Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy! - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-22, 09:36   #301
koniakonia
Zakorzenienie

Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
lubię tę piosenkę! i jeszcze ta mi wpadła w ucho ostatnio:

http://www.youtube.com/watch?v=SDTZ7iX4vTQ&ob=av2e

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

ależ mi się zachciało potańcowac... buuuu...
Też to lubię, bardzo nawet

Mała no właśnie zdrówka zapomniałam życzyć
Za wizyty wielkie kciukasy.

Ja mam plan karmić rok ,a może lekko dłużej mam nadzieję,że plan wypali,nie po to tacham te baniaki z mlekiem tyle czasu ,żeby się miały nie przydać to kurna nie korale ,żeby tylko do ozdoby były
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 09:37   #302
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
No wiec jestem po wizycie u kardiologa i tak jak myslalam, duzo ona nie wniosla
Doktor osluchal mnie, ale zadnych szmerow nad sercem nie slyszal.
Wiec dobrze, bo pani doktor internistka cos slyszala.
A kolatania serca moga byc po prostu w ciazy i 100 ud/min to nic co by bylo powodem do niepokoju.
Mialam jeszcze przed wizyta ekg, w ekg zadnych zmian, jest ladny zapis.
Doktor dal jeszcze w razie czego skierowanie na ukg serca na styczen.
A to, ze czasem mi sie gorzej oddycha to juz nerwica hehe
No wiec wizyta u psychiatry pewnie bylaby trafniejsza

No ale jak tu nie oddychac gorzej, jak po wizycie poszlam na targ zrobilam zakupy, a mezowi jeszcze zle, wiecznie marudzi, po prostu plakac mi sie chce. Jemu jest wiecznie zle, wiec powiedzialam mu, ze zobaczy jak wroce do pracy to bedzie mu dobrze. Skonczy sie babce.
Dobrze ze z sercem w porzadku, to najwazniejsze!
A mezowi dobrze powiedzialas
Niech sobie uswiadomi ze wcale tak zle nie ma!

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 09:37   #303
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

A mi właśnie ulżyło bo kiedyś próbowałam sprzedawać ciuszki dla dzieci na allegro no i trochę mi pozostawało i teraz zajrzałam w tą siatkę co tam jest i szok pełno body od rozmiaru 56 do 80 + pajace i to w kolorach odpowiednich dla Ani więc tylko pranie i prasowanie i wszystko mam. Jeszcze z 4 pary spodni znalazłam od rozmiaru 74 no i Ania już ma piżamy bo same różowe mi zostały. Plus to co zwiozę po Antku i naprawdę kamień spadł mi z serca

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 09:38   #304
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
no ja właśnie u neurologa ostatnio byłam.. I też na mnie tak dziwnie patrzyli..
W ogóle to było mega opóźnienie, miałam wizytę o 11, a tu już przed 12 było, a przede mną jeszcze ze trzy osoby..
Akurat pani doktor wyszła z pokoju, spojrzała na mnie, zapytała o nazwisko, rzuciła okiem na brzuszek, zapytała "a tam coś chyba rośnie?", uśmiechnęła się.. No i jak wróciła to zaprosiła mnie do gabinetu.. Aż mi głupio było z jednej strony (wiem że przede mną czekała pani która wyszła z pracy żeby się na tę wizytę dostac) ale tak mnie już kręgosłup bolał, że ucieszyłam się z drugiej.. A na szczęście wizyta króciutka, więc nie zajęłam dużo czasu
Ja d samego lekarza miałam szczęście wejść bez kolejek. Aż byłam zaskoczona, że takie pustki
Nawet do rejestracji było pusto A jakby nie było (bo w innych okienkach kolejki były ogromne), to miałam niecny plan wepchnięcia się

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 09:41   #305
lena_mi
Zakorzenienie

a jeszcze za mną chodzi taka piosenka..
http://www.youtube.com/watch?v=Cs4WErJTw-4

stara i mało znana pewnie, ale ją odkopałam bo kiedyś bardzo częśto słuchałam płyty Kostka Yoriadisa. Fajna gitarka tam jest no i mój mąż często to gra właśnie na gitarze albo pianinie
Stary 2011-12-22, 09:43   #306
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
a jeszcze za mną chodzi taka piosenka..
http://www.youtube.com/watch?v=Cs4WErJTw-4

stara i mało znana pewnie, ale ją odkopałam bo kiedyś bardzo częśto słuchałam płyty Kostka Yoriadisa. Fajna gitarka tam jest no i mój mąż często to gra właśnie na gitarze albo pianinie

a nutki do tego masz??

