|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na pierwszy śnieg się szykujemy, buty z kożuszkiem nowe kupujemy cz.52
No właśnie dla mnie to też mało i się nie zastanawiam bo organizuję hehe
![]() Zapraszam w takim razie Was ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4384 |
Zakorzenienie
|
kominy dziś powinny dotrzeć do star
![]() od 10.30 są w doręczeniu ![]()
![]() |
#4385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Wlasnie tez monitoruje ![]() ![]()
![]() |
#4386 |
Konto usunięte
|
zaczynając od automatycznej skrzyni po różne czujniki i ułatwiacze, stwierdził że takie wynalazki są są debili, którzy nie potrafili pojąć jazdy samochodem, bo jak nie widzisz czy możesz cofać to znaczy, że nie umiesz jeździć, bo każdy dobry kierowca po to ma lusterka i oczy żeby ich używać, a automaty montują ci, którzy nie umieją oderwać jednej ręki od kierownicy i płynnie zmienić biegów, to samo tyczy się ruszania pod górę z ręcznego, bo przecież można to robić używając nóg, a tłumaczenia, że ktoś nie umie jeździć większym samochodem bo całe życie miałam małe dwuosobowe to kolejny powód do podniesienia ciśnienia mojego taty, bo tutaj znowu powracamy do punktu posiadania lusterek i oczu, bo czy małe czy duże auto, wszystko widać tak samo, no a ręce załamał jak kiedyś tir jechał do nas na podwórko i mamy tam dość ciasno (a dla tira to całkowicie na styk) no i ten kierowca się gimnastykował i cofał i podjeżdżał, więc mój tata tylko popatrzył na niego i zapytał grzecznie czy może sam wjechać, a jak mu coś zniszczy w tym aucie to mu zapłaci, no więc tamten się zgodził i mój tata wjechał mu tyłem (tu akurat bez lusterek bo musiał je złożyć) nie mając oczywiście prawa jazdy na takie samochody no i takie właśnie ma podejście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zakorzenienie
|
No Wanius, jest bardzo pewny siebie bo widac, ze ma spore umiejtnosci, dryg o tego (vide: akcja tir :hahaha). Co nie zmienia faktu, ze nie lubie jak ktos ma radykalna opinie o tego typu sprawach, tylko dlatego, ze sam ich nie porzebuje i wrecz gardzi
![]()
#4388 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;31167258]zaczynając od automatycznej skrzyni po różne czujniki i ułatwiacze, stwierdził że takie wynalazki są są debili, którzy nie potrafili pojąć jazdy samochodem, bo jak nie widzisz czy możesz cofać to znaczy, że nie umiesz jeździć, bo każdy dobry kierowca po to ma lusterka i oczy żeby ich używać, a automaty montują ci, którzy nie umieją oderwać jednej ręki od kierownicy i płynnie zmienić biegów, to samo tyczy się ruszania pod górę z ręcznego, bo przecież można to robić używając nóg, a tłumaczenia, że ktoś nie umie jeździć większym samochodem bo całe życie miałam małe dwuosobowe to kolejny powód do podniesienia ciśnienia mojego taty, bo tutaj znowu powracamy do punktu posiadania lusterek i oczu, bo czy małe czy duże auto, wszystko widać tak samo, no a ręce załamał jak kiedyś tir jechał do nas na podwórko i mamy tam dość ciasno (a dla tira to całkowicie na styk) no i ten kierowca się gimnastykował i cofał i podjeżdżał, więc mój tata tylko popatrzył na niego i zapytał grzecznie czy może sam wjechać, a jak mu coś zniszczy w tym aucie to mu zapłaci, no więc tamten się zgodził i mój tata wjechał mu tyłem (tu akurat bez lusterek bo musiał je złożyć) nie mając oczywiście prawa jazdy na takie samochody no i takie właśnie ma podejście
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4390 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
exmod na urlopie:)
|
Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;31167258]zaczynając od automatycznej skrzyni po różne czujniki i ułatwiacze, stwierdził że takie wynalazki są są debili, którzy nie potrafili pojąć jazdy samochodem, bo jak nie widzisz czy możesz cofać to znaczy, że nie umiesz jeździć, bo każdy dobry kierowca po to ma lusterka i oczy żeby ich używać, a automaty montują ci, którzy nie umieją oderwać jednej ręki od kierownicy i płynnie zmienić biegów, to samo tyczy się ruszania pod górę z ręcznego, bo przecież można to robić używając nóg, a tłumaczenia, że ktoś nie umie jeździć większym samochodem bo całe życie miałam małe dwuosobowe to kolejny powód do podniesienia ciśnienia mojego taty, bo tutaj znowu powracamy do punktu posiadania lusterek i oczu, bo czy małe czy duże auto, wszystko widać tak samo, no a ręce załamał jak kiedyś tir jechał do nas na podwórko i mamy tam dość ciasno (a dla tira to całkowicie na styk) no i ten kierowca się gimnastykował i cofał i podjeżdżał, więc mój tata tylko popatrzył na niego i zapytał grzecznie czy może sam wjechać, a jak mu coś zniszczy w tym aucie to mu zapłaci, no więc tamten się zgodził i mój tata wjechał mu tyłem (tu akurat bez lusterek bo musiał je złożyć) nie mając oczywiście prawa jazdy na takie samochody no i takie właśnie ma podejście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Zakorzenienie
|
Brydziu myślisz, że do mnie dojdzie komin jeszcze przed świętami?
![]() Ja ze śląska, tak samo jak Ty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;31167363]a ja wiem, sama też nie lubię i wyobraź sobie co przechodziłam jak uczyłam się jeździć, a uczył mnie zanim poszłam w ogóle na kurs, była kupa krzyku i płaczu, fakt że umiejętności te są przydatne no ale jednak... tylko, że plus u mojego taty jest też taki, że jak on czegoś nie wie czy nie umie to rozumie, że ktoś może mieć podobne podejście i nie obraża się, no i też nie jest tak, że jak widzi że ktoś ma takie czy inne urządzenia lub kiepsko jeździ to od razu mu to wytknie, raczej się nie wtrąca w cudze życie, no ale swoją opinię ma bo może
![]() ojj wyobrażam sobie co przechodziłaś... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Komplikatorka
|
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;31167258]zaczynając od automatycznej skrzyni po różne czujniki i ułatwiacze, stwierdził że takie wynalazki są są debili, którzy nie potrafili pojąć jazdy samochodem, bo jak nie widzisz czy możesz cofać to znaczy, że nie umiesz jeździć, bo każdy dobry kierowca po to ma lusterka i oczy żeby ich używać, a automaty montują ci, którzy nie umieją oderwać jednej ręki od kierownicy i płynnie zmienić biegów, to samo tyczy się ruszania pod górę z ręcznego, bo przecież można to robić używając nóg, a tłumaczenia, że ktoś nie umie jeździć większym samochodem bo całe życie miałam małe dwuosobowe to kolejny powód do podniesienia ciśnienia mojego taty, bo tutaj znowu powracamy do punktu posiadania lusterek i oczu, bo czy małe czy duże auto, wszystko widać tak samo, no a ręce załamał jak kiedyś tir jechał do nas na podwórko i mamy tam dość ciasno (a dla tira to całkowicie na styk) no i ten kierowca się gimnastykował i cofał i podjeżdżał, więc mój tata tylko popatrzył na niego i zapytał grzecznie czy może sam wjechać, a jak mu coś zniszczy w tym aucie to mu zapłaci, no więc tamten się zgodził i mój tata wjechał mu tyłem (tu akurat bez lusterek bo musiał je złożyć) nie mając oczywiście prawa jazdy na takie samochody no i takie właśnie ma podejście ![]() Zapytaj taty co z ludźmi którzy np. jak moja mama po nowotworze ma wyciętę węzły chłonne z ręki co utrudnia jej codzienne zwykłe czynności i nie może tej ręki męczyć i MUSI jeździć automatem, bo zwykłe zmienianie biegów sprawiało jej ból i kłopot. Jeździć umie bardzo dobrze i debilem chyba nie jest ![]()
#4395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4396 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a i tak najlepsze są dziunie proszące żeby im wyjechać z warsztatu bo one nie umieją cofać tak dużych odległości ![]() Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2011-12-21 o 12:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Komplikatorka
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;31167650]nie no wiadomo, swego czasu sam miał automat i właśnie dlatego że się trafił, całe dwa miesiące go miał i go sprzedał bo go denerwował
![]() ojej, przecież wiadomo, że są wyjątki i sprawy chorobowe są inaczej postrzegane, jego wypowiedź tyczy się zdrowego człowieka, a że pracuje w branży motoryzacyjnej to ma różnych klientów i na tej podstawie to stwierdza ![]() a i tak najlepsze są dziunie proszące żeby im wyjechać z warsztatu bo one nie umieją cofać tak dużych odległości ![]() Oj tak, mój tata ma warsztat samochodowy i zdarzają się takie ![]() ![]()
#4398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() był kurier z butami, dla Ciebie niestety nie ma ![]() ![]() w końcu mają dwa dni to wg mnie w pt powinno dojść ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4402 | |
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;31167650]
a i tak najlepsze są dziunie proszące żeby im wyjechać z warsztatu bo one nie umieją cofać tak dużych odległości ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jakiś czas temu siedziałam z koleżanką w aucie i czekałysmy na jej tż... i jakiś chłopaczyna próbował zaparkować równolegle... jezzzuuu jak ja się z niego usmiałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A śniegu u mnie coraz więcej ![]() ![]() Też mi się kiedyś marzył VW Beetle, ale teraz marzy mi się Mercedes klasy A elegance, najlepiej czarny ![]() ![]()
![]() |
#4404 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;31167650]
a i tak najlepsze są dziunie proszące żeby im wyjechać z warsztatu bo one nie umieją cofać tak dużych odległości ![]() ja nie mam chłopa w rodzinie, więc wszystkie sprawy 'autowe' muszę załatwiać z mamą, która prawa jazdy nie ma, więc nauczyłam się, ze muszę sobie radzić, nie mam wyjścia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4405 |
Zakorzenienie
|
Zuken, wg mnie to też mała kwota jak na takiego Sylwestra za parę
![]()
#4406 |
Konto usunięte
|
o kurcze u mnie też prószy, właśnie zauważyłam
![]() Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2011-12-21 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
ja tam zatoczki nie znosze, ale jak trzeba to parkuje, ale co sie przy tym nakręcem... a wspomagania moje maleństwo nie ma
![]()
#4408 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Zakorzenienie
|
nienawidze jeździć z moim ojcem w samochodzie
![]() my po prostu nie możemy jechać razem ![]() zawsze robie wszystko źle i nie tak ![]()
![]() |
#4410 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.