|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Cytat:
tzn nie wątpię że ja niezbyt jasno piszę Chodziło mi o to że po prostu takie zaproszenia z All, no to cóż, zazwyczaj doopy nie urywają, nikt nie powie na ich widok "o jakie piękne bo jakby się chciało takie naprawdę artystyczne to trzeba by samemu zrobić najlepiej, jeśli sie ma talent No ale np zaproszenia które ja wybrałam są moim zdaniem ładne i eleganckie i sprzedawca nam sie trafił taki jak Wam, czyli nawet po próbkach było widać ze pełna profeska, bo pięknie zapakowane nic się nie pomięło też super szybka, profesjonalna realizacja. Naprawdę nic do zarzucenia a swoja drogą Twoje zaproszenia są naprawdę super jedn z ładniejszych jakie widziałam na pewno 0,5 l |
|
|
|
|
#4232 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja niestety nie ma nikogo koncesją i nie mam pojęcia gdzie najlepiej kupić. Na wesele zazwyczaj kupuje się 0,5 l.
|
|
#4233 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
W sklepach jak patrzyliśmy to nie nazwałabym tego zaproszeniami, ceny spore a do wyboru całe nic.
|
|
|
#4234 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I podjeliśmy decyzje że jednak ta bo po 7 tyś nie będziemy wydawać na wódkę Cytat:
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy 0,5. Co prawda dostaliśmy gratis do każdego kartony 0,7 ale liczę na to, że nie będę musiała dawać jej na stół. To straży raczej też jej nie dam bo musimy dać im karton, a jak damy in 0,7 to będzie tej wódki znacznie więcej i tym samym zostanie mniej na wesele.
Wydaje mi się, że 0,7 na stół to za duża butelka bo dłużej stoi na stole i wódka później jest ciepła. Kindziu a ja bym chciała zapytać czy on w ogóle przyjechał do Ciebie, próbował przepraszać, kupił jakieś kwiaty, obiecał twarzą w twarz jakąś poprawę?? Pisałaś o tych zaproszeniach i teraz o tym smsie. No i rzeczywiście chłopak coś próbuje robić. Lepiej lub gorzej mu to wychodzi ale próbuje. Moim zdaniem to on powinien przyjechać, przeprosić Cię, i powiedzieć co o tej całej sytuacji myśli i jak on to widzi. Ty znasz go najlepiej i będziesz widziała czy mówi szczerze i jak to będzie. Możesz mu powiedzieć, że będziesz go teraz obserwować i jak nie poprawi swojego postępowania i się nie ogarnie to odwołasz ślub.
|
#4236 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Ponadrabiam Was wieczorkiem. Wpadłam tylko, żeby bardzo podziękować za kciuki. Teorię zdałam, praktyki niestety nie. ![]() Ale to tylko i wyłącznie moja wina. Dzięki wizażowym kciukom dostałam chyba najmilszego egzaminatora w Warszawie, który robił co mógł, żebym zdała. Niestety nie pozwoliłam mu. Nie widziałam jak się w tej Skodzie otwiera maskę i zapala przeciwmgielne - wylosowałam klakson i światła mijania. Łuk i górkę zrobiłam idealnie, chociaż byłam tak zdenerwowana, że normalnie nie wiedziałam co robię i w ogóle nie mogłam wyczuć tego sprzęgła. To chyba Wszystko zasługa Waszej magii - inaczej sobie tego nie potrafię wyjaśnić. Nawet zaliczył mi Pan parkowanie, chociaż wjechałam z ogromnykm impetem, ostro zachamowałąm i zostawiłam za małomiejsca na chodniku! Wszystko najtrudniejsze zaliczyłam, również zawracanie z wykorzystaniem infrastruktury. A potem wymusiłam pierwszeństwo na skrzyżowaniu przy skręcaniu w lewo. Ale Pan przemiły, zawiózł mnie do ośrodka, żadnych pouczeń czy pretensji - kochany po prostu. No ale cóż, tylko do siebie mogę mieć pretensje, o i los i Pan egzaminator mi sprzyjali. Po świętach zapiszę się n kolejną praktykę. Dobrze chociaż, że teorię mam teraz ważną pół roku i nie będę musiała zdawać na nowych zasadach. kindziu dobrze Cię widzieć.
|
|
#4237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I nie mieliśmy żadnej koncesji była promocja na tą wódkę akurat to wzieliśmy
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Każdy związek jest inny, każda kłótnia inna, każdy człowiek inny. Ja z moim TŻem znam się 9 lat i wiem, że rzadko bywa romantyczny. Po kłótni pewnie tez by się podlizywał i pewnie w dość nieudolny sposób, ale dla mnie w jakiś sposób słodki, bo go znam
Gdyby na przeprosiny napisał mi na karteczkach, że mnie kocha i przeprasza, to nie powiedziałabym- Jak może, to z filmu "to właśnie miłość" Nie potrafisz sam czegoś wymyślić" Tylko pomyślałabym, że to miłe, bo to jedna z moich ulubionych scen z "To właśnie miłość" (którego on swoją drogą nie znosiWiążemy się z naszymi mężczyznami na całe życie i z jego wadami i humorkami także. Ja staram się doceniać każde starania mojego D. Dodaję mu tym skrzydeł i wtedy ona stara się mocniej, bo widzi, że sprawia mi to przyjemność. Uwierzcie czasem robię, to przez zaciśnięte zęby, ale w końcu my tez nie jesteśmy idealne Trzymam kciuki za ciebie Kindzia, bo jednego jestem pewna i to czuć po twoich wypowiedziach- Kochasz swojego TŻa i niech on tez o tym wie. Niech wie, że czasem jest gnojkiem i że jesteś wściekła, ale doceniasz, to że stara się zmienić, poprawić
|
