|
|
#2431 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2433 |
|
BAN stały
|
Oł jeeeee!
--- Tak fogle to mama zgubiła portfel (prawdopodobnie przed domem, jak sięgała po klucze), na szczęście miała tam tylko jakieś 60 zł i wizytówki, bo karty i grubszą gotówkę trzyma też w torebce, ale w kosmetyczce (to chyba jakaś rodzinna "tradycja", bo szwagier zgubił parę lat temu przed świętami, a raczej zostawił na dachu samochodu na parkingu, saszetkę z całą wypłatą i wszystkimi dokumentami, a trochę wcześniej, tym razem przed Wielkanocą, siostra zostawiła portfel na klatce, pod wózkiem, i też ślad po nim zaginął)
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
i tego się trzymamy
![]() Cytat:
dobsz, że zabezpieczona była tą kosmetyczką ![]() bo np. moją mam to z 3-4 razy okradali w trolejbusie czy innym mpk ![]() to ja teraz spadam na serio kolorowych
|
|
|
#2435 |
|
BAN stały
|
Już od paru lat mama tak nosi, ale to ze względu na malutki portfel, w którym mieszczą (a raczej "mieściły się") tylko "drobne na waciki"
Zastanawia mnie tylko, jak portfel może wypaść z torebki i można tego nie słyszeć ![]() --- Dobranoc |
|
|
|
#2436 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
wiuty zony znad kawy
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
tja, ale w związku z tym zaraz muszę wychodzić z domu ![]() boisz się ? no co ty, warto upiec
|
|
#2437 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
u mnie som, w tesco fuuu |
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad kawy.
Trzymajcie kciuki, bo idę do fryzjera. I bojem siem.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() też dziś myślałam o fryzjerze podglądając kłaki w szybach... ![]() ale chyba nie jestem gotowa ![]() i nie sądzę, że to coś pomoże - koszmarne się na zimę zrobiły ![]() kaaaawyyyy...
|
#2441 |
|
BAN stały
|
DOOOOOOM I jeszcze dostałam przelew od uniwersytetu z pierwszą częścią stypendium za poprzedni rok - życie jest piękne ![]() Aha, i chciałam z tego miejsca serdecznie podziękować kochanej rejcz za cudną paczuszkę. ![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-12-22 o 11:01 |
|
|
|
#2442 | |
|
Nindżopesz
|
Tzn. karmić cyckiem nie bujać, przed zaśnięciem potrafi z półtorej godz ciągnąć
![]() O ![]() Cytat:
Daj jej co w domu zalega ![]() A ja się wkurzyłam bo 16go w czwartek zamawiałam przez net kalendarze ze zdjęć, na aukcji pisali, że robią je i wysyłają "w 24 h". 24h minęły nim mi odesłali projekt, zatwierdziłam więc od razu w piątek, zapłaciłam za kuriera 20 zeta a dzisiaj przyszły normalnie pocztą i jeszcze wysłane 20go czyli we wtorek ![]() Chyba pozytyw się nie należy, co? |
|
|
|
|
#2443 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potrzebuję takich jakie będą mi do kiecki pasować, ale jeszcze nie wymyśliłam jakie to są ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad 2 ja co roku kupuję prezenty na ostatnią chwilę więc w tym postanowiłam zerwać z tą tradycją i prawie wszystko miałam kupione już 2 tyg temu ![]() Cytat:
u nas się nigdy nikt nie umawia czy mają być prezenty czy nie, bo zawsze som ale ja lubieu ![]() Cytat:
za studenckich czasów to było oczywiste że wbijamy na sylwestra do akademika albo do mnie na mieszkanie i im więcej osób tym lepiej ... a teraz zmontować ekipę to ciężka sprawa ![]() Cytat:
kiedyś też tak miałam że malutki portfel z kasą i jedną kartą, a reszta kart i dokumenty w osobnym etui, ale później mi się nie chciało szukać tego drugiego po torebce itp no i znów mam wielki portfel w którym mam wszystko ![]() będzie dobrze ![]() Cytat:
najbardziej za to ze zapłaciłaś za kuriera a wysłali pocztą ![]() Dobry
|
|||||||
|
|
|
#2444 | ||
|
Zakorzenienie
|
czymam
![]() Cytat:
![]() ad2. no raczej nie też zawsze sobie obiecuję, że zamówię taki kalendarz i ... zapominam ![]() Cytat:
to też robiłam i lubiłam cze
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona po prostu Cię wykorzystuje ![]() Dziś rzygał mój tż Polazł do pracy, porzygał se trochę i godzinę temu wrócił i na razie śpi ![]() Niech już będzie ta zima i chociaż 10 na minusie i powybija te j-bane zarazki i wirusy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad gotującego się gulaszu
