Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-21, 08:09   #1801
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

U mnie tez jest pieknie bialoo, super normalnie az foty wrzucam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zimaa.jpg (118,3 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zimowo.jpg (118,4 KB, 35 załadowań)
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 08:33   #1802
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Monia, białaczekoladka, kamikadze dziekuje Wam dziewczynki

Monia nasze miasto z obliczeń w 2008 roku ma 14 835 mieszkańców Dane z wikipedii heh

kamikadze ja też nie wiem gdzie będe w tych butach chodzić chyba po domu póki co Ale czasami coś wyskoczy to wole mieć w razie czego

Medzik gratulacje u mnie dzisiaj waga 54,2 I znowu mamy śnieg pół biedy że nigdzie autem nie jadę, bo Twoje życie mogłoby być zagrożone Ja w ogóle nie wyobrażam sobie jak ja będę jeździć w zimie to mój pierwszy sezon No zdawałam w zimie, ale śniegu nie było
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 08:48   #1803
meeedzik
Zakorzenienie

Samara kolejna ślicznotka najładniej na pierwszym zdjęciu taki kolorek wybierz może wrzucisz też nam zdjęcie całej figurki

Cocktail hehe weź nie strasz na pewno sobie poradzisz ja się modliłam, żeby jak najdłużej nie padało, bo boję się jeździć w śniegu, a w piątek jadę do Opola
A butki na pewno się przydadzą
No i dziękuję i również gratuluję spadku

Czekoladko ale już biało u Ciebie dobrze, że święta będą białe, bo to od razu taki inny nastrój jest Świąteczny
Stary 2011-12-21, 08:54   #1804
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Hej kochane ja w tym tygodniu znowu po 11-12 h pracuje , wieczorkiem Was ponadrabiam i poodpisuje
Miłego dzionka

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 09:36   #1805
sylvia_doll
CORELIPS

Ok, nie będę tutaj wpadać z braku czasu ale muszę się przyznać. W zeszłym roku ważyłam 49 kg i przytyłam 10 kg. Fatalnie. Zamierzam wrócić do 52 kg.

Noo.. może jednak czasem zajrzę do Was.
Zaczynam siłownię od lutego i przede wszystkim białkowa dieta.
sylvia_doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 09:42   #1806
olaoo87
Raczkowanie

Cześć dziewczyny! Wiem, że 'rozstałyśmy' się w delikatnie mówiąc nie miłej atmosferze ale chciałam Wam wszystkim życzyć WESOŁYCH, RADOSNYCH I BIAŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA oraz SZCZĘŚLIWEGO, NOWEGO ROKU I ABY SPEŁNIŁY SIĘ WASZE MARZENIA ODNOŚNIE WAGI, FIGURY I WSZYSTKIE POZOSTAŁE .
olaoo87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 09:54   #1807
czbasia
Zakorzenienie

Czesc chudziny
Bialaczekoladka ale pieknie u Ciebie. A u nas mróz tylko a sniegu ani widu ani slychu. Mam nadzieje ze cos tam na swieta spadnie
Medzik zdasz na pewno. Widze, że pewna z Ciebie dziewczyna, a wiara to podstawa sukcesu..
Co do diety odpuscilam juz na 100%. Staran\m sie tylko nie objadac i utrzymac moje wymeczone 55,5 kg. Dzis rano bylo 55,7 czyli nie jest tragicznie. W nowym roku ze zdwojona siła biore sie za siebie. Bedzie mocne uderzenie, haha. Milego dnia
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 09:57   #1808
meeedzik
Zakorzenienie

Sylvia witamy pisz z nami częściej a na pewno będzie Ci łatwiej zgubić zbędne kilogramy takie wsparcie pomaga wiem sama po sobie

Ola cześć kochana myślałam o Tobie ostatnio. Również życzę Ci wesołych Świąt i spełnienia wszystkich marzeń Napisz co u Ciebie
Stary 2011-12-21, 10:01   #1809
olaoo87
Raczkowanie

Meeedzik nie wiem czy to dobry pomysł abym tutaj się udzielała. Troszkę namieszałam, głupio wyszło.
U mnie duzo się zmienia . W kwietniu bierzemy ślub z Przemkiem, udało mi się schudnąć do 54kg. Teraz waga od 2 tygodni stanęła w miejscu i nie chce zejść w dół. Nie wiem co jeszcze napisać szczerze mówiąc .
Dziękuję za życzenia
Stary 2011-12-21, 10:03   #1810
meeedzik
Zakorzenienie

