|
|
#2641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:)
Cytat:
![]() Cytat:
), przykryj sobie plecy szalikiem, albo czymś , generalnie wygrzej to i broń Boże nie próbuj na siłę rozruszać. Mi się robi na karku albo ramieniu coś takiego od czasu do czasu - prawdopodobnie od przewiania.Miałam upiorny dzień w pracy. ![]() Szczęście, że ostatecznie się wszystko wyjaśniło, ale chyba z nerwów schudłam ze dwa kilo |
||
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Prawie skończyłam książkę
![]() Naj spokojnie na pewno nic Ci nie przesunęło. Może jakiś nerw został uciśnięty i dlatego boli.
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, Rain, P. mi zostawi apteczkę pomocy plecowej w domu
on też twierdzi, że to przewianie, ale raz, że się ciepło ubieram (choć wczoraj nie miałam czapki, ale to raczej ucho by mnie bolało ), a dwa - tak nagle zaczęło? myślę, że poczułabym to jakoś wcześniej, stopniowo by się pogarszało czy coś, a nie że wstałam z kucek w połowie dnia i od razu megaból. może sobie coś naciągnęłam, wstając.a co się w pracy stalo?
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-12-22 o 18:25 |
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
Stygmatek romantycznie
Czasem można odstąpić od zasad ![]() Najeczko wracaj do zdrowia ![]() Pogadaliśmy z tżtem i jest ok |
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Gothka i bardzo dobrze
![]() i już wiem jak będą wyglądać Święta. Wigilie widzimy się rano- damy sobie prezenty i potem każde idzie do swojej rodziny. I dzień Świąt widzimy się wieczorem i jadę do TŻ na noc. i II dnia Świat idziemy na obiad do moich rodziców
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne te święta będziesz mieć Na pocieszenie 29. jadę na spotkanie opłatkowe z niepełnosprawnymi a 30. wracam do Rzeszowa na sylwestra
|
|
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co mu dajesz? a ja po raz pierwszy nie dam P. żadnego prezentu - dziwnie tak ![]() może jakiś drobiazg mu kupię jutro w Tesco, tylko co?
|
|
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Anooo, w pracy Rain ma kijowo ;/ Ale na przyszłość możesz mi zawsze wysyłać, ile chcesz
A ta gra to Runes Of Magic :P Kurde, napaliłam się na ten blok czekoladowy, co Frezi wrzuciła na fejsa :P I chyba go jutro zrobię. W planach miałam kopiec kreta, w zasadzie... |
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Naj grę F1 2011.
ehh jeszcze jutro i w pojutrze Wigilia
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Gothka, to super, że się pogodziliście
kasia, superprezent ja chyba zajdę do Tesco po drodze i kupię oblubieńcowi slipki albo skarpetki wiem, że to nieromantyczne, ale mieliśmy nie dawać sobie prezentów, P. się to przyda, a zawsze coś tam mu dam, nie chcę nic nie dawać, nie umiem tak
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-12-22 o 19:28 |
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadrabiam wybaczcie bom zmęczona bardzo i juz drugi dzien mam migrenę :/ za dużo stresów jak na raz mam wam duzo do opowiadania ale dzisiaj zwyczajnie nie mam sił na nic
![]() ale na poprawę humoru upiekłam pierniczki ;] dla zazdrośnic z okazji świąt
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
W końcu mogę spać spokojnie- dziś miałam takie koszmary, że masakra
Cytat:
|
|
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Ja tylko na chwilę, bo mam taki zasuw w związku z tą wigilią, że nie wyrabiam na zakrętach, a Mrówka ze mną Przybyłam złożyć życzenia, bo nie mam pewności, że dam radę zajrzeć ![]() A więc Kochane Żałośnice! Z okazji Świąt życzę Wam wszystkim ciepła rodzinnego, miłości, spełnienia marzeń, magicznego wigilijnego wieczoru i Mikołaja z wielkim worem; Kawusia, żeby Twój Narzut zatańczył z Tobą na weselu A przygotowanie do ślubu okazało się przyjemnościąNajeczka, Tobie to zaręczyn rychłych i zawodowych samych powodzeńCarmi, żebyś znalazła suknię marzeń, wspólny język z bratem i żeby mama doceniła jaką ma córkę świetną i wielu uciech z Frezi ![]() Frezi, pociechy z Fauderka, żeby mąż był jeszcze kochańszy i żebyś była zawsze taka jak jesteś . Żebyś znalazła pracę, w której Cię docenia i wielu uciech z Carmi ![]() Med, zaręczyn przede wszyskim Stygmatek, miłości, duuużo miłości Arra, żebyś już nie miała zbyt wiele wspólnego ze szklarniami i poznała kogoś super świetnego i była szczęśliwa. No i oczywiście powodzenia na niwie makijażowej ![]() Rain, żeby w pracy było lepiej, żeby relacje rodzinne się unormowały i było dobrze i potomka ![]() Byou, małych rączek i małych nóżek w Waszym domu, bardzo szybko i żeby z mężem było jeszcze lepiej niż jest ![]() Justyna, życzę Ci, żeby Cię odnalazł facet na jakiego zasługujesz, żebyś się usamodzielniła i żeby Twoje relacje z mamą z tego powodu nie ucierpiały, żebyś zamieniała w sukces wszystko, czego się dotkniesz Claris, przede wszystkim, żeby Twoje relacje z mężem były ciepłe i dobre, żeby teściowie potrafili zauważyć jaką wspaniałą synową mają i żebyś znalazła ciekawą i rozwojową pracę Bisia, życzę CI, żebyś do nas szybko wróciła uśmiechnięta i zadowolona Grape, samych słonecznych i radosnych dni Remedios, żeby nagle w życiu wszystko okazało się proste i nie skomplikowane Hawwa, siły, cierpliwości i Hawwiątka Crooze dużo siły, przespanych nocy, żebyś poczuła się szczęśliwą mamą już nie długo ![]() Maya Żeby czas bardzo szybko nie leciał żeby mieszkanie się szybko udało wykończyćMagda, drastycznych zmian w Twoim życiu, takich, które przyniosą Ci zadowolenie i szczęście Ilsa, żebyś była taka jaka jesteś Włosów jak marzenie, pociechy z tż i zrealizowania wszystkich planówChoji, zrealizowania wszystkich przedślubnych i poślubnych planów ![]() Glenia, żebyś w najbliższym czasie przeżywała tylko radość, a potem tylko więcej radości ![]() Osz, żeby Orfi i mąż dostarczali Ci samych uciech Motylku, powodzenia w pracy, bejbika i szybkiego wykończenia mieszkaniaAntosia, wspaniałego pierścionka i wspaniałego okresu narzeczeństwa ![]() Karola, żeby Wam było dobrze w Waszym mieszkanku Kasia, żeby na studiach wszystko szło jak z płatka Majasn, żeby Ci się w końcu ten zlot udało zrealizować A tż żeby się oświadczyłAleks, własnego mieszkania, pracy przy przekładaniu papierków , ślubu marzeń i zrealizowania marzenia o dziecku ![]() Stefka, żeby tż padł w końcu na kolana i to w trybie ekspresowym ![]() Zwies, żebyście mniej mailowali, a więcej rozmawiali Wiesz o czym mówię ![]() Pony, pracy przede wszystkim Sanrioo, żebyś była w te Święta po prostu szczęśliwa Gothka, ślubu w 2016 zarąbistego A wcześniej zaręczyn of korsAntii, żeby z tż układało się równie świetnie, jak przez ostatni rok ![]() Lady, żebyś znalazła odpowiedniego kawalera dla swego serducha Peach, oczywiście też zaręczyn Zuzik, żeby Twoja włożona w przygotowanie świąt praca zaowocowała wspaniałą atmosferą i bogatym workiem Mikołaja ![]() Smerfetko, wielu fajnych artykułów i wspaniałego ślubu Elizka, żebyś do nas częściej wpadała i szczęścia! Capri, wakacji w Splicie! I szybkich zaręczyn ![]() Wszystkim nam natomiast życzę, żebyśmy w tym samym gronie, lub większym przetrwały kolejny rok w tak dobrej atmosferze, jak do tej pory. Żeby nasze internetowe przyjeźnie przetrwały próbę czasu, żebyśmy wszystkie się w końcu zleciały i osobiście poznały Żeby Święta były udane, rodzinne, serdeczne i fajne po prostu!!!! Wesołych Świąt!!!!Ps.: zdaję sobie sprawę, że nie wymieniłam wszystkich,ale chyba nie sposób Nie bijcie