Stary 2011-12-22, 09:45   #307
mag_99
Rozeznanie

rany dziewczyny ale macie dziś tempo

ja coś dzisiaj przysnęłam i obudził mnie kurier, w sumie ostatnio przychodzi codziennie, aż mnie przepraszał, że mnie obudził... ale nie o tym chciałam... przyniósł dziś prezent, tak z daleka widać bo w takiej świątecznej torebce, otwieram a tam dobry whiskacz od szefa mojego TŻta i kartka świąteczna z dopiskiem "Proszę zapukać w brzuszek i pozdrowić córeczkę "

no i cały czar prezentu prysł... jakby nie wiedział, że Filipek będzie...

a ja rosnę i rosnę
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-22, 09:45   #308
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Wiecie czego ja nie lubię?? Jak ja mam urlop a mój tż jedzie do pracy jasna ch....ra mnie wtedy bierze bo pozapala wszytskie światła szuka koszuli podkoszulki spodni skarpetek no po prostu masakra. A jak ja jadę do pracy jak on ma wolne to szykuję ubrania wieczorem (mimo tego że nie lubie tego robić) chodzę po mieszkaniu prawie po ciemku i jeszcze mu uszykuję w co ma ubrać Antka . I nie lubię jeszcze jednej rzeczy jak o coś proszę i słyszę "ZARAZ" to mnie trafia i młody zaczyna mieć tak samo. Ale chwała Bogu siły w domu się od kwietnia wyrównają
tak to wieczne "zaaraz" (a moze nigdy) doprowadza mnie do szalu.
Cytat:
lubię tę piosenkę! i jeszcze ta mi wpadła w ucho ostatnio:

http://www.youtube.com/watch?v=SDTZ7iX4vTQ&ob=av2e

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

ależ mi się zachciało potańcowac... buuuu...
o tak ta Twoja tez super, tez slyszalam i wpada w ucho
Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Dzien dobry!W nocy obudzilam sie chora.Wczoraj bylo wszystko ok.W ogole ja chyba z 4 lata nie chorowalam.Strasznie boli mnie gardlo,glowa,mam zatkany nos i troche kaszlu.Dziewczyny jesli ktoras byla chora to co bralyscie?Wiem,ze gdzies temat sie przewinal,ale nie moge znalezc.Moze dam rade sie wyleczyc na wlasna reke,bo lekarz tutaj jak na wszystko zaleci paracetamol,wiec nie wiem czy sens ma wizyta.

Planuje do 19 lutego pracowac.Czyli 7 tyg przed porodem zrobie sobie juz wolne.Pracy nie mam fajnej niestety,chciaz pracuje z fajnymi ludzmi.Jestem pakowaczem.Sa to wedliny,wiec jest bardzo zimno 0-4 st.No i 8 godz musze stac.Ale pocieszam sie,ze juz niedlugo.A potem planuje dlugi odpoczynek i wychowywanie dzieci(i chcialabym jeszcze jedno w krotkim czasie,zeby nie bylo duzej roznicy wieku jak przy corce)
Podziwiam Cie, ze dajesz rade pracowac w takich warunkach, chociaz tyle, ze masz fajnych wspolpracownikow.
No i dosc dlugo bedziesz pracowac.
Jesli chodzi o przeziebienie, to witamina C, miod, na bol gardla szalwia do plukania. Mysle, ze jak nie czujesz sie bardzo zle, to rzeczywiscie lepiej przelezec ta infekcje i wygrzac sie. Nasmaruj sie spirytusem kamforowym, czy amolem i wypoć. Zdrowka zycze
Cytat:
super kobitka! fajnie że jednak ktoś bierze pod uwagę że nam cięzko..

A ja ostatnio też zauważyłam że widac mój brzuszek - jak chodze po galerii z odpiętą kurtką (bo ciepło) to wszyscy się patrzą na ten brzuch, dziwnie mi aż czasem..
No wlasnie zastanawiam sie co dziwnego jest w brzuchu ze niektorzy sie tak patrza.
I te niektore spojrzenia to wydaja mi sie niezbyt serdeczne.
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2011-12-22 o 09:46
Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 09:47   #309
karolca
Zakorzenienie

a ja się dowiedziałam o co mojemu mężowi chodziło z tym wczorajszym humorkiem

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-22, 09:50   #310
tynka88
Zadomowienie

Karolca o co?)

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 09:51   #311
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
No wiec jestem po wizycie u kardiologa i tak jak myslalam, duzo ona nie wniosla
Doktor osluchal mnie, ale zadnych szmerow nad sercem nie slyszal.
Wiec dobrze, bo pani doktor internistka cos slyszala.
A kolatania serca moga byc po prostu w ciazy i 100 ud/min to nic co by bylo powodem do niepokoju.
Mialam jeszcze przed wizyta ekg, w ekg zadnych zmian, jest ladny zapis.
Doktor dal jeszcze w razie czego skierowanie na ukg serca na styczen.
A to, ze czasem mi sie gorzej oddycha to juz nerwica hehe
No wiec wizyta u psychiatry pewnie bylaby trafniejsza

No ale jak tu nie oddychac gorzej, jak po wizycie poszlam na targ zrobilam zakupy, a mezowi jeszcze zle, wiecznie marudzi, po prostu plakac mi sie chce. Jemu jest wiecznie zle, wiec powiedzialam mu, ze zobaczy jak wroce do pracy to bedzie mu dobrze. Skonczy sie babce.
O to dobre wieści ja bym musiała iśc do psychologa, bo podejrzewam u siebie fobię

Aguśka twarda babka jesteś święta idą , głowa do góry Mój TŻ na szczęście to ma chyba na drugie imię Spokój , ale czasem to też mnie wkurza ...i jak tu dogodzić kobicie?

Dzwonił do mnie z pracy mój ulubiony Kolega ( lat 56) , jest mi bardzo bardzo miło ,że pamiętał .Mówi ,że mam się przykulać po nowym roku do nich na pogaduchy

Ktoś ma może jakąś ładną e kartkę na święta , którą mógłby się mną podzielić ?
Stary 2011-12-22, 09:52   #312
mag_99
Rozeznanie

Cytat:
Wiecie czego ja nie lubię?? Jak ja mam urlop a mój tż jedzie do pracy jasna ch....ra mnie wtedy bierze bo pozapala wszytskie światła szuka koszuli podkoszulki spodni skarpetek no po prostu masakra. A jak ja jadę do pracy jak on ma wolne to szykuję ubrania wieczorem (mimo tego że nie lubie tego robić) chodzę po mieszkaniu prawie po ciemku i jeszcze mu uszykuję w co ma ubrać Antka . I nie lubię jeszcze jednej rzeczy jak o coś proszę i słyszę "ZARAZ" to mnie trafia i młody zaczyna mieć tak samo. Ale chwała Bogu siły w domu się od kwietnia wyrównają
o tak to jest coś co mnie też dobija... mój TŻ raczej mi pomaga, szczególnie jak kogoś zaprosi bo mu robię awanturę, że ja się nie wyrobię zrobić zakupy, ugotować, posprzątać i jeszcze jakoś wyglądać, a jego ulubionym jest zapraszanie na ostatnią chwilę "a może XYZ zaprosimy na wieczór"

no ale to ZARAZ jest dobijające - zawsze na wszystko ma czas, a potem oczywiście zapomni, ale jak mu przypomnę 5 raz to wtedy "gderam i gdybym mu nie gderała to zrobiłby to już dawno" taaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaasssssnnnnnnneee

jakieś 2 tygodnie temu poprosiłam, żeby umył z góry deszczownicę bo jestem już za niska a nie mogę się tak wyciągnąć i ostatnio mi na głowę spadła.... no i co i czekam...

a ja rosnę i rosnę
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 09:53   #313
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
a nutki do tego masz??
nie mam Kochana, mąż gra ze słuchu. On długo uczył się grac na pianinie, także wymiata i słyszy nuty na gitarze (samouk) dzięki temu łatwiej mu tez grac ze słuchu.
Ja to raczej muszę miec jakąs podkładkę w formie nut, lub innych wskazówek jak coś tam mam zagrac
Stary 2011-12-22, 09:54   #314
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Aguśka, ważne, że jesteś zdrowa fizycznie... psychikę da się naprawić

Mój przez tymi świętami też chodzi humorzasty i tylko psuje nerwy. Wstał dziś, ani "dzień dobry" ani "pocałuj mnie w dupę".
Rozumiem, że jest zmęczony pracą, że chce wolne... ale ja nawet niewyspana, zmęczona i zniechęcona atmosferą w firmie wychodziłam z uśmiechem na gębie na złość wszystkim i wszystkiemu.
No bo jak inaczej oszukać mózg?
no trzeba byc wyjechac gdzies na dluzej i odpocznac od tego wszystkiego moze wtedy psychika bylaby w lepszym stanie
Cytat:
Dobrze że po wizycie wszystko dobrze a dla tż
Cytat:
dobrze, że wszystko w porządku, a męża olej bo naprawdę newicy dostaniesz i seducho będzie jeszcze bardziej dokuczało.. Czasem trzeba machnąc ręką, po prostu...
Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Dobrze ze z sercem w porzadku, to najwazniejsze!
A mezowi dobrze powiedzialas
Niech sobie uswiadomi ze wcale tak zle nie ma!
Wlasnie machnelam na niego reka i poinformowalam go, ze dzis on sie martwio obiad, bo ja tam sobie poradze ale dziecku trzeba dac i nie ma ze boli, a ja zaraz wybywam na spacerek z Filipkiem

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Też to lubię, bardzo nawet

Mała no właśnie zdrówka zapomniałam życzyć
Za wizyty wielkie kciukasy.

Ja mam plan karmić rok ,a może lekko dłużej mam nadzieję,że plan wypali,nie po to tacham te baniaki z mlekiem tyle czasu ,żeby się miały nie przydać to kurna nie korale ,żeby tylko do ozdoby były
SZYMONEK

Stary 2011-12-22, 09:54   #315
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
Karolca o co?)
o obiad...
że cały dzień siedziałam w domu i nic sensownego nie zrobiłam, bo przecież może sie gotować i nie przeszkadza w sprzątaniu
Przypominają mi się wnioski z wczoraj... że jakby faceci rządzili domem, to byłoby wszystko takie idealne.

Po prostu ręce mi opadają, bo akurat mam siłę aby wszystko robić...

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-22, 09:54   #316
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie zastanawiam sie co dziwnego jest w brzuchu ze niektorzy sie tak patrza.
I te niektore spojrzenia to wydaja mi sie niezbyt serdeczne.
tak, niektórzy patrzą z takim skrzywieniem na twarzy.. rany o co chodzi?
Stary 2011-12-22, 09:55   #317
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Dzien dobry!W nocy obudzilam sie chora.Wczoraj bylo wszystko ok.W ogole ja chyba z 4 lata nie chorowalam.Strasznie boli mnie gardlo,glowa,mam zatkany nos i troche kaszlu.Dziewczyny jesli ktoras byla chora to co bralyscie?Wiem,ze gdzies temat sie przewinal,ale nie moge znalezc.Moze dam rade sie wyleczyc na wlasna reke,bo lekarz tutaj jak na wszystko zaleci paracetamol,wiec nie wiem czy sens ma wizyta.

Planuje do 19 lutego pracowac.Czyli 7 tyg przed porodem zrobie sobie juz wolne.Pracy nie mam fajnej niestety,chciaz pracuje z fajnymi ludzmi.Jestem pakowaczem.Sa to wedliny,wiec jest bardzo zimno 0-4 st.No i 8 godz musze stac.Ale pocieszam sie,ze juz niedlugo.A potem planuje dlugi odpoczynek i wychowywanie dzieci(i chcialabym jeszcze jedno w krotkim czasie,zeby nie bylo duzej roznicy wieku jak przy corce)
Podziwiam ,że dajesz radę, ale pewnie pomaga Ci wizja odpoczynku niebawem, oby przeleciało szybko.
Ja jak na razie zdrowa jestem , ale Dziewczyny coś tu już brały na przeziębienia to pewnie Ci pomogą.
Stary 2011-12-22, 09:55   #318
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
O to dobre wieści ja bym musiała iśc do psychologa, bo podejrzewam u siebie fobię

Aguśka twarda babka jesteś święta idą , głowa do góry Mój TŻ na szczęście to ma chyba na drugie imię Spokój , ale czasem to też mnie wkurza ...i jak tu dogodzić kobicie?

Dzwonił do mnie z pracy mój ulubiony Kolega ( lat 56) , jest mi bardzo bardzo miło ,że pamiętał .Mówi ,że mam się przykulać po nowym roku do nich na pogaduchy

Znam to z opowiadan, szwagier jest taki na maxa spokojny, siora twierdzi ze ja to do szewskiej pasji doprowadza bo nie ma sposobu zeby sie z nim poklocic

Wrzucialm zdjecia choinki i mojego dzisiejszego ramienia

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 09:56   #319
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mag_99 Pokaż wiadomość
rany dziewczyny ale macie dziś tempo

ja coś dzisiaj przysnęłam i obudził mnie kurier, w sumie ostatnio przychodzi codziennie, aż mnie przepraszał, że mnie obudził... ale nie o tym chciałam... przyniósł dziś prezent, tak z daleka widać bo w takiej świątecznej torebce, otwieram a tam dobry whiskacz od szefa mojego TŻta i kartka świąteczna z dopiskiem "Proszę zapukać w brzuszek i pozdrowić córeczkę "

no i cały czar prezentu prysł... jakby nie wiedział, że Filipek będzie...
Ale wiesz liczą się chęci i gest
Stary 2011-12-22, 09:57   #320
tikki85
Zakorzenienie

Moje krostki schodzą, więc źle nie jest. Już nowych nie widzę.
Pytałam położnej co to to (tak jak się domyślałam) nic na to nie powiedziała, bo to nie należy do jej kompetencji . Powiedziała, że jak będę mieć tego więcej i będzie mi przeszkadzać to mam sobie jechać na ostry dyżur do szpitala to tam zobaczą co to .
Tak więc, Desia, wszystko w rękach polskich lekarzy. Ciekawe co Tobie powiedzą. Najwyżej jak trzeba coś brać to pojadę do szpitala popytać co to.
Stary 2011-12-22, 09:58   #321
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:

Jaka fobie? ja mam tez duzo fobii
A psychiatre to juz i tak myslalam zeby kiedys sie wybrac.
Moj maz ma na drugie imie: "zdziadziały dziad"
SZYMONEK

Stary 2011-12-22, 09:59   #322
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez mag_99 Pokaż wiadomość
o tak to jest coś co mnie też dobija... mój TŻ raczej mi pomaga, szczególnie jak kogoś zaprosi bo mu robię awanturę, że ja się nie wyrobię zrobić zakupy, ugotować, posprzątać i jeszcze jakoś wyglądać, a jego ulubionym jest zapraszanie na ostatnią chwilę "a może XYZ zaprosimy na wieczór"

no ale to ZARAZ jest dobijające - zawsze na wszystko ma czas, a potem oczywiście zapomni, ale jak mu przypomnę 5 raz to wtedy "gderam i gdybym mu nie gderała to zrobiłby to już dawno" taaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaasssssnnnnnnneee

jakieś 2 tygodnie temu poprosiłam, żeby umył z góry deszczownicę bo jestem już za niska a nie mogę się tak wyciągnąć i ostatnio mi na głowę spadła.... no i co i czekam...
no mój tż robi jeszcze jedną fajną rzecz: np. chrzciny Antka ja przy garach bo sama robiłam przyjęcie w domu a on musiał umyć samochód bo przecież samochód nie może być brudny i wrócił do domu jak już połowa gości była przed wyjsciem do Kościoła i jak się golił to się zaciął i tak jest zazwyczaj jak jest duża impreza w domu auto jest najważniejsze.

Stary 2011-12-22, 09:59   #323
lena_mi
Zakorzenienie

A oto moje wczorajsze zakupki z przecen w H&M, już na troszkę większą dzidzię, ale oprzec się nie mogłam Wszystko bawałenka, więc mięciutkie i oddychające.

Skarpetki dzidzia będzie nosiła z każdej pary po jednej - żeby nie było tak że jednego dnia kocha tylko mamusię a drugiego tylko tatusia - tak mój kochany Mąż zarządził
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00414.jpg (50,7 KB, 37 załadowań)
Stary 2011-12-22, 10:00   #324
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Znam to z opowiadan, szwagier jest taki na maxa spokojny, siora twierdzi ze ja to do szewskiej pasji doprowadza bo nie ma sposobu zeby sie z nim poklocic

Wrzucialm zdjecia choinki i mojego dzisiejszego ramienia
No ale mój to też tak ma ,że jest spokojny spokojny, ja po nim jeżdżę jak po łysej kobyle ale jak się miarka przebierze to jest dym....Lubię w sumie w Nim tą taką stabliność , on nie miewa dołów takich jakiś wydumanych, za to ja mam czasem takie okresy ,że mam ich za pięciu ,więc się wyrównuje Ja jestem Ryba więc wiecie....jak jest a on Byk
Stary 2011-12-22, 10:00   #325
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
o obiad...
że cały dzień siedziałam w domu i nic sensownego nie zrobiłam, bo przecież może sie gotować i nie przeszkadza w sprzątaniu
Przypominają mi się wnioski z wczoraj... że jakby faceci rządzili domem, to byłoby wszystko takie idealne.

o jej
Cytat:
tak, niektórzy patrzą z takim skrzywieniem na twarzy.. rany o co chodzi?
no wlasnie nie wiem, ciaza jest dziwna w tych czasach hehe
Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Moje krostki schodzą, więc źle nie jest. Już nowych nie widzę.
Pytałam położnej co to to (tak jak się domyślałam) nic na to nie powiedziała, bo to nie należy do jej kompetencji . Powiedziała, że jak będę mieć tego więcej i będzie mi przeszkadzać to mam sobie jechać na ostry dyżur do szpitala to tam zobaczą co to .
Tak więc, Desia, wszystko w rękach polskich lekarzy. Ciekawe co Tobie powiedzą. Najwyżej jak trzeba coś brać to pojadę do szpitala popytać co to.
no super, to sie dowiedzialas.
SZYMONEK

Stary 2011-12-22, 10:00   #326
aalegna
Wtajemniczenie

witam a ja dziś poleniuchowała i po 9 wyszłam z łóżka, mam taki bajzel w domu że nie chciało mi się wstawać, zalało nam wczoraj łazienke bo pod wanną jakąs rura się zapchała i mąż dopiero jutro skończy naprawiać, bo dzis w firmie mają wigilie firmową i późno wróci, więc nawet nie mam za bardzo co sprzątać bo na nowo będzie bałagan
Stary 2011-12-22, 10:00   #327
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-22, 10:01   #328
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Lece na spaerek z malym, bo czeka juz na mnie.
SZYMONEK

Stary 2011-12-22, 10:02   #329
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
nie mam Kochana, mąż gra ze słuchu. On długo uczył się grac na pianinie, także wymiata i słyszy nuty na gitarze (samouk) dzięki temu łatwiej mu tez grac ze słuchu.
Ja to raczej muszę miec jakąs podkładkę w formie nut, lub innych wskazówek jak coś tam mam zagrac
o to ma fajnie bo ja jak nie mam nut to nie zagram

Cytat:
o obiad...

tym bardziej jeszcze ten tekst ze obiad który sie gotuje nie przeszkadza w sprzątaniu oj Ci faceci

Stary 2011-12-22, 10:02   #330
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
myślę, że to amaksofobia, strach przed jazdą samochodem i to się pogłębia, a do pracy mam 50 km
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości