|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
Cytat:
nie ładnie
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Uwierzycie, że mam już wszystkie prezenty Mężowy jeszcze nie przyszedł ale reszta juz jest-haha jestem lepsza jak w zeszłym roku bo często gęsto jeszcze w wigilię drobne upominki kupowałamGwiazdor przyniesie mi czarną marynarkę z mankietami wywijanymi- ale będę się cieszyc jak znajdę ją pod choinką
|
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
utłukę Cię za takie wpisy ![]() ![]() ja dostałam jutro wolne trochę odpocznę bo już ledwo żyję, tylko dokumenty, non stop, wczoraj jeszcze po pracy poleciałam po prezenty. Nadal nie mam dla mamy nawet nie mam pomysłu- a zawsze staram się wybrac coś szczególnego , a w tym roku pustka w głowie, wiec pewnie dam kosmetyki ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Kochane moje życzę Wam już teraz wesołych pogodnych Świąt, w gronie najmilszych osób, z dobrym jedzeniem i radością przy stole! Niech będzie biało i cudnie, a wszystkie problemy i złości odejdą w zapomnienie |
|
|
|
|
#2944 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Gold
![]() A ja przysiadłam, zjadłam opakowanie tofifi (już kilka dni słodyczy nie jadłam) i.. zasnęłam na 2 godziny. maskara. Jakaś ostatnio starsznie wymęczona chodzę. |
|
|
|
#2946 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeeeeść!
Ale naskrobałyście a tylko wczoraj mnie nie było! Rossi ja też mam do Wrocka niedaleko i mam tam siostre na studiach więc wiesz jak się nie będziesz kilka dni odzywać to walę drzwiami i oknami! Ja tez nie jestem ani matką ani nauczycielka ani w ciąży i nie mam zamiaru stąd zmykać![]() żabcia bombki czaderskie!!! Ja dziś zapakowałam prezenty, wypastowałam panele a teraz się byczę
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
aaa właśnie Zabcia czy ja pisałam, ze fajne te bombki??
|
|
|
|
#2948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wszystkim dziewczynom dziekuje za komplementy na temat bombek ( ale gafe z pisaniem zrobilam haha ) dostalismy tez jeszcze malutka zabke dzidzie ale nie zawieszalam to dopiero w nastepnym roku ![]() Cytat:
![]() super ![]() Cytat:
gold - dziekuje za zyczenia .. dla Ciebie rowniez WESOLYCH SWIAT kochana !!
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia tak właśnie sobie pomyślałam, ze chyba na godzinkę to wpadnę do niego i potem do teściowej.
|
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja mysle ze to super rozwiazanie , kazdy bedzie zadowolony
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie.
|
|
|
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
Podczytuję Was w klubie. Nic nie piszę, bo nic ciekawego ogólnie. Żabciu! Chciałabym Ci złożyć spóźnione, ale serdeczne gratulacje odnośnie dzieciaczka! Super! Guciu mieszkanko cudne! Dziś u nas nastąpiło wielkie wydarzenie. TŻ przytargał choinkę Jest to nasza pierwsza choinka i gwiazdka w naszym mieszkanku, więc cieszymy się z niej bardzo Lecę robić rybę. Buziaki!
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super wiem jaka to frajda pierwsze swieta w nowym gniazdku ja tez jaram sie jak male dziecko mam nadzieje ze bedziesz do nas czesciej zagladac
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
rosi to lepiej pod hoinka w piwnicy sie nie stawiaj, bo jak mezul pojdzie po tego iglaka to na zawal zejdzie jak Ciebie tam znajdzie
![]() ![]() ![]() ![]() i smakowaly CI te surimi? no ja na surowo sprobowalam i paskuuudne to bylo ![]() madzia no uroki ciazowe ![]() ![]() ![]() gold to sobie odpocznij , i mysl co kupic mamie kitosa noooo fajna jest pierwsza gwiazdka na swoim
|
|
|
|
#2955 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba u wszystkich taki pozytywnie pracxowity przedswiateczny dzien
![]() ja dzis upieklam piernik przekladany marmolada z polewa czekoladowa zrobilam liker krowkowy, jeszcze kukulkowy na mnie czeka. a dzis pierwszy raz robilam i jadlam placek po wegiersku-nie chwalac sie wyszedl pyszny. Przepis na gulasz posiagalam fragmentami z neta i zrobilam wlasny,posmazylam placki i sie tak objedlismy ze juz na kolacje nie mamy miejsca haha teraz czeka na mnie choinka do przytrojenias-maz mi przytachal piekna sosne
|
|
|
|
#2957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem tych gołąbków. Cytat:
![]() Cytat:
Pierwsza Gwiazdka na swoim - super! O ja cię... trzy razy czytałam, bo nie mogłam uwierzyć, że aż tyle rzeczy udało Ci się zrobić ![]() Uwaga!!! Marcela ma zęba I zaraz chyba wyjdzie jej drugi Już kilka dni wcześniej miała spuchnięte dziąsło, i czuć było zęby pod skórą, a tu wieczorem smaruje jej dziąsła i cos mnie ukłuło w palec
|
|||
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia - gratulacje zebola
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
rosete ;postaram sie poprawic
![]() ktosia - macie zeba, ojaaaaa. my jutro bedziemy salatke kroic, mieso piec. i paszteciki i cos jeszcze
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
aj ani sie obejrzysz a na randki zacznie chodzic
![]() zabieram sie za moje choinke |
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
kurde
jak przysłali mi zegarek dla męża to gdzieś go schowałam chcioałam spakować prezenty dla niego, ale nie mogę znaleść tego zegarka ja sie chyba zastrzelę zaraz ktosiu wiedziałam!! mamuni prezent na gwiazdkę zrobiła gratulacje
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-12-22 o 20:32 |
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
agus to ie nazywa skleroza
biedna!laski jak robicie makiełki? bo widzialam wlasnie przepis z jajkami, ale chhyba machne po prostu mleko, chalke orzechy i migdaly i miodzio i wsio, nie bede jajkami tego zparawiac ![]()
|
|
|
|
#2964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także przedswiateczne ![]() dajesz rade maleńka! Cytat:
![]() ![]() ![]() uwaga ja już po jasełkach ![]() było bardzo fajnie jednak nastrój zrobił swoje, zgasiłyśmy światła zapaliliśmy mnóstwo lampionów lampek choinkowych etc i było pięknie, dzieci się spisały podpowiadały sobie nawet nikt się nie pomylił oprócz ptaszków ktore zamiast tańczyć stały jak ciołki i patrzyły na siebie ale to tylko dzieci rodzice gratulowali że fajnie to zrobiłyśmy, no i że nastrój cudowny ![]() vice dyr zadowolona więc można oddac się świetowaniu ![]() do pracy wracam 2 nie ma to jak musowe wykorzystanie urlopu
|
|
|
#2965 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękujemy za gratulacje Pospieszyła się dwa dni, ale co tam, liczy się gest![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie, że jasełka się udały
|
|||||
|
|
|
#2966 |
|
Zadomowienie
|
Ryba zrobiona
Dziewczyny wybaczcie Postaram się zaglądać częściej, ale jesteście w moich myślach. Kurczę, widzę, że ubieracie choinki, a moja biedna stoi na balkonie, bo... nie mamy lampek No cóż jako pierwsza nasza choinka ma prawo być skromna, ale kurczę lampki muszą być! Dziko tak bez lampek Aaa! I nie mamy czubka ![]()
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu gratulacje
Lilka póki co zastopowała
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia, makielki to bez makaronu feeeeeeee
takie to ja umiem![]() bedziemy miec z mkiem tylko kupnego makowca ![]() kitosa za czubek moze robic kokarda ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja wiem, ze to smieszne
![]() ale ja na prawde nie wiem gdzie jest ten zegarek!!!!!!!
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy
A Lilce już wystarczy tych zębów Ile już ma? 5? 6?Cytat:
![]() Zajmij się czyms innym bo w nerwach nie znajdziesz i tak. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

hehe aaaa bo te koty były wymówką aby nie iść. Ale na 2 dni przed świętami mnie sumienie wzięło i zaczełam rozmyślać. Kuźwa....

nawet nie mam pomysłu- a zawsze staram się wybrac coś szczególnego , a w tym roku pustka w głowie, wiec pewnie dam kosmetyki

Lecę robić rybę. Buziaki!

Już kilka dni wcześniej miała spuchnięte dziąsło, i czuć było zęby pod skórą, a tu wieczorem smaruje jej dziąsła i cos mnie ukłuło w palec
Dziewczyny wybaczcie
Postaram się zaglądać częściej, ale jesteście w moich myślach. Kurczę, widzę, że ubieracie choinki, a moja biedna stoi na balkonie, bo... nie mamy lampek
takie to ja umiem