|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23521 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Witanko
Jutro Milan gra w LM mam nadzieje ze wygra Fotki ![]() 2 i 4 z gifu ![]() 5 Simonek z tym zombi ale coz zrobic jak mi tylko z nia robili foty
|
#23522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
xDwitaj i ty ![]() Cytat:
a przed nami zanim tadek to jeszcze dziady III ![]() Cytat:
no to za milan a patrz co ja znalazłam ostatnio hihihi (tja... nie chodza mi zalaczniki :i a mam tyyle fajnych fot)i mam duzo avkow... i nie moge sie zdecydowac
|
|
|
#23523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iza |
|
|
|
|
#23524 |
|
Zakorzenienie
|
a jednak...juz idą ladnie
![]() a wiec fotki: basti-chowajłapka + dla izusi... plaza ![]() + klasnic szajba ![]() ja niedlugo musze zmykac...achhh jak mi sie uczyc nei chce XD szczegolnie o tej porze ![]() robie sobie znowu maraton po piosenkach mundialowych
|
|
#23525 |
|
Wtajemniczenie
|
Dlaczego Filipek zombi
|
#23526 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#23527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23528 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha chyba ze tak
|
#23529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jedna z moich ulubionychDzieki
|
|
#23530 |
|
Zakorzenienie
|
ja musze myknąć dziewczyny
postaram się jeszcze wpaść |
|
|
|
#23531 |
|
Zakorzenienie
|
tak mnie rozbraja naturalna mina sznixa, ze az sie boje, zeby mi sie nie snil dzisiaj znowu
![]() 'dorabianka' z poldim, odim i sznixem... biedne chlopaki...taka polewe sobie z nich robia friedrichstadt basti ... zupa zyyyys ![]() ja musze juz spadac...jutro mam 6 lekcji... i raczej niewiele nauki to do was wpadne na dluzej ![]() papapapa
|
|
#23532 |
|
Wtajemniczenie
|
Magda mina Bastiego w twoim avku przypomina mi kolege z podstawówki
![]() Fajny Widze ze mnie wszystkie opuszczacie to ja tez znikam trzeba sie na zajecia jutro wrescie przygotowac Papa
|
#23533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mialam kolege bule...w gimnazjum ...ale ten moj jest podobny do ...kubicy ...serio serio hihihbtw: przynajmniej zauwazylas moje nowe wdzianko ![]() do jutra
|
|
|
#23534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jesli chodzi o zblaznienie to dojczki sa cholernie cierpliwi Cytat:
Cytat:
cudo ![]() tak wiem patrz ale nie dotykaj.... tak czy siak jestem dojcz kader girl bodygard
|
|
#23535 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
przyszłam się tylko przywitać (w tygodniu mam mało czasu na kompa )Zakupiłam sobie płytki mundialowe Finaliści mundialu Udało mi się bo wyszło jakoś 15zł z przesyłką Ale jestem happy ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#23536 |
|
Zakorzenienie
|
Pozwoliłam sobie skrócić aby post nie był długi
![]() No ja też mam taką miło-nie miło przygodę. Otóż w wakacje 2003 (pfff bobo ze mnie było 11lat I było wszytsko ładnie pięknie, wakacje 2004 spędzanie czasu razem, wakacje 2005 (czas przed i po wakacjach również ale nie tak często )No i jakoś w marcu tego roku była taka sytuacja.Michał ma kolegę, takiego Adriana a Adrian ma brata Remika.No i ja byłam w koleżanką na spacerze i Adrian z Remikiem nas zaczepili i z nami gadali, potem zaczęli do nas zarywać itp. a że my ich wogóle nie znałyśmy i ja kochałam Michała (zresztą nadal go kocham ) no więc nie chciałam się z którymś z nich "wiązać" no mówiąc prosto z mostu dostali kosza, i jakoś po tej sytuacji Michał przestał się do mnie odzywać.Kiedyś było normalne spędzanie czasu ze sobą, mówienie sobie "cześć", puszczanie strzałek, pisanie smsów, długie rozmowy telefoniczne, gapienie się na siebie na balkonie (mamy naprzeciwko siebie) itp.A TERAZ NIE MA NIC!! DOSłOWNIE NIC nawet głupiego cześć, i ja sobie tak myśle czy to Adrain mu czegoś nie nagadał, np że ja powiedziałam Adrianowi że "Michał jest taki i owaki" co jest oczywiście nie prawdą (nie mogłabym obrażać osobę którą kocham ![]() Ja też jestem "pipa" bo nie potrafię do niego zagadać, boję się że nie będzie chciał ze mną gadać albo powie "spadaj" lub "odczep się" Nawet nie wiem jak mam do niego zagadać, co mu powiedzieć, w szkole 70%czasu na przerwie jest z kolegami, no mogę go gdzieś "złapać" na podwórku ale teraz już rzadko wychodzimy. Naprawdę jest mi cholernie ciężko, kocham go już 3 lata i nie mogę się odkochać, jak sobie to wszystko przypominam to zaraz zaczynam beczeć i wogóle. Dobra wyżaliłam się
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#23537 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mam pojęcia Cytat:
. Co do samego X to radziłabym ci umówić się z nim sam na sam i wyjaśnić sprawę, bo w szkole pod czujnym okiem znajomych trudno mu będzie szczerze z tobą porozmawiać Cytat:
|
|||
|
|
|
#23538 |
|
Zadomowienie
|
ehh, nikogo już nie ma
![]() przez przypadek dowiedziałam się, jak ma na imię córka Lamparda: Luna |
|
|
|
#23539 |
|
Zadomowienie
|
tri, widzę cię
|
|
|
|
#23540 |
|
Zadomowienie
|
ehh, chyba jednak już poszłaś...idę suszyć włosy i idę spać, papa
|
|
|
|
#23541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam się uczyć na hiszpański, ale wizaż mnie wołał do siebie na szczęście zdrowy rozsądek wygrał i wróciłam do książek, a wizaż szybciutko zamknęłam, żeby mnie nie kusiło dzień dobry wszystkim |
|
|
|
|
#23542 |
|
Konto usunięte
|
Luna, martwiłaś się, że Baszcza napadnięto. Jednak nie
http://sport.onet.pl/0,1248675,1437466,wiadomosc.html
|
|
|
|
#23543 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zarzucanie na serwery zajmuje mase czasu ;]no przed soba... koniecznie...bo co to bedzie za bodygard Cytat:
radzilabym ci koniecznie z nim porozmawiac ;] i nie przejmuj sie, ze cos ci powie etc. masz prawo wyjasnic sytuacje i powiedziec co masz do powiedzenia...ja mialam taki problem... oczywiscie nie milosny...mialam kolege...nawyzywał mnie na blogu kumpeli naszej, ze niby sie go czepiam (to oczywiscie nie bylam ja a on nie mial podstaw, zeby twierdzic, ze to ja), powiedzial, ze mam sie od niego odczepic i w ogole :P: a , ze ja nie z takich co mi beda wmawiac rozne rzeczy to oczywiscie powiedzialam co mam do powiedzenia...skonczylo sie na tym, ze jestesmy pokloceni na amen od 2 lat on nie potrafil sie przyznac do bledu...jego sprawa...to nie byla moja wina i nie zamierzam juz sie z nim kolegowac...poza tym stracil w moich oczach...wszystko...ale przynajmniej wszyscy wiedza, ze to nie bylam ja...i co naprawde o tym mysle XD Cytat:
i jego powarkiwan :Podkurzacza tez sie boi, ale nie az tak panicznie :P dziekuje chociaz, za pamiec :P trudno...bede musiala sie 'pofatygowac osobiscie' ![]() Cytat:
![]() wrocilam ze szkoly teraz robie sobie wolne a potem nauka (wiecej niz myslałam wczoraj dzis przed autobusem po bułki ide do sklepu kumpela akurat podeszla do mnie i mowi : siema pani podolska mialysmy beke w tym sklepie jak sto piećdziesiat ![]() a na wosie cala lekce przegadalismy o sporcie bo polowa klasy poprawy pisala :P no i nasz pan sie okazalo bardzo madre rzeczy gadal... a nie wyglada na takiego co by sie na sporcie znal ;P oprocz tego, ze powiedzial, iz sportu nie oglada i sien ie interesuje to sporo wiedzial mowil, ze u nas jest tak - jest gwiazda... gwiazda schodzi ze sceny...gwiazda sportu oczywiscie...i okazuje sie, ze nie ma nastepcy...a powinno byc, ze gwiazda jeszcze gra a juz pojawiaja sie godni reprezentanci ... i w wielu krajach tak jest... u nas nie :P wspomnial tez o naszej polskiej mentalnosci...ze pocieszamy sie sportem (chociaz i tu nie mamy sie za bardzo pocieszac) i ze ocxywiscie to jest dobre, bo skoro gospodarka, polityka i wsyzstko jest nie tak to chociaz troche optymizmu mozna załapac pod warunkiem, ze w czyms wygrywamy...i ze swego czasu, ktorego jakoby nie pamietamy ( a nie pamietalismy :P) mielismy super szermierzy np. ... ale ze mamy ...mamy te gwiazdki...potem znikaja...i juz ten rodzaj sportu wymiera ... XD i ze taki majkel dżordan za to, ze jest...i poprzez to, ze stal sie swego rodzaju jedna z ikon popkultury (bo takich dżordanow jest niewiele) co roku do skarbu panstwa USA trafia...miliard dolarów (?) - nie jestem pewna ile...w kazdym razie duzo... panstwo zarabia na takim sportowcu... a my co?
|
|
|
#23544 |
|
Zakorzenienie
|
moge wam jeszcze powiedziec, ze z tylu na okladce 'pilki noznej' jest ta reklama z kolse... nike
bo widziałąm dzis w szkole - koles mial tą gazete wrzucam przepiekne fotki mundialówki...dojczkow oczywiscie...pewnie niektore juz kiedys wrzucałam...ale zebrane razem wygladaja o wiele korzystniej ... kocham to...
|
|
#23545 |
|
Zakorzenienie
|
DOJCZLAND WM ![]() poldi jak sie oparł o ase merti z łukiem ![]() dziś gra werder z czelsi ... mam fotki bali z lotniska...+
|
|
#23546 |
|
Zakorzenienie
|
chlopaki mnie rozbrajają... mimo czasu jaki minal od zrobienia tych fot
![]() 1- hitze kradnie swoją 'tekturkę' ![]() 2- timo łucznik ![]() 3 - odi ![]() 4 - znecanka :P poldi ![]() 5- strong men parti ![]() 6- poor asa
|
|
#23547 |
|
Zakorzenienie
|
1- trzyręki neuvi
![]() 2,4,5 - szweinski moje slicznosci ![]() 3 - huth... XD beksa 6 - poprostu basti ...
|
|
#23548 |
|
Zakorzenienie
|
ok odrobilam lekcje...a tym samym troszke moglam posiedziec tu... i od czasu do czasu w przerwie miedzy jednym a drugim przedmiotem wtracilam swoje posty
a teraz ide sie uczyc z biologii wpadne kolo 19... na troche... bo potem jeszcze musze ksiazke czytac ![]() a tu troche bali prosto z bremy
|
|
#23549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No bardzo chciałabym z nim pogadać, tylka jak?Jak ja mam podejść i co powiedzieć ? "No cześć chciałabym z tobą pogadac" ok to jest ławte tylko ja najbardziej boje się że on powie "spadaj albo nie mamy o czym" Echh głupek ze mnie Mecz Werderki z Chealsą jest jutro a nie dzisiaj ![]() Dzisiaj Celtic podejmuję Manchaster tylko nigdzie go nie transmitują Ale mam super humor
|
||
|
|
|
#23550 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu ruch ja nie mogę aż mi głupio
![]() W takim razie zmykam, obejrze coś w TV będę wieczorem jak mnie tata dopuści
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.

xD

)
of topic 
. Co do samego X to radziłabym ci umówić się z nim sam na sam i wyjaśnić sprawę, bo w szkole pod czujnym okiem znajomych trudno mu będzie szczerze z tobą porozmawiać