|
|
#1711 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI
oh Mandy - tylko na dziś zapewne dał sobie spokój ;p
p.s. jak czytam Wasze historie to coraz bardziej się boje... Przez dwa lata eks nie dał mi żadnego powodu, żeby mu nie ufać, ale jak czytam, że Wy też przez jakiś czas miałyście kontakt z eksami, mówili Wam, że nie chcą mieć dziewczyny, to się boję ![]() Nie chcę za jakiś czas się przekonać, że on kogoś ma... On ma dobre serce, gówniarzem nie jest.. Dodatkowo mi mówił, że żadna nie ma szans ze mną, żebym się nie bała.. I był bardzo oburzony, że ja się z innym spotkałam.. Skomentował to tak: "spotykałaś się z innym, kiedy mieliśmy na siebie czekać.." Taką miałam ochotę dziś do Niego napisać... ale sie powstrzymałam.. |
|
|
|
#1712 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1713 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1714 |
|
Zadomowienie
|
A mój już więcej nie będzie miał tak ambitnej dziewczyny, sypiącej grami językowymi jak z rękawa, tak uroczej, ciepłej i seksi. I nie-metalówy, ale w pełni akceptującej jego black metal, ateizm, glany itd. I żadna nie będzie tak czuła i dopasowana z nim w łóżku jak ja.
Czemu oni wolą wódę, kumpli, wywłoki na 1 noc, walenie Maurycego pod kołderką i inne takie? Mój mieszka z rodzicami w rodzinnym mieście, siedzi sobie, książki czyta, chodzi na piwsko z kumplami, bo teraz nie ma żadnych zleceń (święta). Czy to jest pełnia szczęścia? Ze mną przecież było mu dobrze do momentu, kiedy mu coś odwaliło i nagle się znudził, choć nigdy nie przestałam rozwijać swojej osobowości. |
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
a tam, JS !
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1718 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Niech on się teraz o Ciebie postara, bądź trochę niedostępna. Cytat:
|
|
|
#1719 |
|
Przyczajenie
|
W jaki sposób mam być niedostępna? Idą święta ja jestem w jego rodzinie on w mojej. Jesteśmy pozapraszani na 1, 2 święto, potem Sylwester... jak mam być niedostępna. Ja bym chciała wiedzieć czy okłamał czy nie. Bo jeśli tak to niech już spada sobie ja chce normalnie żyć, a jeśli wszytsko się złożyło głupio przeciw niemu, a nie okłamał to nie chce tracić tych 5 lat i ostatnich miesięcy gdzie oboje dużo pozmienialiśmy i polepszyliśmy. Kurde no ;(
|
|
|
|
#1720 |
|
Nie depcze krokusów
|
Loira - spróbuj na początek stawiać na swoim, mniej ustępować, mnie się mu poddawać... Niedostępność nie oznacza nieobecności.
|
|
#1721 |
|
Rozeznanie
|
pamiętacie jak pisałam ostatnio o zdjęciach, która mnie dobiły? nie widziałam wszystkich bo to na fb, a eksa nie mam w znajomych. dziś się dowiedziałam, że to były zdjęcia z parapetówki i w sumie wrzucił ich prawie 80. na zdjęciach starzy znajomi i nowi, prezenty itd. mogłam je obejrzeć, ale nie chciałam... tak mnie jakoś ta informacja dobiła, że aż do mamy zadzwoniłam i w ryk (a byłam u znajomych)... oni tez zdziwieni, bo stwierdzili, ze albo udawał jak ze mną był albo teraz udaje - chodzi o to, że jak byl ze mna to fb bylo samo zło i żadnych zdjęć (potem zlikwidował konto), a teraz nagle taki aktywny...
nie mogę znieść myśli, że on z nią jest taki szczęśliwy, że już z nią mieszka i założę się, że zaraz się ożeni. nie umiem zrozumieć, że mnei nie kocha i nie ze mną chce być i że zapewne ona to TA... Nienawidzę wywłoki!!! Błagam, niech ktoś mi coś powie, bo ja już nie mogę... Do tego jeszcze te święta i sylwester a pomiędzy rocznica, której nie będzie... Ja nie chce już kochać! a w ogóle to dobry wieczór, bo się nawet nie przywitałam... Edytowane przez inez3 Czas edycji: 2011-12-21 o 23:36 |
|
|
|
#1722 |
|
Nie depcze krokusów
|
inez3 - ludzie się zmieniają, tylko najczęściej nie po naszej myśli
Ja też uważałam, że FB to zuo i założyłam konto dopiero po rozstaniu ![]() A to, że ona może być Tą... Wolałabyś zostać "wymieniona" na jakąś przechodnią lalunię?
|
|
#1723 |
|
Rozeznanie
|
tak, bo by to znaczyło, że nie umie sobie ułożyć życia beze mnie...
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nadal uważam że fb to zuo
|
#1725 |
|
Rozeznanie
|
jestem przypadkiem beznadziejnym...
|
|
|
|
#1726 |
|
Przyczajenie
|
Ja jak czytam te wszystkie historie to jestem już załamana. Co to za ludzie Ci faceci? Czy w ogóle istnieją jacyś normalni? Ale też widzę, że reaguje inaczej na te niepewności wobec mojego. Kiedyś bym ryczała, jęczała z bólu itd, a dziś to jakoś tak "olewacko" podchodzę do sprawy. Żartuje sobie z tego, ironizuję jakieś sytuacje itd. Kiedyś czułam się gorsza od tych jego koleżanek, a dziś się śmieję bo głupia byłam. Wiem, że jestem fajną wartościową laską a to dzięki mojej psycholog. Kurde ale z drugiej strony też tak może pisze bo wypiłam 3/4 litra wina.
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie jesteś, beznadziejny to jest on.
|
#1728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej! Nieśmiało otwieram drzwi do Waszego królestwa i wtykam swój nos
![]() Ja też się niedawno rozstałam z facetem. Pierwsza miłość i te sprawy. To ja zerwałam-nie było to łatwe, ale eks nie pozostawił mi wyboru. Zbierało się to we mnie i zbierało, aż doszłam do wniosku, że ten człowiek zmienił się na tyle, że już nie umiem z nim być. Wyszłam z założenia - lepiej samej niż z byle kim :P Fazę szoku, obwiniania siebie, żalu, nienawiści, codziennego ryczenia w poduchę (i tak dalej i tak dalej ) mam już za sobą. Ale wiadomo, dołki mnie czasem nachodzą... Dlatego dołączam do Was, coby te dołki zakopywać, jak się - odpukać - pojawią ![]() To jak, przygarniecie sierote?
|
|
|
|
#1730 |
|
Nie depcze krokusów
|
Witaj, sierotko
|
|
#1731 |
|
Przyczajenie
|
magda170325
Hm ja właśnie nie znam tak dokładnie tych wszystkich historii... A tak my |
|
|
|
#1732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
|
|
#1733 |
|
Wtajemniczenie
|
oh Mandy - ja miałam z Nim za dobrze, stanowczo. dlatego robiłam się coraz gorsza. "Latał" za mną przez ponad dwa lata, cały związek zabiegał o mnie, kochał.
A ja tylko pokazywałam mu, ze go nie szanuję. Więc mam za swoje... ![]() Czasami mu współczuje, że trafił na mnie.. Bo zasługuje na dużo lepszą kobietę... Może dlatego się zmieniłam... Ciężko jest, wiadomo, ale przecież nie mogę się poddać ![]() Myślę o Nim, kocham Go, jest i będzie jedyny dla mnie.. Ale jak chce byś szczęśliwy sam, to ja rozumiem.. |
|
|
|
#1734 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() +Dzisiaj usłyszałam od koleżanki, że "nie żyję normalnie" i "czas ruszyć do przodu" bo "nic w tym kierunku nie robię"... Hm... faktycznie, przecież wychodzenie, rozwijanie zainteresowań, poznawanie nowych ludzi i łapanie każdej okazji do jakiegoś działa to w sumie nic
Edytowane przez Tort Czas edycji: 2011-12-22 o 00:46 |
|
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i one są przysłonięte przez te złe..On mówi, ze jest mu ciężko zapomnieć o tych złych rzeczach. Powiedział, że to w Nim siedzi głęboko i nie umie na razie tego przeboleć.. |
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co ja zrobiłam? Usunełam mu subsrykbcje postów na fb tej o której mowił że jest za☠☠☠ista
|
|
#1738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja: 1. weszłam na jego nk, zobaczyłam jakieś zaproszenie od przypadkowej dziewczyny, napisałam do niej z jego profilu i kazałam spadać mówiąc delikatnie ![]() 2. weszłam na jego fb, skasowałam mu ze znajomych dziewczynę o którą byłam chorobliwie zazdrosna (mimo, ze jest brzydka jak noc listopadowa ona go zaprosiła ponownie - ja kasowałam. 3. po kilku takich próbach zaproszeń, napisałam do dziewczyny z pod numeru 2 (ze swojego konta) i zapytałam czy nie rozumie tego, że jak ktoś ją kasuje ze znajomych, to znaczy, że nie chce jej tam mieć? ![]() więc jestem porażką roku a nawet dwóch lat
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Rozeznanie
|
To ja czuję się niewinnie - tylko czytałam wiadomości (w których podrywał dziewczyny, więc w sumie nie żałuję)
|
|
|
|
#1740 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jeszcze pisałam do niego z innego numeru gg, zeby go sprawdzić
no i niestety 3 razy mój plan legł w gruzach, bo mój ukochany nie miał ochoty na flirty z nieznajomymi ![]() raczej żadna mnie tu nie przebije, ale nie ma czym się chwalić.. żałuję tego jak go traktowałam, bo nie zasłużył na to.. jego rozmowy też czytałam. nie wiem czy coś kasował czy nie. raczej nie, bo w telefonie miał kilka tysięcy wiadomości, więc komu by się chciało siedzieć i usuwać... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

Dziecko to było, mógłby mnie zaskarżyć o molestowanie
Już nie będzie miał takiej dziewczyny pełnej fantazji i pozbawionej wstydu 

Ja też uważałam, że FB to zuo i założyłam konto dopiero po rozstaniu