|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
no strasznie mi przykro
![]() cześć laska Cytat:
![]() ale to chyba wina wina co do bigosu miało iść ![]() a nie pójdzie ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:38 ---------- no dopsz nie kceta ze mną gadać ![]() to ide obudzić P.
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2313 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z mycia głowy dziś zamiast bladym świtem - zazwyczaj w mroźny poranek jednak się poddaję a opłakane skutki nieumycia głowy rankiem widać wc iągu dnia
![]() co by tu jeszcze mozna zrobić nocom zamaist rano ? śniadanie zjeść? |
|
|
|
#2315 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2317 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
![]() nie no jadę na ten pogrzeb jutro do przyjaciół i tak straam się nie myśleć o tym i średniawo mi wychodzi - na chama skupiam uwagę an czym innym ale nie idzie mi, ide po nerwosolek, nawet serial przelaciał tak że nic nie wiem z niego, a nie chciałam sie nakręcać a najgorsze jest to ze mam wspierać jutro moją przyjaciółkę a nie umiem, nie jestem tfarda, jestem mocno miękka, slabizna i już raz dalam ciała nie umiejąc powstrzymać łez, i nie panując nad emocjami, a w takich sytuacjach trzeba umiec stfardnieć choć na ten czas - dla kogoś, ale jak to zrobić? nie chcę jej zdołować dokumentnie, nie na to liczy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-21 o 01:17 |
|
|
|
#2319 |
|
BAN stały
|
Nie wiedziałem...
|
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2321 |
|
BAN stały
|
Cholernie ciężki dzień Cię czeka... w sumie to nic mądrego nie napiszę
--- Wysmarowałem się bezczelnie białą maścią na pryszcze, jestem teraz normalnie demonem seksu i rozpusty |
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja serio wyglądam lepiej w maści na pryszcze - zwłaszcza paście cynkowej - niż bez - i to jest potfierdzone przez wielu - po prostu wreszcie ich nie widać ![]() cobytu cobytu ? jednak serialek ciao
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-21 o 01:49 |
|
|
|
|
#2323 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2324 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() a coś dokładniej ![]() w Amsterdamie jestem co najmniej raz w roku i jak do tej pory, odpukać, omijały mnie takie atrakcje ![]() mi to nie przeszkadza i wiesz, te frytki na Damark są warte nawet odmrożenia zadka Cytat:
znaczy nazwisko się pojawia, ale nie w pakiecie z imieniem ![]() tylko nie spojleruj, bo jeszcze nie miałam czasu obejrzeć ![]() Cytat:
![]() wony Cytat:
macham znad kawy, a zaraz będę machać znad skrobaczki do szyb od wczoraj znowu mi się zapala żółta kontrolka z obrazkiem silnika.Ciekawe ki czort tym razem i czy dojadę bezproblemowo ![]() A i zrobiłam sobie niechcący dzień dziecka. Wypryszniczyłam się, ale głowy nie umyłam, bo zapomniałam A drugi raz pod prysznic już mi się nie chciało
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-12-21 o 06:55 |
|||||
|
|
|
#2325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a poza tym oo też oglądasz to obejrzyj, fajny Cytat:
Znad resztek kawy a na 9 do pracy
|
|||
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad kawy.
Miłego przygotowywania Świąt!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#2327 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
raczej przepis
chociaż próbka brzmi baaaardzo kusząco ![]() Cytat:
przeczytałam "taka fasolkowa" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tulnę chociaż
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć zamiast narzekalni powinna być smutalnia. Trzymaj się ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
fiński łamacz językowy
![]() http://www.terve.pl/spoleczenstwo/je..._jezykowy.html - Kokko, kokoo koko kokko kokoon! - Koko kokkoko? - Koko kokko. Saippuakippokukkakivikakk ukoppikauppias. Mun mummoni muni mun mammani, mun mammani muni mun.
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dostałam fajną paczkę z pracy sie nie spodziewałam (bo fiecie jak ja tam pracuję, raz na tydzień Poza tym chciałam powiedzieć iż u mnie pada śnieg i to mocno tak wiem, na święta śnieg musi być ale do świąt jeszcze całe 3 dni, to mógł poczekać do wigilii
|
|
|
|
|
#2331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Daj trochę śniegu Tylko, żeby wytrwał do świąt
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2332 |
|
Wpisz tu zomzing
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31155096]Jak szukasz kaplicy i cmentarnych kfiatków to wybór jest tylko jeden FdM EDT.
Gryczanemu się coś pomerdało [/QUOTE]Fe de Co? nie, nie szukam "cmentarnych kfiatków" tylko połączenia lilii, kadzidła i paczuli, na mokro ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- albo wyrastają, albo nie; ale koty w liczbie 1+ niszczą mniej |
|
|
|
#2333 | ||
|
BAN stały
|
Znad kawy i bułki z salami
Zmyłem przed chwilą ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie też pada, ale tak anemicznie, że mnie szlag bierze ![]() --- Co tu takie pustki tak fogle? Wszystkich fsysuo przedświąteczne szaleństwo?
|
||
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Ziuty
Ale zimnica, brrr, chyba mnie coś rozbiera (lepiej jakby ktoś ).I śnieg pada, chyba po to tylko, żeby się potem stopić ![]() Rachelku, ściskam mocno na ten ciężki dzień ![]() Oto un ![]() Cytat:
Nie potwierdzę na moim przykładzie Jak miałam dwa to się prały i goniły i przy okazji tratowały wszystko na swej drodze. Jeden sam porusza się bardziej ostrożnie
|
|
#2336 |
|
Nindżopesz
|
Ziuty i wony znad kapuczino.
Pofarbowałam se włosię i lipa, nie jest tak jasno jakbym chciała Ale może kolejną razą będzie lepiej...Śniło mi się, że biorę ślub z magiem będącym klonem Davida Garretta Co prawda w trakcie ceremonii go opieprzałam bo zaaranżował ślub jako niespodziankę i nie zdążyłam się uczesać ani umalować a suknię ślubną narzuciłam na koszulę nocną ale i tak nikt z gości na mnie nie patrzył bo pan młody przyćmił mnie urodą i jeszcze zbajerował wszystkich czarami. Przebudzenie było okrutne bo zamiast pięknego małżonka zastałam w łóżku łyse niemowlę, chlip. |
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie o to chodzi, że znaczy
takie ichniejsze odpowiedniki naszego w czasie suszy szosa sucha itp ![]() Red, fajny ten nowy małżon, zamień starego
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-12-21 o 15:29 |
|
|
|
#2338 |
|
Nindżopesz
|
Nooo i na skrzypeczkach gra...
![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- A, jakby się ktoś nudził to prosiłabym o komentarz do zdjęcia https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ureid=119346bo się namyślam w jakim odcieniu włosin mi najlepiej. Chwilowo mam coś jak trzecie od lewej a chciałabym przejść do dwójki. Fogle mam nadzieję, że to prywatne zdjęcie będzie i nie wyskoczy nieprzyjaciołom
|
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczyt. Kij mu w pałę. |
|
|
|
|
#2340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej nie miałabyś NL'a ![]() zbiorcze dzięki za ściski no nic ucinam już temat - to nie ten wątek aaaaa i lecę obluczyć wlosy Redowe ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
and the winner yyyyyyyyyyyyyyyyyysss: w kategorii lato - nr 2 w kat jesień - nr 3 w kat zima nr 4 uzasadnienie werdyktu - otóż w letnim świetle sprawdza się marchewa jak rdzawo za łoknem jesienią to 3 a jak zimno to zimny miedziany rudzieł jak zwykle pomogłam, doprawdy nie ma za co ależ piekna jesteś (ale jak już kcesz wiedziec the best of the best to nr 3 na teraz) |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

znaczy nazwisko się pojawia, ale nie w pakiecie z imieniem 

A drugi raz pod prysznic już mi się nie chciało 

sie nie spodziewałam (bo fiecie jak ja tam pracuję, raz na tydzień