|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Monia, Eldo dziękuję kochane
ba pewnie, że będzie imprezka, o ile zdam ja tak bardziej na luzie do tego podchodzę. Proste, że chciałabym zdać, ale nie wiadomo jak to będzie liczę też na to, że trafię na fajnego egzaminatora, którego trochę pobajeruję i będzie dobrze A ponoć jest tam dwóch takich Jeden to jak trafia mu się kobieta to głupieje i może ona jeździć fatalnie to on i tak puszcza a drugi jak już na miasto się wyjedzie to też ponoć już wiadomo, że się zda, bo dużo podpowiada i jeździ w takie miejsca gdzie nie ma nic trudnego no ale są też dwie babki, ponoć straszne zołzy, więc obym nie trafiła na żadną ![]() A terminy teraz są takie odległe, ponoć teorię można zaplanować najszybciej początkiem lutego :/ ja w piątek jadę własnie planować.
|
#1772 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
monika01.... No naprawdę podziwiam-jesz co chcesz i waga spada,super.
Chciałam wrzucić jakieś foto,wchodze na dokumenty a tam foldery z zdjęciami zostały usunięte!Nie wiem jakim cudem
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurde ale nie dobry obiad sobie zrobiłam
Ugotowałam sobie ryż i usmażyłam na teflonie kawałki piersi którą przyprawiłam Vegetą. Moja mama kupiła mi jakiś sos do spagetti więc wymieszałam go z tą piersią i z ryżem - jak posmakowałam to nie dobrze mi się zrobiło..... ten sos jest tak słodki, że aż mdli.... do tego słona pierś i na wymioty mnie zbiera..... połączenie słodkiego ze słonym jest obrzydliwe!!! Nigdy więcej!!! ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
No to koniecznie musisz trafić na któregoś z facetów! Trzymam kciuki za to ![]() Faktycznie terminy odległe! Ale jak ja zdawałam prawie 6 lat temu prawko to też trzeba było czekać ok. 2 miesięcy. A ile teraz w ogóle kurs kosztuje? i ile egzamin?
|
|
#1774 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() kurs kosztuje w zależności od SJ od 1000 do 1300zł, mniej więcej. egzamin praktyka + teoria to ok. 130zł |
|
|
|
|
#1775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jem w sumie wszystko w miare zdrowe. Słodyczy nie jem praktycznie w ogóle bo nie przepadam, fast foody bardzo rzadko jem bo nie mam z kim i kiedy, smazonego unikam, nie uzywam cukru tylko słodzik. Po odchudzaniu weszły mi w nawyk takie zasady i dobrze mi z tym Ja strasznie lubie takie mleczne jedzenie, wysoko kalorycznych potraw nie tykam A nie miałaś formata robionego na kompie? Ja wszystkie zdjęcia i ważne rzeczy trzymam na dysku D, bo dysk C zawsze cały sie kasuje podczas formatowania. ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
Moim zdaniem one również spowodowane są tym, że dużo ludzi oblewa egzaminy i ciągle zapisują się na poprawki i stąd też kolejki. A od lutego jakie przepisy sie zmieniają? Bo nic nie słyszałam
|
|
#1776 |
|
amor vincit omnia
|
teoria będzie trudniejsze, bo teraz jest ok. 350 pytań, których można się nauczyć na pamięć tka naprawdę. od lutego ma być ich prawie 3tys!!! do tego na każde pytanie będzie konkretny czas, nie będzie też można wrócić do rozwiązanego już zadania.
+terminowe prawo jazdy (15lat), ograniczenia na inne kategorie niż B i wiele innych zmian |
|
|
|
#1777 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie nie był formatowany,ale wczoraj mój synuś siedział przy laptopie to sobie z nim pogadam... Ja też nie jem fast-foodów,ani nic tłustego.Nie jem w ogóle wieprzowiny,podrobów,miel onek,pasztetów,produktów mącznych,kasz,ziemniaków i ryżu... bo nie lubię. Z mięsa tylko drób i ryby.Chleb tylko graham,lub pełnoziarnisty.Makarony tylko okazjonalnie,może raz w tygodniu.
|
|
#1778 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
A ja jestem wku... na maxa moje menu 2 kanapki z serkiem almette i ogórek jogurt z biedronki +musli +otręby batonik musli z biedronki zupa pomidorowa +ciemny ryż |
|
|
|
#1779 |
|
Raczkowanie
|
Moje menu
Śniadanie parówka z fileta indyka i kromka grahama z ziarnem 200kcal 2 śniadanie-jabłko 3.obiad (nie miałam czasu) 2 kromki grahama z polędwicą i surówka z kiszonej kapusty z marchewką i cebulą 250kcal 4.podwieczorek-banan 150kcal 5.kolacja-jeszcze nie wiem:jogurt 200kcal,lub 200ml.mleka 1.5% z łyżką Cini Minis ok.19-tej
|
#1780 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
1. mało na śniadanie (dodaj chociaż warzywo!! może być tez jajko) 2. brak ciepłego posiłku 3. mało warzyw i białka 4. kiepskie zbilansowanie i układ posiłków |
|
|
|
|
#1781 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
skąd szkoda,ale nie poddawaj się ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
Jak powinien wyglądać jadłospis?Może ktoś poda mi z 3 przykłady
|
|
#1782 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
oczywiście nie trzeba się ich kurczowo trzymać, bo one sa dość restrykcyjne. ale chodzi o to, żeby zobaczyć układ posiłków, tj. np im później- tym mniej węgli jemy no i nie zapominajmy o sporej porcji warzyw każdego dnia, to źródło witamin!http://www.smaczny.pl/forum/topic/17...-1000-kalorii/ http://www.1000kalorii.otwarty.net/p...jadlospis.html |
|
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale pierogi pycha podjadłam pare Przyszły mi już moje buciki są śliczne, ale póki co pierwsze moje takie wysokie buty mam w nich 180cm Jutro jade na łowy po sukienkę oby była
|
|
|
|
#1784 |
|
amor vincit omnia
|
Cocktail wrzuć koniecznie zdj w tych butach
|
|
|
|
#1785 |
|
Raczkowanie
|
eldo_rado bardzo ci dziękuję za te linki
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Załączam dwa zdjęcie
Jedno ze zbliżeniem na buciki
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2011-12-23 o 23:32 |
|
|
|
#1787 |
|
Raczkowanie
|
fajne masz te buciki.Super przedłużają i wysmuklają nogi Tylko uważaj w nich z przyczepnością na śliskiej nawierzchni ...
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Monia no ja też mam nadzieję, że trafię na kogoś fajnego
Teraz prawko kosztuje 1300zł + około 150zł teoria i praktyka do nauczenia jest ponad 500 pytań a w nowych przepisach ma być około 3000 Cocktail super te buciki no i Ty jaka laseczka i jaka szczuplutka ja w takich wysokich nie mogę chodzić, bo mój Tż ma 176cm i nie lubi jak chodzę na takich fest wysokich Trzymam kciuki za jutrzejsze zakupki to gdzie się wybierasz? do Wrocławia? Ja dziś byłam u nas na mieście ale nie ma NIC w tych sklepach szkoda gadać po prostu :/
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro jade do Wrocka bo w czwartek mam kurs akurat a jutro sobię zrobię zakupy U nas w mieście to ja ewentualnie z kosmetycznych mogę korzystać ciuchów tu nie kupuje, bo nic tu nie ma
|
|
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail no ja tu też bardzo rzadko cos tu kupuję, bo tu na prawdę nie ma co. Z kosmetycznych też mało, nawet nie ma Rossmana a tam najczęściej kupuję
![]() No to życzę udanych zakupów
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1792 |
|
Raczkowanie
|
Hej
U mnie dziś mało dietkowo niestety, rano był ok, ale po 15 nie było zbyt fajnie - pojawiły się pierniki i wafle ryżowe Jutro lub najpóźniej w czwartek dodam zdjęcia - będę liczyć na wasze opinie A także obserwować zmiany, oby jakieś się wreszcie pojawiły...
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail noo już nie mogę się doczekać
widzę, że reklama nad sklepem już wisi i wisi mogli by w końcu otworzyć :/
|
#1794 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Noooo ja w końcu przed kompem
Synek właśnie mi zasnął na rękach. Wtulił się we mnie i zasnął Idę się kąpać i spać. Kot śpi na parapecie obok mnie Widzę, że już całkiem wyluzował i zadomowił się na 100%. Apetyt mu wrócił i dużo dziś zjadł Lecę do wanny a potem do wyrka z kotem ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
ja już się doczekac nie mogę a do Wigilii jeszcze pare dni.....---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Wow! Ale Ty śliczna jesteś!! A jakie masz długieeeeeeee włosy!!!! Kurde w szoku normalnie jestem (pozytywnym oczywiście). Fajnie w tych butach wyglądasz wydłużają i wyszczuplają się ładnie choc Ty i tak mega szczupła jesteś nawet bez tych butów ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Rossmann będziecie mieć? Ale fajnie A duża jest ta wasza miejscowość ? Bo moje miasto ma 7 tyś ludności i chodzą ploty że też będzie Rossmann ale zastanawiam się czy w takiej małej miejscowości jest to realne.
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1796 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja dziś postanowiłam wyrzucić soja wagę tak tak ,wyrzucam ją w cholerę , wchodzę a tu 55 zeszłam wchodzę jeszcze raz a tu53.7 śmiać mi sie chce.Pożyczę sobie wagę na razie od mamy i zobaczymy jak tam pokaże.Monia nie jestem przed okresem, wręcz przeciwnie, jestem tydzień po. Cocktail masz buźkę jak laleczka, taka delikatna...śliczna jesteś Samara miło słyszeć ,że ktoś mi kibicuje Eldo fajne linki podałaś, jeśli jeszcze będziesz miała coś przydatnego to prosze wrzucaj. Ja uciekam , dzisiaj mam wolne i zamierzam wysprzątać całe mieszkanko. |
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
U mnie na wadze znów mały spadek Miałam się więcej nie odchudzać, no ale jednak chcę znów mieć te 47 na wadze, bo z taką wagą się naprawdę super czułam a jak się nie uda to trudno. Przez święta pewnie cos przybędzie, więc teraz się cieszę, że waga spada ![]() Monia masakra jakaś z tymi przepisami, już teraz ludzie oblewają, a co to będzie jak zmienią te przepisy Fajnie, że kotek się już zadomowił Kamikadze nie przejmuj się tak wagą, na pewno coś źle pokazywała, bo to nie możliwe, żeby za każdym razem jak staniesz była taka różnica Aleee śnieg pada może święta będą białe
|
#1798 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1799 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie nie pada
Potem jadę na zakupy do Auchana-to najbliższy market.Nie wiem co kupić dla męża,chyba portfel.Czekam na mój prezent
|
#1800 |
|
Raczkowanie
|
a to te foto... na ostatnim widać odcień czekolady.Pierwsze jest orzechowy brąz
52 kg. ________________ 49kg. Jest pas-71cm. Biodra-92cm. BĘDZIE pas-71cm.może zostać... Biodra-88cm. ![]() Edytowane przez samara_86 Czas edycji: 2011-12-21 o 09:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

ja tak bardziej na luzie do tego podchodzę. Proste, że chciałabym zdać, ale nie wiadomo jak to będzie
liczę też na to, że trafię na fajnego egzaminatora, którego trochę pobajeruję i będzie dobrze
Jeden to jak trafia mu się kobieta to głupieje i może ona jeździć fatalnie to on i tak puszcza 

52 kg.
________________ 49kg.

skąd szkoda,ale nie poddawaj się
Jak powinien wyglądać jadłospis?Może ktoś poda mi z 3 przykłady 

no i nie zapominajmy o sporej porcji warzyw każdego dnia, to źródło witamin!
Jutro lub najpóźniej w czwartek dodam zdjęcia - będę liczyć na wasze opinie