|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. III
Cytat:
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie wczoraj doszły kozaki z New Looka, są przepiękne, strasznie wysokie (cienki obcas 13,5 cm, w tym chyba 1,5cm platforma) i muszę kupić do nich jakąś wkładkę za piętę, bo mi ciut lata, ale poza tym są cudowne i wygodne i jestem zakochana. Edit: No i nie wyglądam w nich jak kot w butach.
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2011-12-21 o 20:57 |
|
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam tylko Emu zimowe, ktore pewnie mi przemoka ![]() Te co ja zamawialam z Deezee to obcas 16 cm ;O nie wiem co mnie pokusilo, nigdy wiecej ;D |
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.newlook.com/shop/womens/b...oots_229096501
Już tu o nich pisałam, mało one zimowe, chociaż jeśli zima będzie taka jak teraz, to w sumie... ![]() 16 cm? A jakiej wysokości platforma (bo takową pewnie miały)?
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale te z New Looka sa piekne, musialam przegapic Twoja wypowiedz. Mi sie nigdy zadne kozaki nie podobaja i w ogole nie lubie butow zimoych, ale te sa sliczne
|
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Moje pędzelki ecoTools już zostały do mnie wysłane
|
#457 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#458 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#459 |
|
Zadomowienie
|
Witam kochane
muszę, naprawdę muszę pochwalić się moimi krejzi piernikami na blogu chwalenie się też będzie Wzięłam się też za scrapbookingowanie i karteczki na prezenty, aczkolwiek nie wiem czy na tym zdjęciu coś widać bo nawalił mi monitor w laptopie
|
|
|
|
#460 |
|
Rozeznanie
|
Smakowicie wyglądają pierniczki.
|
|
|
|
#461 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Ufff, cały dzień na nogach... Byłam m.in. w Deichmannie, przyjęli buty, dali bon na ich równowartość, ale nie znalazłam nic ciekawego... Czekają mnie święta w znienawidzonych glanach, z których mentalnie wyrosłam Dostałam pierwsze prezenty, od kumpeli - lawendowy odświeżacz do pomieszczeń w pięknej butelce - i od Pana i Władcy - MP3, dokładnie takie, jakie chciałam Właśnie zgrywam utwory
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
O mamusiu, przejrzałam statystyki i aż buzię otworzyłam jak zobaczyłam skąd mam wejścia
![]() Republika Południowej Afryki 14 Katar 13 Tego bym się akurat nie spodziewała
|
#463 |
|
Moderator
|
Witam się
![]() czy ktoś mi może streścić tematykę już poruszoną w tej nowej części? bo zagapiłam się i dziwilam co tu taka cisza a tu już druga część leci... ![]() Ja zrobiłam ostatnio napad na Sephorę, kupiłam Nude'tude w Marionnaudzie, kupiłam prezenty a właśnie zrobiłam gar leczo i padam Miło Was znów widzieć! aaa pomóżcie! chcę aparat fotograficzny, lustrzankę z dobrym makro - macie coś godnego polecenia? |
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31177027]Hej
![]() Ufff, cały dzień na nogach... Byłam m.in. w Deichmannie, przyjęli buty, dali bon na ich równowartość, ale nie znalazłam nic ciekawego... Czekają mnie święta w znienawidzonych glanach, z których mentalnie wyrosłam Dostałam pierwsze prezenty, od kumpeli - lawendowy odświeżacz do pomieszczeń w pięknej butelce - i od Pana i Władcy - MP3, dokładnie takie, jakie chciałam Właśnie zgrywam utwory [/QUOTE]Tak mi się nasunęło - dlaczego nazywasz swojego faceta "panem i władcą"?
|
#465 |
|
Konto usunięte
|
Hehehe, a czemu nie?
![]() Kiedyś poganiał mnie czy coś i powiedział coś w stylu "Już, o mój panie i władco..." i się uchowało ![]() Oczywiście to taka ironia, ale podoba mi się to określenie Na pewno bardziej niż "TŻ"
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny wie któraś z was co się dzieje z blogiem Cathy ?? Od dawna nic nie pisała a teraz jak kliknę w jej stronę to wyskakuje mi aukcja domeny
|
|
|
|
#467 | |
|
Moderatoreska
|
No nie już nowa część wątku a ja dopiero teraz zauważyłam :P
Cytat:
|
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
mówisz o tym blogu http://iloveit-cathy.blogspot.com/? U mnie wyskakuje normalnie, ostatni post 15 grudnia
|
|
|
|
#469 |
|
Konto usunięte
|
A ja mam pytanie - chcecie posta o niczym (tzn. zakupy, przygotowania przedświąteczne itd), czy recenzję błyszczyków Sensique?
|
|
|
|
#470 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Rzeczywiście dziwne....
|
||
|
|
|
#471 |
|
Wtajemniczenie
|
Mojego użerania się z drogerią ciąg dalszy....coś czuję, że jakaś notka z tego powstanie.... po próbie anulowania zamówienia okazało się że paczka do mnie wyruszyła- więc nie mogę się wycofać. Byłam ciekawa co w niej jest. Przyszły dwa produkty. Rachunek jak za 3 z pierwszego zamówienia.... nijak mi się ta kwota nie zgadza, ba orżnęli mnie na kilkanaście zł. W innym przypadku pewnie bym na to machnęła ręką, ale nikt mnie w balona nie będzie robił. Tym bardziej, że jedna z rzeczy na której mi zależało nie przyszła i nawet nie dostałam informacji, że jej też nie będzie! Wysłałam info co dostałam i o ich "nieumyślnej" pomyłce w kwocie. Czekam dalej.
To już nawret nie jest śmieszne.... Orlica też chciałam zapytać o Pana i Władcę, ale się spóźniłam ![]() Mnie mineralne kosmetyki też nie działają, na żadnej z przeglądarek.
|
#472 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mnie "Pan i Władca" nie przeszłoby przez usta, jeszcze z takim szacunem, że pisane wielkimi literami, bo traktujemy siebie na równi i chyba któreś z nas w takiej sytuacji padłoby ze śmiechu
![]() Ajj, jeszcze dziś lecę na wykład, ale od wczoraj robię porządki. Blat biurka uprzątnięty i choineczka postawiona, kosmetyki pielegnacyjne, kolorowe i lakiery uporządkowane, wiekszosc notatek upchnieta w skoroszyty/segregatory lezy na polce, kwiatki podlane, część książek poukladana Największy hardkor w postaci opróżniania szafy i górnej szafki z rzeczy niepotrzebnych chyba zostawię na "po świętach" :P Choć raz wejdę w nowy rok bez zbędnych śmieci
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Prosze zdj tych 16 cm butow, na zywo niestety wyglada baaardzo wysoko i nie jest to juz urocze.
Edytowane przez maffash Czas edycji: 2011-12-22 o 12:34 |
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie "pan i władca" kojarzy się tylko z byłym przełożonym, który sam siebie tak nazwał i przez to szydziłyśmy z niego na każdym kroku z koleżankami
|
#475 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() On mnie czule nazywa Bąbelkiem, ja jego Panem i Władcą, oba przezwiska są zabawne, więc żaden problem ![]() I nie wiem, co to ma do traktowania się na równi bądź nie ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- A na blogu kosmetycznym notka o przedświątecznych przygotowaniach, trochę zakupów itd
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już od dawna nie było żadnych wpisów więc dziś zajrzałam żeby sprawdzić czy coś się pokazało, a tu zonk.. Nie mam kontaktu z Cathy ale bardzo lubię jej blog stąd moje zaniepokojenie.. Nikt nic nie wie? |
|
|
|
|
#477 |
|
maszyna, nie człowiek
|
To, że jakbym tak powiedziała do chłopaka, to każdy kto by to usłyszał posikałby się ze śmiechu
Po prostu totalnie to do nas nie pasuje
|
#478 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Grunt to mieć to tego dystans ![]() Zresztą przy ludziach raczej nie nazywamy się Bąbelkiem i Panem i Władcą, to raczej takie nasze przekomarzania, a w towarzystwie kulturalnie po imieniu, ewentualnie Kocie czy Kochanie ^^ |
|
|
|
|
#479 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dystans dystansem, ale jak ludzie widzą wzajemne traktowanie się dwóch osób, to niektóre sformułowania brzmią śmiesznie, tak samo jak u dwóch nieokazujących publicznie uczuć osób nagle usłyszęć "kotku, kochanie moje, ale wszystko dobrze?"
T
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
We Wszystkich Świętych słyszałam, jak chłopak rozmawiał ze swoją dziewczyną przez telefonem i nazwał ją: "Niedźwiadkiem"
Ja teraz to się nasłucham "skarbie", "kochanie", etc.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

A jakiej wysokości platforma (bo takową pewnie miały)?

Lush & China Glaze lover!