|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4412 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Cytat:
|
|
#4413 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest w Biedronce masa krówkowa?
|
|
|
|
#4414 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
czy jest szampan dobrej jakości? a grzane wino?
|
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję, w takim razie wybiorę lux milka
|
|
#4417 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4418 |
|
na drugie mam Irena
|
albo mnie oczy myliły albo parówki wyborne i szynka konserwowa poszły w górę
|
#4419 |
|
BAN stały
|
w Biesronce zaczyna sie robić drogo, dużo rzeczy poszła w góre, nic Cię nie myli. Podrożały też: piwa Leżajsk-oba, sok multiwitamina 1 l ze 1,99 na 2,49, kakao naturalne poszło do góry prawie o 100%. Niech się bujają z takimi cenamid
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Nie ma. Jest tylko Dorato, ale to straszne badziwie i dla dzieci jest Party Pop. Poza tym jest to zwykłe wino musujące. Orginalny szampan kosztuje najmniej 100 zł. Poza tym z założenia w Biedronce szampana raczej nie kupisz. |
|
|
|
#4420 |
|
Wtajemniczenie
|
buu nie mogłam znaleźć, pytałam się nawet pani ochroniarz i mówiła, że nie ma.
Dziękuję za odpowiedź |
|
|
|
#4421 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=myrcella;31175723]w Biesronce zaczyna sie robić drogo, dużo rzeczy poszła w góre, nic Cię nie myli. Podrożały też: piwa Leżajsk-oba, sok multiwitamina 1 l ze 1,99 na 2,49, kakao naturalne poszło do góry prawie o 100%. Niech się bujają z takimi cenamid
Popieram bułki kosztują już 0,28 to prawie tyle co w osiedlowym sklepie a smak nie do porównania. Biedronkowe to glinianka jakaś. |
|
|
|
#4422 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za nowe gazetki
Te kubki fajne! I tanie |
|
|
|
#4423 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4424 |
|
Przyczajenie
|
a wiecie czemu poszło w górę
bo Biedronka jest sponsorem mistrzostw EURO a jak wiadomo to już za pol roku no i muszą zarobic żeby wysponsorować za co oczywiście zapłacimy my |
|
|
|
#4425 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoraś z Was widziała może jeszcze Blenderki w Biedronkowie w Krakowie?
proszę o wszelkie podejrzenia i info
|
|
|
|
#4426 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4427 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może mało żelu bierzesz? Albo sposób spłukiwania? Ja nigdy nie lubiłam wisieć nad zlewem i chlapać, bo za porządnie lubię spłukiwać zawsze wszystko i przeszłam na zasadę mycia buzi ... siedząc w wannie przy kąpieli.. hahaha Prysznicem woda w łapki i siup :-P Dziwnie, ale często da się zrealizować Polecam W każdym bądź razie nie dziwię się, że skoro czujesz nadal nieco nieoczyszczone pory to sięgasz po bourjois ![]() Cytat:
, ale wziąwszy pod uwagę jak się "rozmnożyli" ostatnimi czasy i te skoki cen to mogą stracic część klientów, albo ograncizyć ich zakupy w swej sieci.. Ostatnio nie tylko u mnie 3cia biedrona, ale i w sąsiednim miasteczku. Wiele z nas tu pisze o podobnych otwarciach. Mało im klientów? Lub nowych sklepów? Klienci muszą być i zarobki skoro tyle biedronek nowych.. Za dużo na raz tych podwyżek , to może nie wyjść im na dobre, wiem po sobie. Lubiłam np. ryż umoczony w czekoladzie, ten w krążkach, a jak podrożał to przestałam go kupować.. i tak to już mają osoby oszczędne ze skromnymi funduszami.. nie ja jedna tak mam, i jedna z nas już przed Tobą wyraziła swoje do sprawy nastawienie pisząc o tym jakie zaobserwowała skoki cenowe podsumowując by się bujali zdaje się (?) o ile dobrze pamiętam.. To mówi wiele..
Edytowane przez partytura Czas edycji: 2011-12-22 o 01:02 |
||
|
|
|
#4428 |
|
Wtajemniczenie
|
W poście, gdzie były podawane nowe oferty chyba jest błąd w dacie (przy tych pod-czy zakolanówkach), bo jest napisane, ze to od 05.12. a przecież już po 20.12.
Czy tam nie powinno być od 05.01.2012? Upewniam się, bo wpadły mi w oko te podkolanówki - a napisali, ze sięgają za kolana, więc to raczej zakolanówki są Wiem, że się czepiam, ale trochę mnie to rozśmieszyło
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze, teraz mnie czeka to samo z lampką, ale już po świętach to załatwię.Cytat:
A Twój w ogóle się pieni bo już zwątpiłam, że może na jakąś trefną partię trafiłam W każdym razie następnym razem wezmę z drobinkami peelingującymi, ciekawe czy pachnie tak samo ładnie i czy drobinki nie są zbyt ostre..Co do tych cen, to macie rację. Te wafle o których mówisz już przed podwyżką nie były wcale tanie więc teraz to w ogóle Ale mnóstwo rzeczy niepostrzeżenie podrożało, nawet nie wiem kiedy..dziwię się, że mój ulubiony sok warzywny ciągle w tej samej cenie..moze nikt inny go nie lubi Ale jeżeli dobre pieczywo w pobliskiej piekarni kosztuje już porównywalnie do gumiastego w biedronie to też nie dziwię się, że ludzie wybierają coraz częściej osiedlowe sklepy. A co do bułek i chleba to lidl wyprzedza biedronkę bo pieką na miejscu, choć i tam ceny idą w górę. Ci też wzięli się za sponsoring Euro czy jak
|
|
|
|
|
#4430 |
|
Moderator
|
hm to u mnie wręcz odwrotnie, pieczywo w Lidlu jakaś masakra, suche i twarde, nie wypiekają nic na miejscu, a skadś zwożą, widać z daleka, bo dojeżdża twarde jak skała
A w biedronce pieczywo mam pyszne, ciepłe, na bieżąco rozmrażąją tam w piecach te ciasto, około raz na godzinę gorące wykładają. Nie jest to piekarnia, no ale .. W jednej z moich ulubionych piekarni mam około 2 razy drożej a jest kryzys, to co począć ![]() Z tym pieczywem to pewnie róznie bywa w różnych miastach. No ale podrożało, fakt i to masakrycznie. "Biedronka, niskie ceny!" taaaaa ![]() Co do żelu do twarzy, ja podobnie jak koleżanka wyżej, metodą na mycie buźki w wannie osiagam baaardzo zadowalające efekty, buzia czysta, gładka, wacik z tonikiem potem czysty, więc spradzwa się idealnie. On zdaje się nie pieni sie, nigdy nie zwróciłam nawet na to uwagi, ale chyba nie
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2011-12-22 o 06:30 |
|
|
|
#4431 |
|
Rozeznanie
|
Z tej nowej oferty fajne są te kubki, ciekawe jakie będą wzory. Ta lampka wtykowa też fajna, na pewno kupię i piżamkę dziecięcą tylko muszę zobaczyć czy rozmiary nie będą zawyżone bo zależy mi na tej najmniejszej. Też odczuwam wzrost cen w biedronce i ubolewam nad tym zwłaszcza teraz przed świętami. Ponowie moje pytanie: Czy kupował ktoś schab ze śliwką do pieczenia?
|
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
Co do tych podwyzek to ja jestem zdania, ze skoro rzeczy drozeja ogolem we wszystkich sklepach to czemu w biedronie maja nie drozec nie rozumiem tego
Ja duze zakupy robie zawsze w Auchanie i teraz kupujac to co zawsze zostawiam niestety duzo wiecej kasy I tak mimo podwyzek w biedronie dalej wiekszosc produktow jest tansza niz w innych sklepach. Skoro robia wszedzie remonty musza inwestowac w to kase to musza tez miec finanse na pewno to tez jest tym spowodowane. Ale ja wole miec duza czysta nowa biedrone i troche drozsze produkty niz taki brudny barak jak byl kiedys Ja sie juz pogodzilam z tym, ze ceny poszly w gore wszedzie wiec bylam gotowa na to, ze w biedronie tez pojda
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dostanę w B. papier do pakowania prezentów? Wyczytałam, że był jakiś pachnący?
![]() powiecie mi ile kosztował i czy jest szansa, że go jeszcze dostanę? Albo chociaż zwykły?
|
|
#4435 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Frytka012 te zwykłe bułki z Biedronki są do kitu. Bronia sie te z czosnkiem tylko. Nie powinni się już reklamowac jako,,codziennie niskie ceny''. Raczej odwrotnie. partytura albo stracą część klientów albo ograniczą swoje zakupy. Ja raczej nie kupuję rzeczy na które oni podnieśli ceny. Edytowane przez myrcella Czas edycji: 2011-12-22 o 09:28 |
|
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś sie kiedyś pytał o przecenę zabawek w Biedronce - wydaje mi się że przecenili
Takie zwierzaki interaktywne, mama mówiła że były za 79, teraz za 49 zł
|
#4437 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
podejrzewam, że powinno być 05.01.2012r. |
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4440 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do Twojego ulubionego soczku - tylko się cieszyć ![]() Cytat:
Hmm, przyjemna świadomość ![]() Cytat:
Sama napisałam nawet, ze zaprzestałam już kiedyś kupowania 4 krążków ryżowych umoczonych w czekoladzie ;-)
Edytowane przez partytura Czas edycji: 2011-12-22 o 11:15 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

moja biedronka to chyba wyprzedażowa bo widziałam kalosze dzieciece za 10zł i 20zł dla dorosłych, a ja dorwałam automatyczny otwieracz do puszek za 5zł (z 25zł). 

Sama zwracałam parę rzeczy, bez najmniejszych problemów, chyba jeszcze nikt tutaj nie narzekał na problemy ze zwrotem
Może mało żelu bierzesz? Albo sposób spłukiwania? Ja nigdy nie lubiłam wisieć nad zlewem i chlapać, bo za porządnie lubię spłukiwać zawsze wszystko i przeszłam na zasadę mycia buzi ... siedząc w wannie przy kąpieli.. hahaha
W każdym bądź razie nie dziwię się, że skoro czujesz nadal nieco nieoczyszczone pory to sięgasz po bourjois
, ale wziąwszy pod uwagę jak się "rozmnożyli" ostatnimi czasy i te skoki cen to mogą stracic część klientów, albo ograncizyć ich zakupy w swej sieci.. Ostatnio nie tylko u mnie 3cia biedrona, ale i w sąsiednim miasteczku. Wiele z nas tu pisze o podobnych otwarciach. Mało im klientów? Lub nowych sklepów? Klienci muszą być i zarobki skoro tyle biedronek nowych.. Za dużo na raz tych podwyżek
, to może nie wyjść im na dobre, wiem po sobie. Lubiłam np. ryż umoczony w czekoladzie, ten w krążkach, a jak podrożał to przestałam go kupować.. i tak to już mają osoby oszczędne ze skromnymi funduszami.. nie ja jedna tak mam, i jedna z nas już przed Tobą wyraziła swoje do sprawy nastawienie pisząc o tym jakie zaobserwowała skoki cenowe podsumowując by się bujali zdaje się (?) o ile dobrze pamiętam..
Upewniam się, bo wpadły mi w oko te podkolanówki - a napisali, ze sięgają za kolana, więc to raczej zakolanówki są
Nakarm pieska...
A Twój w ogóle się pieni bo już zwątpiłam, że może na jakąś trefną partię trafiłam
I tak mimo podwyzek w biedronie dalej wiekszosc produktow jest tansza niz w innych sklepach.
powiecie mi ile kosztował i czy jest szansa, że go jeszcze dostanę? Albo chociaż zwykły?