Offtopowe zapuszczanie XXXVII - Bałwanom odpadną nosy, gdy zobaczą nasze włosy - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-22, 12:12   #2701
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVII - Bałwanom odpadną nosy, gdy zobaczą nasze włosy

U Was też tyle śniegu?

Jutro ojciec przywiezie chrześnicę, będziemy razem ubierać choinkę ale będzie miała frajdę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (62,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (70,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (55,9 KB, 13 załadowań)

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 12:12   #2702
otako
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVII - Bałwanom odpadną nosy, gdy zobaczą nasze włosy

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Tak

Byłam ostatnio u dermy po receptę na drugie opakowanie. Pierwszego jeszcze trochę mam, ale wolę mieć w zapasie, niż potem na prędce próbować się dostać do lekarza

Ty nadal używasz Epiduo?
ja nie stosuję żadnych leków od prawie roku, odkąd skończyłam łykać retinoidy.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 12:15   #2703
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Otako mi nawet poradziła deramtologa, ale cholera, teraz święta, a wcześniej całymi dniami studia - nie było kiedy. Może umówię się na jakiś dzień w sesji, wtedy zajęć nie będzie.
Też borykam się z gulami, ale na... brodzie.
Warto wybrać się do dermatologa. Ja poszłam do dermy z zapytaniem o naczynka, o trądzik nawet nie pytałam, bo i tak nic nie działalo, a skórę wysuszało i podrażniało (z Epiduo na poczatku mi się też zdarzyło) no ale lekarka mi przepisała, to spróbowałam i nie żałuję.

Też mam na brodzie, ja mam na żuchwie, właśnie w tej części. W albumie na niektórych zdjęciach bez mejkapu niby widać, ale są dość nasłonecznione te zdjęcia, więc to i tak nie jest to, co było w rzeczywistości.
Na zdjeciach jak pokazuję odrosty troszkę widać tego dziadostwa A to były takie syfy, co to ni do wyciśnięcia ni nic, bo były pod skórą niby ale na nich czerwone plamy jakby, no porażka. Podkład tego nie krył
Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
zeżarłam pizzę
była pyszna pewnie wali czosnkiem w całym urzędzie, bo wszyscy brali hurtem hehe

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

ja używam Iwostin Purritin emulsja matująca i kiedyś miałam też na zaczerwienienia. bardzo dobra firma, ja polecam mam jeszcze żel do twarzy i tonik i jestem bardzo zadowolona. Fakt, że najtańszy biznes to nie jest
Sos czosnkowy najlepszy jest

Iwostin tani nie jest, ale jak będzie mnie stać to na pewno wypróbuję kilka kosmetyków.
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 12:17   #2704
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Są takie przypadki. U nas jest kilka dziewczyn które nie myją włosów, na każdym zjeździe czy to mamy na rano czy na później mają tłuste

Cieszę się że się podoba Mam kilka pomysłów na wpisy ale gorzej z realizacją przynajmniej na razie. Nie mam jak robić zdjęć bo ciągle ktoś się kręci, o coś prosi. Po świętach ruszę pełną parą
U mnie jest jedna taka dziewczyna. I też myślałam, że ona nie myje włosów a się okazało, że to nie do końca tak. Ona ma po prostu u góry bardzo tłuste włosy a dół wygląda dobrze... Mówiła, że musi iść z tym do dermatologa.. Czyli to nie jej wina

Miki i na bieżąco nas informuj Dodałam Cie do zakładek ale nie umiem wejść w moje..Tylko te najnowsze

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:

ja używam Iwostin Purritin emulsja matująca i kiedyś miałam też na zaczerwienienia. bardzo dobra firma, ja polecam mam jeszcze żel do twarzy i tonik i jestem bardzo zadowolona. Fakt, że najtańszy biznes to nie jest
Chyba w takim razie kupie sobie niedługo krem.. Wszystko już mi się pokończyło

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 12:17   #2705
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
ja nie stosuję żadnych leków od prawie roku, odkąd skończyłam łykać retinoidy.
Ale z tego co pamiętam, to gdy stosowałaś, to sprawdzał się?
Stary 2011-12-22, 12:17   #2706
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
U Was też tyle śniegu?

