Katalogi Avonu - Strona 543 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-20, 19:04   #16261
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex
Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez littlevenus Pokaż wiadomość
Sprawdzałm z 5 razy, podane przeze mnie produkty nie przyjdą.... Odpisuję tak późno,bo byłam w sklepie po piwo... Muszę wypić,bo chyba szału dostanę... Co do serum na końcówki,to piszą,że brak w magazynie.
współczuję bardzo
pokazałam Twoje braki mojej siostrze, powiedziała:" yyy...trochę dużo.."
ja bym chyba padła widząc taką fakturę...
a nie masz COKu w soim mieście?
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 19:13   #16262
Anka :)
Wtajemniczenie

dzięki littlevenus za odp...
szkoda że nie bedzie tego serum ale tych lepszych rzeczy zazwyczaj nie ma z netto...więc mogłam sie spodziewac... ech
Stary 2006-11-20, 19:19   #16263
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
dzięki littlevenus za odp...
szkoda że nie bedzie tego serum ale tych lepszych rzeczy zazwyczaj nie ma z netto...więc mogłam sie spodziewac... ech
ja juz czytalm ze od tamtego tygodnia nie dochodzi ale to fakt co dobre to nie dojdzie wiec zastanwiam sie nad tym kiedy znikna z netto w 02 bo tamta oferta jest super wiec moze kurier? zobacze
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 19:20   #16264
littlevenus
Raczkowanie

niestety nie ma u mnie COK-u, bo mieszkam w małej mieścinie Nie wiem co zrobię,muszę skontaktować się z koleżanką i wtedy pomyślę co zrobić. Zacznę od e-mail'a, a jutro puszczę im wiązankę na infolinię....
Stary 2006-11-20, 19:27   #16265
majula
Zakorzenienie

Cytat:
niestety nie ma u mnie COK-u, bo mieszkam w małej mieścinie Nie wiem co zrobię,muszę skontaktować się z koleżanką i wtedy pomyślę co zrobić. Zacznę od e-mail'a, a jutro puszczę im wiązankę na infolinię....
ja jak mam braki to ide do biura i tam mja wiekoszosc lub dzownie do KRD i ona mi pomaga bo jest ok
Stary 2006-11-20, 19:27   #16266
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
oj no to fatalnie...
heh to niech się przygotują lepiej na jutrzejszą rozmowę...wcale Ci się nie dziwię - niby zmieniają terminy dostaw, aby klienci wszystko wczesniej dostali, ale jak mają dostac skoro produktów nie ma...jaja sobie robią, przecież firmie powinno zależeć na zysku i klientach, a tym co ostatnio robią to tylko odwracają ludzi od siebie...
Stary 2006-11-20, 19:28   #16267
Anitka11
Zakorzenienie

GG do Anitka11

Dziewczyny co możecie powiedzieć o brązującym pudrze w kamieniu z katalogu 13 w cenie ok. 17 zł. w promocji. Fakt, że już go sobie zamówiłam, ale chciałabym już wiedzieć(zanim go dostanę)czy dobrze zrobiłam zamawiając go?Będę miała kolor drugi (środkowy). Miałyście ten puder?
Stary 2006-11-20, 19:29   #16268
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
oj no to fatalnie...
heh to niech się przygotują lepiej na jutrzejszą rozmowę...wcale Ci się nie dziwię - niby zmieniają terminy dostaw, aby klienci wszystko wczesniej dostali, ale jak mają dostac skoro produktów nie ma...jaja sobie robią, przecież firmie powinno zależeć na zysku i klientach, a tym co ostatnio robią to tylko odwracają ludzi od siebie...
popieram w 100% ja te zbym zadzownila i mam nadzieje ze sie da rok temu bylo non stop zajete
Stary 2006-11-20, 19:40   #16269
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
popieram w 100% ja te zbym zadzownila i mam nadzieje ze sie da rok temu bylo non stop zajete
ano było zajete, bo sama też tam dzwoniłam z uwagami
pamietam, że dodzwoniłam się po 4 godzinach a wykrecałam numer średnio co 10-15 minut i wciaż mi automat mówił, że "wszysycy nasi konsultanci są w tek chwili zajęci"
Stary 2006-11-20, 19:45   #16270
majula
Zakorzenienie

Cytat:
ano było zajete, bo sama też tam dzwoniłam z uwagami
pamietam, że dodzwoniłam się po 4 godzinach a wykrecałam numer średnio co 10-15 minut i wciaż mi automat mówił, że "wszysycy nasi konsultanci są w tek chwili zajęci"
Dokladnie tak bylo a w miedzy czasie suchalam reklamy Treselle sliver i tuszu..... i tak w kolko a ja tez co kilka minut dzownilam
Stary 2006-11-20, 19:54   #16271
margo80
Zakorzenienie

trochę mnie pocieszyłyście, że po 29 mają dosyłac ten męski tomorrow - mam drugi termin na 5-6 grudnia, więc powinien dochodzic.
dajcie znać, jak dostaniecie.

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 19:56   #16272
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anitka11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co możecie powiedzieć o brązującym pudrze w kamieniu z katalogu 13 w cenie ok. 17 zł. w promocji. Fakt, że już go sobie zamówiłam, ale chciałabym już wiedzieć(zanim go dostanę)czy dobrze zrobiłam zamawiając go?Będę miała kolor drugi (środkowy). Miałyście ten puder?
Ja używam tego puderku od roku regularnie i jestem bardzo zadowolona miałam astora, orilfamu MF i jak na razie ten jest dla mnie najlepszy
Pozatym wcześniej dziewczyny pisały o podkadzie antysteresowym wychwalając go mnie niestety nie pasuje wogóle strasznie tłusty i fuj wole zdecydowanie ten z PW
Edit: JA ten puderek nakładam pędzlem wtedy daje bardzo naturalny efekt
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 20:07   #16273
littlevenus
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny,że mnie popieracie w tym,aby ich jutro ochrzanić Już zaczynam układać przemowę Dam im popalić,że im w pięty pójdzie!!!! Muszę jeszcze tylko zastanowić się co klientom powiedzieć....ehhh... to już nie będzie takie proste. A do tego,to się chyba ze wstydu spalę,choć to przecież nie moja wina....
Stary 2006-11-20, 20:08   #16274
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Witam dziewczyny Dołączyłam do waszego forum w czwartek,kiedy to czekałam na swoją paczkę. Opiszę wam teraz sytuację,która mi się przytrafiła. Otóż jestem związana z firmą avon od ok. 6 lat, pracuję razem z koleżanką. Tzn. na współkę zbieramy zamówienia i zawsze po równo dzielimy się procentem. I przechodząc do sedna sprawy--> w czwartek był termin dostawy I zamówienia z katalogu 13. Zebrałayśmy zamówienie na 1492,60 zł (!!!!) Sukces normalnie ALE,no właśnie, paczka nie dotarła do dziś Już w czwaretk wieczorem obdzwoniłyśmy kurierów i naszą koordynatorkę. Jakoś o 23.00 ta kobita zadzwoniła i powiedziała,że pieniądze za ostatnią paczkę doszły do avonu 12 godz. za późno... Dlatego wstrzymano nam zamówienie i przeniesiono na drugie. Myślałam,że szlag mnie za przeproszeniem trafi!!!! Jakim cudem?? Fakt,zdarzało się,że wysyłałyśmy pieniądze po terminie,ale zawsze wszystko było ok. Tym razem pieniądze poszły 5 dni przed składaniem zamówienia,a ona mi wciska,że nie dotarły na czas. Totalne bzdury!! Jednak jakoś udało się załagodzić sytuację i za opłatą 28 zł kurier ponoć ma mi przywieźć jutro paczkę... Nawet nie pytajcie,jak się czułam,gdy musiałam poinformować o tym moje klientki... Niby żadna nie była zła i mówiły,że jest ok, to i tak strasznie głupio się czułam. Ja normalnie myślałm,że wyjdę z siebie i stanę obok,taka byłam zła. Na domiar tego, dam sobie rękę uciąć,że coś nie przyjdzie i znowu tłumaczenie się... Ehhhh...

Chciałam dodać,że strasznie mi się podoba to forum Można się tu dowiedzieć mnóstwo ciekawych rzeczy... Pozdrawiam!
hmmm, nieźle, nie zazdroszczę Ci... ja też raz zrobiłam przelew ze swojego Banku netem i UWAGA! na stronie avonu zaksięgowali go po 6 dniach!!! podczas gdy przelew z banku do banku trwa w najgorszym wypadku 2 dni, jeżeli nie ma dni roboczych po drodze... ehhh, nic tylko narzekać

Cytat:
Braki:
1)zestaw do francuskiego manicure
2)zestaw ultimate
3)zestaw wygładzający solutions
4)zestaw oczyszczający solutions
5)zestaw rozpromieniający solutions
6)zestaw celebrate me
7)zestaw provibe
8)zestaw muśnięcie słońca
9)zestaw for men
10)zestaw little black dress
11)zestaw piaski arizony
12)pudełko na prezenty złote
13)kulka provibe
14)szampon nabłyszczający AT
15)cień bronze
16)serum na końcówki
17)atomizer
18)elegancka paleta cieni
19)rękawiczki

MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
OLABOGA!!! to straszne, to co będzie z katalogiem 01 Gwiazdka

Cytat:
oj no to fatalnie...
a powiedzcie mi, tak z doświadczenia, czy takie rozmowy i ochrzan przez telefon na infolinii coś daje? czy nagle odnajdują dodatkowy karton brakujących kosmetyków albo przysyłają coś w ramach przeprosin?
ciekawa jestem...
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 20:12   #16275
Anitka11
Zakorzenienie

GG do Anitka11

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Ja używam tego puderku od roku regularnie i jestem bardzo zadowolona miałam astora, orilfamu MF i jak na razie ten jest dla mnie najlepszy
Pozatym wcześniej dziewczyny pisały o podkadzie antysteresowym wychwalając go mnie niestety nie pasuje wogóle strasznie tłusty i fuj wole zdecydowanie ten z PW
Edit: JA ten puderek nakładam pędzlem wtedy daje bardzo naturalny efekt
Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję, że i mi ten puder przypasuje
Stary 2006-11-20, 20:29   #16276
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję, że i mi ten puder przypasuje
Proszę bardzo Mam nadzieję że spasuje jak nie to zawsze możemy się wymienić bo ja uwielbiam ten puderek
Stary 2006-11-20, 21:13   #16277
taka jedna
Zakorzenienie

A mi paczka miała przyjść jutro, a przyszła dzisiaj
Misiu jest słodki Grzeje się właśnie Tylko ciężki trochę przez te kamyczki...
A czapka(z tego zestawu z szalikiem różowego dla dzieci) trochę mała Nie wiem czy będzie dobra na prawie 4-latkę dla której jest to zamówione...
A szkatułka różowa bardzo ładna, ładnie wykonana i stabilna
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 21:18   #16278
pAtiŚ
Zakorzenienie

Współczuję takich ogrooomnych braków... ja jeszcze załapałam się na zestaw celebrate mi mam dzien wysylkowy F.

mi paczuszka z 13 jutro przyjdzie i moje próbeczki far away

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 21:22   #16279
taka jedna
Zakorzenienie

Może faktycznie patrzysz tylko na zestawy przy których jest zawsze 0, a masz wszystkie produkty pojedynczo...dziwne takie duże braki
Albo jakieś produkty alternatywne może masz? Żadnego?
Stary 2006-11-20, 21:26   #16280
Estella
Zakorzenienie

Dziękuję za szybką reakcję dostałam składy : szamponu przeciwłupieżowego, sprayu nabłyszczającego, kuracji odbudowującej i dotleniającej skórę głowy dziewczyny
Jeśli któraś z Was posiada jeszcze jakieś składy to chętnie je przygarnę

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 21:29   #16281
Madz!uHa
Zadomowienie

GG do Madz!uHa

ja na szczęście mam dzień wysyłkowy C... Boję się co będzie w tym roku z 01 W zesżłym roku właśnie na Gwiazdkę miałam zamówienie na prawie 300zł... W nerwach oczekiwanie na paczkę a tu przychodzą trzy czy cztery rzeczy i weź się człowieku tłumacz A dużo klientek pozamawiało kosmetyki na prezenty pod choinkę... A jak przychodza po Sylwestrze to po co komu one?

just take it and fly...
Madz!uHa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 21:36   #16282
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madz!uHa Pokaż wiadomość
ja na szczęście mam dzień wysyłkowy C... Boję się co będzie w tym roku z 01 W zesżłym roku właśnie na Gwiazdkę miałam zamówienie na prawie 300zł... W nerwach oczekiwanie na paczkę a tu przychodzą trzy czy cztery rzeczy i weź się człowieku tłumacz A dużo klientek pozamawiało kosmetyki na prezenty pod choinkę... A jak przychodza po Sylwestrze to po co komu one?
Dlatego ja wszystkim mówiłam,że mogą być braki i żeby już zamawiali prezenty(zresztą po katalogu 13 widać że już jest świąteczny) i jeszcze mam trochę rzeczy na drugi termin i mam nadzieję, że przyjdą...na pierwszy miałam zamówienie na ponad 1000zł i nie przyszło tylko(albo aż) cały zestaw midnight i rękawiczki .. Na katalog 01 to nie wiem czy jakieś zamówienia będą, bo wszystkie klientki zamawiały już teraz prezenty, a ja mam w katalogu 01 ostatnią kampanię z TPS(6. poziom) i musiałabym mieć zamówienie na 650zł żeby dostać te rzeczy z programu, no i niestety raczej szans w ogóle nie ma na to
Stary 2006-11-20, 21:45   #16283
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Dlatego ja wszystkim mówiłam,że mogą być braki i żeby już zamawiali prezenty(zresztą po katalogu 13 widać że już jest świąteczny) i jeszcze mam trochę rzeczy na drugi termin i mam nadzieję, że przyjdą...na pierwszy miałam zamówienie na ponad 1000zł i nie przyszło tylko(albo aż) cały zestaw midnight i rękawiczki .. Na katalog 01 to nie wiem czy jakieś zamówienia będą, bo wszystkie klientki zamawiały już teraz prezenty, a ja mam w katalogu 01 ostatnią kampanię z TPS(6. poziom) i musiałabym mieć zamówienie na 650zł żeby dostać te rzeczy z programu, no i niestety raczej szans w ogóle nie ma na to
Ja mam dokładnie tak samo wszyscy już zamówili prezenty i w 1 będzie cienko pozatym w katalogu 2 będzie jeszcze gorzej bo wszyscy będą spułkan po świętach

Edit: Wklejam zeskanowany skłąd balsamu dodającego objętość mam nadzieję Estello że się odczytasz jak nie to daj znać to przepisze ( o tej porze juz tak słąbo widze że nie odczytam się wiec tylko zeskanowałąm) pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg balsam dodający objętości.jpg (76,2 KB, 30 załadowań)
Stary 2006-11-20, 21:49   #16284
jagoda48
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
ja w katalogu 13/06 robiłam 4 etap TPS i udało mi się uzbierać prawie 900zł. z katalogu Gwiazdka myślę, że bez problemu uzbieram wymagane 550zł, ale też nie wiem, jak to będzie z 6 etapem... przypada na katalog 02, niby fajnie, bo super obniżki, sama wyliczyłam sobie swoje zamówienie na 80zł, a z drugiej strony jest to czas bezpośrednio po świętach, kiedy ludzie nie mają kasy... ciężko będzie , ale oby nam się udało
Stary 2006-11-20, 22:19   #16285
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Braki:
1)zestaw do francuskiego manicure
2)zestaw ultimate
3)zestaw wygładzający solutions
4)zestaw oczyszczający solutions
5)zestaw rozpromieniający solutions
6)zestaw celebrate me
7)zestaw provibe
8)zestaw muśnięcie słońca
9)zestaw for men
10)zestaw little black dress
11)zestaw piaski arizony
12)pudełko na prezenty złote
13)kulka provibe
14)szampon nabłyszczający AT
15)cień bronze
16)serum na końcówki
17)atomizer
18)elegancka paleta cieni
19)rękawiczki

MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Cytat:
Sprawdzałm z 5 razy, podane przeze mnie produkty nie przyjdą.... Odpisuję tak późno,bo byłam w sklepie po piwo... Muszę wypić,bo chyba szału dostanę... Co do serum na końcówki,to piszą,że brak w magazynie.
masakranie dziwię się że poszłaś po piwkowspółczuje tłumaczenia klientkomi życzę powodzenia
Cytat:
ja mam sunny-jestm bardzo zadowolona-jest świetny-sądze że nie będziesz narzekać
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 22:28   #16286
asia_z
Zakorzenienie

o matko jakie braki ja mam nadzieje, że u mnie takich nie bedzie, bo sie chyba potne złożyłam zamówienie w sobote a podglądu faktury jeszcze nie ma pewnie bedzie jutro... poza tym na 2 termin z K13 z minikatalogu mam już zamówienie na 2 zestawy Individual Blue i szminke Frozen Rose i z tym wiąże sie moje pytanie: czy produkty z minikatalogu wliczają sie do wartości zamówienia ?? bo jak tak, to sie załape na ostatni etap sake
Stary 2006-11-20, 22:31   #16287
jagoda48
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
o matko jakie braki ja mam nadzieje, że u mnie takich nie bedzie, bo sie chyba potne złożyłam zamówienie w sobote a podglądu faktury jeszcze nie ma pewnie bedzie jutro... poza tym na 2 termin z K13 z minikatalogu mam już zamówienie na 2 zestawy Individual Blue i szminke Frozen Rose i z tym wiąże sie moje pytanie: czy produkty z minikatalogu wliczają sie do wartości zamówienia ?? bo jak tak, to sie załape na ostatni etap sake
tak, wliczaja sie do tej kwoty
gratuluję Sake
Stary 2006-11-20, 22:36   #16288
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
tak, wliczaja sie do tej kwoty
gratuluję Sake
dziekuje chociaż na ostatni etap mi sie uda załapać, skoro na żaden z poprzednich sie nie dało
Stary 2006-11-20, 22:41   #16289
jagoda48
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
dziekuje chociaż na ostatni etap mi sie uda załapać, skoro na żaden z poprzednich sie nie dało
hehe, ale chyba nie ma czego żałować, moim skromnym zdaniem kosmetyki te są średnie, a szlafroczek pewnie będzie w brakach i dostaniemy go tak w okolicach lata , czyli w sumie może być, bo na zimę jest za lekki
akurat zużywam pod prysznicem żel z peelingiem i jego zapach jest lekko mdlący...
kąpiel z mleczkiem będzie chyba nie do przejścia, więc albo sprzedam, albo podaruję komuś.
a tak w ogóle to ciekawe, czy dostaniesz już mleczko czy nadal będzie w brakach i przyślą Ci albo maseczkę albo scrub
Stary 2006-11-20, 22:49   #16290
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
hehe, ale chyba nie ma czego żałować, moim skromnym zdaniem kosmetyki te są średnie, a szlafroczek pewnie będzie w brakach i dostaniemy go tak w okolicach lata , czyli w sumie może być, bo na zimę jest za lekki
akurat zużywam pod prysznicem żel z peelingiem i jego zapach jest lekko mdlący...
kąpiel z mleczkiem będzie chyba nie do przejścia, więc albo sprzedam, albo podaruję komuś.
a tak w ogóle to ciekawe, czy dostaniesz już mleczko czy nadal będzie w brakach i przyślą Ci albo maseczkę albo scrub
no też jestem ciekawa pake dostane akurat na mikołaja, wiec sie nie obraże wcale jak mi przyślą jakiś prezent dodatkowo na razie czekam na podgląd faktury za 1 termin

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości