Czarna lista targowisko- plotki - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-20, 16:25   #3061
Biała Dama
Zakorzenienie

Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki

Cytat:
Napisane przez MamaMagda Pokaż wiadomość
Zgłaszam Wizażankę majowy_deszcz. 11.12.2011r. wysłałam jej przesyłkę, swojej się jeszcze nie doczekałam, dziewczyna przestała się logować na Wizażu więc podejrzewam, że nie jest to przypadek bo wcześniej kontakt z nią był dobry.
ale minęło dopiero 9 dni
nawet reklamacje na poczcie uznają dopiero po 14 dniach, a może dziewczyna się nie odzywa, bo przed świętami ma inne rzeczy na głowie
Biała Dama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 16:45   #3062
Gofrzyca
Zakorzenienie

Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.

Dziewczyny, pomyślcie trochę zanim kogoś oskarżycie.
Rozumiem miesiąc, dwa, ale 9 dni? Śmieszne to jest.
Święta idą, poczta wolniej dostarcza.
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 16:51   #3063
MamaMagda
Wtajemniczenie

Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Biała Dama Pokaż wiadomość
ale minęło dopiero 9 dni
nawet reklamacje na poczcie uznają dopiero po 14 dniach, a może dziewczyna się nie odzywa, bo przed świętami ma inne rzeczy na głowie
Ja wszystko rozumiem ale obiecywała wysłac jak tylko moja paczka dojdzie i wystarczy jedno zdanie napisać że się wysyłka opóźni

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pomyślcie trochę zanim kogoś oskarżycie.
Rozumiem miesiąc, dwa, ale 9 dni? Śmieszne to jest.
Święta idą, poczta wolniej dostarcza.
dwa miesiące??to rzeczywiście śmieszne....

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

to czekam tylko że zmieniam adres i nawet nie mogę jej poinformować o tym bo się nie loguje i nie czyta priv co za bezsens
Stary 2011-12-20, 16:53   #3064
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wszystko rozumiem ale obiecywała wysłac jak tylko moja paczka dojdzie i wystarczy jedno zdanie napisać że się wysyłka opóźni

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

to czekam tylko że zmieniam adres i nawet nie mogę jej poinformować o tym bo się nie loguje i nie czyta priv co za bezsens
no dobrze, skoro miała wysłać jak dojdzie jej twoja paczka, to nie pomyślałaś ze może twoja do niej nie dotarła jeszcze?

Ostatnio wysyłałam paczkę, doszła w dwa dni, ale od owej wizażanki szła ponad tydzień, chociaż wysłana tego samego dnia.
Stary 2011-12-20, 16:54   #3065
Biała Dama
Zakorzenienie

Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.

Cytat:

no ale skoro Ty wysłałaś 11.12. to też od razu tamta dziewczyna Twojej paczki nie dostała, to przecież musiało trwać przypuśćmy 3 dni.. a Twoja przesyłka może właśnie gdzieś tam do Ciebie leci ...

tym bardziej, że teraz przed świętami jest masakra na poczcie ...

a wysłałaś priorytet czy ekonomiczny?

Edytowane przez Biała Dama
Czas edycji: 2011-12-20 o 16:55
Biała Dama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 16:59   #3066
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Przekupka: 159 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Biała Dama Pokaż wiadomość
no ale skoro Ty wysłałaś 11.12. to też od razu tamta dziewczyna Twojej paczki nie dostała, to przecież musiało trwać przypuśćmy 3 dni.. a Twoja przesyłka może właśnie gdzieś tam do Ciebie leci ...

tym bardziej, że teraz przed świętami jest masakra na poczcie ...

a wysłałaś priorytet czy ekonomiczny?
No dokładnie.

Poza tym nie kazdy leci od razu na pocztę, jak ma awizo - przecież to też trzeba sobie czas zorganizować.
Zeby w 9 dni przesyłki dotarły tam i z powrotem to naprawdę musiałby być dobry układ i dziewczyna musiałaby wysłać pewnie w ten sam dzień, w którym by otrzymała.
Stary 2011-12-20, 17:00   #3067
platekrozy
Zakorzenienie

Przekupka: 114 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Zgłaszam Wizażankę majowy_deszcz. 11.12.2011r. wysłałam jej przesyłkę, swojej się jeszcze nie doczekałam, dziewczyna przestała się logować na Wizażu więc podejrzewam, że nie jest to przypadek bo wcześniej kontakt z nią był dobry.
No nie przesadzajmy - tak jak wizażanki mówiły przecież to 9 dni temu.
Sama wysyłałam przesyłki i jeszcze nie podochodziły.Poczta działa teraz wolniej.
Czasem aż strach się wymieniać...

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 13:54   #3068
rousse
BAN stały

Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość
Poczta działa teraz wolniej.
Czasem aż strach się wymieniać...
Potwierdzam, ostatnio moja przesyłka prio szła 14 dni do wizażanki...
rousse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 22:09   #3069
majowy_deszcz
BAN stały

Przekupka: 9 pkt / 91% pozyt.

Widzę, że zostałam zakapowana Miałam bardzo cieżki egzam przed inżynierką i musiałam go zdać... Nie wyłaziłam nawet na poczte - awizo leżało 2 dni, bo mężowi nie chcą wydać paczki. Paczuszka została wysłana dziś i wysłałam nr nadania paczuszki do MamaMagda - dołożyłam nowy kosmetyk i bardzo duzo próbek gratis.
majowy_deszcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 23:17   #3070
Kattarina
Zakorzenienie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Małgosia791 Pokaż wiadomość
Super, dobrze, ze nie odpuściłaś
Cytat:
Napisane przez jarzo83 Pokaż wiadomość
Gratulacje za wytwalosc i nie poddanie sie w tej beznadziejnej sytuacji
Dziewczyny, a Wy tak na powaznie z tymi oklaskami?

nie wiem czy zdajecie sobie sprawe z tego, ze takie 'nagabywanie', 'stalkerowanie' i grozby, zwlaszcza wobec osob niepelnoletnich, sa niezgodne z prawem? i gdyby ta maloletnia dziewczyna przyznala sie rodzicom, a oni poszliby z tym na policje- toba, ewicku83, moglaby sie zainteresowac prokuratura.
jesli uwazasz, ze zostalas oszukana- zloz oficjalna skarge, aby ktos zajal sie ta sprawa zgodnie z prawem.

Edytowane przez Kattarina
Czas edycji: 2011-12-22 o 12:16
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 03:24   #3071
Małgosia791
spin doctor

Przekupka: 164 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a Wy tak na powaznie z tymi oklaskami?

nie wiem czy zdajecie sobie sprawe z tego, ze takie 'nagabywanie', 'stalkerowanie' i grozby, zwlaszcza wobec osob nieletnich, sa niezgodne z prawem? i gdyby ta nieletnia dziewczyna przyznala sie rodzicom, a oni poszliby z tym na policje- toba, ewicku83, moglaby sie zainteresowac prokuratura.
jesli uwazasz, ze zostalas oszukana- zloz oficjalna skarge, aby ktos zajal sie ta sprawa zgodnie z prawem.
Jakie nagabywanie i grożby? Dziewczyna po prostu upomniała się o swoją własność-przecież nie straszyła, ze ją pobije czy naśle na nią ruską mafię, tylko, ze powiadomi o oszustwie rodziców czy szkołę.

Moim zdaniem na Targowisku powinny wymieniać się tylko osoby pełnoletnie.

Edytowane przez Małgosia791
Czas edycji: 2011-12-22 o 03:25
Małgosia791 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-22, 03:42   #3072
ewicek83
Zadomowienie

Przekupka: 34 pkt / 95% pozyt.

Szkodliwosc czynu byla zbyt niska materialnie zeby ktokolwiek mial sie tym zajac; nie przekroczylo 250zl.
Prosze nie rozsmieszaj mnie-grozby, stalkerowanie?? A co, szczulam ja krolikiem?
Napisalam tylko,ze jesli nie wysle mi produktow, zainterweniuje w placowce wychowawczo-dydaktycznej, do ktorej uczeszcza. Nie zlamalam prawa.

Napisalam bardzo kulturalna wiadomosc w celu odzyskania moich rzeczy, nie dostalam odpowiedzi,wiec napisalam po raz drugi sugerujac dwie opcje do wyboru-odsyla albo ja dzialam. Nikogo nie dreczylam,taka informacje wyslalam raz i czekalam,jak widac skutecznie. To nie jest nagabywanie tylko upominanie sie o to co moje. Jesli zglosilaby to na policje,byloby mi to na reke,bo mialam nasza korespondencje,jak rowniez wydrukowalabym regulamin watku wymiankowego.

Sorry,ale niewazne co wysylam, jest to moja rzecz i place rowniez za nietania wysylke,nie stac mnie na prezenty dla wszystkich.
ewicek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 06:23   #3073
Kattarina
Zakorzenienie

widze, ze sie nie rozumiemy ale nie zamierzam klarowac rzeczy dla wielkszosci ludzi oczywistych.
to ze dziewczyna przywlaszczyla sobie kosmetyki to jedno, to co jej napisalas, to drugie, (choc widzac ton twoich postow tutaj, jak i charakter i ton wiadomosci, w jakiej pochwalilas sie "zwyciestwem", watpie, zeby to bylo kulturalne- przynajmniej w moim rozumieniu tego pojecia), bo najwazniejsze jest to, ze przeszukiwalas konto internetowe niepelnoletniej osoby, ktora poukrywala wszystkie swoje dane- i moze tobie wydaje sie, ze to nic wielkiego, ale uwierz- jesli jestes pelnoletnia, to prawo jest po jej stronie i chroni ja przed twoimi 'zakusami', moze i bardziej niz ciebie przed tym, ze zatrzymala sobie kilka twoich kosmetykow.

Malgosiu791, a skad wiesz, ze:
Cytat:
Dziewczyna po prostu upomniała się o swoją własność-przecież nie straszyła, ze ją pobije czy naśle na nią ruską mafię, tylko, ze powiadomi o oszustwie rodziców czy szkołę.
? nie pytam zaczepnie i nie bede ciagnela tu dyskusji, ale ja naprawde nie bylabym taka pewna i nie zareczylabym na Forum za tresc i ton wiadomosci ewicek 83.

Czas edycji: 2011-12-22 o 12:17
Stary 2011-12-22, 06:58   #3074
ewicek83
Zadomowienie

Tak, pochwalilam sie "zwyciestem" nad oszustka-niech inne wizazanki widza,ze sa tez inne metody na takie wyludzaczki.
Calosc opisalam-jak dziewczyny to odczytaly to ich sprawa,ale z mojej strony kultura byla,choc po takim czasie, banach i innych wizazankach ktore oszukala, byc nie powinno.
Prawo. To juz temat na inna dyskusje,ale krotko podsumuje,ze mimo iz nieplenoletnia dziewczyna nie jest bezkarna. Nie dreczylam jej,nie szantazowalam, nie nagabywalam, chcialam odzyskac moja wlasnosc. Nawet jesli poinformowalaby rodzicow, mysle ze zamiast ciagac sie po sadach,woleliby przywolac corke do porzadku. Jesli ktos w czyms uczesniczy, niech zapozna sie z zasadami i ich przestrzega.
To,ze poukrywala swoje dane na portalach spolecznosciowych to nic nie daje, google wychwyci wszystko,wiec moze jako niepelnoletnia wezmie to pod uwage i nie zaklada kont<przeszukiwanie ich NIE JEST ZABRONIONE>

I naprawde nie rozumiem,czemu tak bronisz tej dziewczyny? Nie zostalas nigdy oszukana? A moze zostalas i machnelas na to reka? Wlasnie dzieki takim osobom jak Ty, ludzie czuja sie bezkarni i nadal pasozytuja na innych.

Edytowane przez ewicek83
Czas edycji: 2011-12-22 o 07:05
Stary 2011-12-22, 07:05   #3075
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez ewicek83 Pokaż wiadomość
Tak, pochwalilam sie "zywciestem" nad oszustka-niech inne wizazanki widza,ze sa tez inne metody na takie wyludzaczki.
Calosc opisalam-jak dziewczyny to odczytaly to ich sprawa,ale z mojej strony kultura byla,choc po takim czasie, banach i innych wizazankach ktore oszukala, byc nie powinno.
Prawo. To juz temat na inna dyskusje,ale krotko podsumuje,ze mimo iz nieplenoletnia dziewczyna nie jest bezkarna. Nie dreczylam jej,nie szantazowalam, nie nagabywalam, chcialam odzyskac moja wlasnosc. Nawet jesli poinformowalaby rodzicow, mysle ze zamiast ciagac sie po sadach,woleliby przywolac corke do porzadku. Jesli ktos w czyms uczesniczy, niech zapozna sie z zasadami i ich przestrzega.
To,ze poukrywala swoje dane na portalach spolecznosciowych to nic nie daje, google wychwyci wszystko,wiec moze jako niepelnoletnia wezmie to pod uwage i nie zaklada kont<przeszukiwanie ich NIE JEST ZABRONIONE>

I naprawde nie rozumiem,czemu tak bronisz tej dziewczyny? Nie zostalas nigdy oszukana? A moze zostalas i machnelas na to reka? Wlasnie dzieki takim osobom jak Ty, ludzie czuja sie bezkarni i nadal pasozytuja na innych.
ewicek83 - proszę sie pohamować, zarówno z epitetami jak i oskarżeniami - po raz już drugi zwracam Ci uwagę na formę Twoich wypowiedzi i trzeci raz czekać, ani ostrzegać nie będę

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.

Edytowane przez misianka
Czas edycji: 2011-12-22 o 07:11
misianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 07:10   #3076
ewicek83
Zadomowienie

Prosze zacytowac "obrazliwe epitety i oskarzenia",bo ja ich nie widze.
Misianko-Ty chyba masz na mnie alergie? Bo zamiast interweniowac w czesto wazniejszych sprawach, ciagle sie czepiasz kazdego slowka,ktore napisze.

Edytowane przez ewicek83
Czas edycji: 2011-12-22 o 07:14
Stary 2011-12-22, 07:16   #3077
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Prosze zacytowac "pbrazliwe epitety i oskarzenia",bo ja ich nie widze.
Misianko-Ty chyba masz na mnie alergie?
Piszesz i masz, wyboldowane w cytacie Twojej wypowiedzi.
Słowa "oszustka" i "wyłudzaczka" są epitetami na tyle obraźliwymi, że można w sądzie wylądować, a Twoja niewiedza na ten temat może Ci zaszkodzić.

Ponadto, w Regulaminie Forum jest dość wyraźnie napisane o kulturze wypowiedzi i zakazie używania obraźliwych słów.

Gdybym miła na Ciebie alergię, to już byś miałam puknty karne za to, więc na razie ostrzegałam, biorąc pod uwagę, że znalazłaś się w trudnej sytuacji więc też nie życzę sobie osobistych insynuacji - mam prawo Cię upomnieć za nieprzestrzeganie Regulaminu, a że Ci się to nie podoba, to tego faktu nie zmienia.

Stary 2011-12-22, 07:17   #3078
ewicek83
Zadomowienie

Oszustka,wyludzaczka-przeciez to prawda. Jak inaczej nazwac taka osobe??
Ostatnie zdanie jest stwierdzeniem postawy wobec osoby,ktora broni oszustek.
Stary 2011-12-22, 07:17   #3079
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
... Bo zamiast interweniowac w czesto wazniejszych sprawach, ciagle sie czepiasz kazdego slowka,ktore napisze.
Też radzę się pohamować, bo mój zakres obowiązków określa admin a nie Ty i za przeproszeniem mało wiesz, o tym co robię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-22, 07:22   #3080
ewicek83
Zadomowienie

Nie znasz sprawy z Lashstylist, Virtual zna i ona moze sie na temat tej pani wypowiedziec czy doszlo do oszustwa i wyludzenia czy nie.

I bez dalszego komentarza, kazdy ma swoje zdanie.
Stary 2011-12-22, 07:24   #3081
Kattarina
Zakorzenienie

OK. zazwyczaj nie daje sie wciagnac w takie jalowe przepychanki, ale zrobie wyjatek, bo moze czegos sie nauczysz?
samo przeszukiwanie kont nie jest zabronione- ale juz wykorzystanie wiadomosci uzyskanych taka droga- jest. czy ci sie to podoba czy nie; take it or leave it.

dlaczego jej bronie? bo nie lubie wolnoamerykanki i wymierzania sprawiedliwosci na wlasna reke- zbyt czesto prowadza one do naduzyc. a dodatkowo, na punkcie spraw niepelnoletnich jestem, poniekad ze wzgledow zawodowych, wyczulona.

odpowiem rozniez na twoje drugie pytanie. tak, zostalam oszukana, ale zawsze dochodzilam swoich racji na drodze zgodnej z prawem i nigdy na tym nie stracilam. (nie naleze do osob, ktore 'machna reka' na takie przypadki- vide obecna sytuacja: pomimo, ze to 'nie moja sprawa', wcale nie milcze).

btw. nie przyszlo ci do glowy, ze jak juz poznalas te wszystkie dane, to powinnas jednak zwrocic sie do jej rodzicow? zapewne powstrzymalabys te osobe od nastepnych naduzyc- co byloby korzystne zarowno dla niej samej, jak i dla ewentualnych, nastepnych poszkodowanych. (Wizaz zna juz takie przypadki, conajmniej jeden- gdy rodzice zrobili porzadek z nieuczciwa maloletnia).

Czas edycji: 2011-12-22 o 12:18
Stary 2011-12-22, 07:26   #3082
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Nie znasz sprawy z Lashstylist, Virtual zna i ona moze sie na temat tej pani wypowiedziec czy doszlo do oszustwa i wyludzenia czy nie.

I bez dalszego komentarza, kazdy ma swoje zdanie.

no i cóż z tego? Ja nie wypowiadam się o sprawie, tylko o Twoim sposobie wypowiadania się na forum.
Więc zdanie podtrzymuję i po raz ostatni proszę o stonowanie wypowiedzi i nieużywanie obraźliwych epitetów. Wszystko można powiedzieć/napisać w innej formie.

Stary 2011-12-22, 07:28   #3083
ewicek83
Zadomowienie

Mysle,ze gdybys Ty zastanowila sie dluzej i bardziej doglebnie,nasunelyby Ci sie inne wnioski.

Ta dyskusje mozemy zakonczyc, bo to sie mija z celem i szkoda klawiszy.
Pozdrawiam-"WOLNOAMERYKANKA"

Edytowane przez ewicek83
Czas edycji: 2011-12-22 o 07:43

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-22, 11:50   #3084
siarka40
Szef ds. Wymianek

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

pozwole sobie cosik sprostowac:

Cytat:
nie wiem czy zdajecie sobie sprawe z tego, ze takie 'nagabywanie', 'stalkerowanie' i grozby, zwlaszcza wobec osob nieletnich, sa niezgodne z prawem? i gdyby ta nieletnia dziewczyna przyznala sie rodzicom, a oni poszliby z tym na policje- toba, ewicku83,moglaby sie zainteresowac prokuratura.
"osoba nieletna" jest terminem prawa karnego i dotyczy osoby, ktora w chwili popelniania czynu zabronionego nie miala ukonczonego 17 roku zycia.
tak ze odpowiednikiem osoby pelnoletniej winna byc osoba niepelnoletnia badz maloletnia .

Cytat:
Szkodliwosc czynu byla zbyt niska materialnie zeby ktokolwiek mial sie tym zajac; nie przekroczylo 250zl.
Prosze nie rozsmieszaj mnie-grozby, stalkerowanie?? A co, szczulam ja krolikiem?
niska spoleczna szkodliwosc czynu to moze byc w przypadku kradziezy pudelka od zapalek, w omawianej sytuacji mamy do czynienia z przestepstwem oszustwa i to nawet wtedy, kiedy zostalas oszukana na 2 zlote. tak ze nie ma tu mowy o zadnej granicy 250 zl, mylisz z kradzieza.

Cytat:
Napisalam bardzo kulturalna wiadomosc w celu odzyskania moich rzeczy, nie dostalam odpowiedzi,wiec napisalam po raz drugi sugerujac dwie opcje do wyboru-odsyla albo ja dzialam. Nikogo nie dreczylam,taka informacje wyslalam raz i czekalam,jak widac skutecznie. To nie jest nagabywanie tylko upominanie sie o to co moje. Jesli zglosilaby to na policje,byloby mi to na reke,bo mialam nasza korespondencje,jak rowniez wydrukowalabym regulamin watku wymiankowego.
czytajac Twoje wypowiedzi tutaj, smiem powatpiewac czy wiadomosc byla bardzo kulturalna^^.

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Oszustka,wyludzaczka-przeciez to prawda. Jak inaczej nazwac taka osobe??
Ostatnie zdanie jest stwierdzeniem postawy wobec osoby,ktora broni oszustek.
Cytat:
na szczescie poki co zyjemy w panstwie prawa i o tym czy ktos jest oszustem, orzec moze jedynie sad .

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2011-12-22 o 11:47
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 12:14   #3085
Kattarina
Zakorzenienie

Siarko, dziekuje za sprostowanie , nie bylam pewna i uzylam tego okreslenia w znaczeniu potocznym , ale juz sie poprawilam
Stary 2011-12-22, 13:16   #3086
siarka40
Szef ds. Wymianek

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Cytat:
Siarko, dziekuje za sprostowanie , nie bylam pewna i uzylam tego okreslenia w znaczeniu potocznym , ale juz sie poprawilam
ba, Kattarino, to nawet i niepotocznie funkcjonuje, chocby w telewizji^^.
albo w sklepach mozna spotkac informacje: "alkoholu osobom nieletnim nie sprzedajemy" - zawsze sie smieje, ze w takim razie niekarany niepelnoletni moze smialo kupowac .

EDIT a sprostowalam w ramach realizacji hasla "Wizaz bawi, Wizaz uczy" .

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2011-12-22 o 13:18
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 15:39   #3087
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Konto usunięte

Przekupka: 146 pkt / 100% pozyt.

Za co Zuziunia ma bana stałego?
https://wizaz.pl/forum/member.php?u=125573
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-22, 16:30   #3088
pingwin2
Zakorzenienie

Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.

że tak napisze "ja pierdziu..."
jak widzę nicka ewicek 83 to od razu wiem, że będzie ciekawie
Misianka podziwiam za cierpliwość

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 16:59   #3089
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pingwin2 Pokaż wiadomość
że tak napisze "ja pierdziu..."
jak widzę nicka ewicek 83 to od razu wiem, że będzie ciekawie
Mam takie same odczucia
Stary 2011-12-22, 17:20   #3090
201607211724
Konto usunięte

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez pingwin2 Pokaż wiadomość
ja już dawno doszłam do wniosku, że Misiak to ma jakieś masochistyczne tendencje
(no a serio to podziwiam, bo mi ciśnienie skacze i gule i inne takie tam)
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości