![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja
Dziś też cały czas wcinam... muszę przystopować przez te 3 ni do wizyty, żeby wagi u Gina nie popsuć... ![]() Dziś pani w sklepie myślała że ja za ok 1m-c rodzę...a tu jeszcze 3!!! nie wiem jak ja będę wyglądać z tym brzuszkiem bo już mam wielki! Każdy mówi, że jestem już duża!!! Ja bym dziewczyny chciała urodzić tak najpóźniej 21-go marca! Synek ma tendencję do wcześniejszych terminów...ostatnio po USG wyszedł 19-ty * i zostało 90 dni ![]()
#33 |
Zakorzenienie
|
20 zl nie majątek a może być ciekawie. Poza tym zawsze to towarzystwo innych mam, dzieci więc trochę między podobnymi ludźmi poprzebywam
![]()
#34 | |
Zakorzenienie
|
Hej hej, znalazłam Was
![]() Aaaga trzymaj się dzielnie, mam nadzieję,że kamień szybko się wydostanie, współczuje bólu Nowaken gratuluję Córeczki ![]() ja pierdu więcej nie pamiętam ![]() aaa Aguśka nieźle ten Zięciol wymiata, z moja Niną to by pasowali do pary, Ona teraz odkryła nowy krok i wciąz nam każe tańczyć ![]() Ja po zakupach i kurka mam pytanie do Dessi byłaś dzisiaj na zakupach w Malcie może? Bo jeny teraz się wszystkie Babeczki w ciązy ogląda i jedna mi się wydawała Tobą ![]() Zakupy udane, oczywiście najmniej sobie kupiłam , w sumie nic , ale za to wiem co chcę na prezent , tzn, na ten co wiem , bo inny to tajemnica TŻ i teraz kurna ja muszę mu tez niespodziankę kupić ![]() Mama , Teście, Babcie załatwione. Najgorzej z zabawkami do Niny , tu mamy jeszcze trochę kłopot , ale jeszcze są trzy dni ![]() ![]() Kupiłam też coś dla Kai,m.in. komplecik w HM i pajac gruby na wyjście z -5-10-15, fajne były przeceny ![]() ![]() W ostatnim markecie się poddałam i jak babcinka siedziałam na ławeczce a TŻ latał z wózkiem pomiędzy półkami. I tylko mnie wkurzał ten widok żywych karpi w workach, bym ten worek na głowę tym co tak noszą rybki założyła ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
a własnie sobie przypomniałam ,że tak mi wczoraj żal było Małej , ze Jej do brzuszka nie puszczam muzyczki, więc zaraz porcję dostanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Konia... dziś w tesco u mnie była taka kolejka do tych karpi, że szok! Szlak mnie trafiał jak widziałam jak wyciągają żywe z wody a oddają ogłuszone w torbie foliowej!!! masakra jakaś!
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
U mnie na osiedlu jest sklep rybny. Przed Wigilia babka ma wielką wannę z karpiami. Jak ktoś chce kupić zywego to dostaje informacje, że ryby sa zabijane na zapleczu i nie daje zywych do domu.
#38 |
Zakorzenienie
|
Uuu naprawdę całą??
Ja na kolacyjkę zjadłam jogobelle z musli ale dosypałam dużo płatków kukurydzianych do niej ![]() ![]() jak będę głodna to zjem jeszcze jabłko ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Pomelo lubię dawno nie jadłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tv się wypowiadał kucharz,że w sumie nie ma jakiś przesłanej żeby żywe do domu targać,ot taka tradycja , wg mnie mogłaby się to zmienić. U mnie ryby będą oprawiane przez Mamę na działce bo ja tego zapaszku nie zniosę w domu.Dzisiaj Mama robiła rybkę po japońsku to na wlocie już musiałam brisem jechać bo bym nie dala rady wytrzymać,tak mam do dziecka, nigdy nie wchodziłam do rybnego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
jeden rządek dałam mężowi
![]() ja nie lubie karpia pod żadna postacią Edytowane przez Cytrynka_Wawa Czas edycji: 2011-12-20 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
ja tak samo nie lubię karpia blee..
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
okropne...jestem pewna, że one się tragicznie męczą...masakra!
#46 |
Zakorzenienie
|
Tez nei lubie karpia. Wolę inne ryby (dorsz, morszczuk, mintaj).