Jutro ojciec przywiezie chrześnicę, będziemy razem ubierać choinkę ale będzie miała frajdę.
u mnie wczoraj spadł i wczoraj stopniał. temperatura jest na plusie, więc nici z pięknego bałwanka chyba że dowali nagle śniegu
Stary 2011-12-22, 12:26   #2707
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Ale z tego co pamiętam, to gdy stosowałaś, to sprawdzał się?
najlepszy lek jaki stosowałam zewnętrznie.

Mam pytanie odnośnie stażu, bo właśnie gadam z koleżanką i mamy zagwozdkę. Bo wiem, że staż z UP jest dla ludzi, którzy nie mają doświadczenia i nie pracowali. Ale to dotyczy też umowy zlecenia? Bo moja koleżanka pracowała na zlecenie przez prawie całe studia, a teraz chce się starać o staż. Ma szansę czy jest od razu skreślona?
Bo wiem, że nie miałaby szans, jeżeli byłaby wcześniej zatrudniona na normalną umowę o pracę, ale nie wiem jak jest z umowami śmieciowymi.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 12:30   #2708
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

O tak

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
U mnie jest jedna taka dziewczyna. I też myślałam, że ona nie myje włosów a się okazało, że to nie do końca tak. Ona ma po prostu u góry bardzo tłuste włosy a dół wygląda dobrze... Mówiła, że musi iść z tym do dermatologa.. Czyli to nie jej wina

Miki i na bieżąco nas informuj Dodałam Cie do zakładek ale nie umiem wejść w moje..Tylko te najnowsze
Możliwe. Ja też mam problem ze skórą głowy i z przetłuszczającymi się włosami. Gdybym nie umyła na następny dzień to byłoby nieciekawie.

Chyba wybiorę się do dermatologa z tą skórą, podejrzewam że to może być ŁZS Teraz jakiś gorszy okres ma, niesamowicie mnie swędzi i porobiły mi się suche plamy zaraz przy czole

Ok, będę informować

Cytat:
u mnie wczoraj spadł i wczoraj stopniał. temperatura jest na plusie, więc nici z pięknego bałwanka chyba że dowali nagle śniegu
Tu trzyma się dobrze i mam nadzieję że do świąt nie zniknie

Stary 2011-12-22, 12:30   #2709
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Warto wybrać się do dermatologa. Ja poszłam do dermy z zapytaniem o naczynka, o trądzik nawet nie pytałam, bo i tak nic nie działalo, a skórę wysuszało i podrażniało (z Epiduo na poczatku mi się też zdarzyło) no ale lekarka mi przepisała, to spróbowałam i nie żałuję.

Też mam na brodzie, ja mam na żuchwie, właśnie w tej części. W albumie na niektórych zdjęciach bez mejkapu niby widać, ale są dość nasłonecznione te zdjęcia, więc to i tak nie jest to, co było w rzeczywistości.
Na zdjeciach jak pokazuję odrosty troszkę widać tego dziadostwa A to były takie syfy, co to ni do wyciśnięcia ni nic, bo były pod skórą niby ale na nich czerwone plamy jakby, no porażka. Podkład tego nie krył

Iwostin tani nie jest, ale jak będzie mnie stać to na pewno wypróbuję kilka kosmetyków.
Wysyłam zaproszenie

Dokładnie o tym samym mowa. Tak więc idę do dermatologa, mam nadzieję, że uda się od razu po Nowym Roku. Ale i tak martwi mnie to, że na święta nic nie zdziałam, żeby chociaż w połowie zminimalizować ten stan...

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 12:31   #2710
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
najlepszy lek jaki stosowałam zewnętrznie.

