![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Grudzień.Świeczki Zapachowe,Perfumy,Kosmety ki
vilette-Too Faced
Baza pod cienie Stila – Topaz Kultowa kredka w cielistym kolorze Clinique - Dramatically Different Moisturizing Lotion nowy, nieużywany, 30ml, krem nawilżający do skóry suchej LA ROCHE POSAY Lipikar Baume AP E.L.F. Eyes Lips Face pędzel nakładania cieni w załamaniu. To są rzeczy, które wpadły mi w oko, z nich mogę cos wybrać. agatka44-niestety nic mucia18-narazie nic nie wpadło mi w oko, ale masz duzo kosmetyków więc postaram się na spokojnie jeszcze raz przeanalizować;0 christiee06-niestety nic ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- tequilla-mogłabym pomysleć nad tymi Twoimi anais anais cacharel rousse-Christian Audigier - Ed Hardy Love & Luck-jaki to zapach? mocny, delikatny? ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- czukcza-niestety nic nazeczona-niestety nic terhe-U ciebie escada, tylko musiałabym sie blizej poznac z zapachem, nie kojarze go marigold19-niestety nic star90-u Ciebie YSL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
hmm a co byś mogła oddać za YSL?
nie wynajdziesz jeszcze czegoś ? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579046
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Miss ScareAll- U ciebie hugo boss i max mara
---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- spiacaKrolewna-niestety nic Dagmalka87-niestety nic awunia-z grubsza chyba nic, ale postaram sie wrócic do Ciebie bo lubisz świeczki,a ja mam ich duzo,masz jakies perfumy delikatne? buzihoho-u ciebie wybrałabym jakieś cienie, ale postaram się jutro dokładnie od jakie. ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Przykro mi, niestety nie mam kartonika, a na kredce nic nie jest napisane. Ona jest dosc twarda(moze taka ma być kredka do brwi)-nie wiem. ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
![]() Wlaśnie doczytałam,że twoj YSL to nie całe 7 ml? jeśli takie malutkie to podziękuję. Moja paczka byłaby tak cięzka,że nie opłacała by mi sie ta wymianka:0 Edytowane przez Tunisia Czas edycji: 2011-12-20 o 23:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
ok, daj znać jakie cienie Cię interesują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
coś ode mnie za świeczki zapachowe najlepiej białe (magnolia, konwalia, jaśmin etc.) lub fioletowe (lawenda, bez)?
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Owszem ![]() perfumy 2 błyszczyki nuba i moze jakaś paletka diora tez by mnie zainteresowała. ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Masz fajniutkie kosmetyki, niestety za Max marę szukam innych perfum.pozdrawiam. ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
Niestety nic.dziękuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? interesowałyby mnie świece, głównie w odcieniach beżu i brązu, może właśnie coś w tym stylu:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1324340782 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za jakieś świeczki?
![]() Wesołych Świąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
BAN stały
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez rousse Czas edycji: 2011-12-21 o 14:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;31168468]Coś u mnie za jakieś świeczki? ![]() Wesołych Świąt ![]() U Ciebie 2 pędzelki za jakąś świeczke ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
BAN stały
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Te z muszelkami też są fajne, a masz jeszcze jakieś inne ciekawe? Np stylizowane na stare albo gotyckie ? ![]() Poza tym podoba mi się Avon żel do biustu... Co do Edwarda -ten jest słodki i dzięki jaśminowi trochę upojny, z lekko orientalną nutą. Mi się podoba ![]() ![]() Edytowane przez rousse Czas edycji: 2011-12-21 o 16:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
INGLOT
-Płyn umożliwiający aplikację na mokro sypkich i prasowanych cieni do powiek, podkreślając głębię koloru i przedłużając trwałość makijażu. (nowy) może wymiana?
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
hej , znajdziesz cos u mnie za swieczki?
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
to daj znać jakie masz świece
![]()
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Podoba mi się: z tego zdjecia, cień potrójny w odcieniach (cielisto-różowych) i ten cień z 5 kolorkami w różowo-wrzosowych odcieniach. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1318849731 oraz piatka diora, ale chyba juz ich nie masz. A co dokładnie Tobie się podoba? ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Mogłabym się skusić na miniaturki za jakąś piękna świecę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
z cieni które Ci się podobają została tylko trójka BeYu
![]() Ja u Ciebie wypatzryłam -Eveline, Slim Extreme 3D Spa!, Serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające antycellulit -Eveline Slim Extreme 3D Peeling Masaż Pod Prysznic 200 ml -Eveline, Slim Extreme 3D, Termoaktywne serum wyszczuplające oraz żel do włosów Loreal ![]() mozesz napisać jakie jest zuzycie tych kosmetyków?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za kilka swiec zapachowych?
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiedz co chciałabyś za te perfumy. Muszę wiedzieć ile świec bierzesz pod uwagę, moze jakies kosmetyki ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Niestety tylko te mnie interesują
![]() Max Mara SILK TOUCH- 90 ml, ubytek kilka psiknięć, kartonik.EDT Zapach kwiatowo-drzewno-piżmowym, którego inspiracją był delikatny dotyk jedwabiu. Kompozycja jest delikatna i doskonale wyważona, dodatek piżma nadaje zapachowi bardzo dystyngowanego charakteru |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.