)Ja podświetlam jak gupia, no bo śniegiem się chwalić? ![]() Zaleciało sektą ![]() Uciekaj, póki możesz, sekta Cię wciąga ![]() Bym kogoś zaprosiła, ale nie wiem kogo ![]() Cytat:
Piona. Obleśny jakiś takiś, brrrr. No to poszalałam, lecę dalej wycierać okaflowaną łazienkę. Kot mi cwałuje nad głową ![]() Ewusia, mam w domu rajstop do wyboru do koloru, podzielę się. Sama nie wiem po co mi one, jak tylko w spodniach chodzę. Niby suukmany też jakieś mam, ale tylko wiszą w szafie, bo nie mam śmiałości ubrać
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-12-22 o 12:53 |
|
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() No jak to nie wiesz ![]() Cytat:
A u mnie się wyjaśniło, dobrze, że na pocztę zadzwoniłam 2 razy podobno było awizowane, tylko, że ja ani jednego awiza nie dostałam A i w ogóle w większości dni byłam w domu w godzinach listonoszowych Ciekawe. Jest w ogóle chyba jakiś nowy listonosz Może mu się nie chce awiza zostawiać? Będę z nim rozmawiać jak go spotkam i spytam gdzie on te awiza zostawia, bo ani w skrzynce nie było, ani w drzwiach ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie długo nie było, hohoho
Did wydał okrzyk głodowy i koniec łazienkowania.Cytat:
![]() 2. Gupi U mnie kiedyś kurier (choć powinnam go zwać "frajer") nibyżezostawiławizo jak też byłam w domu. Potem odwołał zeznania, mówił, że nie umiał znaleźć mojego domu. No proszę ja cię Mieszkam przy głównej drodze we wsi, która nawet jest drogą krajową na Poznań, na domu mam tabliczkę z numerem, czego chcieć więcej? Palantinio twierdził, że był na mojej ulicy, ale domy były tylko do numeru 9 (ja mam 17). To ja nie wiem gdzie on był Jak już łaskawie ktoś po 4 dniach mojego wydzwaniania przyjechał, to mię się na odjezdnym pyta, gdzie w mojej wsi jest ulica taka a taka, bo on tam ma paczkę zawieźć. To jakbym mu nie powiedziała to by nie zawiózł? Mapy to on chyba nie miał ![]() Fajnie piszę jedną ręką, c'nie? Tylko dużego "ł" nie umiem
|
|
#2449 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad bułki z salami i serem z kawą rozpuszczalną z mlekiem, bez cukru
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Aż chyba Stacha drzwiami przytrzasnę ---> Cytat:
![]() Cytat:
Melk! Czy Ty możesz nie denerwować normalnych ludzi, którzy wcale tak kolorowo nie mają?! Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2450 |
|
BAN stały
|
Ale Gryksie, kto Ci broni siedzieć i pachnieć?
Flaszek z pachnącą zawartością Ci chyba nie brakuje?
|
|
|
|
#2451 | |
|
BAN stały
|
Zdolniacha
![]() Cytat:
Nie każdy jest takim farciarzem, jak Ty, więc może ciesz się tym szczęściem po kryjomu? |
|
|
|
|
#2452 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2453 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2455 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2456 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Się nie denerwuj się - myślisz, że mnie zaraz nie pogonią do sprzątania albo do kuchni? Niestety smutna prawda jest taka, że... wszyscy mamy prze☠☠☠ane |
|
|
|
|
#2457 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() dla gryxxxa
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Nindżopesz
|
Ooo, dobra jesteś albo dziecko spokojne
![]() Ta!? Biedny TŻ, ucałuj ode mnie ![]() Znowu się wkokufiłam na zamawianie z Allegro bo w imieniu NL zamówiłam dla TŻta planszówkę z odbiorem osobistym a tu się okazuje, że czekają na dostawę z magazynu która będzie niewiadomo kiedy i niekoniecznie przed świętami... Więc teścio... znaczy NL zrezygnował z zakupu i będę musiała sama mu tę grę kupić skoro już zamówiona Zaiebiście po prostu, śpię na pieniądzach...
|
|
|
|
#2459 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Dobra, teraz to już naprawdę i na bank i na 100% spadam, sija |
|||
|
|
|
#2460 |
|
Nindżopesz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

Zastanawia mnie tylko, jak portfel może wypaść z torebki i można tego nie słyszeć 

ale ja lubieu

A i w ogóle w większości dni byłam w domu w godzinach listonoszowych
Nie każdy jest takim farciarzem, jak Ty, więc może ciesz się tym szczęściem po kryjomu?