![]() |
#3451 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część X
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;31158834]Wynalazlam dzis w H&mie ciekawe spodnie. Czarne, nibyskorzane, z paskiem czarnego materalu po bokach. Zdjecia nie wrzuce bo na stronie ich nie widze. Cena: 129 zl.
Ma je ktoras? Jak sie sprawuja? Jak po praniu?[/QUOTE] chodzi o te http://agisboutique.blogspot.com/201...l#comment-form ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kupilam je dzis, ale zastanawiam sie czy sie rozciagaja i jak beda wygladaly po praniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;31158834]Wynalazlam dzis w H&mie ciekawe spodnie. Czarne, nibyskorzane, z paskiem czarnego materalu po bokach. Zdjecia nie wrzuce bo na stronie ich nie widze. Cena: 129 zl.
Ma je ktoras? Jak sie sprawuja? Jak po praniu?[/QUOTE] Ja je mam. Są dostępne już jakiś czas. Ja je bardzo lubię, świetne jako spodnie "zimowe", grzeją:P Nic się z nimi zupełnie nie dzieje, jestem bardzo zadowolona z nich. |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Rozeznanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;31159172]Dokladnie te
![]() Kupilam je dzis, ale zastanawiam sie czy sie rozciagaja i jak beda wygladaly po praniu.[/QUOTE] Ja mam karmelowe i po pierwszym założeniu się bardzo mocno rozciągnęły w pasie ![]() ![]()
#3456 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety bzdurą to nie jest. U mnie co prawda robią zwroty tak jak piszesz, ale w niektórych nowo otwartych sklepach robią już tylko na karty podarunkowe ![]() ![]()
![]() |
#3458 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;31159276]Super, dziekuje za informacje.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- W takim razie narazie metek nie odrywam ![]() Heeeh - czyli " co ludź to opinia" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak samo. Kiedyś reklamowałam buty i dostałam zwrot na kartę, prawie 200 zł ![]() ![]()
![]() |
#3461 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także śmiało możesz jutro jechać.
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3464 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zadomowienie
|
bo przy otwarciach sklepów zazwyczaj są jakieś promocje/aktywacje, przy których zawsze robi sie zwrot na karte podarunkową. tak samo jak ktoś płaci kartą i nie ma potwierdzenia z polcardu/karty której płacić proponujemy karte podarunkową, bo teoretycznie nie można robić zwrotu na inną kartę. I przy wszelkiego rodzaju aktywacjach( także przecenach) zwrot na kartę merch- regulamin promocji.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 |
Raczkowanie
|
Hmm, a ja mam taką sytuację, że sukienkę kupowałam komuś, ale okazała się za mała, więc no zwrócić muszę i mam kilka swoich rzeczy, które też zwrócę, ale były płacone kartami avanti. I się tak zastanawiam czy muszę najpierw zwrócić wszystko i potem zakupić to co zostawiam żeby oddali mi pieniądze dla koleżanki za tę sukienkę. Wiecie po prostu nie bardzo mi leży mieć kasę na karcie hmowej, a koleżance oddawać ze swoich
![]() ![]()
#3467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;31158834]Wynalazlam dzis w H&mie ciekawe spodnie. Czarne, nibyskorzane, z paskiem czarnego materalu po bokach. Zdjecia nie wrzuce bo na stronie ich nie widze. Cena: 129 zl. Ma je ktoras? Jak sie sprawuja? Jak po praniu?[/QUOTE] Czytałam na jakimś blogu, że są bardzo wygodne ![]()
![]() |
#3468 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zwroty z zakupow na karte avanti wbijaja na karte hm nie ma sensu, zebys kupowala drugi raz, bo mozesz zamiast tego od razu kolezance zwrocic bo i tak Ci wbija na karte hm, bo z "platnosci" karta nie da sie przeskoczyc na zwrot gotowki a jak kolezance kupowalas sukienke, to dala Ci kase czy karty? jak dala Ci kase, to nic nie tracisz a jak dala Ci karty, zwroc jej w karcie hm
![]() |
#3469 |
Rozeznanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;31159172]Dokladnie te
![]() Kupilam je dzis, ale zastanawiam sie czy sie rozciagaja i jak beda wygladaly po praniu.[/QUOTE] też je mierzyłam i mocno się zastanawiałam nad zakupem , jak by były czarne to bym kupiła ale znalazłam tylko brązowe , liczyłam że będą na wysprzedaży no ale nie ma |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co innego jak się na karty awanti czy jakieś inne tego typu kupiło, no to wtedy zwrot na kartę podarunkową jest uzasadniony, bo powinni zwracać ten sam środek płatniczy, ale kart awanti już nie będzie w obiegu, albo zaraz skończy się ich ważność, więc dają dłużej ważną kartę podarunkową. Ale jak się płaciło gotówką, to muszą zwrócić w gotówce i inne praktyki UOKiK uznał za nielegalne, więc można nalegać na to, żeby przestrzegali prawa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale akcja ![]() ![]() Sama nie wiem jakbym się zachowała w tej śmiesznej sytuacji... A zachowanie tej Sprzedawczyni oceniam jako chamskie, ponieważ ewidentnie chciała i próbowała Ci zrobić na złość... Trochę się ośmieszyła czymś takim... Ja sama z premedytacją kupiłam spodnie i w tym samym dniu je oddałam, bo chciałam mieć zwrot z kart AVANTI nabity na kartę podarunkową. Czy to kurde jakieś przestępstwo? Chyba logiczne, że nikt nie chce stracić tych pieniędzy, a niestety nie byłabym w stanie wykorzystać tego do 23 grudnia, bo dla mnie aktualnie ciuchy w H&M są bez szału... Wolę poczekać...
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Zadomowienie
|
hej, no i jak to z tym poglebieniem wyprzedazy? zdazylam zauwazyc na watku opinie ze nic nie drgnely ceny oprocz jednej rzeczy chyba i tyle...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Placac gotowka masz PRAWO otrzymac zwrot w gotowce, i tyle (oczywsicie posiadajac paragon i oddajac dana rzecz w terminie). Co do reklamacji, zwrot tylko w gotowce (no chyba, ze klient upiera sie przy karcie podarunkowej) ![]()
![]() |
#3475 |
Zakorzenienie
|
Co do tych płatności, to przyznam, że ja zawsze mam zwrot w takiej formie, w jakiej płaciłam
![]() Raz tylko trochę się wkurzyłam, bo rozwiązałam umowę z bankiem, straciłam kartę, a oddawałam coś za co płaciłam tą kartą. I myślałam, że dostanę zwrot w formie gotówki, bo wytłumaczyłam, że już nie posiadam tej karty. I bez udzielenia informacji, bez uprzedzenia i zapytania czy tak chce - zwrot wykonano mi na kartę podarunkową. Nie satysfakcjonowało mnie to, bo myślałam, że dostanę gotówkę. Przyszła kierowniczka, ale tylko mi wytłumaczyła, że jest to jedyne wyjście. No ok, trudno. Ale nie spodobało mi się to, że nikt mnie nie uprzedził, że zwrot będzie w takiej formie... Jakbym wiedziała to dwa razy bym się zastanowiła, czy na pewno chcę zwracać te rzeczy ![]()
![]() |
#3476 |
Zadomowienie
|
wreszcie dorwałam te kozaki za 60 zł i jestem mega szczesliwa
![]() ![]()
#3477 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() u mnie ich nigdzie nie ma ![]()
![]() |
#3478 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3479 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W niektorych sklepach jak sie cos reklamuje albo robi zwrot to nie oddaja kasy,ani kart. Mozna jedynie na miejscu wziasc jakas rzecz ze sklepu w cenie rzeczy zwracanej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Zadomowienie
|
to moze popros zwrot na dwoch kartach - wtedy jedna oddasz kolezance ta z jej kwota, a druga z reszta bedzie dla Ciebie, ale nie wiem czy to mozliwe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.