![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ojciec wysyła mnie do pracy.
Cytat:
hm....znajdz 3 roznice ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Takze zadam Bana dla tego Pana
![]() A i Drogie Panie szkoda nerwow.. moze mu o to chodzi by sie rozlegla dyskusja.. a on sie teraz smieje.. Nie denerwujcie sie ... nie wpisujcie i tyle.Kto sie deb** em urodzil - nim umrze ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to chyba jeszcze nie powód,żeby komuś ubliżać? Jakieś granice chyba są ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
ach ci duchowi arystokraci...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieee jak widze jednego nedznego prowokatora, a potem widze drugiego, rownie marnego prowokatora po czym widze 3 -niczym nie przewyzszajacym poziomem 2 poprzednich prowokatorow to znaczy ze jest to ciagle jedna, ta sama osoba ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
ale sie usmiałam czytajac sensowne wypowiedzi pana bezrobotnego
![]() az poszukam jego porzedników ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Co za marna prowokacja...
![]()
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
No chwila ... .
Przerwałeś studia bo nie dawałeś rady ... . Za rok rozpoczynasz kolejne, ale październik '06 dopiero niedawno się skończył, co chcesz robić w domu aż tyle czasu ?! Spotykać się z kumplami i pić browarka na osiedlowej ławce ? Kiedy postanowiłeś zrezygnować z nauki ? Bo jeśli już na początku roku akademickiego a Ty do tej pory siedzisz w domu to trochę nie dziwię się tacie. Może wiedział, że jesteś troche załamany tą sytuacją, dał Ci parę dni na "wyciszenie się", ale już mija 2 m-ąc i w końcu jesteś chyba facetem ( czy się mylę ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłabym napisac to samo, więc tylko cytuje. Wchodze na ten watek żeby sobie na wieczór humor poprawic. Freso, prosze, ublizać? Ublizanie widac tylko w jednym. W tych powtarzajacych sie wątkach. Ubliza nam autor watków. I dostaje tylko to co mu sie należy. Można oczywiscie z wyższościa pokiwać głowa i sie odwrócic.ale to nic nie da. A moze w koncu przez to nasze "ubliżanie" ktoś z szefostwa zwróci uwage na karygodne trollowanie? Tylko z drugiej strony wydaje mi sie, ze szefostwo milczy z przekory. No bo co w koncu, co to znaczy, żebyśmy sie my domagały bana dla kogoś? W koncu my tu za wiele do domagania sie nie mamy... I pewnie ja dostane teraz co najmniej ostrzezenie, za "ubliżanie" szefostwu...
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
o, witamy, witamy panie Krzysztofie / młody / bezrobotny
![]() gratuluję determinacji i kreatywności; byle to rozdwojenie jaźni, jakie prezentujesz nam na wizażu zakładając kolejne konta, nie przeniosło się też do świata realnego... p.s. problem podobnej wagi co w poprzednim wątku, tyle że tam matka była be, a tu ojciec - prosimy o większe urozmaicenie, bo znudzimy się i przestaniemy wypowiadać
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
proponuje pracę jako kucharz
![]() ![]() ja nie wysyłałabym Cię do pracy a gdzieżby. Przecież twe szlachetne rączki się do tgo nie nadają. Wysłałabym Cię .......... może od razu na księżyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Mrs Mrau
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
BAN stały
|
Cytat:
Czasem i browarka można z kolegami wypić.Chyba nie ma w tym nic złego. Nie mam zamiaru rozpoczynać kolejnych studiów tylko dalej te same. Przez ten rok podszkolę się w przemiotach które sprawiały mi problem.Mam zamiar też trochę pouczyć się programowania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
powtórzenie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
BAN stały
|
Czy jest na sali lekarz??
Ten od głowy,bo trzeba kogoś stąd wywieśc do Tworków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cattt, sikaaam ![]()
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątek ma prawo założyć każdy. Jeden zakłada lepszy-drugi zakłada gorszy. Ale przecież nikt nas nie zmusza,żebyśmy w tych naszym zdaniem"prowokacyjnych" się udzielały. Wcale nie uważam,żeby to autor "takich" wątków mi ubliżał-po prostu je podczytuję i nie daję się wciągnąć w kogoś gierki. A napisanie komuś takiego tekstu,który wcześniej zacytowałam-nawet nie przyszłoby mi do głowy w najbardziej prowokacyjnym wątku. ![]() ************ A w tym wątku niekoniecznie jego autor zasłużył na ostrzeżenie. No,chyba,że dla kogoś takie odzywki,jakie tu padają-są normalne. Dla mnie -nie. Dlatego zareagowałam,bo także tu obowiązuje mnie kultura-tym bardziej,że od innych uczestników oczekuję tego samego.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
w jak to sie one nazywaja
![]() aha: RPG- "stworz swojego klona"
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podszkolić się z przedmiotów możesz przed/po pracy. Żadnego ograniczenia ani presji czasowej nie masz, nikt nie będzie Ciebie poganiał. Sam będziesz zakuwał z notatek ? Czy z kolegami ? -no niech Ci będzie, przy piwku ? ![]() Rok czasu to dużo. Nawet jak popracujesz to korona z głowy nie spadnie i wystarczy dobra organizacja dnia a będzie ok. Twoi rodzice pracują ? Nie gryzie Ciebie sumienie, że oni -ludzi w przeciętnym wieku harują na takiego "byka" jak Ty. Nie chciałbyś im trochę pomóc ? i przy okazji sobie ? Wiem, że ciężko jest znaleźć pracę, ale musisz sie przemóc i znaleźć sobie zajęcia na przyszłe 11 miesięcy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Aaa jeszcze coś.
Rozumiem, że czujesz się fatalnie, że nagle ojciec wydziera się i musisz znaleźć robotę. Mało tego ... kupuje Ci gazetę, którą rzuca Tobie pod nos z rozkazem przeszukiwania ofert pracy, ale chyba nie jesteś słaby psychicznie i zniesiesz dalej jego zachowanie gdy następnym razem zrobi to samo ? Facet musi być twardy ![]() Nigdy nie szukałeś pracy i może boisz się tego ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
![]() |
#89 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Nie pracują? Dochody niewielkie, ledwo wystarcza do 1-go. Dziwisz się ? Oni liczą na Ciebie, prędzej dostaniesz pracę niż oni. Mają nadzieję, że im pomożesz. Chcą wiedzieć, że mogą na Ciebie liczyć i mieć pewność, że Ty ich nie zawiedziesz skoro do tej pory utrzymywali Ciebie, a wydatki na studiach nie są małe ... .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.