|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
cześć Piękne
nie miałam dwa dni netu i już tak się steskniłam.... w ogóle uświadomiłam sobie że bez netu to jak bez reki się czuję
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne
Jak Wam dzień minął? U mnie bardzo zabawnie bo przygotowywałyśmy potrawy na wigilie klasową A grupę mam bardzo fajną więc się powygłupialiśmy i ogólnie było śmiesznie ;] Poza tym kupiłam sobie dzis buty na zimę i skusiłam się na szpilki nude 8 cm Tylko muszę je porządnie rozchodzić ..party oczy fajnie ale usta mi nie leżą, nie wiem co mi nie pasuje ale nie grają mi. Może coś jaśniejszego?
|
|
#633 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#634 | ||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
zaraz dodam bloga do obserwowanych przypomnisz mi prosze jakim aparatem robisz zdjecia? pytam z ciekawosci, bo mam juz upatrzony aparat![]() Cytat:
ja dzisiaj sie skusilam na ta sos https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ci.html&next=1 bo nie moge zapuscic paznokcie, nie wiem co sie dzieje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro mam autobus o 10 także zdążę zmyć. Cytat:
|
||
|
|
|
#636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie wiem co z tymi ustami ja lubie taki kolor, ale moze zmienie cienie na powiekach, zobaczymy![]() Cytat:
![]()
|
|
#637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja wróciłam z zakupów. Przyjaciel chciał mi kupić prezent i nic ładnego nie umiałam znaleźć. W końcu kupiłam elegancką, czarną spódnicę z Reserved, ale oddałam mu część kasy, bo trochę droga była. I głupio mi było, bo ja daje mu tańszy prezent, w sumie nadal głupio się czuje.
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja z przyjaciółką nie robię sobie prezentów Biedne studentki jesteśmy więc póki co funduszy brak
|
|
|
#639 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
hmm mam nadzieje, ze u mnie zadziala prawidlowo
![]() chce kupic lustrzanke, ale jeszcze czekam na dobry moment
|
|
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziś spędziłam jak nigdy w markecie na zakupach spożywczych 1,5 godz. wszystko przez to, że miałam bony z pracy i chciałam jak najwięcej dla siebie z tego pokupować a jeszcze mama mi dała swoją listę i tak wszystko pisałam, zapisywałam, liczyłam, przynosiłam do wózka, odnosiłam i przynosiłam jeszcze raz Ale udało się - częśc dla domu kupiłam a większosć dla siebie Cytat:
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam fotki
chciałam dziś zrobić też w sukience w końcu i baterie mi padły Party kolor ust jest sam w sobie jest bardzo ładny ale nie pasuje mi do oczu. Chyba postawiłabym na matowe i troszkę jaśniejsze. Ale to tylko moje zdanie Oczy wyszły ślicznie I bardzo fajnie sie blog zapowiada
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
super butki, takie klasyczne do wszystkiego beda pasowaly :yes:
|
#644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny
Za te nude 82, za zimowe 100 Tylko na razie na lewej stopie mnie uwierają, prawa ok bo rozciągnięta od mierzenia, a na lewej w palce mnie gniecie.
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
miałam dzisiaj taki dobry humor, a oczywisście TŻ musiał mi go zniszczyć, ehhhh.
|
|
|
|
#647 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane
W Święta wypoczniemy ![]() Cytat:
Cytat:
, wymagania, non stop sprawdziany, prace domowe. Neverending story. Na studiach jest inaczej, bo jak człowiek mądrze wybierze to uczy się tego co lubi ![]() Mam ostatnio to samo i dobrze mi z tym. |
||
|
|
|
#648 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Piekne
![]() Loluska - super buciki te nude Party - oczy bardzo ladnie A usta ja tak jak Loluska radzi, tez bym zrobila matowe, nie blyszczace ![]() A z prezentow dostalam: lustro dwustronne z 8krotnym powiekszeniem i 3 rodzajami oswietlenia od TZ Od moich Rodzicow perfumy, typuje I love love lub euphorie, ale dowiem sie jak pojade na swieta do domu dopiero ![]() Od Babci torbe i paski http://www.diversesystem.com/kolekcj...czerwony_szary http://www.diversesystem.com/kolekcj...lo.html#czarny Od Rodzicow TZ - szkatulke na bizuterie ![]() A od Brata jeszcze nie wiem, to niespodzianka i tez dowiem sie w swieta ![]() Plus oczywiscie sama tez sobie zrobilam prezenty, kosmetyczne, ale wszystko zgodne z denko ![]() Plyn micelarny biodermy bo wymeczylam ziaje sopot, nigdy wiecej ![]() Zestaw z la roche posay - krem active c do skory suchej i mleczko do ciala lipikar - juz od jakiegos czasu sie czailam na ten krem No i lakier do wlosow bo mi sie skonczyl plus masc oliwkowa ziaji z przeznaczeniem na usta bo tisane mi sie skonczylo i chcialam sprobowac cos innego
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co mi np. na moim kierunku było wkuwać jak wyglądała sobie szczegółowo administracja pod zaborami to nie wiem ![]() ghana przykro mi
|
|
|
#650 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Plus wiadomo płyn do tego itp. Najlepiej zmianę widać w mniej ostrym świetle, gdzie źrenica jest szersza i zasłania tę mniej kolorową część. A z jakiego koloru na jaki chcesz przejść? ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() tallu: pasek ładny, torebki lubię inne. Ja z miceli zrezygnowałam, stawiam na ocm.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-12-20 o 21:21 |
||
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#652 |
|
zawsze mam racje
|
a co zrobił?
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Idę się wykąpać, zrobić jakieś tam podstawy koło siebie typu demakijaż, balsam na ciało, krem na stopy, 2 razy serum - jedno na biust a drugie na uda, krem na twarz (sudocrem). Jeszcze aspiryne zażyję bo zmarzłam dziś strasznie w pracy. I spać bo jutro też na rano idę a po południu, po pracy czeka mnie sprzątanie ![]() Dobrej nocy
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
powiedział, że nie chce zadnego rpezentu bo go i tak nie uszczesliwi. A prezenty, ktore moglyby go zadowolic nie sa w moim zasiegu finansowym. Oczywiscie ostatnie zdanie powiedział mi jak gdyby ngidy nic. i ze on w sumie nie wie czy mi cos kupi, bo raz -nie wie co [chociaz powiedzialam mu akwa na lawe] a dwa nie chce mu sie za tym chodzic, bo w sklepach jest pelno ludzi.
no przykro mi po prostu
|
|
|
|
#655 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() W liceum jest taki problem, że się siedzi 8 godz i niewiele wynosi, bo jakość jest jaka jest. Ja zostawiałam książki i zeszyty zwykle w szatni, z wyjątkiem dużych sprawdzianów, wtedy brałam. Zadania w większości spisywałam, resztę robiłam na przerwie. No chyba, że wypracowania maturalne z pol to wiadomo w domu. A z angielskiego zawsze wypracowania pisaliśmy na lekcjach- bo w domu to każdy umie Te tematy były czasami dziwne- jakieś problemy klimatyczne i napisz to człowieku w obcym języku ale zwykle dawałam radę, denerwowało mnie to tylko, że max 150 słów, bo jak się w tym zmieścić.Najlepsza była 3 klasa bo odpadła chociaż chemia i fizyka, w 1 i 2 klasie były co prawda po dwie, ale tak w 3 tylko ta śmierdząca matma została., co się człowiek nanudził to jego I patrząc na czas obecny póki co najlepiej w życiu i życiu zawodowym idzie kombinatorom. Dobrze, że były osoby które pozwalały tak na sobie pasożytować Tylko, że też nie było tak że odzywałam się z kimś dla pracy domowej ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
Ja wczoraj przetestowałam olej avocado, sama nie wiem co sądzić- tyle wiem, że migdałowemu nie dorówna. Do tego przetestowałam korund- jakoś mnie mało przekonuje, wolę większe drobinki i olej z pestek arbuza- ale jedno nałożenie to za mało, żeby ocenić, nie zapchał mnie- a mnie jak coś zapycha to zwykle po razie. Reszta testów nie wiem kiedy. Idę zjeść jajecznicę- ja muszę się najeść wieczorem, bo źle mi się śpi potem kąpiel z pianką i test alg- zrobię z nich maseczkę.I spróbuje się wcześniej położyć- o ile się uda ![]() Dwa razy cytuję te same rzeczy, co ja mam z mózgiem :P
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-12-20 o 21:25 |
||
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
No nie przesadzajmy, my też sprawiamy im przykrość i ich wkurzamy
Loluska ładne buty
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
umyłam włosy, użyłam maski bingo, do tego nawilżanie, podstawa na twarz i idę spać.
dobranoc
|
|
|
|
#659 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
właśnie Was nadrobiłam party piękny makijaż, masz fajne powieki do malowania ![]() loluska no super masz buciki te nude pewnie na sylwestra ??ghana będzie na pewno lepiej, może tż miał zły dzień i dlatego tak powiedział.. dziś pomalowałam sobe spód włosów na mleczną czekoladę z joanny, ale wydaje mi się że za jasno wyszło, ale może być.. pokusiło mnie coś ![]() jutro planuję kupić sobie nowy tusz do rzęs, wysłałam wczoraj swojego tż do natury po tusz z essence i kupił oczywiście. Ale te wstrętne babsko wcisnęło mu zaschnięty tusz ! Podobno otwierała go i sprawdzała a mimo to go sprzedała. Mój tż nie wiedział nic, i kupił go i mi przyniósł. A nawet paragonu mu nie dała.. A to była normalna pracownica, nie praktykantka. Bo po praktykantce mogła bym się czegoś takiego spodziewać.. eh ;/
|
#660 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dziś kupiłam sobie rozświetlacz i lakier do paznokci essence
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

Jak Wam dzień minął? U mnie bardzo zabawnie bo przygotowywałyśmy potrawy na wigilie klasową
A grupę mam bardzo fajną więc się powygłupialiśmy i ogólnie było śmiesznie ;] Poza tym kupiłam sobie dzis buty na zimę i skusiłam się na szpilki nude 8 cm

ja lubie taki kolor, ale moze zmienie cienie na powiekach, zobaczymy
Wiecznie wykręcam się zmęczeniem, bo studia, bo sprzątanie...
I głupio mi było, bo ja daje mu tańszy prezent, w sumie nadal głupio się czuje.

wszystko przez to, że miałam bony z pracy i chciałam jak najwięcej dla siebie z tego pokupować a jeszcze mama mi dała swoją listę 

a tu jeszcze cały tydzień pracy przede mną
przykro mi