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2011-12-22 o 20:24 |
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Carmi, to trzymam kciuki, żeby wszystko wypaliło ![]() Naj, pewnie Cię przewiało. Zbyt ciepłe ubranie, spocisz się i wychodząc na zimno (bądź przez wietrzenie w pokojach) też możesz się tak załatwić Olka, jaki słodziak z niego Gwizdak Dziękuję A ja dzisiaj kupiłam papier, celofan, gwiazdki, wstążkę i będę pakować Przy okazji wpadł mi w oko szalik męski w paski dla A. Mamie się bardzo spodobał, koleżanka stwierdziła z kolei, że ten piaskowy/beżowy pasek wygląda jak obrzygany Ale A. musi mieć coś innego niż wiecznie czarny szalik
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak wow
Dziękuję![]() A Waszej rodzince życzę dużo radości Wielu cudownych chwil i aby Święta były wyjątkowe rodzinne i spokojne A Tobie pociechy z Mrówki i abyś była szczęśliwa
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za życzenia Ze swojej strony życzę Ci, Gwizdaczku wielkiej pociechy z męża i córeczki, realizacji planów osobistych i zawodowych, spełnienia marzeń, gwiazdki z nieba, mroźnych na zewnątrz i ciepłych w sercu Świąt |
|
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Karola,
a pierniki Śliczne! Gwizdak, nooo, poprzeczkę z życzeniami to ustawiłaś wysoko kuję ja życzenia złożę później Med, dzięki za info ale obrzygany szalik mnie rozśmieszył |
|
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba była lista grzecznych zazdrośnic ![]() W ogóle Gwizdaczku życzę Ci szczęścia, miłości i spokoju z mężem, aby Mrówa zdrowo się chowała i nie sprawiała problemów, abyś miała czas na przelatywanie nas i pisanie następnych części opowieści ( o które proszę jako wierna czytelniczka ) oraz wesołych świąt A reszcie złoże życzenia jak zasłużą
![]() 6.05.2017 ![]() Edytowane przez patuska18 Czas edycji: 2011-12-22 o 20:20 |
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz, krótko jeszcze z nami jesteś, a ja ostatnio rzadko mam czas żeby dogłębnie czytać stąd przeoczenie Ale Wspaniałych i radosnych Świąt życzę oczywiście także i Tobie
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i również dziękuje za życzenia
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
noo gwizdaczku dałaś czadu!
dziękuję bardzo Tobie również życzę wesołych świąt, dużo zdrowia, radości, żebyście zawsze byli taka szczęśliwą rodziną jak jesteście w tym momencie (a może już niedługo powiększoną rodziną, tak jak o tym marzysz )
|
|
|
|
#2665 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwizdak tos poszalala
moj Mikolajek przy takiej relacji to pic na wode fotomontaz oczywiscie dziekuje bardzo |
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski
![]() Jestem gdzieś na 36 stronie Nawet przez Święta Was chyba nie nadrobię Streści mi któraś najważniejsze wydarzenia? ![]() Ja mam totalny sajgon w pracy, nie mam kiedy wejść na wizaż, z FB tylko spoglądam... Wczoraj i dziś łaziłam za prezentami, nóg nie czuję... Nigdy u nas nie było prezentów tak tradycyjnie jak wszędzie, w tamtym roku Tato pokupował jako upominki tylko coś z żeli pod prysznic i dezodorantów, a sam przez to nic nie dostał i postanowiłam w tym roku w końcu porobić chociaż jakieś upominki... No i kupiłam: Siostrze: słuchawki do komputera i słuchania muzyki + lakier pękający + czekolada/delicje Mamie: kawę + spieniacz do mleka (zestaw), kawę waniliową, czekoladki miętowe, bo lubi, i chcę jeszcze dokupić jutro syrop smakowy do kawy Bratu: zestaw do golenia (maszynka i pianka), czekolada Tacie: zetaw do golenia (maszynka, żel, balsam po goleniu), czkolada/delicje A nałaziłam się jak głupia za tymi rzeczami... Niby nic, a czasu pochłonęło masę, zanim cokolwiek wymyśliłam... ![]() Byłam w Tarnowie, wyjechaliśmy o 8.00, wróciłam do "domu" 20.30 Niestety spotkanie za spotkaniem i nie mogłam zobaczyć się z Jusią ![]() Hawana, jestem na tej stronie, na której pytałaś o moje nieregularne cykle Więc za pamięci odpowiadam: nieregularne miałam zawsze odkąd dostałam pierwszy @, do tego @ był zawsze baaardzooo obfity i bolący. Potem w wieku 18 lat zaczęłam brać tabletki i wtedy wszystko było OK, dwa dni spóźnienia maksymalnie, może kilka razy więcej, ale rzadko. No a od połowy roku nie biorę tabletek i teraz właśnie @ dostaję raz po 26 dniach, raz po 40... To jest dla mnie masakra, nie mogę nic zaplanować, nigdy nie wiem kiedy dostanę... To tyle mojego wywodu Rozpisałam się... ![]() Aha, z FB to Frezi piękna choinka Claris i Kawka jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i spełnienia wszystkich marzeń!
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdaku jestem poruszona
osobistymi życzeniami![]() Ja Ci życzę świąt pełnych uśmiechów i ciepła rodzinnego ![]() Gothka cieszę się, że pogodziliście się ![]() Karola znalazłam awizo w skrzynce więc książki dotarły
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-12-22 o 20:33 |
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Nie byłam w mieszkaniu od poniedziałku, dziś dopiero przyjechałam, muszę się spakować do rodziców, bo jutro po pracy jadę, a potem zaraz po Świętach jedziemy do tego Zakopanego i też nie jestem spakowana
Nie mam kiedy tego zrobić, wrzuciłam jeszcze pranie, muszę się więc spakować, wykąpać, powiesić pranie, przygotować ubrania na jutro do pracy, pójść spać i wstać 4.45, bo dłużej teraz jadę przez tą pogodę... Teskniłyście za moim marudzeniem, prawdaaa? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Karola, śliczne pierniczki ![]() Gwizdak Dziękuję Dałaś czadu z tymi życzeniami
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, ale dałaś z życzeniami
Bardzo dziękuję Ja życzę Ci spokoju, dużo radości na co dzień, którą przyniesie Ci Mrówka, mąż i spełnianie siebie, żebyś zawsze była uśmiechnięta i taka, jak teraz I spełnienia wszelkich marzeń Zostawię Wam zaraz coś w klubie...
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, byłam właśnie u Mrówki ją nakarmić (śpi). Wiecie o czym czasem marzę?... żeby czas się zatrzymał i żeby zawsze była taka malutka jak teraz....
![]() Koleżanka wrzuciła to http://www.youtube.com/watch?v=Dny3E...&feature=share na FB i się uryczałam....
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

Nieźle!

), przykryj sobie plecy szalikiem, albo czymś , generalnie wygrzej to i broń Boże nie próbuj na siłę rozruszać. Mi się robi na karku albo ramieniu coś takiego od czasu do czasu - prawdopodobnie od przewiania.

on też twierdzi, że to przewianie, ale raz, że się ciepło ubieram (choć wczoraj nie miałam czapki, ale to raczej ucho by mnie bolało

wiem, że to nieromantyczne, ale mieliśmy nie dawać sobie prezentów, P. się to przyda, a zawsze coś tam mu dam, nie chcę nic nie dawać, nie umiem tak

Tobie również życzę wesołych świąt, dużo zdrowia, radości, żebyście zawsze byli taka szczęśliwą rodziną jak jesteście w tym momencie (a może już niedługo powiększoną rodziną, tak jak o tym marzysz
osobistymi życzeniami