Mam pytanie odnośnie stażu, bo właśnie gadam z koleżanką i mamy zagwozdkę. Bo wiem, że staż z UP jest dla ludzi, którzy nie mają doświadczenia i nie pracowali. Ale to dotyczy też umowy zlecenia? Bo moja koleżanka pracowała na zlecenie przez prawie całe studia, a teraz chce się starać o staż. Ma szansę czy jest od razu skreślona?
Bo wiem, że nie miałaby szans, jeżeli byłaby wcześniej zatrudniona na normalną umowę o pracę, ale nie wiem jak jest z umowami śmieciowymi.
nie jest skreślona
zresztą. moja koleżanka pracowała normalnie na umowę o pracę i dostała staż. podejrzewam tylko że po prostu zataiła ten fakt, bo zależało jej bardzo na stażu w pewnym urzędzie
Stary 2011-12-22, 12:33   #2711
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Dużo osób z którymi stażowałam pracowało wcześniej, chyba nawet na umowę o pracę ale nie jestem w 100% pewna ale na umowę zlecenie jak najbardziej jest szansa żeby dostać się na staż

Stary 2011-12-22, 12:40   #2712
malina19
Zakorzenienie

czesc dziewczyny.... ja od wtorku odwiedzam dentystów........ i szybko się raczej to nie skończy

Smerfetka a Ty sama sobie szukasz miejsce na staż?
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 12:42   #2713
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba wybiorę się do dermatologa z tą skórą, podejrzewam że to może być ŁZS Teraz jakiś gorszy okres ma, niesamowicie mnie swędzi i porobiły mi się suche plamy zaraz przy czole
Wybierz się Masz rację. Już jakiś czas skarżysz się na skalp, więc coś z tym musi być.
Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Wysyłam zaproszenie

Dokładnie o tym samym mowa. Tak więc idę do dermatologa, mam nadzieję, że uda się od razu po Nowym Roku. Ale i tak martwi mnie to, że na święta nic nie zdziałam, żeby chociaż w połowie zminimalizować ten stan...
Przyjęłam

Nie martw się. Olej to. Jak się da, to przymaluj, przyszpachluj te miejsca tymczasowo
A po świętach i po nowym roku wybierz się do dermatologa. Oby przepisał dobry, pasujący dla Ciebie lek
Cytat:
Dużo osób z którymi stażowałam pracowało wcześniej, chyba nawet na umowę o pracę ale nie jestem w 100% pewna ale na umowę zlecenie jak najbardziej jest szansa żeby dostać się na staż
Uff... też przecież pracowałam na zlecenie. Zamierzam zanieść do UP zaświadczenie z byłej pracy o tym ile i w jakim charakterze pracowałam.

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny.... ja od wtorku odwiedzam dentystów........ i szybko się raczej to nie skończy

Smerfetka a Ty sama sobie szukasz miejsce na staż?
A jak się czujesz? Lepiej??

Tak, sama. Na początku stycznia zamierzam w tym celu podjąc jakieś kroki. A jak mi sie uda znaleźć miejsce, to będę czekac i dzwonić do UP, czy to już, czy już mają kasę Jak dostaną, to lecę składać

Ostatnio byłam w UP, babka bardzo miła, rzeczowa, sympatyczna. Żeby takich osób więcej pracowało w urzędach. Ładnie mi wszystko wyjaśniła, co i jak najlepiej.
Stary 2011-12-22, 12:49   #2714
Krasko1
Zakorzenienie

Jest taka pastorałka "ciemna nocy" wszędzie jej szukam i nic.. Na wrzucie jest jedna wersja ale średnio mi się podoba, na youtube jest ale z występu.. A chciałabym nagrać sobie na płytę, ani na chomikuj ani nigdzie

A co do UP to dla mnie dziwne. zawsze byłam przekonana, że po umowie o prace już stażu nie dostaniesz... Najwyraźniej niektórym można więcej A co do umowy zlecenia, raczej nie powinna mieć kłopotu i starać się może...

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Możliwe. Ja też mam problem ze skórą głowy i z przetłuszczającymi się włosami. Gdybym nie umyła na następny dzień to byłoby nieciekawie.

Aż tak źle? Nie martw się, pójdziesz do dermatologa i na pewno Ci pomoże

Tż- Towarzysz Życia
Stary 2011-12-22, 12:52   #2715
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
A jak się czujesz? Lepiej??

Tak, sama. Na początku stycznia zamierzam w tym celu podjąc jakieś kroki. A jak mi sie uda znaleźć miejsce, to będę czekac i dzwonić do UP, czy to już, czy już mają kasę Jak dostaną, to lecę składać

Ostatnio byłam w UP, babka bardzo miła, rzeczowa, sympatyczna. Żeby takich osób więcej pracowało w urzędach. Ładnie mi wszystko wyjaśniła, co i jak najlepiej.
ja mialam sie w tym tyg wybrac po miejscach gdzie ew. chcialabym staz zrobic, ale nie dam rade, czy czuje sie lepiej wiesz trudno powiedziec, bol jest troche mniejszy, codziennie biore cos przeciwbolowego czy ketonal nimesil np. dentystka nie wie co mi jest nawet po wykananiu rtg bo nic nie widzi, powiedzial zebym poszukala sobie endodonty no i szukam, tzn bylam dzisiaj na konsultacji u jednego..... u mnie ejst ten problem ze nie umiem wskazac 1 miejsca gdzie mnie boli, bo to bol promieniujacy, pol dolnej szczeki mnie boli , no i moze to byc zapalenie miazgi (oczywiscie zab byl wczesniejz aleczony wiec nie widac zmianz wierzchu) koszt leczenia z kanałami z plombami itd w granicy 700 zł, dzisiaj mi robil etz przeswietlenia 7, 6, 5 i normalnie stanuz apalnego pod korzeniami nie widac, zadnych ropni a ni nic, wiec pewnie miazga, i teraz celuje czy to 6 czy 7 -- wiec koszt albo 700 albo 1400;/;/;/, wizytmam kolejna w srode przyszla do tego czasu jak mnie nadal bedzie ardzo bolalo mam brac antybiotyk no i nadal p/bolowe. Z czego czytam w necie to wlasnie na rtg nie widac zapalenie miazgi, wiec to jest takie gdybanie teraz
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 13:21   #2716
Celestyn3k
Zakorzenienie

Semrfetkaa, laska z Ciebie
I masz prze-boskie włoski Dokładnie tak samo wygląda mój problem z cerą. Chyba muszę zacząć pić bratka.. najśmieszniejsze, że do ust mogłabym chodzić bez makijażu, zaś na dole nie radzi nawet korektor, podkład i puder.

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

malina19, współczuję Ci bardzo, acz ja raczej nie przypominam sobie, żeby bolał mnie kiedyś ząb. Ale wiem, że muszę wreszcie zadbać o swoje ząbki, bo dentystę omijałam szerokim łukiem. Mam więc już drugie postanowienie na NR - stomatolog.
Mam nadzieję, że wreszcie znajdzie się ktoś, kto Ci pomoże. Skoro bierzesz ketonal i nimesil (swoją drogą, bolą mnie nogi tak czasem, że podwójna dawka nimesilu mi nie pomaga ) to nawet sobie nie wyobrażam, jak to ból.

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2011-12-22, 13:25   #2717
Krasko1
Zakorzenienie

Malina biedna jesteś I to jeszcze przed świętami coś takiego...

Tż- Towarzysz Życia
Stary 2011-12-22, 13:28   #2718
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:

Tak Na krakersach, pyszne są

Ja też codziennie się nie maluję, dosyć gęsty jest może dlatego mniej wydajny.
Ja do chłopaka będę robić Genialne jest, nawet na bloga wrzuciłam przepis http://vedettep.blogspot.com/2011/10...pieczenia.html
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Soleilko gratuluję Ci I życzę żeby wszystko było w porządku i po Waszej myśli
Dziękuję
Cytat:
U Was też tyle śniegu?
U mnie ledwo co
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_7744.jpg (41,4 KB, 18 załadowań)

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 13:32   #2719
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Wybierz się Masz rację. Już jakiś czas skarżysz się na skalp, więc coś z tym musi być.
Po nowym roku muszę zrobić z tym porządek no i przede wszystkim kupić olej kokosowy bo po nim było znacznie lepiej I wrócę do mycia Head & Shoulders co któreś mycie bo on jako jeden z niewielu łagodził mi tą skórę.

Cytat:
Jest taka pastorałka "ciemna nocy" wszędzie jej szukam i nic.. Na wrzucie jest jedna wersja ale średnio mi się podoba, na youtube jest ale z występu.. A chciałabym nagrać sobie na płytę, ani na chomikuj ani nigdzie

Aż tak źle? Nie martw się, pójdziesz do dermatologa i na pewno Ci pomoże
Może ta? http://kruszynka21.wrzuta.pl/audio/5...zA/ciemna_nocy Nie wiem jaka wersja się Tobie podoba

Dobrze nie jest Po Alterze jest lepiej ale ona sama nie pomoże.

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Ja do chłopaka będę robić Genialne jest, nawet na bloga wrzuciłam przepis http://vedettep.blogspot.com/2011/10...pieczenia.html

Dziękuję

U mnie ledwo co
Świetne są takie ciasta/ciastka bez pieczenia Muszę wyczaić jeszcze jakieś podobne przepisy. Jakie to zdjęcie apetyczne

O rzeczywiście nie dużo tego śniegu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-22, 13:39   #2720
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:

Świetne są takie ciasta/ciastka bez pieczenia Muszę wyczaić jeszcze jakieś podobne przepisy. Jakie to zdjęcie apetyczne

Napoleonek jest bez pieczenia, banoffie pie

Wczoraj za to było mega ślisko

Bloguję
Stary 2011-12-22, 13:45   #2721
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Po nowym roku muszę zrobić z tym porządek no i przede wszystkim kupić olej kokosowy bo po nim było znacznie lepiej I wrócę do mycia Head & Shoulders co któreś mycie bo on jako jeden z niewielu łagodził mi tą skórę.

Może ta? http://kruszynka21.wrzuta.pl/audio/5...zA/ciemna_nocy Nie wiem jaka wersja się Tobie podoba

Dobrze nie jest Po Alterze jest lepiej ale ona sama nie pomoże.

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Ja mam problem z łupieżem i zawsze jak się pojawia to biegnę do apteki po saszetki I dla mnie rewelacja, tylko teraz się zastanawiam czy to na sam łupież hmm.. Nie pamiętam nazwy Ale pewnie by Ci tylko podrażniło skórę.. Lepiej iść do dermatologa

Znalazłam dzięki tobie Chodziło mi o raczej coś takiego klasycznego, nie lubię przekombinowanych Choć to też nie jest idealne - http://grupa50nica.wrzuta.pl/audio/0..._nocy_-_50nica

O matko przez Was zaczynam żałować, że u nas się nic nie piecze

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napoleonek jest bez pieczenia, banoffie pie

Wczoraj za to było mega ślisko
U mnie też... A ty lepiej uważaj, antypoślizgowe buty kup

Tż- Towarzysz Życia

Edytowane przez Krasko1
Czas edycji: 2011-12-22 o 13:43
Stary 2011-12-22, 13:53   #2722
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie też... A ty lepiej uważaj, antypoślizgowe buty kup
Dostałam śniegowce od TŻ, powinny dać radę

W ogóle nie wiem co się wczoraj stało, ale w sklepie podczas sprawdzania czy chleb jest świeży tak zabolał mnie ten obszar między kciukiem a wskazującym, że wypuściłam chleb z ręki... Strasznie dziwne to było

Bloguję
Stary 2011-12-22, 13:55   #2723
Nerchie
Zakorzenienie

Hej

Śnieg mnie dołuje, ale jakoś się trzymam Mówiłam już że 27.01 mam dentystę? Przeżywam jak mrówka okres. ;/

