|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVI
Cytat:
Zreszta na 3-4 osoby to nie ma co gotować niewiadomo ile, i dodatki sie licza jako potrawy u nas Z tym, że ja np ryb nie lubie JEdna jestem w stanie tylko znieść i tylko jak jest robiona przez mojego tate
|
|
|
|
|
#3482 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i zrobimy probe generalna- jednego na patelnie na kolacyjke- a ja kocham smazonego karpika Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja nienawidze kamfory uraz po dzieciecych zapaleniach uszu... ![]() do tego rano wysikalam sie z trudem, jakby z przerwami i dosc mocno napierajac bo nie moglam a teraz juz z 5h jak nie sikalam i mi sie nie chce... kurcze, moze jakis kamyk zlazl i sie zaklinowal? zaraz to wyplucze, bede pic herbate za herbata az pekne jak smok wawelski
|
|
#3483 | ||
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z tesco
byłam na sklepie w poszukiwaniu lokówki to był tylko remington ta pałeczka i jeszcze jakaś jedna i philips ale cienka ![]() kupiłam czerwoną spódniczkę i z wrażenia zapomniałam wejść do RTV AGD bo pędem pojechałam do krawcowej skrócić i mam odbiór za godzinkę ![]() to wtedy pojeżdżę jeszcze po tych sklepach RTV AGD ![]() i jeszcze do smażalni ![]() Cytat:
o a ja tej wersji nie widziałam ![]() tego kremu ziaja masło kakaowe to nie lubię ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- a i spoglądam na prostownice a tam moja rowenta za 349 zł ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- wizaż wariuje
|
||
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie dam znac.
Shelac ma w sumie niewiele kolorow, nic nie kombinowalam, musialam skrocic bo mi sie połamały i mam króciutkie i czerwone, zwykla truskawkowa taka makowa czerwien. Szybko i sprawnie nic nie spiłowuje płytki, całkiem inaczej jak przy żelach, podobno nie niszczy. Maluje i pod lampę i tyle. Jak sie sprawdzi bede uzupełniała i może zapuszczę swoje pazurki
|
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
jestem juz
kupilam dla tz zegarek i sweterek nie moglam sie powstrzymac taki ladny znalazlam wszystko mi zapakowali na miejscu wiec mam z glowy pakowania![]() zegarek zaraz znajde i pokaze jaki na necie bez bajerow prostyno to sie wygroszowalam dzis
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokażesz?
|
|
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3488 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
od tamtej pory zero karpia i jem tylko łososia i flądrę, no i śledzia obowiązkowo w śmietance i w rodzynkach Cytat:
|
|||
|
|
|
#3489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre Cytat:
kiedys sie z tego smialam ze jak solarka moze mi zaszkodzic phiiii zawsze mialam mieszana tlusta cere dzis lecze marne skutki opalania ktore wyszly po latach
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, pokaze nie sadze zeby ktokolwiek sie zachwycal.
|
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
on zawsze mi cos tak palnie jak ma dosyc mojego zrzedzenia
![]() bedzie mial sweterek ze swetra z prawdziwego zdarzenia
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
ale króciutkie kikutki
lubię nieco dłuższe pazurki, ale kolor ładny i ładnie, starannie pomalowane ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spróbuje z tą przegotowaną wodą też do mycia, może kwestia wody też Suplementacja wiadomo też coś daje, ale u mnie nie bylo widać żadnej różnicy. Wieksze efekty daje po prostu picie duzej ilości wody, ale to roznice bardziej na ciele widać niż na twarzy... Dzisiaj robie drugie podejście z tymi papilotami cholernymi Ale dam tylko kilka zeby mieć fale grubsze, no i na 2 godzinki i zdejme. Tylko jak mi wyjdą to kurcze nie wiem czy one mi wytrzymają 2 dni, bo co 2 dzień włosy myje
|
|
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje też będą zwykłe czerwone, tak z 1-1,5 cm za opuszek ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- faktycznie króciutkie kolorek ładny ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- zasiedziałam się nawąchałam zapaszków i nie chce mi się wychodzić ale muszę
|
|
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Krótkie ale musialam obciąc bo sie polalamy, Urosną
Akurat paznokcie szybko mi rosna, niestety, bo bede musiala uzupelniac ten hybryd. Znaczy zmyć stary, pomalować na nowo.A kosmetyczkw wysmarowala mi dłonie takim masłem Farmona Karmel&Cynamon. Jak go poczułam to chyba najpiekniejszy zapach masła do ciala jaki czulam Pełen odlot Zero chemii w zapachu, niewyczuwalna.Zaraz kupiłam w Rossmanie ![]() Dawno zaden zapach mnie tak nie zachwycił
|
|
|
|
#3497 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki pisze z fona bo niestety kompa mam w naprawie ;( widze ze Bede miala duzo zaleglosci tu na wizazu. Chcialam wam zyczyc wesolych swiat bo.nie wiem kiedy jeszcze tu wejde. Moj rudy na szczescie sie spiera I nie Bede wygladac taragicznie na swieta. Niestety nie wiem czy da sie tu z komorki Jakos wrzucic zdjecia na wizaz ;( buzka trzymajcie sie
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
krociutkie ale odrosna
kolor fajny tez se walne jakas czerwien i bedzie spokoj tylko ciekawe ile mi potrzyma pewnie dzienszukam tego zegarka i nie moge znalezc
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3500 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja mam ładny czerwony lakier Loreala o z tej serii https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ci.html&next=1i naprawdę długo trzyma, ale ja jakoś nie mogę się póki co przekonać do tej czerwieni, może jeszcze nie dojrzałam ![]() walnę sobie frencha
|
|||
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
ja to takich krótkich nie mogę kojarzą mi się wtedy z męską łapą
dlatego muszę dłuższe i nie cieszę się, że szybko rosną mi pazurki, bo muszę wypełniać ![]() a czasami to nie mam cierpliwości do żelków
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Nazywa sie Farmona Cynamon i Karmel, masło do ciala.
W pudeleczku takim zwyklym. Ja zawsze stosuję Ingloty ale ostatnio cos zdziadziały ![]()
|
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to moge obojetnie jaka długosc paznokci nosić bo palce mam smukłe i długie dość nawet także bez problemu jak sie połamią
|
|
|
|
#3504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po prostu uważam, że dłuższe są kobiece ![]() i nie podobają mi się krótkie ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]() i ile taki french lakierami trzyma się ![]() ![]() robiłam kiedyś coś takiego w gimnazjum ale nie pamiętam już co ile poprawki ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- jadę po spódniczkę, za lokówką i do smażalni ![]() miłego laleczki
|
||
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja mam po prostu długie paluchy, tak samo u stóp Ja na zajęcia mam mus krótkich paznokci, nie powinny za opuszek wystawać. Ale teraz dość długie robie jak na mnie w sumie ![]() W sumie zastanawialam sie czy nie skrócic bo sie boje jakos ze sie zadrapie przy aplikacji tych globulek |
|
|
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja 11-12 na najgrubszego palca, ostatnio mierzylam u jubilera to pani powiedziała ze mam bardzo cienkie palce Ze bardzo maly rozmiar.A na zdjeciu sie nie wydają. Ale rzeczywiscie mam, tak samo jak mam małe dziecinne dłonie. ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Zdziwilabys sie, jakieś 3/4 dziewczyn które znam ma parówy nie palce |
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ze stroj moj na swieta wigilie bedzie spokojny to pomaluje chociaz paznokcie na czerwono
|
|
|
#3510 |
|
Zadomowienie
|
Agatko, ładny ten kolorek i ładnie starannie pomalowane pazurki. Ja jak robię hybrydę to mnie cholera bierze bo się rozlewa zanim wsadzę do lampy ..
Ostatnio byłam u jubilera, TŻ mnie zaprowadził, żeby sprawdzić rozmiar palca serdecznego, no i wyszło mi 7. A jak oglądałam pierścionki to najładniejsze są w rozmiarach 9-14
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.

JEdna jestem w stanie tylko znieść i tylko jak jest robiona przez mojego tate 
chociaz nie wiem, mozna sprobowac 

i jeszcze na pewno babcia da na wynos, a w pierwszy dzień świąt jeszcze sama mi coś doniesie
masło kakaowe też mam,ale ten to już mnie zapycha 
???
i jakaś jakby choinką zawsze sie śmialiśmy z tż z tego