Czbasia kochana dziękuję bardzo bym chciała
A co do dietki, to masz rację, lepiej wyluzować jak się męczyć, odpoczniesz trochę a po Nowym roku wrócisz do dietki Organizmowi też dobrze zrobi taka przerwa, bo widocznie już się przyzwyczaił i dlatego tak trudno jest stracić kg Trzymam kciuki
Stary 2011-12-21, 10:05   #1811
meeedzik
Zakorzenienie

Ola ja nie wiem co się stało, bo mnie nie było. Przeleciałam tylko z grubsza ostatnie strony wątku, ale myślę że dziewczyny przyjęły by Cię z powrotem
Cieszę się, że waga spadła i teraz się utrzymuje
No i gratuluję będziesz śliczną panną młodą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 10:12   #1812
olaoo87
Raczkowanie

Meeedzik 'trochę' najechałam na Monikę, bez powodu. A szkoda do tego wracać.
Dziękuję *:. Do kwietnia chciałabym zobaczyć w końcu 49kg . Wierzę, że mi się uda . Po prostu potrzebuję czasu .
Stary 2011-12-21, 10:46   #1813
zelka9o
Zadomowienie

Cześc Dziewczyny
ostatnie Dni jestem zapracowana strasznie ! a wieczorami to siedzę z TŻ . Wkońcuuu czuje klimat przed świateczny ! Nawet wczoraj ubierałam choinke z bratem bo mnie prosił dziś tylko pomoge sprzątac mamie bo maaa duży dom , a potem pójde na zakupy bo musze coś kupic Chłopakowi pewnie portfel bo od 2 lat mu go kupuje ! a w styczniu mamy rocznice ! Tylko obym wtedy była w Pl !

samara_86
Twoje zdjecia przypominaja mi jakaś aktorke zaganicza Niewiem wydaje mi sie że gdzieś te zdjęcia widziałam możliwe ze na fotce.pl wieeec może ktoś się pod Ciebie podszywać . Chyba ze sie mylee

Edytowane przez zelka9o
Czas edycji: 2011-12-21 o 10:51
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 10:52   #1814
sunshine_92
Raczkowanie

Widzę że temat prawa jazda stał się wszechobecny ja 13 stycznia (tak, piątek 13 ) będę podchodzic już 5 raz... I już mi się to po nocach śni, boli mnie brzuch ;x nerwica się udziela. Strasznie się tym stresuje, bo zawsze trafiam na świetnych egzaminatorów. Jak Medzik pisała, trafiła mi się kobietka za pierwszym razem... Nie wspominam tego mile, potem tylko się modliłam żeby nie miec kobiety... To wybłagałam sobie pana... którego tak strasznie nie chciałam...

U mnie też spadł śnieg! Wreeeeszcie! Cały Wrocław w śniegu aż miło popatrzec przez okno . Idę zaraz kupowac prezenty dla Tż, i dla jego chrześnicy dla taty prezent już mam, mamie kupie w czwartek albo jeszcze w piątek, bo te portfele tutaj w galerii okazały się trochę lipne i jednak ich nie kupię ;/.

Co do zdjęc, dodam jakieś ale na razie jakos jest trochę beznadziejna ;x zdjęcia z telefonu, bo nie wiem gdzie mam kabel do aparatu jak znajdę, to dodam ładniejsze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a1.jpg (73,8 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a2.jpg (35,3 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a3.jpg (50,9 KB, 38 załadowań)
-8 min buns- 7
-10 min z Mel B ramiona- 5

67-66-65-64->50

zakochana

sunshine_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 10:52   #1815
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olaoo87 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Wiem, że 'rozstałyśmy' się w delikatnie mówiąc nie miłej atmosferze ale chciałam Wam wszystkim życzyć WESOŁYCH, RADOSNYCH I BIAŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA oraz SZCZĘŚLIWEGO, NOWEGO ROKU I ABY SPEŁNIŁY SIĘ WASZE MARZENIA ODNOŚNIE WAGI, FIGURY I WSZYSTKIE POZOSTAŁE .

Tobie również życze tego samego

bialaczekolada kurde ! gdzie taki śnieg ! bo u Mnie wogole ! słońce jedynie świeci ! zero śniegu ! zazdroszcze !

Sunshine_92 bardzo dobry wybór ! uwielbiam tego typu buty ! i świetnie leża na nodze ! idealny kolor ! i napewno beda wygodne

Edytowane przez zelka9o
Czas edycji: 2011-12-21 o 10:59
Stary 2011-12-21, 11:01   #1816
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

sunshine śliczne te buciki U mnie też biało właśnie zaraz się zbieram do Wrocka muszę się ciepło ubrać

zelka90
co do samara_86 też właśnie coś mi te zdjęcia nie pasują. Może nam wrzucisz jakieś zdjęcia całej sylwetki i bez obróbki photoshopa
Stary 2011-12-21, 11:05   #1817
meeedzik
Zakorzenienie

Ola uważam, że Monia to super kobitka i na pewno Ci wybaczy z resztą zobaczymy jak pojawi się dzisiaj fajnie mi się z Tobą pisało a co do wagi to już teraz pewnie jesteś szczuplutka, bo pamiętam zdjęcia z wagą około 60kg i wtedy świetnie wyglądałaś

Zelka, Sunshine widzę, że wszystkie będziemy kupować portfele ja też zamierzam kupić portfel dla Tż, wczoraj oglądałam ale nic fajnego nie znalazłam :/

Sunshine następna modeleczka zgrabniutka buty zabójcze
a co do prawka, to kochana trzymam kciuki zdawałaś w Opolu? Na jaką babkę trafiłaś? A co do faceta to czy może trafił Ci się pan Rozkosz ? Słyszałam, że nikt u niego nie zdaje, no i mi mówił instruktor, że jak na niego trafię to najlepiej od razu zrezygnować
Stary 2011-12-21, 11:08   #1818
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

a co do prawka, to kochana trzymam kciuki zdawałaś w Opolu? Na jaką babkę trafiłaś? A co do faceta to czy może trafił Ci się pan Rozkosz ? Słyszałam, że nikt u niego nie zdaje, no i mi mówił instruktor, że jak na niego trafię to najlepiej od razu zrezygnować
Medzik ani się waż rezygnować jak trafisz na Pana R. Nie wolno się tak poddawać Mnie też instruktor udupił na takiej błahostce, co najlepsze znam osoby które zrobiły to samo i nie było to uważane za błąd( parkując na łuku stałam w kopercie kołami, a zderzak mi wystawał za linie 10cm ;/ ) No ale najważniejsze że mam już za sobą za drugim razem zdałam bez problemu właśnie mi mija 3 lata przed samymi światami prawko odebrałam niesamowity prezent
Stary 2011-12-21, 11:09   #1819
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
sunshine śliczne te buciki U mnie też biało właśnie zaraz się zbieram do Wrocka muszę się ciepło ubrać

zelka90
co do samara_86 też właśnie coś mi te zdjęcia nie pasują. Może nam wrzucisz jakieś zdjęcia całej sylwetki i bez obróbki photoshopa

nieiwem mi sie wydaje ze gdzies takie zdjecia widzialam bo sa ludzie którzy kradna fotki i zagranicznych osób ale możliwe ze to sa samary_86 dlatego właśnie moze pokazesz nam cała sylwetke i bez obróki jak napisała Cocktailraspberry

Meedzik
bo co innego mozna kupic ja dzis popatrze może jakies fajne gdzieś znajde ! bo jak nie to nie mam pomysłu co innego ! ;/

Edytowane przez zelka9o
Czas edycji: 2011-12-21 o 11:11

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 11:09   #1820
sunshine_92
Raczkowanie

Cytat:

Haha! Dokładnie!! To był mój drugi przypadek, i wcale nie było tak rozkosznie . Niezbyt miło wspominam te wszystkie razy pamiętam jak na początku nie chciałam miec kobiet, ani pana R. Za pierwszym razem dostałam panią z blond włosami, a potem pana R. Nienawidzę egzaminów .

Dziękuję nauczyłam się w nich utrzymac równowagę, i nawet zaczynam lekko w nich chodzic D!

Jaka tam modeleczka za dużo mam tu i ówdzie, i staram się to zrzuuuucic!
-8 min buns- 7
-10 min z Mel B ramiona- 5

67-66-65-64->50

zakochana

sunshine_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:24   #1821
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail haha nie ja nie zrezygnuję nie zrobię mu tej satysfakcji a jak mnie zdenerwuje to mnie popamięta haha jeszcze się z nim pokłócę no i może wtedy się zmieni

Zelka ja tez nie mam pomysłu co mogę kupić :/ zamówię jeszcze spodnie dresowe na allegro bo Tż chciał a ja mam większy kłopot, bo Tż ma urodziny w wigilię

Sunshine haha tak właśnie myślałam mój kuzyn trafił na niego i też go oblał i to najgorsze, bo bez powodu jeszcze mu powiedział, że widzi że umie jeździć i na pewno zda .... za drugim razem! A o blondynie słyszałam, że własnie też ciężko u niej zdać, ponoć czarna jest lepsza no miejmy nadzieję, że trafię na kogoś fajnego
No to dobrze, że umiesz już utrzymać równowagę w tych butach ja to bym pewnie ani kroku nie zrobiła
a co do sylwetki to naprawdę jesteś zgrabniutka
Stary 2011-12-21, 11:30   #1822
monika01011986
Zakorzenienie

hej Kobitki ale Wam zazdroszczę tego śniegu!!!!!!!! U mnie a ni grama nie spadło i pewnie nie spadnie Za to jest spory mróz i wszystko jest lekko białe ale to i tak nie to samo co śnieg
Zjadłam nie dawno płatki i będę dziś sprzątać troche. Mąż dziś wyjeżdża popołudniu do domu więc w nocy albo jutro nad ranem będzie w domu. Muszę przyszykować sporo jedzenia a przede wszystkim rosół który mój mąż kocha a nie jadł już prawie 2 miesiące. Także dziś mam sporo roboty.
Kot mnie obudził dziś po 7 i chciał się bawić.... mój starszy synek go zabrał do swojego pokoju i się z nim bawił ale jak poszedł o 8 do przedszkola to kociak mnie zaczął męczyć zabawami Zasnęłam więc o 9 dopiero razem z kotkiem Wstaliśmy po 11
Jeszcze 3 dni i Święta!

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Ja dziś postanowiłam wyrzucić soja wagę tak tak ,wyrzucam ją w cholerę , wchodzę a tu 55 zeszłam wchodzę jeszcze raz a tu53.7 śmiać mi sie chce.Pożyczę sobie wagę na razie od mamy i zobaczymy jak tam pokaże.
Monia nie jestem przed okresem, wręcz przeciwnie, jestem tydzień po.
No to już wszystko jasne - wagę masz popsutą albo po prostu ona juz taka jest że waży nie dokładnie. Dobrze, że ją wywaliłaś!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:30   #1823
zelka9o
Zadomowienie

Meedzik Mój TŻ nie chodzi w dresach jedynie po domu a po domu to sobie sam kupi jak bedzie chciał wieeec ja mam problem ! o matko ! to tylko 3 dni masz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 11:33   #1824
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia masakra jakaś z tymi przepisami, już teraz ludzie oblewają, a co to będzie jak zmienią te przepisy
Fajnie, że kotek się już zadomowił

Aleee śnieg pada może święta będą białe
Jak sie zmienią przepisy to kolejki na egzaminy będą po pół roku a Szkoły Nauki Jazdy i egzaminatorzy wzbogacą się niesamowicie

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
u mnie też pada
Zazdroszczę Wam!!!! Nawet nie wiecie jak bardzo!!!!! Ja też chcę śnieg!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-21, 11:35   #1825
meeedzik
Zakorzenienie

