|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!
Juliczka, duza zmiana z dlugich na boba, ale bardzo Ci pasuje musze przyznac!
Madziara, brzuszek ekstra i choinka rowniez Lena, fajne ciuszki, mam takie same skarpetuszki Evcia, swietnie wygladzasz, ubranka slodkie, a jaki widok! Piekny! Karolcia, bobas jak sie patrzy! Konia a Twoja Nina to do schrupania tylko normalnie! Mam nadzieje ze nikogo nie pominelam na mailu
|
#452 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
zapomialam dodac ze przytylam w tym miesiacu 3kg lacznie od poczatu 9kg juz
|
|
|
|
#454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma sie co przejmowac, w razie czego bedziemy sie razem motywowac do odchudzania na forum, pewnie znajdzie sie wiecej chetnych Lyknelam tabletke, wcale nie byla duza, poszlo gladko
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam usg kiedy ty masz wizyte
|
|
|
|
|
#457 | ||||
|
Gang Iren
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja dzis od rana w biegu,zakupy rozne(jaki tlok w sklepach!!),zalatwianie spraw.Cos sie rusza w sprawie domu socjalnego,wczoraj byla ta wizytacja,dzis zadzwonili ze maja oferty i mamy doniesc dokumenty rozne.Mozliwe,ze po Nowym Roku przyjdzie list z konkretna oferta.Kurcze niie myslalam,ze tak szybko to idzie,dopiero od 3 tyg zaznaczamy oferty. Zakupy juz prawie wszystkie mam na swieta,jeszcze dzis kupilam ostatni prezent(nintendo 3ds)dla corki.Mieszkanie juz tez wysprzatane.A jutro od rana gotowanie.Dzisiaj juz tylko odpoczynek,bo przez ta chorobe jestem wymeczona.
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym chyba poszła, może porozmawiała z nią żeby synowi coś przetłumaczyła, jakoś go naprostowała.. W sumie nie powinna bo to dorosły facet, ale jak nie ma wyjścia innego.. Myślę, że mogłaby wiele - takjak piszesz claudia to w końcu Babcia.. i na pewno Jej zależy żeby wasze relacje były poprawne..
|
|
|
|
#459 |
|
Wtajemniczenie
|
No ciesze sie
Masz racje cytrynka, co tam kilka kg , wazne sa dzidzusie! A te syropki dla dzieci to faktycznie czasami az wymiotowac sie chce, np smecta, zawsze mi ciezko adasiowi wmusic, ale jak sama to sprobowalam to przestalam mu sie dziwic masakra
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż w ogóle nie poczuwa się do tego, że trzeba prezenty pokupować
|
#461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nieciekawie, stres duzy! Ja mam wszytskie w samochodzie i chcialam isc jak adas zasnie bo inaczej ich do domu nie przemyce ![]() Ale znajac zycie to zasne wczesniej niz on! Wlasnie otworzylam zelki na poprawe nastroju, chyba mi sie chwila zapomnienia (od puchnacego ramienia) nalezy
|
|
#462 |
|
Wtajemniczenie
|
oj rozumiem twoje zdenerwowanie, ja też nie lubie na ostatnia chwile zostawiać takich rzeczy, ja w tym roku większość prezentów na allegro zamówiłam juz na początku grudnia
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
I znowu kilka stron do nadrobienia ![]() A więc byłam dzisiaj na wizycie Wszystko jest jak najbardziej ok Posłuchałam serduszka TŻ też dostałam skierowanie na test obciążenia glukozy, ale mam dopiero go zrobić w pierwszym tygodniu stycznia max do 6stycznia i od razu 75g glukozy nie wiem czemu lekarz powiedział, że teraz tak jest...???Dostałam zwolnienie do 16stycznia. Poza tym waga 70kg więc ok 5-6kg na plusie... Później byliśmy na zakupach, kolejki straszne...;/ nakupiliśmy mięsa, ryb itp Dzisiaj wieczorem po 21 podjadę chyba jeszcze do Tesco po kilka pierdółek W Wigilię raczej najpierw jedziemy do teściów, a później do mnie - nie wiem jak ja dam radę zjeść dwa razy ![]() Jeszcze dzisiaj albo jutro muszę popakować prezenty bo nie wszystkie są spakowane... Idę Was powoli nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Dziękuję za trzymanie kciuków ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Również dziękuję za kciuki
|
|
|
|
#464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
tak ogólnie dodam jeszcze, że spać położyłam się po 2 a zasnęłam dopiero po 4 i tż wrócił po 6 zasnęliśmy po 7 a przed 9 trzeba było wstać
na śniadanko były dziś kanapeczki z szyneczką i pomidorkiem, później na mieście banan, na obiadek ryż z kurczakiem, przed chwilą zjadłam porcje lodów Biedronkowych tej rolady a wieczorkiem na kolacje buła jeszcze nie wiem z czym... a wogóle czuję, że tyłek mi urósł albo mam schizy |
|
|
|
#466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym to ja mieszkam zaraz kolo Placu Papieskiego, tam gdzie Papież nas odwiedził jak juz byl taki chorutki. I teraz na tym placu porobili bardzo ladne tereny, zasadzili drzewka, obok teraz robili kort tenisowy i lodowisko ma tez byc. A na nogach 15 minut jakbym szla to dojde do ladnego parku ale teraz sie nie wybieram, bo dojscie do sklepu powoduje u mnie zadyszke ![]() Jesli chodzi o to ubieranie, to rzeczywiscie jest bardzo ciezko, sama jak siebie ubieram to juz naprawde jestem umeczona a jeszcze malego, ten ucieka na dodatek, grymasi ze nie chce isc, potem ze nie chce rajtuzek, potem jak sie wkoncu przekona to wciskanie na te pulchne nozki tych rajtuzek z brzuchem to nie lada wyzwanie itd itd wiec samo szykowanie sie do wyjscia to pol godziny. Ale i tak sie ciesze ze nie ma upalow, wole zime na ten okres ciazy ![]() Cytat:
|
|
#467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powodzenia z nadrabianiem
|
|
#468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
i dziękuję za kciuki ![]() ![]() płatki z mlekiem mniam chyba jutro zjem na śniadanko
|
||
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Położna dzisiaj powiedziała, że ciąża mi służy ?? Ciekawe...
I powiedziałam jej, że syn będzie bo ona nie wiedziała i pytała czy poszłam jednak na to 3d a ja, że tak a tak jak przy TŻcie zaczęła gadać na chłopów że dobrze niech będzie chłop kolejny do pracy bo oni strasznie leniwi są...i takie tam pierdółki w żarcie
|
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co!![]() Jolka super że wszystko ok po wizycie!
|
|
|
|
|
#472 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez sie ciesze ze nie chodzimy z brzuszkami w upaly! Ja tak w ciazy z adasiem chodzilam i nie ulatwialo mi to zycia, oj nie! ' Aguska ja sie tak zastanawiam bo ta roza jest wywolana przez paciorkowce, a one sa przeciez bardzo niebezpieczne dla dzidzusia przy porodzie, konia to miala chyba? Dobrze kojarze?
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
U nas są, ale tylko w jednym CH jest ono wielkie ma kilka parkingów na dworzu przed, na dachu, w podziemiach...i wszędzie na każdym jest kilka miejsc dla kobiet w ciąży z różowym znaczkiem na miejscu parkingowym oraz przed stoi tablica z takim samym znaczkiem, znaczek jest różowy z kobietą w ciąży
|
|
|
|
#474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze lubil takie reczne robotki troche jak dziewczynka Rysowanie, naklejanie, wycinanki, kolorowanie,nawet naszyjniki uwielbia nawlekac
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
No ona jest z deczka postrzelona nie powiem
ogólnie nie martwie się, TŻ chciał żebym skasowała ten komentarz ![]() a dzisiaj ją przypadkiem spotkałam to z takim uśmiechem podlizującym się powiedziała "cześć" i że mnie przycięła z daleka
|
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale może starsze to rzeczywiście wolą coś innego..
|
|
|
|
|
#477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale spostrzegawczoscia to ja nie grzesze, musze zaczac sie rozgladac!
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Jolka to super ze po wizycie wszystko dobrze
![]() karolcia
|
#479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
I tak długo nie dawałam, dodałam je 3 dni temu... |
||
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
ja też wczoraj ![]() sporo z nas je ma
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

tak ze polecialam prywatnie na usg bo do 5 stycznia chyba bym ze stachu umarla i badanie potwierdziło skrócona szyjke ale na szczęście zamknięta, łożysko jest ok. Moja mama juz mi nagadała ze to i tamto ze to koniec swiata i w ogole zdenerwowała mnie i z tego wszystkiego na wigilie do nas przychodzą rodzice jedni i drudzy i takie buty 

za wizyty!