|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
![]() Spytałam o wynik, bo myślałam, że miałaś Ravena To co liczy ten test, który miałaś? IQ? |
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Si
|
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się, czy ne wcisnąć jej jeszcze prasowania ...
|
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama nie lubię tego robić, ale wychodzi mi to jednak lepiej ![]() Rzeczywiście, ekspresowo się uwinęła. Może Ty masz tylko dwa małe okienka?
|
|
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wręcz przeciwnie, mam 6 dużych okien, w tym jedno balkonowe z drzwiami...
|
|
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 miesiące kręcę, 5 miesięcy nie kręcę i znowu... Ostatnio kręciłam w okresie czerwiec-lipiec. Ale zawsze efekty po okresie kręcenia są u mnie widoczne -większe wcięcie w talii (a generalnie nie mam widocznego wcięcia plus mam skoliozę, więc w ogóle...), mniejsze boczki, jędrniejsza skóra, mniejszy obwód. Tylko zazwyczaj do tego stosuję coś do smarowania na brzuch (ostatnio elancyl polecony przez Miśkową i Jodie) i jakąś dietę. W ostatnim tygodniu lipca byłam nad morzem i świetnie się czułam w bikini (może nie było super idealnie, ale w porównaniu ze stanem wyjściowym - naprawdę dobrze). ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Przepis na rybkę super, nigdy nie pomyślałam, żeby zapiekać w sosie pomidorowym, podoba mi się ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- a, byłam u lekarza, mam trzydniowy antybiotyk o przedłużonym działaniu, ale lista możliwych działań niepożądanych mnie przeraża... |
|
|
|
|
#1748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
Cytat:
teraz nie dam rady ![]() Ja farbowałam tylko raz w życiu w domu (tzn.koleżanka mi farbowała).Loreal'em Castingiem.Kolor wyszedł zdecydowanie za ciemny.Na szczęście dość szybko się zmył Cytat:
![]() Współczucia.Pechowo przed świętami cię złapało
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() emilko ja polecam casting. ja też jeszcze nie mam posprzątanego, nie wiem co ugotuję na święta i nie mam choinki. Nie czuję świąt. |
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Żeby nie było, że jestem taki świąteczny nygus i w ogóle anty wszystkiemu, to się wczoraj wzięłam i zrobiłam trufle/pralinki. Wszystko chyba wyszło ok, teraz siedzą w lodówce, dziś jeszcze tylko muszę je polać czekoladą i ozdobić. Po kilka wpakuję w celofan i rozdam a resztę dam tż, żeby wziął do swoich rodziców. |
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
czujesz się świątecznie?Ja dziś ostatni dzień w pracy przed urlopem - dostałam prezent świąteczny do szefa $
|
|
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry szef |
|
|
|
|
#1754 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Zrobiliśmy wczoraj zakupy - trochę uzupełnień prezentów i dużo słodyczy, żeby każdy dostał w paczce jakieś specjalnie dla niego wybrane słodkości ![]() Cytat:
![]() Do hula-hop trzeba stosować jakiś rozpraszacz, żeby się nie nudziło. Ja sobie włączam jakiś serial i po prostu oglądam. Kiedyś ćwiczyłam zawsze o 21.30 i oglądałam "30 minut Jamiego" na Kuchni.tv To jest fajne, bo nie ma tam reklam, a przy okazji można podpatrzeć jakiś ciekawy przepis. Zdarzało mi się też kręcić i czytać książkę ![]() Zaaplikowałam ten antybiotyk, źle się po nim czuję tak 2 godz. po wzięciu - niedobrze mi i boli mnie żołądek, na szczęście bierze się go raz na dobę. Jakoś przeżyję. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z jakiego przepisu robiłaś? |
|||
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
z kwestii smaku, zrobiłam dwie porcje - z białą czekoladą i advokatem a drugie z kawą, i tu mi zabrakło masła, ale miałam nutellę, więc ją dodałam. Najważniejsze, że konsystencja się zgadza. W smaku muszą być dobre, ale jeszcze nie próbowałam
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
u mnie wczoraj spadło trochę śniegu i poczułam, że idą święta Od jutra do Nowego Roku będziemy całą rodzinką więc jutro wykorzystam, że mąż zostanie z Małym i idę do fryzjera ![]() Wczoraj okazało się, że teściowa skręciła rękę i niezbyt jest w stanie przygotować Wigilię więc wszystkie dzieci muszą zrobić jakieś potrawy. Podpowiedzcie mi coś szybkiego i prostego w wykonaniu. Na pewno zrobimy pierogi ruskie ale nie mam pomysłu co jeszcze.
|
#1757 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Chleb niezbyt często, ale jak już, to orkiszowy lub razowy. Jadam kaszę gryczaną i jęczmienną, ostatnio do podawanej sałatki dałam kuskus. Jadam też makarony pełnoziarniste oraz brązowy ryż.Coś z tych produktów mam raczej codziennie na talerzu. Cytat:
Mam w planie upiec dziś ciasteczka Butter, mam nadzieję, że nic mi nie wyskoczy.Cytat:
Prezent dostałam wczoraj - ale nie mogę o nim napisać, bo to nielegalne ![]() W piątek liczę na jakiś bonus pieniężny, ale po ostatnich przygodach z szefem szczerze w to wątpię... Emilko, miałam hula-hop, jak byłam dzieckiem Wczoraj wzięłam się trochę do roboty i umyłam biblioteczkę w salonie. Jeszcze dużo przede mną, ale mąż stara się, jak może, choć trochę posprzątać, co przy raczkującym i wszędzie wstającym dziecku jest sporym wyzwaniem ![]() Jutro mam wolne, więc trochę nadgonię. |
|||
|
|
|
#1758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś prostego... może rybę? W cieście naleśnikowym, albo łosoś zapieczony w cieście francuskim? http://www.kwestiasmaku.com/ryby_i_o...e/przepis.html Cytat:
![]() Ja mam jutro wigilię. Bonus już dostałam i częściowo wydałam ![]() Ja jak byłam dzieckiem, to akurat h-h nie miałam. Za to namiętnie grałam w gumę i skakałam na skakance ![]() Za skakankę biorę się na wiosnę
Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2011-12-21 o 09:41 |
||
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieczony łosoś to jest bardzo dobry pomysł. Wtedy i ja zjem rybę (bo ogólnie nie lubi ryb)
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emilka, jaki kolor farby w końcu kupiłaś? co do prezentów świątecznych z firmy, zazwyczaj wszyscy dostają albo bony, albo $, a moja dawna firma była pod tym względem wyjątkowa, zawsze przed świętami przychodził kurier z przesyłką, w której było toffifi dla każdego pracownika ![]() u mnie śniegu po kostki, ciężko się biegało, ale przyjemnie
|
|
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądałam wczoraj Dextera. Odcinek (i cała seria) nieco niespójny, ale sam koniec mi się podobał. |
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli wyjdzie za ciemny, to podczas zmywania będzie idealny
daj znać jaki efektdo mnie wątek zauroczenia Deb w ogóle nie przemówił
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jestem zdania, że seriale powinny się kiedyś skończyć. Może 7 seria będzie ostatnia ![]() Oglądałam "Damages" i tam moim zdaniem tylko pierwsza seria jest naprawdę dobra. Kolejne już nie są ani tak wciągające, tajemnicze i zaskakujące. Z "Dexterem" udało się "przeciągnąć" dobry efekt na kilka serii, choć poziom się wahał. I uważam, że dobre są takie "zwroty" akcji, które rozbijają odbiorcze przyzwyczajenia. |
|
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U nas choinka ubrana od niedzieli i Mania nawet grzeczna, nie dotyka jej tylko tak patrzy i mowi "aaaahhhhhh" ![]() Wczoraj dostalam prezent w pracy jak rowniez niezbyt mila wiadomosc no ale bylam na to przygotowana ![]() i mam wolne robie zalewajke i spaghetti mam w planach upiec ciasteczka ale nie wiem jakie
|
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to za wiadomość? |
|
|
|
|
#1767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że pomysły kulinarne i humor jednak dopisują Cytat:
|
||
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny nie zdradzajcie za dużo z Dextera, bo ja jeszcze nie miałam okazji obejrzeć ostatniego odcinka
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisalam w k. |
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, jak mi się nie chce pracować |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

bo w Ravenie skala jest do 60