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Soleika jak się powtórzy to możesz mieć jakiś tam zespół. U mnie laska na sali miała to operowane, zwłóknienia się usuwa jakieś ;p

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-22, 14:03   #2724
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Hej

Śnieg mnie dołuje, ale jakoś się trzymam Mówiłam już że 27.01 mam dentystę? Przeżywam jak mrówka okres. ;/
Mrówki mają okres?
Dasz radę

Śnieg jest boski, mam nadzieję, że dotrwa do świąt chociaż

Tż- Towarzysz Życia
Stary 2011-12-22, 14:03   #2725
Celestyn3k
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=1G4Muf2pEjE fajnie, ale uwaga, tez sie wkręca!

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2011-12-22, 14:05   #2726
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
A co do UP to dla mnie dziwne. zawsze byłam przekonana, że po umowie o prace już stażu nie dostaniesz... Najwyraźniej niektórym można więcej A co do umowy zlecenia, raczej nie powinna mieć kłopotu i starać się może...
nie chodzi o to, że niektórym można więcej staże to forma aktywizacji zawodowej i należą się także osobom, które już wcześniej pracowały. tylko trzeba umieć to rozróżnić, bo są 3 rodzaje: absolwencki, dla osób po 50 (program 50+) i dla kobiet powracających na rynek pracy po wychowawczym czy jak to się zwie. wiadomo, że najpopularniejszy jest staż absolwencki, ale przecież nie wszystkie staże to absolwenckie. druga sprawa, że już w tym roku o staż było ciężko, a w przyszłym będzie jeszcze trudniej. w moim powiecie nie było osoby, która dostałaby staż choćby na 6 miesięcy. maksymalny czas to było 3 m-ce żeby mogło skorzystać jak najwięcej osób.
Cytat:
W ogóle nie wiem co się wczoraj stało, ale w sklepie podczas sprawdzania czy chleb jest świeży tak zabolał mnie ten obszar między kciukiem a wskazującym, że wypuściłam chleb z ręki... Strasznie dziwne to było
ooo! też tak czasem mam! to taki jakby skurcz
Stary 2011-12-22, 14:06   #2727
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość

Soleika jak się powtórzy to możesz mieć jakiś tam zespół. U mnie laska na sali miała to operowane, zwłóknienia się usuwa jakieś ;p
Mi się to właśnie pierwszy raz w życiu stało, jeżeli się powtórzy, to muszę tabletki odstawić i iść do lekarza

Bloguję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-22, 14:08   #2728
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
nie chodzi o to, że niektórym można więcej staże to forma aktywizacji zawodowej i należą się także osobom, które już wcześniej pracowały. tylko trzeba umieć to rozróżnić, bo są 3 rodzaje: absolwencki, dla osób po 50 (program 50+) i dla kobiet powracających na rynek pracy po wychowawczym czy jak to się zwie. wiadomo, że najpopularniejszy jest staż absolwencki, ale przecież nie wszystkie staże to absolwenckie. druga sprawa, że już w tym roku o staż było ciężko, a w przyszłym będzie jeszcze trudniej. w moim powiecie nie było osoby, która dostałaby staż choćby na 6 miesięcy. maksymalny czas to było 3 m-ce żeby mogło skorzystać jak najwięcej osób.
Oo no patrz. Pojęcia nie miałam! Dobrze wiedzieć Faktycznie te absolwenckie są najbardziej znane i cóż na dzień dzisiejszy jedynie taki mnie interesuje

Tż- Towarzysz Życia
Stary 2011-12-22, 14:08   #2729
Elewyn
Zakorzenienie

Oto mój stroik, śnieg u mnie i mój pies
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (120,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040972.jpg (90,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040973.jpg (96,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040969.jpg (149,8 KB, 13 załadowań)
Stary 2011-12-22, 14:14   #2730
Krasko1
Zakorzenienie

Elewyn najbardziej to mi się rzecz jasna podoba pies Ale stroik też niczego sobie

Tż- Towarzysz Życia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości