|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5
dziekujemy
![]() to po mamusi po mamusi
|
#4892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5
Madziara gratulacje dla siostry no i przyszłej cioci
![]() Cytat:
Aż nie mogę się doczekać, kiedy nasz dzidziuś też tak będzie wyczekiwał ![]() Z dziadkiem to pewnie będę miała jeszcze przeboje ![]() mega mocno!A ja śmigam po TŻta, 30 km mam do pokonania i na zakupy zostajemy od razu.
|
|
#4893 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z Filipka super tancerz...rany już się nie moge doczekać, aż syneczek będzie na świecie Cytat:
No i tak zostaje Morfeusz, chyba że w urzędzie nie zarejestrują takiego imienia. To wtedy nie wiem, ja bym jakies krótkie chciała bo nazwisko będzie miał długie. Koniecznie zrób zdjęcia zakupków. A dziadek okropny....on niech se jara ile chce ale niech Ciebie i maluszka nie truje. ![]() A ja jeszcze oprócz rwy mam okropne bóle po obu stronach na wysokości żeber, ale czytałam że tak w ciązy może być i pewnie już do końca będzie mnie męczyć, a jak dzieciaczek będzie większy to już w ogóle. najgorsze że ulgę tylko leżenie na plecach przynosi. Ale cóz mdłości nie było, zgagi póki co nie ma to jakies niedogodności muszą być. Cytat:
Cytat:
![]() A ja chyba rozpakuję zaraz pierwszy prezent od Mamci bo już się doczekać nie mogę. Ja mam bzika na punkcie puzzli i wiem że dostanę od niej 2 paczki puzzli, to jedną może wydębię wcześniej Ja to wogóle mogłabym na każdą okazję puzzle dostawać..Przed chwilą kupiłam glukozę...niestety smakowej nie było...kurcze, ale jak tego duzo jest w tym woreczku ![]() Alamig trzymam kciuki za wizytę. |
||||
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam dobrych wiesci
napisała do mnie aaagga, ze lezy na patologi i ze z dzidzia wszystko ok i ze rodzi kamien nerkowy. oto jej sms:"hej tu aaagga, leze na patologi, z dzieckiem wszystko ok,rodzę kamień nerkowy bol jak by mnie zarzynali. Jestem pewna ze porod boli mniej, nawet doralgan nie działa, rano siusiałam krwia i ciagle wymiotuje z bolu. Jutro mam mieć zabieg udrożnienia nerki z uśpieniem bo dzis na żywca sie nie dalo. Módlcie sie za mnie bo sie boje ze do jutra nie wytrzymam tego bólu." bidusia
|
|
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DObrze, że z dzidzią wszystko ok, lekarze Adze pomogą i wróci na święta do domu. A wczoraj oglądałam program o kamicy i współczuję bardzo. Trzymaj się! Aguśka, ja pokażę swojego malucha (siostrzeńca) jak tańcował. Jakoś kiepska, bo i 3 ponad lata temu telefonu nie miałam dobrego. http://youtu.be/FBt9rCZ11Gg
|
|
#4896 |
|
Zadomowienie
|
Aaaga bidulko
|
|
|
|
#4897 |
|
Rozeznanie
|
Trzymamy kciuki aaagga, żeby było dobrze
![]() ![]() Myślimy tu cieplutko o Tobie i o dzidziusiu |
|
|
|
#4898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze musi byc jakis sposob na dziadka ![]() Cytat:
Agus trzymamy mocno kciuki za Twoje i maluszka zdrowko! Cytat:
![]() Ledwo co na nozkach stoi a jak tancuje hahah super!
|
|
#4899 |
|
Zadomowienie
|
My juz po spacerku i obiadku
zjadłam pierożki, byłam w biedronce ,kupiłam sobie opakowanie ptasiego mleczka i czekoladki, bo dzis w nocy zjadłam ostatnia a i jeszcze draze orzechowe![]() TZ dzis obaidu bynajmniej u nas nie bedzie jadł, zdecydowałam sie na strajk nie na zarty,bo taka sytuacja jak wczoraj zdarza sie nie po raz pierwszy i nie wyobrazam sobie zeby mnie i dziecko dalej denerwowal,albo ja karmiąca synka a on znowu sobie cos uwidzi i bedzie mnie stresował, a jestem pewna po wczorajszym ze dziecko odczuwa moje nerwy tak samo mocno, jak bidulka wierzgala w nocy, teraz sie dopiero troche uspokoil.dziewczyny zdjecia z dziecinstwa przecudne ja mam zdjecia ale u rodzicow to moze po swietach cos wrzuce powiem tylko ze zostałam bardzo skrzywdzona w dziecinstwie dlatego chyba tearz mam takie zamilowanie do spinek, opasek bo wczesniej nie bylo w co wpinac![]() Karolca ale fajny pępuszek az jestem ciekawa jak mój sie bedzie niedlugo prezentowal.Emigra faktycznie brzucho juz spory Tikki choinka sliczna az mi głupio moja wstawiac, bo moja to taka misz masz, wszystkie kolory, rozne bombki, zero rozplanowania![]() Evcia ja tez jestem zła dzis o papierochy mój szwagier przyprowadził sobie fachowca i ten jakis nałogowiec zakopcił cała klatke.Alamig trzymam kciuki W ogole dziewczyny mam nadal takiego nerwa na TZ, ze odechciało mi sie zeby w ogole ze mna chodził na ta szkołe rodzenia i był przy porodzie... Aguśka Filipka do You can dance Musiałam dzis kupic sobie maseczke na naczynka do twarzy, bo prawy policzek mocno mnie piecze po nocy i jest zaczerwieniony, miejmy nadzieje ze pomoze. aagga ja sie na pewno pomodle zeby cie nie bolalo i zeby wszystko bylo dobrze, trzymaj sie
26.03.2012 Mateuszek 21.09.2014 Piotruś Edytowane przez tynka88 Czas edycji: 2011-12-20 o 15:30 |
|
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, siostrzeniec to takie małe oczko w głowie u cioci
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
karolca ale masz super brzuszek i pępek
z dobrych wiesci kupilam sobie w H&M dwie bluzki z dlugim rekawem i dwa staniki 85C szok!!! coraz wieksze.... i leginsy w podziemiach w centrum za 50zl :/ ale nie ciazowe ale w ogole nie uciskaja i sa super
|
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny śliczne brzuszki i zdjęcia z dzieciństwa! Ja niestety nie mam tu ani jednego swojego zdjęcia jak byłam mała . Karolka super pępuszek .Zaraz wstawię swoją sesję brzuszkową z przedchwila ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Ja mam dalej 80D Już chyba biust stanął w miejscu . Chyba, że dopiero zacznie rosnąć
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Wtajemniczenie
|
ale biedna ta aaagaa
tyle się musi wycierpieć
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie tak biust boli ze drugi dzien chodzę bez stanika, mam nadzieje ze nie beda później do pasa
|
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Oj współczuję. Mnie już dawno dawno nic nie bolało.
|
|
|
|
#4907 | |||
|
Zadomowienie
|
Bry lachoniki,
ja od rana w pracy, ale was nadrabiam w wolnych chwilach. Dzis podpisalam z szefem papiery, bede na macierzynskim przez 11 miesiecy od marca. Looo jak ja sie tej polowy marca doczekac nie moge, z moim terminem na 10 kwietnia bede miala z miesiac wolnego zanim sie mala urodzi pewnie. Nie mialam takich wakacji dlugich od 6 lat Jolkaa, pytalas i firme tego niebiesko-zielonego spiworka, na metce jest napisane 'Le petit reve' Cytat:
Bo dzieci sie nie zmieniaja, takie same slodziaki tlyko ubranka mialysmy bardziej zgrzebne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytrynko, od czego Cie tak biust boli? |
|||
|
|
|
#4908 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zdjęcie było robione u dziadków. Przypomniało mi się właśnie jak parę lat później dziadek mi wyciął numer i jako św. Mikołaj wręczył mi paczkę z skorupkami od jajek i obierkami z ziemniaków. Do tej pory nie wiem jak można było zrobić coś takiego małej dziewczynce na Gwiazdkę |
|
|
|
|
#4909 |
|
Rozeznanie
|
Dzieńdoberek wszystkim mamusiom
![]() Biedna nasza Agaa oby szybko doszła do siebie ... ja już nie mogę doczekać się jutrzejszego USG i może w końcu będzie można mnie "pokolorować" ![]() Właśnie piję sobie kakao mam niski magnez - tesciowa robiła mi wyniki i wszystko z wyjątkiem magnezu ok więc pewnie stąd te skurcze łydek.Czytałam sobie dzisiaj o tym Tantum Rosa i chyba kupię sobie kilka saszetek do porodu,ale oprócz tego nadmanganian potasu podobno pomaga... Dziewczyny te które rodziły ... uzywałyście tego pompowanego kółka do siedzenia ? Faktycznie jest takie potrzebne ? Sama już nie wiem bo jak sobie pomyślę ile tego wszystkiego mam do szpitala zabrać to moja największa torba podróżna będzie zbyt mała
Wymianka książkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692837 Mój blog: http://maadzikowo.blogspot.com/ Tymon jest już z nami !! WYmianka kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40767725 |
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przy I porodzie nie mialam i nie umialam siedziec, siedzialam na jednym posladku, bylo ciezko jeszcze dodatkowo majac malca na rekach.
|
|
#4912 |
|
Zadomowienie
|
ale mam dzisiaj gastrofazę
chipsy cebulowe, kisiel, budyń czekoladowy, bułka z szynką twix, ciasteczka korzenne a teraz wcinam pomelo a mężowi napisałam żeby drożdżówki jakies kupił jak z pracy bedzie wracał
godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|
|
|
#4913 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór Mamuśki
Biedna Aaagga Trzymam kciuki Tikk85 karolca emigra glzmiatko nowaken Piękne brzuszki macie |
|
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rrany ja mam jakąś wścieklicę jeśli chodzi o pomel0 - tygodniowo idzie mi kilka!
|
|
|
|
|
#4915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od 3 tygodni przybywa mi 1kg tygodniowo i już mam 10 na+. Dziś zaczynamy 29 tydzień Od tygodnia wzrosło moje libido, ale mój mąż nie chce ![]()
|
|
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
wrzuciłam na pocztę zdjęcia mały mix Orzecha ![]() na obiadek dzisiaj było pyszne spaghetti idę Was nadrabiać :P ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
śliczna choinka
|
|
|
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny właśnie nadrobiłam dzisiejsze rozmowy
Cytat:
Brzuszki fajowe śliczne fotki!My obiad dziś u teściów...najadłam się jak świnka i chyba odpuszczę sobie kolację... tzn. zjem jakieś owoce ... bo to to muszę ...zakupy zrobione! Uff i i wiecie co? kupiłam sobie kozaki a co...?Rwa doskwiera okropnie! czasami nie wiem jak mam krok postawić...
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2011-12-20 o 18:06 |
|
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
co do Śniegu u nas nie ma i bardzo się z tego cieszę raz, że jak będzie śnieg będzie ślisko
strasznie nie lubię jeździć autem w taką pogodę ani nawet chodzić, a tym bardziej teraz z brzuszkiem bo bała bym się, że coś się stanie ![]() dzisiaj nitką zawiązywałam cukierki i ciastka na choinkę jutro brat jedzie po świeżą choinkę więc w tym roku nie będzie sztucznej i jutro ubieranie choinki ![]() jutro również muszę jechać na zakupy i już doczekać się ich nie mogę ciekawe jak je zniose... co do załatwiania się wczoraj po 1 udało mi się z trudem jako tako załatwić i zapomniałam zrobić tego napoju ze śliwek dzisiaj koniecznie muszę zrobić na jutro ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
ogólnie chciałabym tak jakoś porządnie aby poczuć tą ulgę ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- aagga oby wszystko było dobrze, trzymaj się Aguśkaa słodkiego masz tancerza ![]() karolca gratuluję 3 trymestru
|
|
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
znowu kopie
|
#4920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam legginsy ciążowe z H&M dwie pary jestem z nich mega zadowolona i nie były drogie---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
chodzę od rana w dresie
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

klask i: Ma chłopak poczucie rytmu 

mega mocno!

napisała do mnie aaagga, ze lezy na patologi i ze z dzidzia wszystko ok i ze rodzi kamien nerkowy. oto jej sms:

a mężowi napisałam żeby drożdżówki jakies kupił jak z pracy bedzie wracał
Trzymam kciuki