Byłam z psem na podwórku, ale się cieszył z tego śniegu latał jak szalony \
Dodaję parę zdjęć zobaczcie jak u mnie biało i ciągle sypie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_5515.jpg (59,9 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_5528.jpg (63,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_5546.jpg (70,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_5538.jpg (105,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_5540.jpg (71,1 KB, 17 załadowań)
Stary 2011-12-21, 11:38   #1826
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samara_86 Pokaż wiadomość
A u mnie nie pada Zaraz idę po farbę do włosów.Nie wiem czy zafarbować na orzechowy brąz jak na pierwszym foto,czy na czekoladowy Potem jadę na zakupy do Auchana-to najbliższy market.Nie wiem co kupić dla męża,chyba portfel.Czekam na mój prezent W sumie już dość długo,bo w piątek będzie 2 tyg.
Ja tez muszę pofarbować na jakiś brąz ale nie wiem na jaki.
Co do Auchana to czytałam ostatnio, że w tym sklepie najlepiej robić zakupy bo jest najtaniej. Nawet ponoć Biedronka jest droższa.
A ten Twój prezent na który czekasz to co to jest?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-21, 11:38   #1827
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka mój Tż też na co dzień nie chodzi w dresach, no chyba że po domu no ale jak chciał to mu kupię
Monia może u Ciebie też za niedługo zacznie padać śnieg fajnie, że Twój mąż już dziś wyjeżdża pewnie nie możesz się już doczekać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 12:37   #1828
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Monia, białaczekoladka, kamikadze dziekuje Wam dziewczynki

Monia nasze miasto z obliczeń w 2008 roku ma 14 835 mieszkańców Dane z wikipedii heh
Nie ma za co
A to Wasze miasto jest dwa razy takie jak moje Więc pewnie to plota z tym Rossmannem u mnie w mieście. No ale sie okaże za jakiś czas

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Hej kochane ja w tym tygodniu znowu po 11-12 h pracuje , wieczorkiem Was ponadrabiam i poodpisuje
Miłego dzionka
Kochana Ty to pracowita kobieta jesteś Ale pewnie wypłata to będzie gigantyczna Wtedy sobie zaszalejesz

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez sylvia_doll Pokaż wiadomość
Ok, nie będę tutaj wpadać z braku czasu ale muszę się przyznać. W zeszłym roku ważyłam 49 kg i przytyłam 10 kg. Fatalnie. Zamierzam wrócić do 52 kg.

Noo.. może jednak czasem zajrzę do Was.
Zaczynam siłownię od lutego i przede wszystkim białkowa dieta.
Białkowa? tzw Dukan?

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
U mnie tez jest pieknie bialoo, super normalnie az foty wrzucam
Piękne zdjęcia! Jak bialutko! Zazdroszczę

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Meeedzik nie wiem czy to dobry pomysł abym tutaj się udzielała. Troszkę namieszałam, głupio wyszło.
U mnie duzo się zmienia . W kwietniu bierzemy ślub z Przemkiem, udało mi się schudnąć do 54kg. Teraz waga od 2 tygodni stanęła w miejscu i nie chce zejść w dół. Nie wiem co jeszcze napisać szczerze mówiąc .
Dziękuję za życzenia
wow! z chłopakiem nawet rok nie jesteś i ślub z nim bierzesz? masakra!

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez kochamzime85 Pokaż wiadomość
Nie boisz się skutków ubocznych?
Wiele złego słyszałam na temat diety białkowej nie lepiej ograniczyć niektóre posiłki i wspomóc się suplementami?
Dokładnie tak. Dieta białkowa jest niebezpieczna dla zdrowia. Nerki bardzo na tym cierpią. No i przeważnie występuje efekt jojo gdy zacznie się jeść normalne jedzenie.

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez sunshine_92 Pokaż wiadomość
Widzę że temat prawa jazda stał się wszechobecny ja 13 stycznia (tak, piątek 13 ) będę podchodzic już 5 raz... I już mi się to po nocach śni, boli mnie brzuch ;x nerwica się udziela. Strasznie się tym stresuje, bo zawsze trafiam na świetnych egzaminatorów. Jak Medzik pisała, trafiła mi się kobietka za pierwszym razem... Nie wspominam tego mile, potem tylko się modliłam żeby nie miec kobiety... To wybłagałam sobie pana... którego tak strasznie nie chciałam...

U mnie też spadł śnieg! Wreeeeszcie! Cały Wrocław w śniegu aż miło popatrzec przez okno . Idę zaraz kupowac prezenty dla Tż, i dla jego chrześnicy dla taty prezent już mam, mamie kupie w czwartek albo jeszcze w piątek, bo te portfele tutaj w galerii okazały się trochę lipne i jednak ich nie kupię ;/.

Co do zdjęc, dodam jakieś ale na razie jakos jest trochę beznadziejna ;x zdjęcia z telefonu, bo nie wiem gdzie mam kabel do aparatu jak znajdę, to dodam ładniejsze
Kurde do to faktycznie masz pecha do tych egzaminatorów. Może jednak tym razem sie uda? Trzymam kciuki
Fajnie, że macie śnieg u mnie nawet płatka jednego nie ma Ja po prezenty w piatek się wybieram z męzem Dla niego juz prezent mam, dla rodziców i teściów też, jeszcze tylko chrześniakom i dzieciom coś muszę kupić.

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Byłam z psem na podwórku, ale się cieszył z tego śniegu latał jak szalony \
Dodaję parę zdjęć zobaczcie jak u mnie biało i ciągle sypie
Ale fajne foteczki! Psiak jaki szczęsliwy! I jak fajnie jest ubrany ! Piekne krajobrazy zazdroszczę!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-21, 12:40   #1829
olaoo87
Raczkowanie

Kochana Moniczko nie będę Ci tłumaczyła dlaczego bierzemy ślub bo Ty tego poprostu nie zrozumiesz . Bo co możesz wiedzieć o prawdziwej miłości gdy jeszcze nie tak dawno pisałaś, że brzydzisz się seksu ze swoim Mężem . No chyba, że dla Ciebie wlaśnie tak wygląda miłość . My jesteśmy ze sobą bardzo szczęsliwi. I wiemy, że chcemy być ze sobą do końca świata i jeden dzień dłużej. No ale Ty wszechwiedząca jesteś więc zapewne wiesz lepiej . Nie trudź się w odpisywaniu mi, już tutaj zaglądać nie będę. Chciałam tylko życzenia zlożyć .

Buziaczki 'Kochana'
Stary 2011-12-21, 12:56   #1830
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia może u Ciebie też za niedługo zacznie padać śnieg fajnie, że Twój mąż już dziś wyjeżdża pewnie nie możesz się już doczekać
U mnie śniegu nie zapowiadają w ogóle przez najbliższe 2 tygodnie
Co do męża to faktycznie nie mogę się doczekać. Już mam dosyć tej samotności i użerania się z dziećmi Będzie o wiele lżej teraz

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Kochana Moniczko nie będę Ci tłumaczyła dlaczego bierzemy ślub bo Ty tego poprostu nie zrozumiesz . Bo co możesz wiedzieć o prawdziwej miłości gdy jeszcze nie tak dawno pisałaś, że brzydzisz się seksu ze swoim Mężem . No chyba, że dla Ciebie wlaśnie tak wygląda miłość . My jesteśmy ze sobą bardzo szczęsliwi. I wiemy, że chcemy być ze sobą do końca świata i jeden dzień dłużej. No ale Ty wszechwiedząca jesteś więc zapewne wiesz lepiej . Nie trudź się w odpisywaniu mi, już tutaj zaglądać nie będę. Chciałam tylko życzenia zlożyć .

Buziaczki 'Kochana'

Taaaa pierwszy mąż to też była przecież Twoja prawdziwa miłość
Co do mojego męża to był czas gdy było źle między nami ale teraz jest już dobrze. Dotarlismy się. Ty tego nigdy nie doświadczysz bo pewnie zaraz się rozwiedziesz. I tak naprawdę to Co TY możesz wiedzieć o prawdziwej miłości będąc z kimś nie cały rok czasu?????
Zresztą Nie prosiłam Cie abyś mi tłumaczyła co to prawdziwa miłośc bo wiem że nie masz o niej pojęcia ( nie twierdzę że ja mam). Wyraziłam tylko swoje zdanie że dla mnie ślub z kimś kogo nie zna się nawet rok jest głupotą i dziwi mnie to, że po tym co przeszłas w życiu tak szybko chcesz wziąć ślub. Widać, że życie niczego Cie nie nauczyło. Nawet teraz - wracasz tu na forum choć pisałaś że nigdy się tu nie pojawisz. Psujesz nam całą atmosfere, więc daruj sobie i leć do Przemka póki jeszcze jest dobry dla Ciebie. Żegnam.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2011-12-21 o 13:54
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości