Na Wspólnej cz. 4 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-20, 19:40   #3841
cherry_flamme
Zakorzenienie

Dot.: Na Wspólnej cz. 4

Cytat:
Napisane przez Anethka Pokaż wiadomość
A według mnie podejście Filipa i jego sąsiada (nie pamiętam imienia) do tej sprawy jest co najmniej niesmaczne. Teksty o tym, jaki to skarb znalazł Konarski, jaka to Iwona jest wyjątkowa (bla bla bla) były zwyczajnie żałosne. Tak, jakby wartość kobiety oceniali na podstawie tego, z iloma mężczyznami uprawiała seks .
Zgadzam się z Tobą. A postawa Iwony, że facet musi mieć to ''coś'' i musi go długo znać, jest trochę dziwna, bo z Filipem spotykają się miesiąc (?) i nagle okazało się, że to TEN

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 19:48   #3842
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anethka Pokaż wiadomość
A według mnie podejście Filipa i jego sąsiada (nie pamiętam imienia) do tej sprawy jest co najmniej niesmaczne. Teksty o tym, jaki to skarb znalazł Konarski, jaka to Iwona jest wyjątkowa (bla bla bla) były zwyczajnie żałosne. Tak, jakby wartość kobiety oceniali na podstawie tego, z iloma mężczyznami uprawiała seks .
Nie no jasne, zgadzam się, że trzeba oceniac kogoś przede wszystkim jakim jest człowiekiem, a nie czy kogos miał w łóżku czy nie. No, ale myślę, że trzeba potraktować to pol zartem/ pol serrio. Filip był zmieszany, ale jest z Iwona, gdyby miała wielu partnerów w łóżku pewnie byłoby tak samo- bo mu na niej zalezy i to nie ma takiego znaczenia.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 20:26   #3843
kluska0
Zadomowienie

O matko nieeee Maria Niklińska w NW

kluska0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 20:47   #3844
ulinkaaa
Zakorzenienie

Myslicie, ze Olka z Danielem sie zejda?
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 21:14   #3845
Kohnelia20
Zakorzenienie

moim zdaniem tak
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 21:20   #3846
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez ulinkaaa Pokaż wiadomość
Myslicie, ze Olka z Danielem sie zejda?
Ja mam nadzieję, że nie, ale pewnie on będzie wielce żałował bla, bla, bla, a ona mu wybaczy i się zejdą.

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 21:28   #3847
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Mam nadzieję, że Olka jednak nie zejdzie się z Danielem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 10:30   #3848
yls
Zadomowienie

Lokalizacja: miasto na prawach powiatu w południowej Polsce, na Górnym Śląsku
GG do yls

Cytat:
Napisane przez kluska0 Pokaż wiadomość
O matko nieeee Maria Niklińska w NW
jakby mało "drewna" było w NW :/
kolejna "gumi klejza" z maślanym wzrokiem
Stary 2011-12-21, 11:05   #3849
201605021613
Konto usunięte

Ta Iwona to taka dziwaczka dla mniei nie chodzi tu o dziewictwo, ale o całokształt.Jakieś takie miny robi i w ogóle staro wygląda

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

kurcze szkoda,że z Piotrem tajemnica wyjdzie dopiero w styczniujuz dzis bym obejrzała

ale spryciulek, dobrze kombinował, Gośka+ ślub+ dziecko(bo on taka podjął decyzje)oj tatuś dostanie szału i zawału

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Ciekawe jak to się odbedziechyba nie ma co sie napala na akcje, typu wchodzi Gosia do biura, a tam Piotr leży la biurku
201605021613 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-21, 11:29   #3850
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edziorek 203 Pokaż wiadomość
Ta Iwona to taka dziwaczka dla mniei nie chodzi tu o dziewictwo, ale o całokształt.Jakieś takie miny robi i w ogóle staro wygląda

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

kurcze szkoda,że z Piotrem tajemnica wyjdzie dopiero w styczniujuz dzis bym obejrzała

ale spryciulek, dobrze kombinował, Gośka+ ślub+ dziecko(bo on taka podjął decyzje)oj tatuś dostanie szału i zawału

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Ciekawe jak to się odbedziechyba nie ma co sie napala na akcje, typu wchodzi Gosia do biura, a tam Piotr leży la biurku
Oj tam, oj tam Wolę ją niż Jęczącą Martę
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-21, 12:27   #3851
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:

Ojciec na zawał zejdzie, nie ma co.

A odbędzie się to tak

Małgosia Zimińska (Anna Kerth) przyłapie swojego męża Piotra (Maciej Jachowski) na zdradzie!
Kiedy będzie chciała zrobić mu niespodziankę i wróci do domu wcześniej niż zapowiadała, zastanie otwarte drzwi.
A w sypialni będzie spał Piotr i… jego szef Witek (Arkadiusz Smoleński).

– To była trudna scena do zagrania – opowiada Anna Kerth.
– Musiałam znaleźć w sobie ten rodzaj zaskoczenia, którego nie da się do niczego porównać.
Świadkami tych dramatycznych wydarzeń będziemy świadkami w odcinku 1545.
Wiedzieliśmy już wcześniej, że coś złego święci się w związku Małgosi i Piotra:

Próbowałam znaleźć zdjęcia i filmiki z tej sceny na xnewsie(znajoma ma dosep do bazy TVN) ale uwzięli się i nie dali, ale jak coś mieć będę to się podzielę, Wy jak coś znajdziecie też wrzucajcie

Edytowane przez joyeuxe
Czas edycji: 2011-12-21 o 12:30
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 12:33   #3852
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez joyeuxe Pokaż wiadomość
Ojciec na zawał zejdzie, nie ma co.

A odbędzie się to tak

Małgosia Zimińska (Anna Kerth) przyłapie swojego męża Piotra (Maciej Jachowski) na zdradzie!
Kiedy będzie chciała zrobić mu niespodziankę i wróci do domu wcześniej niż zapowiadała, zastanie otwarte drzwi.
A w sypialni będzie spał Piotr i… jego szef Witek (Arkadiusz Smoleński).

– To była trudna scena do zagrania – opowiada Anna Kerth.
– Musiałam znaleźć w sobie ten rodzaj zaskoczenia, którego nie da się do niczego porównać.
Świadkami tych dramatycznych wydarzeń będziemy świadkami w odcinku 1545.
Wiedzieliśmy już wcześniej, że coś złego święci się w związku Małgosi i Piotra:

Próbowałam znaleźć zdjęcia i filmiki z tej sceny na xnewsie(znajoma ma dosep do bazy TVN) ale uwzięli się i nie dali, ale jak coś mieć będę to się podzielę, Wy jak coś znajdziecie też wrzucajcie

ja chcę już xD

Éric-Emmanuel Schmitt
Stary 2011-12-21, 12:38   #3853
joyeuxe
Wtajemniczenie

To jeszcze coś - najważniejsze odc 1543 !

Tajemniczy ślub, zawiedzione zaufanie, nowe nadzieje - losy bohaterów "Na Wspólnej" w odcinkach 1540-1543, które będą emitowane w dniach 16-19.01.2012.Odc. 1540

Weronika chce porozmawiać z Adamem (Zbigniew Stryj) o jego problemie z alkoholem. Martwi się o niego! Między Roztockimi dochodzi do bardzo ostrej rozmowy. Adam kończy kłótnię stwierdzeniem, że najchętniej nie chciałby już więcej widzieć Weroniki!

Smolny (Łukasz Konopka) z troską pyta Kingę, czy nadal ma kłopoty z dzieckiem. Brzozowska obdarza go zaufaniem - zwierza mu się, że jej największym problemem są długi męża. To dlatego tak bardzo jej zależy na pracy w wydawnictwie. Czy zdobyte informacje szef Kingi wykorzysta przeciwko niej?

Honorata (Aleksandra Konieczna) wypytuje syna o Nicole (Maria Niklińska). Mikołaj (Krzysztof Wieszczek) twierdzi, że dziewczyna przyjechała do Polski na stypendium. Przestraszony wnikliwością matki, Mikołaj prosi Nicole by nie mówiła nikomu, co tak naprawdę wydarzyło się, kiedy byli razem z Las Vegas…

Odc. 1541

Honorata nie może uwierzyć, że Nicole jest żoną Mikołaja! Nie chce słuchać tłumaczeń syna, że ślub był tylko szalonym wybrykiem… Leśniewska obawia się, że Mikołaj odziedziczył charakter po swoim ojcu. Uważa, że powinien wziąć odpowiedzialność za swój czyn! Tymczasem Mikołaj namawia Nicole do rozwodu…

Do Ewy niespodziewanie przyjeżdża matka (Elżbieta Gaertner). Hofferowa jest poruszona, kiedy dowiaduje się, że mama od dwóch lat ma poważne problemy zdrowotne a na dodatek czeka ją operacja! Igor zauważa, że babcia nadużywa środków przeciwbólowych…

Do Marii przychodzi Tadeusz (Jerzy Schejbal)! Między byłymi kochankami dochodzi do bardzo emocjonującej rozmowy. Tadeusz przekazuje Marii listy sprzed lat od ich wspólnej koleżanki, Ireny. Okazuje się, że to ona – swoimi kłamstwami – zniszczyła wtedy ich wielką miłość! Maria jest w szoku…

Odc. 1542

Okazuje się, że wypadek Żanety był spowodowany ukrytą wadą samochodu. Żaneta jest wściekła, że dała się oszukać nieuczciwemu sprzedawcy! Wkurzona, postanawia wyegzekwować od niego zwrot kosztów naprawy. Między nią i sprzedawcą dochodzi do szarpaniny! Na szczęście z Żanetą jest Wojtek (Wojciech Błach)…

Matka Ewy reaguje rozdrażnieniem na wszelką chęć pomocy ze strony córki i wnuka. Nie chce być traktowana jak inwalidka! Ją interesuje co innego – wypytuje córkę, dlaczego Igor nie ożenił się z matką swojego dziecka? Uważa, że Ewa powinna zrobić wszystko, żeby córeczka Igora wychowała się w pełnej rodzinie…

Nicole zostaje okradziona – traci wszystko: dokumenty, pieniądze, a nawet ubrania! Dziewczyna ma już dość Polski! Mąż jej nie chce, a teraz nawet nie może wrócić do USA… Mikołaj zapewnia, że jej pomoże, lecz Nicole nawet nie chce z nim rozmawiać!

Odc. 1543

Witek (Arkadiusz Smoleński) namawia Piotra (Maciej Jachowski) na kolejną imprezową noc! Ostrożny Czubak dzwoni do żony żeby dowiedzieć się, kiedy wraca. Odpowiedź Gosi go uspokaja - żona twierdzi, że pobędzie u babci jeszcze kilka dni… Danka namawia jednak córkę, by wróciła wcześniej i zrobiła Piotrowi niespodziankę. Gosia – na swoje nieszczęście - decyduje się wrócić jeszcze tego samego dnia. Widok, który zastaje w mieszkaniu wprost zwala ją z nóg!

W redakcji Igora od rana wrze – Nina (Dominika Figurska) przygotowała nowe wytyczne dla dziennikarzy. Grożą one tym, że gazeta zamieni się w tabloid. Zdenerwowany tym Igor, stawia się nowej szefowej! Czy w sporze z Niną wesprze go Naczelny (Janusz Chabior), który jest pod wyraźnym urokiem swojej zastępczyni?

Maria chce koniecznie porozmawiać z Tadeuszem. Przecież gdyby nie zazdrosna koleżanka Tadeusz mógłby teraz być jej mężem! Poruszony Tadeusz zastanawia się, jak wyglądałoby ich życie gdyby nie padli ofiarą intrygi. Nieśmiało daje też Marii do zrozumienia, że dla niego nie wszystko jest jeszcze stracone…

Edytowane przez joyeuxe
Czas edycji: 2011-12-21 o 12:42
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-21, 13:04   #3854
agniesiaa

Wątek Marii nuda
Stary 2011-12-21, 13:09   #3855
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Wątek Marii nuda
Ja nie wiem po co to, już lepszy Miecio z Jerzym

Éric-Emmanuel Schmitt
Stary 2011-12-21, 16:04   #3856
jola_lojalna
Wtajemniczenie

Ale się będzie działo! Szkoda, że tyle czasu trzeba będzie czekać...
Stary 2011-12-21, 20:42   #3857
yls
Zadomowienie

GG do yls

Dżanet- leśna wojowniczka
Stary 2011-12-21, 20:51   #3858
Alyssia
Raczkowanie

Wkurzająca jest ta Nina... Tego pogłaszcze, temu da się pocałować... Bawi się na całego.. W spoilerach było, że Igorowi będzie się podobać.. ale sądząc po tym jakie Nina będzie numery odstawiać, chyba przejrzy na oczy w końcu.. I całe szczęście ;p
Alyssia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-21, 20:53   #3859
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez Alyssia Pokaż wiadomość
Wkurzająca jest ta Nina... Tego pogłaszcze, temu da się pocałować... Bawi się na całego.. W spoilerach było, że Igorowi będzie się podobać.. ale sądząc po tym jakie Nina będzie numery odstawiać, chyba przejrzy na oczy w końcu.. I całe szczęście ;p
Też to właśnie pomyślałam po dzisiejszym odcinku. Tu naczelnego zarywa, tu chce sobie Igora na swoją stronę przekonać.

Éric-Emmanuel Schmitt
Stary 2011-12-21, 20:58   #3860
Candy_lips
Zakorzenienie

Tak, Nina jest irytująca. Tu naczelnego zarywa, tu Igora. Ma przy tym na pewno niezłą zabawę.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-21, 21:30   #3861
yls
Zadomowienie

GG do yls

oj tam..
ale jak popatrzeć z 2 strony- to kobieta się bawi facetami. Zwykle pokazują jak to panowie na prawo i lewo z kobitkami ( daleko szukać- Igor )
Patrząc na Nią z tej strony- jestem dla tej postaci na "tak"
Stary 2011-12-21, 21:37   #3862
Nyaa
Zakorzenienie

GG do Nyaa

Cytat:
Napisane przez yls Pokaż wiadomość
Dżanet- leśna wojowniczka
Ta jej wojownicza postawa coraz bardziej mnie wkurza. Nawet mój tż stwierdził dzisiaj, że na miejscu tego instruktora dałby jej kopa i do widzenia ( mimo, że mu się podoba )

Coś mi się wydaje, że tak się napalamy na tę scenę z Piotrem, a to pewnie będzie wielkie NIC, tylko potem będzie mnóstwo gadania o tym i wałkowania do wakacji

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87j44jq9d7lsxv.png
Nyaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-21, 22:33   #3863
agniesiaa

A mnie Figurska nie pasuje do roli femme fatale. Patrząc na nią, ciąglę widzę Ewę z przychodni w Gródku
Stary 2011-12-21, 22:35   #3864
Brook
Zakorzenienie

A mi szkoda Sary ze nie dal jej Igor szansy

Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-22, 08:35   #3865
jezozwierzyk
Zadomowienie

GG do jezozwierzyk

A Gosia i Piotr już starają się o te dziecko?? Bo mam nadzieję że jak już jego "geymisja" wyjdzie na jaw to się nie okaże że Goska jest już w ciąży...
jezozwierzyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-22, 09:42   #3866
jola_lojalna
Wtajemniczenie

Oby nie, ale pamiętam, że któraś z dziewczyn miała fajny pomysł - może Piotr z gej-szefem chcą dla siebie dziecko. Potem będzie chciał jej odebrać prawa do opieki. Swoją drogą to będzie kolejny temat na czasie, bo teraz przecież równouprawnienia w wychowywaniu dzieci na tapecie.
Stary 2011-12-22, 10:35   #3867
201605021613
Konto usunięte

Moim zdaniem ŻAnetka przesadza robi z siebie nioe wiadomo co i histeryzuje jakby ten instruktor nie wiadomo co gadał
201605021613 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-22, 10:49   #3868
agniesiaa

Cytat:
Napisane przez jola_lojalna Pokaż wiadomość
Oby nie, ale pamiętam, że któraś z dziewczyn miała fajny pomysł - może Piotr z gej-szefem chcą dla siebie dziecko. Potem będzie chciał jej odebrać prawa do opieki. Swoją drogą to będzie kolejny temat na czasie, bo teraz przecież równouprawnienia w wychowywaniu dzieci na tapecie.
To byłoby ciekawe
Stary 2011-12-22, 13:16   #3869
kitkulka
Zakorzenienie

Jeeezuuu, wywalcie Guzik z serialu, bo już dłużej nie zdzierżę jej min i grzywki
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-22, 14:02   #3870
Brook
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem ŻAnetka przesadza robi z siebie nioe wiadomo co i histeryzuje jakby ten instruktor nie wiadomo co gadał

dokladnie

Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości