|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
sajkolidżist
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Mój nie zostawia w ogóle sierści i jest nauczony załatwiać się na zewnątrz, jak ma potrzebę, to prosi pod drzwiami żeby go wypuścić
Wiem, że wy mieszkacie w mieszkaniu, ale kuweta to chyba nie jest duży problem, Ty mogłabyś ją sprzątać, on nie musiałby mieć z tym nic wspólnego
|
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć dziewczynki ja właśnie ukończyłam sprzątanko i będę piekła ciasteczka i pakowała prezenty widzę tu też temat kotów się przewija ja lubię i TZ też ale będziemy mieli w domu pieska tylko
|
|
#214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nienawidzę kotów bleeeskończyłam na dziś pieczenie, ciąg dalszy jutro ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- mój porypany braciszek dzwonił do taty żeby przyjechał bo miał wypadek, przywalił jakiemuś kolesiowi w dupę, tata pojechał wkurzony bo po co on ma tam być, zrobił wypadek to przecież ma prawko i niech on się z tego rozlicza, wcale go mi nie szkoda bo gówniarz ma 19lat, samochód stary dostał od ojca, w ogóle go nie szanował, jeździ jak pirat drogowy to doigrał się, zawsze mu każdy powtarzał że ciul jak sobie coś zrobi ale gorzej jak i kogoś po drodze skrzywdzi, no ciekawe co tam będzie, tylko szkoda mi taty bo z kasą u niego na razie krucho a jak przyjdzie do płacenia czegoś to lipa będzie;/
|
|
#215 | ||
|
sajkolidżist
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze, nieciekawa sytuacja z tym wypadkiem :/ mam nadzieję, że nikomu się nic nie stało? A samochód jest zarejestrowany na Waszego tatę, tak? ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Ale się obżarłam karmelem z puszki
|
||
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
deit: tata przyjechał, aby słyszę że samochód do kasacji
Edytowane przez alonka00 Czas edycji: 2011-12-22 o 16:11 |
|
|
|
|
#217 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Jadłam kiedyś tiramisu w kawiarni i bardzo mi smakowało, dlatego pytam, bo zawsze lepiej mieć sprawdzony przepis My będziemy piekły agrestowca - moje ulubione ciasto ![]() A i rozumiem Twój ból, ja też zawsze się boję palić w piecu, boję się, że za mocno napalę i będzie się woda gotować czy coś
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
już brat siedzi na kompie i słyszę że gra a do mnie ojciec przyszedł i wydarł morde na mnie że rozpaliłam i to źle bo coś tam trzeba włączyć jakąś pompkę a ja nie wiedziałam gdzie, super, wcześniej przez niego psycha mi siadała, a co dopiero teraz... mąż w pracy bo przy nim nie krzyczałby na mnie, zadziwiające jest to że jego szanuje i uważa go za syna a mnie zawsze wszyscy mają w dupie, nigdy od nikogo słowa dobrego nie usłysze, w końcu coś sobie zrobię i będą mieli spokój święty ze mną
|
#219 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mi nawet teledysk nie przeszkadza ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
|
|
|
#220 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#221 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo wiem...kiedyś spadłam ze schodów jak byłam młodsza i trzymałam na rękach moją siostrę, była malutka wtedy, a jeden chodniczek był przesunięty..poślizgnęłam się i upadłam na plecy, bo wiedziałam, że nie mogę B. puścić z rąk. ![]() Cytat:
![]() Wiadomo, wakacje w Niemczech-super, ale ja już nauczyłam się myśleć bardziej 'praktycznie' ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() no to nieźle Cytat:
Oczywiście tradycyjnie ucięło mi połowę to co zacytowałam ![]() Tak więc, pamiętam , że miałam jeszcze napisać, że Agula bardzo się cieszę, że u Was powoli się układa i że masz taką grzeczną i mądrą córeczkę
|
|
#222 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, robimy jednak sylwestra w domu i chcemy go zrobić tematycznego jakiegoś macie jakieś fajne pomysły w jakim stylu można zrobić? nie jestem przekonana co do lat któryś tam, bo już kiedyś takiego mieliśmy
Edytowane przez monnilp Czas edycji: 2011-12-22 o 18:32 |
||||||
|
|
|
#223 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
nic wam się wtedy nie stało?Cytat:
|
||
|
|
|
#224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
![]() Jak ja kocham zakupy przed świętami, wrrr ![]() I jeszcze nie najlepiej się czuję. A do tego mam straaaszną ochotę na coś z fast fooda i zamówiliśmy sobie z TŻ żarcie. Zaraz powinno być.
|
|
|
|
#226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiś ciepły klimat w zimowy wieczór będzie ok ![]() Ja się trochę potłukłam, ale siostrze się nic nie stało na szczęście Od tej pory zawsze poprawiam chodniczki, za każdym razem jak wchodzę, albo schodzę po schodach dokładnie i to jest przerażające Cytat:
ja szału dostaję, jak widzę tyle osób w jednym miejscu- zdecydowanie wolę przestrzeń ![]() Co do fast fooda to zazdroszczę ja mam ochotę na Longera z KFC
|
|
#227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() longer! no nie mogę.. musiałaś o nim napisać? ![]() Dzięki dziewczyny za propozycje, też myślałam właśnie o hawajskiej, ale kurcze tu by obowiązywały dość letnie stroje a u TŻ w mieszkaniu jest strasznie zimno więc myślę, że mógłby być problem
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
no i dopiero skończyłam piec i dekorować pierwszą połowę ciastek
reszta jutro i pakowanie też... teraz lece spać
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Morsi kupiliśmy sobie grę planszową Biznes po polsku. Chcieliśmy Monopoly ale strasznie drogie jest. W ogóle się dzisiaj wkurzyłam, bo planowaliśmy pojechać po prezenty i pościel do łóżeczka. A teściowa wychodząc do pracy kazała Tż-etowi nalać wody, bo już nie było a mnie wstawić pranie. Oczywiście drugi synalek nie mógł tego zrobić zanim poszedł do pracy, bo musiał sobie kreskówki pooglądać( jest w tym samym wieku co ja). Zanim to wszystko skończyliśmy robić była godz 19. Przez to Tż-et jutro wracając z nocki nie położy się, bo trzeba jechać po zakupy, ja muszę do szpitala zrobić badanie na paciorkowca i kolejny dzień do dupy. |
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ah te tesciowe ![]() a gdzie on mial lać tą wode? bo nie rozumie
|
|
#231 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie podglądaj ! Mnie się wydaje, że to odzew na kręcące tyłeczkami i cyckami babki w teledyskach- bo trzęsienia jajek jeszcze nie było Cytat:
!Cytat:
? Filmy i kreskówki, albo stare filmy, albo musicale, albo jakiekolwiek inne .Cytat:
![]() Ehhh... A mieszkacie u teściów i tam jest jeszcze brat TŻta, tak? My też .Wiecie co? Piernik mi nie wyszedł . Sprawdzałam, czy jest już dobry, okazało się, że nie i włączyłam spowrotem, przekręcając na jakieś inne grzanie- chyba u góry. I mi się spiekł wierzch :beczy:. A wczoraj TŻ ze swoim ojcem próbowali coś zrobić z obudową pralki- odrdzewić jakiś fragment- i wywalili korki . Dziś był u nas brat TŻta- bo był długo w mieście i mamusia się o niego martwiła i kazała mu iść do nas na obiad . Wyobrażacie to sobie?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!Idę spać, bo padam. Jutro jeszcze trochę zakupów zrobię, przyniesiemy choinkę (niestety sztuczną, bo u nas od paru lat jest taka, a nie ma kasy, żeby żywą teraz kupować, skoro jest tamta) i możemy świętować !
|
||||
|
|
|
#232 | ||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że nic wielkiego się nie stało, mogło się to skończyć gorzej dla Was Cytat:
Mnie się marzą puzzle, tak ze 2000 ![]() Ach te teściowe ![]() Cytat:
Matko, ta Twoja teściowa taktem nie grzeszy Dzień dobry! Zaraz zabieramy się za robotę
|
||||
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh ta twoja teściowa ręce opadająa ja już dziś zaliczyłam maraton po sklepach, odkurzyłam mieszkanie teraz będę wieszać cukierki na choinkę potem reszta ciasteczek d dekoracji i pakowanie prezentów i na dziś finito... a jutro rano będę robić pierogi jeju za rok wszystko będę musiała ogarnąć sama aż strach się bać
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki!
![]() Życzę Wam zdrowych, radosnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie tych, których kochacie!!! (życzenia teraz, bo jutro już raczej na kompa nie wejdę )Już na szczęście mam świąteczne porządki porobione. teraz zostają tylko sprawy "kosmetyczne" - powycierać podłogi, wytrzeć kurze itd. Właśnie wróciłam z miasta. byłam na przedświątecznych zakupach (pierwszych w tym roku ) , bo wcześniej nie miałam kiedy. Za 2 godz. jedziemy z TŻtem na drugą turę zakupową ![]() Dziś mam wolne, więc troszkę spokojniejszy dzień jest ![]() http://demotywatory.pl/3607024/W-niektorych-sytuacjach zobaczcie mega pozytywne. sama zaczęłam się śmiać hehe ![]() Ps. Przeleciałam Was Tzn. przeleciałam to, co napisałyście
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, taki zwykły chyba piernik :P.
No, skoro przyszła do nas do hotelu w niedzielę po weselu, to raczej za dużo taktu nie ma :P. Cytat:
.Byłam dziś na zakupach- tak jak wszędzie pełno ludzi. Już i tak miałam część pokupowane, ale w dalszym ciągu nie mam kilku rzeczy, więc znów będę musiała tam leźć .Kupiłam dziś grę logopedyczną- przyda mi się na terapię z dzieciakami- nawet dziś .
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja dziś od rana u teściowej, bo spędzamy u teściów Wigilię i pomagam. Za chwilę sernik będziemy piec. ![]() Jak TŻ wróci to jeszcze musimy jechać na małe zakupy, bo nie mamy nic dla teścia więc kupimy mu chyba jakiś dobry alkohol. Ale tak mi sie nie chce wychodzic... pogoda dzisiaj u mnie okropna, po śniegu ani śladu, od rana leciała mżawka a teraz jeszcze mgła się robi.
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, jak będzie u mnie jutro z czasem, więc już dziś chciałabym Wam złożyć życzenia
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkiego, co dobre i piękne. Aby ten magiczny świąteczny czas przyniósł Wam spokój i radość. Miłych chwil w gronie najbliższych. Po prostu Wesołych Świąt !! |
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ tu dziś cicho
. Ostateczne przygotowania do Świąt ?---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- TŻ przyjechał od rodziców, z ojcem. Mają robić coś z tą pralką (mówiłam Wam, że jak ostatnio postanowili "odrdzewić" jakiś mały fragment z obudowy, to pralka przestała działać . I teraz, przyjechali tak późno, czymś tam posmarowali, czy coś i będą chyba robić. A ja chcę spać ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Kuźwa, oni to zrobili jakimś ohydnym środkiem, który wali gorzej niż rozpuszczalnik!!!!!!! |
|
|
|
#239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dopiero teraz skończyłam wszystko sprzątać. Teściowa piekła placki a ja robiłam sałatkę. Wszystkie prezenty już mamy. Nie wiem czy jeszcze będę dzisiaj, więc teraz składam życzenia: Wesołych, zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze
![]() |
||
|
|
|
#240 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakbym już tu nie miała czasu wejść (w co wątpię ) życzę Wam:Zdrowych i radosnych Świąt, dużo szczęścia, miłości, zdrowych maluszków, wymarzonych fasolek, pięknych ślubów i spełnienia najskrytszych marzeń
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

Wiem, że wy mieszkacie w mieszkaniu, ale kuweta to chyba nie jest duży problem, Ty mogłabyś ją sprzątać, on nie musiałby mieć z tym nic wspólnego

Siedzę sobie teraz w moim superwygodnym fotelu (
?! Toż to specjały wielkie

ale ważne, że jest, przynajmniej czuć, że święta się zbliżają 

nic wam się wtedy nie stało?

!