbki to tak zapakowane żeby nic sie nie pomięło, nić nie skrzywiło. Do próbke dostaliśmy koperty choć nie prosilismya a zaproszenia już te prawidłowe przywiezie kurier i tym bardziej nie będe sie martwieć o ich wygląd bo wiem ze skoro próbki były szczelnie zapakowane to te będa jeszcze precyzyjniej spakowane. Projekt tekstu sprzedający przesyłał nam dwa razy bo w pierwszym tylko literka nam sie nie zgadzała, i tez o to nie prosiłam bo po co mi już drugi projekt jak tylko o zmianę jednej małej literki chodziło.
Sprzedający uwzględnił każdą nasza prośbę, pozmieniał wygląd tekstu na lepszy niz my to wymyśliliśmy, gdzies dodał przecinek bo my o nim zapomnieliśmy i choć to zaproszenia z allegro to każdemu życze takiego sprzedającego który nie patrzy tylko na zysk ale i na zadowolenie klientów
nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałaś tzn nie wątpię że ja niezbyt jasno piszę Chodziło mi o to że po prostu takie zaproszenia z All, no to cóż, zazwyczaj doopy nie urywają, nikt nie powie na ich widok "o jakie piękne cudowne boskie " bo jakby się chciało takie naprawdę artystyczne to trzeba by samemu zrobić najlepiej, jeśli sie ma talent No ale np zaproszenia które ja wybrałam są moim zdaniem ładne i eleganckie i sprzedawca nam sie trafił taki jak Wam, czyli nawet po próbkach było widać ze pełna profeska, bo pięknie zapakowane nic się nie pomięło też super szybka, profesjonalna realizacja. Naprawdę nic do zarzucenia

a swoja drogą Twoje zaproszenia są naprawdę super jedn z ładniejszych jakie widziałam
Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Odnośnie wódek - kupujecie 0,5 l, czy 0,75l?
na pewno 0,5 l 0,75 są już nieporęczne

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 13:45   #4232
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy to do mnie było pytanie ale jeśli tak to wzięliśmy Żubrówkę Białą bo była po 16,90 zł na 170 osób dorosłych wzięliśmy 225 butelek no i będą jeszcze poprawiny Wina mamy 25 butelek Imiglykos no i szampana mamy 15 butelek myślę że powinno wystarczyć
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
My też Żubrówke Białą po 15.70 150 butelek na ok 70-80 osób plus poprawiny....
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
my mamy zoladkowa gorzka de luxe, dorwalismy 0,5l po 13,50zl
Dziewczyny gdzie kupujecie wódkę?
Ja niestety nie ma nikogo koncesją i nie mam pojęcia gdzie najlepiej kupić.
Na wesele zazwyczaj kupuje się 0,5 l.
Stary 2011-12-20, 13:54   #4233
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
malwuś on będzie się jeszczeeeeee długo męczył i uwierz mi nie łatwo mnie udobruchać tylko nie chcę za każdym razem go ganić tylko mu pokazać rób tam sobie co chcesz a ja patrzę i wyciągam wnioski i to jest pierwszy raz jak mu pokazałam swój charakterek i wiem że on teraz kombinuję ile się da - a znamy się jak łyse konie
Ja zrozumiałam raczej że reszta Cie już nakłania na to żebyć poszła powiedziała ślub sie jednak odbędzie i ja za tym nie jestem, jak widze Ty też nie. Zresztą pokazałaś na forum jaki masz charakterek No bo gdybyś nawet teraz razem z nim coś chciała wybrac on bedzie przekonany ze tylko gadałaś że slubu nie bedzie a tak naprawde skoro cos z nim szukasz i wybierasz to znaczy ze jednak bedzie. Wcale nie mówie zebyś go ganiła ciagle za cos tylko własnie miała taki lekko olewacki stosunek do niego, czyli rób sobie z tym co chcesz. Tylko jesli pojawi sie sprawa typowo ślubna do załatwienia musi to z Tobą skonsultować a skoro Ty mówisz ze slubu nie bedzie no to chyba nie ma sensu czegoś załatwiać. Wtedy trzeba być pewna, czyli ślub bedzie albo nie, trudno tu mówić o postawie po srodku.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałaś tzn nie wątpię że ja niezbyt jasno piszę Chodziło mi o to że po prostu takie zaproszenia z All, no to cóż, zazwyczaj doopy nie urywają, nikt nie powie na ich widok "o jakie piękne cudowne boskie " bo jakby się chciało takie naprawdę artystyczne to trzeba by samemu zrobić najlepiej, jeśli sie ma talent No ale np zaproszenia które ja wybrałam są moim zdaniem ładne i eleganckie i sprzedawca nam sie trafił taki jak Wam, czyli nawet po próbkach było widać ze pełna profeska, bo pięknie zapakowane nic się nie pomięło też super szybka, profesjonalna realizacja. Naprawdę nic do zarzucenia

a swoja drogą Twoje zaproszenia są naprawdę super jedn z ładniejszych jakie widziałam
Dzieki za komplemencik odnośnie zaproszeń Co do zaproszeń z all to według mnie i według mojego gustu 80% kompletnie mnie nie powaliło, reszta droga albo dziwna ale jak widac znalazłam cos co mnie urzekło mimo że to allegro... Z tym trzeba być mega cierpliwym bo przy 5 stronie widzisz non stop te same zaproszenia i odechciewa sie szukania W sklepach jak patrzyliśmy to nie nazwałabym tego zaproszeniami, ceny spore a do wyboru całe nic.
Stary 2011-12-20, 13:58   #4234
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak dla mnie to ta wódka jest super..lubie z niej drineczka wypic sobie wieczorkiem i na imprezach też u nas króluje.....
To dobrze wiedzieć bo ja nigdy jeszcze tej wódki nie piłam (z powodów zdrowotnych) niby TŻ powiedział że jest nawet dobra ale znowu jeden znajomy powiedział że nie za specjalna, ale jak TŻ tak powiedział to wzięliśmy
I podjeliśmy decyzje że jednak ta bo po 7 tyś nie będziemy wydawać na wódkę

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
z hurtowni, potrzebna byla tez koncesja na alkohol, bo prywatnym osobom nie sprzedawali po tej cenie
No na koncesje na pewno jest taniej, ale jak ja dzwoniłam do hurtowni to mi podali ceny większe niż są w sklepach
Stary 2011-12-20, 13:59   #4235
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Odnośnie wódek - kupujecie 0,5 l, czy 0,75l?
My mamy 0,5. Co prawda dostaliśmy gratis do każdego kartony 0,7 ale liczę na to, że nie będę musiała dawać jej na stół. To straży raczej też jej nie dam bo musimy dać im karton, a jak damy in 0,7 to będzie tej wódki znacznie więcej i tym samym zostanie mniej na wesele.
Wydaje mi się, że 0,7 na stół to za duża butelka bo dłużej stoi na stole i wódka później jest ciepła.

Kindziu a ja bym chciała zapytać czy on w ogóle przyjechał do Ciebie, próbował przepraszać, kupił jakieś kwiaty, obiecał twarzą w twarz jakąś poprawę??

Pisałaś o tych zaproszeniach i teraz o tym smsie. No i rzeczywiście chłopak coś próbuje robić. Lepiej lub gorzej mu to wychodzi ale próbuje. Moim zdaniem to on powinien przyjechać, przeprosić Cię, i powiedzieć co o tej całej sytuacji myśli i jak on to widzi. Ty znasz go najlepiej i będziesz widziała czy mówi szczerze i jak to będzie. Możesz mu powiedzieć, że będziesz go teraz obserwować i jak nie poprawi swojego postępowania i się nie ogarnie to odwołasz ślub.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 14:03   #4236
Blacky
Zadomowienie

Hej dziewczyny

Ponadrabiam Was wieczorkiem. Wpadłam tylko, żeby bardzo podziękować za kciuki. Teorię zdałam, praktyki niestety nie.
Ale to tylko i wyłącznie moja wina. Dzięki wizażowym kciukom dostałam chyba najmilszego egzaminatora w Warszawie, który robił co mógł, żebym zdała. Niestety nie pozwoliłam mu.

Nie widziałam jak się w tej Skodzie otwiera maskę i zapala przeciwmgielne - wylosowałam klakson i światła mijania. Łuk i górkę zrobiłam idealnie, chociaż byłam tak zdenerwowana, że normalnie nie wiedziałam co robię i w ogóle nie mogłam wyczuć tego sprzęgła. To chyba Wszystko zasługa Waszej magii - inaczej sobie tego nie potrafię wyjaśnić. Nawet zaliczył mi Pan parkowanie, chociaż wjechałam z ogromnykm impetem, ostro zachamowałąm i zostawiłam za małomiejsca na chodniku! Wszystko najtrudniejsze zaliczyłam, również zawracanie z wykorzystaniem infrastruktury. A potem wymusiłam pierwszeństwo na skrzyżowaniu przy skręcaniu w lewo. Stałam pod znakiem ustąp pierwszeństwa i ciągle coś jechało - tak długo stałam przed tym skrzyżowaniem, że presja mi zaczęła strasznie rosnąć. Chociaż ten Pan nic nie mówił. No i w końcu puściły mi nerwy - wjechałam na środek skrzyżowania, jeden koleś z naprzeciwka pojechał przede mną, za nim jechał następny, a ja tak się zestresowałam tym staniem na środku, że pojechałam przed nim.

Ale Pan przemiły, zawiózł mnie do ośrodka, żadnych pouczeń czy pretensji - kochany po prostu.

No ale cóż, tylko do siebie mogę mieć pretensje, o i los i Pan egzaminator mi sprzyjali. Po świętach zapiszę się n kolejną praktykę. Dobrze chociaż, że teorię mam teraz ważną pół roku i nie będę musiała zdawać na nowych zasadach.

kindziu dobrze Cię widzieć.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 14:03   #4237
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Dziewczyny gdzie kupujecie wódkę?
Ja niestety nie ma nikogo koncesją i nie mam pojęcia gdzie najlepiej kupić.
Na wesele zazwyczaj kupuje się 0,5 l.
My kupiliśmy w sklepie niby pisało że to hurtownia ale to normalny markecik był bo ceny takie same jak w sklepach I nie mieliśmy żadnej koncesji była promocja na tą wódkę akurat to wzieliśmy
Stary 2011-12-20, 14:04   #4238
Anulka_p
Zakorzenienie

Każdy związek jest inny, każda kłótnia inna, każdy człowiek inny. Ja z moim TŻem znam się 9 lat i wiem, że rzadko bywa romantyczny. Po kłótni pewnie tez by się podlizywał i pewnie w dość nieudolny sposób, ale dla mnie w jakiś sposób słodki, bo go znam Gdyby na przeprosiny napisał mi na karteczkach, że mnie kocha i przeprasza, to nie powiedziałabym- Jak może, to z filmu "to właśnie miłość" Nie potrafisz sam czegoś wymyślić" Tylko pomyślałabym, że to miłe, bo to jedna z moich ulubionych scen z "To właśnie miłość" (którego on swoją drogą nie znosi). Kazda z nas zna najlepiej swojego TZ-a.
Wiążemy się z naszymi mężczyznami na całe życie i z jego wadami i humorkami także. Ja staram się doceniać każde starania mojego D. Dodaję mu tym skrzydeł i wtedy ona stara się mocniej, bo widzi, że sprawia mi to przyjemność. Uwierzcie czasem robię, to przez zaciśnięte zęby, ale w końcu my tez nie jesteśmy idealne Trzymam kciuki za ciebie Kindzia, bo jednego jestem pewna i to czuć po twoich wypowiedziach- Kochasz swojego TŻa i niech on tez o tym wie. Niech wie, że czasem jest gnojkiem i że jesteś wściekła, ale doceniasz, to że stara się zmienić, poprawić
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 14:04   #4239
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
My mamy 0,5. Co prawda dostaliśmy gratis do każdego kartony 0,7 ale liczę na to, że nie będę musiała dawać jej na stół. To straży raczej też jej nie dam bo musimy dać im karton, a jak damy in 0,7 to będzie tej wódki znacznie więcej i tym samym zostanie mniej na wesele.
Wydaje mi się, że 0,7 na stół to za duża butelka bo dłużej stoi na stole i wódka później jest ciepła.

Kindziu a ja bym chciała zapytać czy on w ogóle przyjechał do Ciebie, próbował przepraszać, kupił jakieś kwiaty, obiecał twarzą w twarz jakąś poprawę??

Pisałaś o tych zaproszeniach i teraz o tym smsie. No i rzeczywiście chłopak coś próbuje robić. Lepiej lub gorzej mu to wychodzi ale próbuje. Moim zdaniem to on powinien przyjechać, przeprosić Cię, i powiedzieć co o tej całej sytuacji myśli i jak on to widzi. Ty znasz go najlepiej i będziesz widziała czy mówi szczerze i jak to będzie. Możesz mu powiedzieć, że będziesz go teraz obserwować i jak nie poprawi swojego postępowania i się nie ogarnie to odwołasz ślub.
był ale nie chciałam go widzieć wiecie jak to jest na gorąco byłam tak wściekła że dostał by po gębie i taki był by finał
wiem na pewno że w święta będzie próbował przeforsować moją twierdze więc rozmowa się odbędzie bo nie wyobrażam nie wpuścić go do domu w święta (to takie niehumanitarne)

co do pogrubionego to wyjęłaś mi to z ust - w ten właśnie sposób mu to oznajmiłam i w tej złości dodałam jeszcze że ślubu w ogóle nie będzie
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 14:04   #4240
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
To dobrze wiedzieć bo ja nigdy jeszcze tej wódki nie piłam (z powodów zdrowotnych) niby TŻ powiedział że jest nawet dobra ale znowu jeden znajomy powiedział że nie za specjalna, ale jak TŻ tak powiedział to wzięliśmy
I podjeliśmy decyzje że jednak ta bo po 7 tyś nie będziemy wydawać na wódkę

No na koncesje na pewno jest taniej, ale jak ja dzwoniłam do hurtowni to mi podali ceny większe niż są w sklepach
Zawsze bedzie ktoś komu pasuje i ktos komu nie pasuje...u mnie wszyscy znajomi pija ta wódeczke i zasze sie sprawdza na każdej imprezie. Nikt jeszcze nie mał po niej sensacji...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 14:09   #4241
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Nie twierdzę, że należy mu wszystko wybaczyć, bo wysłał sms i treść do zaproszeń, ale przecież to także o czymś świadczy. Trzeba mu jasno powiedzieć, że nadal jest się złym, ale nie można przestać się w ogóle odzywać i w ogóle nie reagować, bo chłopak nie pomyśli sobie wtedy, że czas kupić balon i zabierać ukochaną w lot dla lepszego efektu, tylko po prostu się podda. . Ja w tej sytuacji dałabym do zrozumienia, że jestem wściekła i nie wybaczam tak łatwo, ale że bardzo podoba mi się to, że się stara i że takim podejściem na pewno w końcu mnie udobrucha.
Jasne, że Kindzia zrobi co będzie chciała i jak podpowiada jej serce, ale kiedy piszecie jej tylko- Nie daj się, nie reaguj, to nie radzicie, tylko troszkę ją podjudzacie. Wybaczcie, że tak pisze, ale takie odniosłam wrażenie. Kindzia musi być twarda, nie może puścić tego w niepamięć, ale tak zupełnie olać, że jej TŻ się stara, to żadna metoda.
Ja sie absolutnie z Toba zgadzam Nikt jest z nas przeciez nie pisze nie odzywaj sie do niego, nie pisz a nawet gdyby tak było to Kindzia zrobi jak uważa, nie pisze nam przeciez tu każdej wiadomości od niego, poza tym nie znamy ich wiec nie wiemy do konca jak ta cała sytuacja mogła wyglądać. To jest jej zycie i nikt nie wchodzi do niego z butami a jak sama napisała nie wiedziała co ma zrobić jak przeczytała tego smsa wiec według mnie jakby prosiła o pomoc a ja napisałam co myslę i jak widac sie nie myliłam. Jesli jej nie przeszkadza ten sposób poprawy w jego zachowaniu to ja nic do tego nie mam. Moim zdaniem nikt Kindzi nie może radzić co ma zrobic bo to nie jest pomoc a podanie rozwiazania które może sie okazać mało trafne to żadna pomoc.
Stary 2011-12-20, 14:13   #4242
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze bedzie ktoś komu pasuje i ktos komu nie pasuje...u mnie wszyscy znajomi pija ta wódeczke i zasze sie sprawdza na każdej imprezie. Nikt jeszcze nie mał po niej sensacji...
o Stocku też słyszałam dobre opinie ale tak jak w życiu każdemu nie dogodzi tak jak z kotletem tudzież inną rzeczą ile osób tyle zdań i smaków

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

blacky Ciebie również

nie zaprzątajcie sobie już głowy moimi dylematami-problemami wystarczająco dużo macie swoich
19.05.2012
Stary 2011-12-20, 14:14   #4243
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
No własnie doszliśmy do wniosku ze wszystkim nie dogodzi się
Stary 2011-12-20, 14:15   #4244
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
o Stocku też słyszałam dobre opinie ale tak jak w życiu każdemu nie dogodzi tak jak z kotletem tudzież inną rzeczą ile osób tyle zdań i smaków
Dlatego warto brac to co ma dobra cene i chociaz połowe opinii ze jest dobre..o ile wódke mozna tak klasyfikować

Napracowałam sie dziś....jeszcze ostatnie prezenty(podróże) się sprzedały. Ale żoneczki będą miały niespodziankę.....

Jutro jestem w drodze do rodziców....jak ja tam dawno nie byłam........

Synuś
Stary 2011-12-20, 14:16   #4245
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

nie zaprzątajcie sobie już głowy moimi dylematami-problemami wystarczająco dużo macie swoich
Ale my tu Ciebie lubimy i chcemy żebyś została PMką 2012
Stary 2011-12-20, 14:18   #4246
_kamea_
Zakorzenienie

Kurcze, bo my zastanawialiśmy się nad 0,7 ale z tego co kojarzę, to na większości wesel, na których byłam to były chyba 0,7

Znalazłam takie oto zaproszenia - mnie się podobają, ale na kolana mnie jeszcze nie rzuciły
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ii877_15.jpg (13,4 KB, 29 załadowań)
Stary 2011-12-20, 14:19   #4247
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

blacky Ciebie również

No własnie ja tez o Stoku słyszałam same dobre opinie ale by nas wyniósł ponad 5 tys, a tak zapłaciliśmy nie cale 4 tys to ten tysiąc można sobie na coś innego przeznaczyć takie jest moje zdanie
Stary 2011-12-20, 14:20   #4248
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
był ale nie chciałam go widzieć wiecie jak to jest na gorąco byłam tak wściekła że dostał by po gębie i taki był by finał
wiem na pewno że w święta będzie próbował przeforsować moją twierdze więc rozmowa się odbędzie bo nie wyobrażam nie wpuścić go do domu w święta (to takie niehumanitarne)

co do pogrubionego to wyjęłaś mi to z ust - w ten właśnie sposób mu to oznajmiłam i w tej złości dodałam jeszcze że ślubu w ogóle nie będzie
Wydaje mi się, że jak porozmawiacie twarzą w twarz to wszystko się wyjaśni. Na spokojnie powiedz mu o co Ci chodzi i czego od niego wymagasz i zobaczysz jak on to przyjmie i co ogólnie zrobi.
Ja po swoim Tż widzę od razu czy czuje się winny i czy rozumie o co mi chodzi. Przy jednej kłótni miał nawet łzy w oczach. Wiedziałam, że zrozumiał swój błąd i że się poprawi.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 14:20   #4249
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Ale my tu Ciebie lubimy i chcemy żebyś została PMką 2012
Zgadzam się NIE ROZSTAWAJ SIĘ Z NAMI!!!! (no i ze ślubem oczywiście )
Stary 2011-12-20, 14:20   #4250
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, będę już tylko trzymać wirtualne kciuki
Dziś też o nie was proszę, bo czuję fatalnie. Jakiś czas temu odrzuciłam tabletki anty, które brałam bardzo długo i teraz każdy okres przeżywam jak jakąś najstraszniejszą chorobę. Dopiero zwlekłam się z łóżka, wzięłam już trzy tabletki przeciwbólowe od 10:00 i chyba jestem teraz lekko naćpana, a muszę za godzinę zmykać do pracy. Trzymajcie kciuki żebym tam nie padła. Najgorsze jest, to, że nie mogę schować się w pracy za biurkiem i przeczekać gorszy moment, bo jestem telefonistką i wiszę na okrągło na telefonie, rozmawiam z ludzmi i muszę cały czas dawać z siebie wszystko.
Stary 2011-12-20, 14:23   #4251
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze, bo my zastanawialiśmy się nad 0,7 ale z tego co kojarzę, to na większości wesel, na których byłam to były chyba 0,7

Znalazłam takie oto zaproszenia - mnie się podobają, ale na kolana mnie jeszcze nie rzuciły
A ja na wszystkich weselach jakich byłam to były 0,5 l
Co do zaproszeń nie podobają mi się

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Dziś też o nie was proszę, bo czuję fatalnie. Jakiś czas temu odrzuciłam tabletki anty, które brałam bardzo długo i teraz każdy okres przeżywam jak jakąś najstraszniejszą chorobę. Dopiero zwlekłam się z łóżka, wzięłam już trzy tabletki przeciwbólowe od 10:00 i chyba jestem teraz lekko naćpana, a muszę za godzinę zmykać do pracy. Trzymajcie kciuki żebym tam nie padła. Najgorsze jest, to, że nie mogę schować się w pracy za biurkiem i przeczekać gorszy moment, bo jestem telefonistką i wiszę na okrągło na telefonie, rozmawiam z ludzmi i muszę cały czas dawać z siebie wszystko.
Stary 2011-12-20, 14:24   #4252
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też miewam trudne i bolące okresy jak nie powiem co dlatego wiem co czujesz. Mnie dzis jajniki bolą
Stary 2011-12-20, 14:25   #4253
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
kciuki i o zdanie też proszę

trzymaj się w tej pracy i nie daj się może zgłoś się do gina i powiedz mu że jak odstawiłaś tabsy to masz bolące miesiączki
19.05.2012
Stary 2011-12-20, 14:25   #4254
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dziś wkleję Wam listę swoich załatwionych rzeczy ślubnych i listę rzeczy do załatwienia - właśnie skończyłam ją tworzyć i jeszcze kilka popraweczek i gotowe Tylko najgorsze jest to, że lista "do zrobienia" jest bardzo, bardzo długa...

Kindziu- nie wiem, co Ci napisać, bo moja wypowiedź dużo nie pomoże, więc tylko przesyłam

Zaproszenia - ja się ze swoich cieszę i po tych Waszych dylematach zaakceptowałam już to, że Nasze są "z tych gotowych"

Spadam do pracy
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 14:25   #4255
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

Mnie sie one nie podobaja ale to dlatego ze nie przepadam za różyczkami robionymi z papieru i ogólnie tego typu rzeczami
Stary 2011-12-20, 14:37   #4256
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
kciuki i o zdanie też proszę

trzymaj się w tej pracy i nie daj się może zgłoś się do gina i powiedz mu że jak odstawiłaś tabsy to masz bolące miesiączki
Przed tabsami też były straszne,więc to z jednej strony dla mnie normalne, ale już się odzwyczaiłam, bo w trakcie brania czułam się świetnie. Wspólnie z TŻem doszliśmy do wniosku, że po ślubie będziemy starać się o dziecko i że tabletki biorę długo, więc czas z nimi skończyć, ale po dzisiejszym dniu bardzo za nimi tęsknię.
Jakoś dam radę. Po tych przeciwbólowych proszkach mi przeszło i nie boli, tylko po nich jestem z kolei niewyraźna, ale mam nadzieję, że do 16 dojdę do siebie Tylko nie umyłam cholerka okien, a pogoda była na to idealna. Może jutro się uda
Stary 2011-12-20, 14:44   #4257
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Nie twierdzę, że należy mu wszystko wybaczyć, bo wysłał sms i treść do zaproszeń, ale przecież to także o czymś świadczy. Trzeba mu jasno powiedzieć, że nadal jest się złym, ale nie można przestać się w ogóle odzywać i w ogóle nie reagować, bo chłopak nie pomyśli sobie wtedy, że czas kupić balon i zabierać ukochaną w lot dla lepszego efektu, tylko po prostu się podda. . Ja w tej sytuacji dałabym do zrozumienia, że jestem wściekła i nie wybaczam tak łatwo, ale że bardzo podoba mi się to, że się stara i że takim podejściem na pewno w końcu mnie udobrucha.
Jasne, że Kindzia zrobi co będzie chciała i jak podpowiada jej serce, ale kiedy piszecie jej tylko- Nie daj się, nie reaguj, to nie radzicie, tylko troszkę ją podjudzacie. Wybaczcie, że tak pisze, ale takie odniosłam wrażenie. Kindzia musi być twarda, nie może puścić tego w niepamięć, ale tak zupełnie olać, że jej TŻ się stara, to żadna metoda.
Zgadzam się, Anulka bardzo mądrze pisze
Ja znam ten tekst, który TŻ wysłał Kindzi, ale też wiem, że np w przypadku mojego TŻta, który czasami ma problem z okazywaniem uczuć i emocji, taki smsem byłby szczytem romantyzmu

Jedziemy za chwilę z TŻtem na zakupy chociaż trochę się boję tych dzikich tłumów mieliśmy jechać tylko po prezent dla TŻta (nie wie co chce dostać) a tu tata mi powiedział, że mam coś kupić mamie, mama, że mam kupić tacie i tak się z tego wielkie zakupy zrobiły ja nie wiem kto w przyszłym roku zadba im o prezenty jak się wyprowadzę
Stary 2011-12-20, 14:47   #4258
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Ja znam ten tekst, który TŻ wysłał Kindzi, ale też wiem, że np w przypadku mojego TŻta, który czasami ma problem z okazywaniem uczuć i emocji, taki smsem byłby szczytem romantyzmu

Jedziemy za chwilę z TŻtem na zakupy chociaż trochę się boję tych dzikich tłumów mieliśmy jechać tylko po prezent dla TŻta (nie wie co chce dostać) a tu tata mi powiedział, że mam coś kupić mamie, mama, że mam kupić tacie i tak się z tego wielkie zakupy zrobiły ja nie wiem kto w przyszłym roku zadba im o prezenty jak się wyprowadzę

Własnie w tej sekundzie doszła do mnie paczka..dziękuję

Synuś
Stary 2011-12-20, 14:52   #4259
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

My się z TŻem wybieramy na zakupki jutro. Dostał w pracce bony, więc trzeba się nimi troskliwie zająć Chyba wypiję wiadro jakiejś meliski, żeby tych tłumów nie pozabijać
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 14:53   #4260
Magdzia0108
Zadomowienie

pytanie do dziewczyn które mają obrączki już - jaką macie szerokość swojej obrączki?

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości