|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16291 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ostatnio w dzień swoich urodzin zobzcyłam na strefie konsultantki życzenia urodzinowe .
|
|
#16292 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Witam dziewczynki.
Udało mi sie przeczytac wszystko co napisałyście od wczoraj wieczorem, a ponieważ padam na twarz ze zmęczenia psychicznego (jutro mam sprawe w sądzie na 9.45 ) to od razu się żegnam.littlevenus współczuję takiej ilości braków |
|
|
|
#16293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#16294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogliby dać chociaż głupi krem do rąk...
|
|
#16295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i tak mają to za grosze... no ale fakt, o klientki nie dba Avon, to co dopiero o nas będzie
|
|
#16296 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#16297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-brak Ultimate - ale parę pozycji dalej mam zestaw po prostu rozbity na konkretne produkty i policzone osobno - wygładzający Solutions - tak samo jak Ultimate - pudełko na prezenty złote - zamiast niego parę pozycji dalej mam pudełko na prezenty srebrne - szampon nabłyszczający - mam rozbity (bo klientka wzięła szampon i odżywkę, za która całość było 21.80 czy ileś tam, więc na fakturze rozbili na różne ceny) tak samo mam np. z odżywczym kremem do twarzy. wpierw jest pozycja gdzie pisze brak w magazynie, ale parę puntów dalej mam produkt alternatywny ![]() Radzę jeszcze raz popatrzeć. Może w tym amoku nie zauważyłaś czegoś Ja w brakach mam (nie licząc produktów alternatywnych) - piaski arizony - atomizery - serum na końcówki Macie rację, mnie też avon wkurza z tymi brakami. Pamiętam jak rok temu musiałam świecić oczami a potem zwracać-klientka zamówiła na Święta jakis męski zestaw, z fajną kosmetyczką. Kosmetyki przyszły, ale zamiast kosmetyczki była inna, nie wiem nawet czy nie damska. No i co ja miałam powiedzieć klientce? Zwłaszcza że ta kosmetyczka alternatywna była brzydsza Klienta oddała wszystkie kosmetyki, a ja to musiałam zwracać. To jest naprawdę denerwujące. Czy tak ciężko przewidzieć, co w danym katalogu będzie najlepiej szło? Przecież robią chyba (a może nie???) jakieś badanie marketingowe, ankiety itp!@ A wogóle wiadomo - w okresie świąt powinni mieć zapasy WSZYSTKIEGO!
|
|
#16298 |
|
Raczkowanie
|
ja to chyba jestem uzależniona od avonu
co miesiac zamawiam produkty na ok.80 euro. wszystko byłoby ok. gdybym ich wszystkich używała Są rzeczy które kupuje regularnie, lecz często zdarza mi się że są jakieś nowości i poprostu kupuje.Tyle dobrze że mam tutaj koleżanki które robią tak samo i możemy się wymienić zakupionymi kosmetykami
|
#16299 |
|
Zadomowienie
|
Dziewuszki, ja tak tylko na szybko-szybko, bo w moim kompie net nie chce dzialac
a dopiero niedawno wrocilam do domku, wiec doskakuje do kompa brata, lukam w posty i tylko skrobie pare slow, postaram sie niedlugo napisac, co zamawiam z K13, bo zmienilam pierwotne zamowienie o 180 stopni Zycze Wam dobrej nocki i milego tygodnia!!!
|
|
|
|
#16300 |
|
Raczkowanie
|
a tak popros nowej linii Planet Spa:
ja nie mam tak dużych zamówień, żeby dostać w prezencie te kosmetyki, ale jestem zainteresowana ich kupnem w K02 (torebka!!!śliczna!!). najbardziej mnie interesuje balsam wygładzający (chyba tak się nazywa) - jeśli któraś z Was miała już okazję go wypróbować - proszę o relację ![]() pozdrawiam, dobranoc
|
|
|
|
#16301 |
|
Zakorzenienie
|
czy byłyście kiedyś w takiej sytuacji ,że miałyście na fakturze jakąś rzecz a w paczce jej nie było???u mnie teraz po raz pierwszy coś takiego się zdarzyło -nie było w paczce deo w kulce z zestawu Pro Attraction-pozostaje tylko zadzwonić do Wawy
|
|
|
|
#16302 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz mogę spokojnie i z czystym sumieniem iść do klientek. |
||
|
|
|
#16303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może pokażesz nam tutaj jakiś urywek greckiego katalogu? |
|
|
|
|
#16304 |
|
Zakorzenienie
|
co do tych brakow to faktycznie moze sa rozbite na produkty...bo ja zawsze jak mam jakies zestawy to pry tym zestawie pisze 0 ale potem gdzies na dole sa te produkty z zestawu zafakturowane, popatrz dobrze littlevenus
|
#16305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)fajnie by było coś dostać ![]() Cytat:
zadzwoniłam od razu rano na kolejny dzień na infolinie i po tygodniu dostałam małą paczuszkę, a w niej podkład
|
||
|
|
|
#16306 |
|
Raczkowanie
|
juz jutro paczki
|
#16307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() myślę, że sporo z nas też tak ma, kupujemy tak troszkę na zapas, ale potem to zachłyśnięcie się mija, i tak pozostajemy tylko przy sprawdzonych naprawdę dobrych produktach może napiszesz nam, czy katalog grecki bardzo się różni od naszego, jak bardzo my jesteśmy "w tyle" , etc. ?a może masz parę stron do wrzucenia tu na forum? pozdrawiam serdecznie
|
|
#16308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
napisałam maila z dużą ilością wykrzykników i po godzinie dostałam odpowiedź że bardzo przepraszają i doślą ten produkt w następnym zamówieniu
|
|
|
|
|
#16309 |
|
Zakorzenienie
|
to ja tak miałam w próbkami. zamówiłam always, a dostałam far away, chociaż zafakturowane były dobrze. napisałam im maila i obiecali, ze przyślą te dobre
chociaż tyle no a ja czekam na podgląd faktury i jeszcze nie wystawili edit: a ja z ciekawości zajrzałam sobie na grecką strone avonu mają tam ładne tapetki szczególnie SURREAL no i poza DOWNLOAD to za dużo tam nie zrozumiałam
|
#16310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na podglądzie fakturki brakuje błyszczyka do ust Pink a Glow, który to zamawiałam dla siebie. Nie ma go jako produktu alternatywnego. Są same zera. |
|
|
|
|
#16311 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#16312 |
|
Zadomowienie
|
Co do braków na święta....
Pamiętacie w tamtym roku? Braków było bardzo dużo. Firma wysłała listy z przeprosinami, że więcej się taka sytuacja nie powtórzy,że więcej ludzi zatrudnią na okres przedświąteczny.. A w tym roku powtórka z tego co widzę. Znowu będą przeprosiny, ale co komu po przeprosinach.... Znowu trzeba będzie świecić oczami przed klientkami
|
|
|
|
#16313 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
dziewczyny kochane
mam prośbę, złożyłam niedawno moje pierwsze zamówienie z k13. Czy możecie mi powiedzieć czy któraś z tych rzeczy jest w brakach?-tusz superfull mascara "Pelnia rzęs" - zestaw ze str 168 lakier+blyszczyk (Topaz Patina+Metro Mauve) -wydluzajacy tusz do rzes str 164 -odzywczy krem do rak avon care str 123 -antyperspiracyjny body spray pure str 104 -zestaw dla mezczyzn str 57 -zestaw upominkowy full speed str 48
|
|
#16314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze że zamawiam tylko znajomym osobom-już wcześniej je uprzedziłam że w okresie świątecznym avon nawala
|
|
|
|
|
#16315 |
|
Zadomowienie
|
Ja kiedyś też tak miałam. Mój wujek kiedyś zamówił zestaw o ile pamiętam proXtreme tj. woda toaletowa, kulka i dezodorant.Wszystko było na fakturce, ale w paczce brakowała dezodorantu. Dzwoniłam na infolinie, nie mogli mi udzielić żadnych informacji. Dopiero zadzwoniłam do non stop i tam pani powiedziała mi, że jak mi bardzo zależy to mogę przyjechać do Wa-wy do centrum obsługi i odebrać dezodorant.Do Warszawy mam dalej niż do Łodzi, więc pojechałam do Łodzi, powiedziałam o co chodzi i odebrałam dezodorant.
Ktoś kto pakował paczkę po prostu przeoczył dezodorant, a ja specjalnie musiałam jechać do centrum obsługi
|
|
|
|
#16316 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje 100% zamówienie na k01 to:
1.złota szminka 2.oliwkowe SPA w promocji 3.Woda z demo 4.Peeling z demo zastanawiam się jeszcze nad paczką niespodzianką i którymś złocistym cieniem
|
|
|
|
#16317 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam wczoraj kosmetyki z 13 katalogu !!
Więc tak: Miś mi się podoba, nawet bardzo - ma dużą głowę, jak dla mnie, wcale nie jest nieproporcjonalna. Trochę futerko może za liche i się po czasie zniszczy, no ale zobaczymy. Szukałam na futerku tych świecących drobinek, bo któraś z Was o tym pisała - ale nie ma - po prostu nitka, z którego zrobione jest futerko "świeci" i daje takie wrażenie pobrokatowanego misia Co jeszcze ? Mógłby mieć lepiej przysztye tylnie łapki, bo tak trochę wiszą, no ale trudno. Oczu mu prawie nie widać, i chyba zrobię to co moja koleżanka, i mu poobcinam futro nad oczami.No i nie wiem, czy grzeje, bo moje kaloryfery są słabo nagrzane, i miś nie miał się z czego nagrzać - ale poleżał trochę na kaloryferze i minimalnie z tyłu złapał ciepło, na tyle jednak skutecznie, że trochę grzał Poza tym całe zamówienie mi przyszło !! Więc chyba zamawiam niestandardowe rzeczy, bo moja konsultantka mówiła, że bardzo dużo rzeczy Jej nie przyszło - a głównie zestawy kosmetyczka + kosmetyki dla facetów. |
|
|
|
#16318 |
|
Zadomowienie
|
Ja na razie z oferty demo:
woda be... sensual ![]() planet spa sake i ryż ![]() Jak będę miała w ręku wersję papierową to napewno zdecyduję się na więcej. |
|
|
|
#16319 |
|
Zakorzenienie
|
no a mi zamówienie wreszcie pobrali do realizacji
|
#16320 |
|
Raczkowanie
|
Poza tym zamówiłam te gwiazdki do dekoracji - jak dla mnie to za tą cene bubel !!
Te gwiazdki są strasznie małe ! Myślałam, ze będą miały tak minimum 2 cm, a one mają niecały centymetr średnicy. Maleństwo straszne, i zginie mi w tej całej dekoracji świątecznej. Więc pewnie po świętach komuś je oddam. Zamówiłam tez zestaw miniaturek Naurals - super sprawa - Avon mógłby robić więcej takich kosmetyków w miniaturkach - idealne na wyjazdy. No i dostaąłm też zestaw świateczny do pielęgnacji paznokci - z białą kosmetyczką. Kiepski - kosmetyczka mała i nieporęczna i niepojemna. Sztywna i w sumie brzydka, wiec ją oddam komuś Odżywek do paznokci nie stosuję, więc jedną z tych, co są w zestawie też oddam, a tą taka peelingujacą sobie zatrzymam, bo ładnie wygląda. W tym zestawie jest też krem do rąk - bezzapachowy, więc też do oddania "po rodzinie".Troche jestem rozczarowana No i zeby portfel odpoczął, to z kat 01 zamawiam tylko pędzel do pudru, taki rózowy z CT. Trzeba odpocząć przed zamówieniem z kat 02
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

pake dostane akurat na mikołaja, wiec sie nie obraże wcale jak mi przyślą jakiś prezent dodatkowo
na razie czekam na podgląd faktury za 1 termin 

) to od razu się żegnam.

co miesiac zamawiam produkty na ok.80 euro. wszystko byłoby ok. gdybym ich wszystkich używała
Pozdrowionka

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
no i poza DOWNLOAD to za dużo tam nie zrozumiałam