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam tak wściekła że dostał by po gębie i taki był by finałwiem na pewno że w święta będzie próbował przeforsować moją twierdze więc rozmowa się odbędzie bo nie wyobrażam nie wpuścić go do domu w święta (to takie niehumanitarne ) co do pogrubionego to wyjęłaś mi to z ust - w ten właśnie sposób mu to oznajmiłam i w tej złości dodałam jeszcze że ślubu w ogóle nie będzie
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- blacky Ciebie również nie zaprzątajcie sobie już głowy moimi dylematami-problemami wystarczająco dużo macie swoich
|
|
#4243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napracowałam sie dziś....jeszcze ostatnie prezenty(podróże) się sprzedały. Ale żoneczki będą miały niespodziankę..... Jutro jestem w drodze do rodziców....jak ja tam dawno nie byłam........
|
|
|
|
|
#4245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, bo my zastanawialiśmy się nad 0,7
ale z tego co kojarzę, to na większości wesel, na których byłam to były chyba 0,7 Znalazłam takie oto zaproszenia - mnie się podobają, ale na kolana mnie jeszcze nie rzuciły
|
#4247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
takie jest moje zdanie
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po swoim Tż widzę od razu czy czuje się winny i czy rozumie o co mi chodzi. Przy jednej kłótni miał nawet łzy w oczach. Wiedziałam, że zrozumiał swój błąd i że się poprawi.
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się
)
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś też o nie was proszę, bo czuję fatalnie. Jakiś czas temu odrzuciłam tabletki anty, które brałam bardzo długo i teraz każdy okres przeżywam jak jakąś najstraszniejszą chorobę. Dopiero zwlekłam się z łóżka, wzięłam już trzy tabletki przeciwbólowe od 10:00 i chyba jestem teraz lekko naćpana, a muszę za godzinę zmykać do pracy. Trzymajcie kciuki żebym tam nie padła. Najgorsze jest, to, że nie mogę schować się w pracy za biurkiem i przeczekać gorszy moment, bo jestem telefonistką i wiszę na okrągło na telefonie, rozmawiam z ludzmi i muszę cały czas dawać z siebie wszystko. |
|
|
|
|
#4251 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do zaproszeń nie podobają mi się ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#4252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też miewam trudne i bolące okresy jak nie powiem co dlatego wiem co czujesz. Mnie dzis jajniki bolą
|
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się w tej pracy i nie daj się może zgłoś się do gina i powiedz mu że jak odstawiłaś tabsy to masz bolące miesiączki
|
|
#4254 |
|
Zadomowienie
|
Dziś wkleję Wam listę swoich załatwionych rzeczy ślubnych i listę rzeczy do załatwienia - właśnie skończyłam ją tworzyć i jeszcze kilka popraweczek i gotowe
Kindziu- nie wiem, co Ci napisać, bo moja wypowiedź dużo nie pomoże, więc tylko przesyłam Zaproszenia - ja się ze swoich cieszę i po tych Waszych dylematach zaakceptowałam już to, że Nasze są "z tych gotowych" Spadam do pracy |
|
|
|
#4255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś dam radę. Po tych przeciwbólowych proszkach mi przeszło i nie boli, tylko po nich jestem z kolei niewyraźna, ale mam nadzieję, że do 16 dojdę do siebie Tylko nie umyłam cholerka okien, a pogoda była na to idealna. Może jutro się uda
|
|
|
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja znam ten tekst, który TŻ wysłał Kindzi, ale też wiem, że np w przypadku mojego TŻta, który czasami ma problem z okazywaniem uczuć i emocji, taki smsem byłby szczytem romantyzmu ![]() Jedziemy za chwilę z TŻtem na zakupy chociaż trochę się boję tych dzikich tłumów mieliśmy jechać tylko po prezent dla TŻta (nie wie co chce dostać ) a tu tata mi powiedział, że mam coś kupić mamie, mama, że mam kupić tacie i tak się z tego wielkie zakupy zrobiły
|
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie w tej sekundzie doszła do mnie paczka..dziękuję |
|
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba wypiję wiadro jakiejś meliski, żeby tych tłumów nie pozabijać
|
|
|
|
|
#4260 |
|
Zadomowienie
|
pytanie do dziewczyn które mają obrączki już - jaką macie szerokość swojej obrączki?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

tzn nie wątpię że ja niezbyt jasno piszę
Chodziło mi o to że po prostu takie zaproszenia z All, no to cóż, zazwyczaj doopy nie urywają, nikt nie powie na ich widok "o jakie piękne
bo jakby się chciało takie naprawdę artystyczne to trzeba by samemu zrobić najlepiej, jeśli sie ma talent
No ale np zaproszenia które ja wybrałam są moim zdaniem ładne i eleganckie i sprzedawca nam sie trafił taki jak Wam, czyli nawet po próbkach było widać ze pełna profeska, bo pięknie zapakowane nic się nie pomięło

W sklepach jak patrzyliśmy to nie nazwałabym tego zaproszeniami, ceny spore a do wyboru całe nic.
Ślub 27. X. 2012

byłam tak wściekła że dostał by po gębie i taki był by finał

chociaż trochę się boję tych dzikich tłumów
) a tu tata mi powiedział, że mam coś kupić mamie, mama, że mam kupić tacie i tak się z tego wielkie zakupy zrobiły