Nie mogę doczekać się ryby po grecku przygotowanej przez moją mamę ![]() (marchew, seler i pietruszkę utartą na tarce jarzynowej dusi na maśle, doprawia niewielką ilością cukru, pieprzu do smaku, dodaje trochę koncentratu). Rybę w małych kawałkach smazy (oczywiście wszystko doprawione solą i cytryną). Pyyyycha ![]()
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Mała slucha muzy i skacze , ciekawe czy Jej się podoba czy wręcz odwrotnie
![]() No i widziałam zdjęcia Dessi i kurka nadal myślę,że Ją widziałam dzisiaj z Synkiem na zakupach ![]() ![]() Swoją drogą fajne fotki i niezła zmiana ![]() Oj jakie fajne Dzieciaczki z Was były , no i co się dziwić ,że takie piękne Kobiety wyrosły z tych Brzdąców Edytowane przez koniakonia Czas edycji: 2011-12-20 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
o rybe po grecku jadlam ostatnio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
ja rybe po grecku jadłam ponad miesiąc temu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
No to ja tez sie melduje
![]() ![]() A zaczelam nadrabiac 3 str tamtego watku i wqrzam sie i denerwuje niepotrzebnie bo sobie cytowac nie moglam i myslalam ze mi sie znow cos popsiulo ![]() My z dzidzia juz po kapieli, przed chwila nawiazalam z malym fajny kontakt, pukalam mu do brzusia a on mi odpowiadal ![]() Nie wiem co ma w pepku moim teraz ale ciagle mnie przez pepek kopie ![]() A i rybke po grecku tez robie na Swieta ![]() konia z tymi karpiami to podobno wszedl jakis przeis, ze nie wolno tak ryb meczyc. ![]() No i super ze zakupki udane ![]() A Twoja niunia na pewno super tanczy, takie dzieciaczki maja tyle szczerosci w tym co robia ![]() nowaken to cudowne wiadomosci z wizytki, gratuluje córci!!! ![]() A Antkowi zycze zdrowka. ![]() Alamig z anemia sobie poradzisz, najważniejsze, ze nie masz cukrzycy. No i super ze wszystko dobrze ![]() Tynka ja uważam i tak robiłam Filipowi, ze trzeba przemywać pepuszek jalowymi gazikami nasaczonymi spirytusem bo tam pod kikutem zbiera się brud i trzeba go wymyc. Jak nie będziesz dezynfekować, to może być tak, ze zacznie się slimaczyc. Ja tak robiłam i pępuszek szybciutko odpadl. ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- No i sorki za smiesznie rozna czcionke ale pisalam w wordzie nadrabiajac tamten watek i wyszlo co wyszlo heheh ![]()
#52 |
Rozeznanie
|
szybko nadrobiłam ale trochę tego było :/
witam w nowej części ![]() głównie to chcę sie odnieść do sytuacji Aaaggi - strasznie jej współczuję i mam nadzieję, że jutro już będzie wszystko ok |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
to tak jak u mnie
![]() ![]() ![]() Melduję się w nowym wątku ![]() Aaagga biedna ![]() Coś jeszcze miałam napisać i zapomniałam ![]() Ja robiłam te krokiety ale nie skończyłam :/. jutro muszę je dokończyć. kolor nałożony ![]() ![]() Na kolacje zjadłam większą połowę makreli wędzonej, a potem jeszcze jabłko do tego ![]() ![]() zmęczona jestem ![]() Dobrej nocki dziewczyny ![]() Przypomniało mi się co miałam napisać, Aguśka, super masz tancerza ![]() ![]() p.s. Dziewczyny jeszcze pytanko, gdzie dodawałyście kontakty do siebie typu nr telefonu? bo kiedyś nie mogłam tego znaleźć, ale zapomniałam o to zapytać, więc pytam od razu jak pamiętam. ![]()
♥E.M♥ Edytowane przez Karo89 Czas edycji: 2011-12-20 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Jak caly dzien moj malec byl spokojny tak teraz sie roztanczyl i ciekawe jak usne jak on sobie imprezke urzadza kiedy ja chce isc spac
![]() Jolka malenstwo pomachalo nozka ![]() desia sliczne zdjecia z malym Adasiem ![]() I szybciutko doszlas do siebie kochana. A maly w stroju Mikolaja przeslodki ![]() tikki super brzus ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Karo89 trzeba kliknac na kontakty ![]()
FILIPEK ![]() ![]() SZYMONEK ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2011-12-20 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Aguśka, ja jak nadrabiam to piszę w notatniku, żeby niczego nie zapomnieć
![]() Oj jak ja dawno nie jadłam ryby po grecku ![]() Co do daty to nie chciałabym urodzić w święta... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
a machało machało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uciekam spac dobranoc ![]()
![]() |
#59 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jej, 4 godziny na nogach i wyrobilam 60 pierogow i ponad 2o uszek z 1kg maki. Farszu dopiero polowe zuzylam wiec jutro powtorka z rozrywki. Gdyby nie to ze mam serial do ogladania (Saga rodu forsythow ![]() Dobranoc mamuski, ide sie myc, oliwkowac brzuch i czekac na wieczorne kopniaki ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.