|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Widziałam wczoraj naszego Zbyszka- już nie jest taki przytulasek
ciekawe,czy będzie chciał wrócić do Krakowa![]() W pokoju od środy będę wieszać bombki i kokardki, a kurtyne ledową z Biedro już zawiesiłam
|
|
#1952 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No dobra weny do wymyślania kolejnych pozycji na wishlistę mi zabrakło ![]() Jak tylko wystawią na Allegro. Bo coś ostatnio zniknęły ![]() Pomna wczorajszego wpisu Agi powąchałam sobie dzisiaj te C-Thru i Emerald ![]() Ale pewnie kupię, popsikam na ubrania, to pewnie wytrzyma dłużej ![]() Hihihi, choć trafił przypadkowo, bo to jakiś nowy sklep w galerii ![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze nie mam choinki ![]() Trzeba będzie w środę podjechać. Cytat:
![]() U mnie tradycyjny obiadek u babci/mamy i nuda
|
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1954 | |
|
|
Cytat:
![]() Te co oglądałam, to była jakaś spora pojemność, chyba setka, a kosztowały jakieś 21 zł w Tesco
|
|
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemożliwe Nie wiem nawet czy jest setka, z wód chyba tylko 30ka i 75ka. Aż mi się nie chce wierzyć, żeby 75ka kosztowała 21 zł Jeśli rzeczywiście tak jest to super cena, nic tylko kupować ![]() |
|
|
|
|
|
#1956 | |
|
|
Cytat:
http://www.kosmetykionline.pl/produc...ay-75-ml-.html Chodzi mi o kształt butelki. Ale ja nie znam tej marki, więc poucz mnie Dobra Kobieto, bo może błądzę i kupiłabym bubel
|
|
|
|
#1957 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
To do mnie mówią per : "durnowata" ! A tu, patrzcie państwo - są durniejsze Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A to nie oto chodziło : http://www.drogeria-uroda.pl/products/show/8434 Bo ten Twój to dezodorant . Dzisiejszej nocy zasypało mnie śniegiem. Kurka wodna ! "Popsuła" mi się też TV . Pan w technicznym stwierdził, że to wina dekodera lub anteny . Z dekoderem pojadę dzisiaj. ale jak antena, to d*pa blada ! Zostanę na święta bez TV, bo kto mi na ośnieżony dach wejdzie ? Zapowiada się coraz lepiej . Nadzieja w tym, że śnieg dzisiaj- jutro- stopnieje . Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#1958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Współlokatorka wzięła go już na święta do domu
bo ma zajęcia 1-2 razy w tygodniu ostatnio i nie chciała go tu zostawiać![]() Uwielbiam C-thru Pod każdą postacią![]() Chcę do domu
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Wąchałam dzisiaj znowu oba zapachy C-thru i normalnie nie potrafię się zdecydować - jak ja uwielbiam syndrom osiołka
![]() Gosia, zazdroszczę Ci Zbycha, jak ja bym chciała mieć koootaaa Wiecie co oglądam? Jazdę figurową na lodzie ![]() Mogliby tylko wyłączyć panią śpiewającą bo mnie drażni ![]() |
|
|
|
|
#1961 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo ja niekumata totalnie.Dzisiaj byłam w Rossmannie, to se psiknęłam tą prawdziwą perfumą [wybaczcie ] Trzyma się zdecydowanie dłużej Podoba mi się, choć mniej, niż przy pierwszym spotkaniu, gdzie mi od razu te fiołki wylazły ![]() Chyba kupię. W Rossmannie chyba jeszcze tańsze niż w Naturze. Widziałam zestaw prezentowy 30 ml z żelem pod prysznic chyba za niecałe 24 zł. A ja w ogóle tego nie znałam ![]() Ale do tej pory to ja byłam niewybredna zapachowo i niewymagająca pod tym kątem. Miałam tam swoje jakieś perfumy, głównie prezentowe i leciało jakoś ![]() Ale Kasia już mnie zepsuła
|
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja je znałam ale ostatni raz wąchałam dawno temu i jakoś się nimi w ogóle nie zainteresowałam ![]() Kurcze, zaczynam chorować na tęczowe cienie Inglota Wytłumaczcie mi, że mam już za dużo cieni i muszę przestać je kupować Sama proszę się o baty
|
|
|
|
|
|
#1963 | |
|
|
Cytat:
Wiesz, że zawsze możesz na mnie liczyć w tej materii A teraz tłumaczę: nie nie musisz ich mieć, musisz za to przestać kupować cienie, bo masz ich za dużo Powiedziała ta, co kolejny lakier dziś kupiła
|
|
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1965 |
|
|
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1967 |
|
|
No, no, bo mi zaraz w spazmach rozkoszy odlecisz
![]() Nie mam weny na bloga
|
|
|
#1968 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
To do mnie ? Moje już drugi rok niemyte i jakoś świt się nie wali . Powtarzam : z tego się nie strzela . Cytat:
Samo się naprawiło Na tym się nie znam . Pamiętam, że bodajże rok temu wąchałam to na kimś i nawet, nawet . Ale która to seria była - nie pamiętam . Cytat:
Chcesz pozbyć się tego syndromu ? Kupuj oba ![]() Cytat:
A mnie ta dyscyplina od zawsze usypiała. Wytrzymywałam pięć minut . Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Asia, jak możesz ??? Ty wiesz, że nie można od nałogu raptownie odchodzić . Powolutku, powolutku ... Pisz, pisz, bo ja czytam . Jestem zrozpaczona, bo z Maxem coraz gorzej . Wczoraj rzucił się { nic się nie stało, był na smyczy} na osobę, którą normalnie traktuje jak dobrego znajomego . Atakuje z agresją psy na posesjach, atakuje pojazdy leśnych ludków, na które uprzednio nie zwracał żadnej uwagi. Atakuje agresywnie Yoko . Nigdy tego nie robił . W domu prawie wszystko ok : pies najsłodszy na świecie, przylepa . Wyjdę z nim tylko na spacer, a wstępuje w niego czart wcielony, do tego stopnia, że nie jestem w stanie go utrzymać, toż to prawie 50 kg . Nie wiem co robić, bo chociaż do tej pory w moim kierunku nie zrobił nic złego, zaczynam się obawiać . Rozmawiałam telefonicznie z behawiorystą . Kobita stwierdziła, że może być ciężko . Mam się skontaktować po świętach. Kazała mi zaprzestać spacerów . Ale rada ! Nie dosyć, że Yoko odzwyczaiła się załatwiać swoje potrzeby w ogrodzie, to jeszcze zamknięty za ogrodzeniem Max, zacznie swoje frustracje na domownikach wyładowywać . Pewnie następna rada to : uwiązać psa do budy . Miłego dnia |
|||||||
|
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie te lakiery :
http://allegro.pl/meteorites-lakier-...996807152.html |
|
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lubiłam to kiedyś )Nie znam się na tym,ale bałabym się chyba wychodzić z nim na spacery,ale jeśli faktycznie zacznie wyładowywać się na domownikach... I tak źle i tak niedobrze. Pisałam,ze od soboty mam tydzień bez makijażu? Straszę swoją niewytapetowaną twarzą
|
|
|
#1971 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super ![]() Cytat:
![]() Chyba zaczynam się skłaniać ku jednemu ![]() Kurcze, nie mam pojęcia co Ci poradzić Zaprzestanie wychodzenia i uwiązanie psa do budy to żadna rada Z drugiej strony jeśli zacząłby być agresywny w stosunku do Ciebie... Mam nadzieję, że ta behawiorystka coś pomoże. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- TŻ umawiał się dzisiaj z babką ze schroniska kiedy może podrzucić puchy dla zwierzaków (nie napisałam, że dla piechów bo dla kotów też są - sama kupiłam 4 ), okazało się, że pamięta jak braliśmy do siebie Jaffę i zapytała co u niej i czy nadal ma ADHD Hmm, kiedy ją braliśmy nie było słowa o ADHD, mówiła wtedy, że jest grzeczna i ładnie chodzi na smyczy - co oczywiście okazało się nieprawdą Ale to dobrze, bo jakby nam wtedy powiedziała, że rozrabia i w ciągu kilku miesięcy pobytu w schronisku zdążyła "zjeść" kilka posłań to może byśmy jej nie wzięli
|
|||
|
|
|
|
#1972 | |||
|
|
Jak wena wróci
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Teraz zaczynam tydzień gołych paznokci, bo się niewyjściowe zrobiły. Przetestuję wreszcie tę chińską olejkową odżywkę w pisaku ![]() Cytat:
![]() Dziewoje moje - ZROBIŁAM KREM ![]() Na razie wersja testowa, żeby zobaczyć, czy dam sobie radę, z czym to się je i czy nie zepsuję, więc taki najbadziewniejszy z badziewnych , bo mi szkoda odczynników było Nawet wyszło, ścięło się, tylko lukrecją capi no ale muszę się przyzwyczajać Teraz muszę opracować jakąś sensowną recepturę
|
|
|
|
#1973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Znowu zaniedbałam Seboradin
|
||
|
|
|
|
#1974 | ||
|
|
Cytat:
![]() Ubolewam nad brakiem czasu, żeby nad tym przysiąść i pokombinować. Dzisiaj to w ogóle rekord prędkości, skorzystałam z tego, że dzidzior padł na drzemkę. Połowa mieszanki mi się wylała po wsadzeniu miksera do kieliszka, nie wiedziałam, że ten spieniacz taki ostry jest Ale teraz wiem już na co zwrócić uwagę. Muszę poszukać opakowań na kremy. ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1975 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
A czemu to ? Cytat:
Żartowałam . Wiem, że nie do mnie. A co do sąsiadów, to zastosuj moją metodę : niech się wszyscy wezmą w kupę i pocałują mnie w d*pę ! Pisałam już Wam, że po pierwszych świętach, po naszym przeprowadzeniu się na tę wiochę, miałam w domu delegację pod tytułem : dlaczego państwo nie przyjmujecie księdza po kolędzie ? Moja odpowiedź sprawiła, że do dzisiaj mam spokój . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ano widzisz . Już parę razy słyszałam, że opiekunowie w schroniskach, zachwalając psy, mijają się z prawdą, nie mówią wszystkiego, zatają często wady . Chcą pozbywać się zwierzaków. Nie bardzo chciałam w to wierzyć, bo takie coś może spowodować sytuację, że pies / kot wróci z powrotem . A tu proszę - dowód namacalny . ![]() Czekamy na więcej ! Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
A zrobiłam sobie taki tydzień,bo mi się nie chce nawet malować,a i tak większość czasu teraz spędzę w domu
![]() Mnie się właśnie rozdwoił paznokieć;/ razem z lakierem gdzieś odpadł
|
|
#1977 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zresztą pamiętam, że w umowie adopcyjnej był punkt, że w ciągu 7 dni można oddać zwierzę do schroniska jeśli nie spełni oczekiwań. Cytat:
![]() Asia, jeśli miałabyś kupować C-htru to w Rossie jest lepsza promocja niż w Naturze ![]() Znowu poszłam tylko po tonik i 2 dychy wydałam ![]() |
||||
|
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę się chyba obciąć jutro/pojutrze
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się dzisiaj dowiedziałam, że moja fryzjerka przenosi się do innego miasta
|
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Ojjj... Nie fajnie
http://kwejk.pl/obrazek/759143/oh,hey.html dobrze,że Zbyszek tak nie ma
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

ciekawe,czy będzie chciał wrócić do Krakowa

i niewymagająca pod tym kątem. Miałam tam swoje jakieś perfumy, głównie prezentowe i leciało jakoś 

Zaprzestanie wychodzenia i uwiązanie psa do budy to żadna rada