|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
![]() no pewnie, że tak, super jest |
|
|
|
|
|
#1742 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętacie ich?
i song o śniegu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yAN5o4fROTE ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- na starocie mnie wzięło http://www.youtube.com/watch?v=zyep-lN0qPY ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=RQTlVXwaIGg moja ulubiona balladka KAT |
|
|
|
|
#1744 |
|
szeryfcio
|
No skoro święta, to zmieniłam sobie avatar na świąteczny.
Ale to ja, SHERYL żebyście mnie skojarzyły please..
|
|
#1745 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1746 |
|
vel Turkusoowa :)
|
pffffffffff
![]() znam tylko Traperów znad Wisły,reszty a ja obleciałam warzywniak właśnie,i puszczę sobie teraz ostatni odcinek "Prosto w serce",a od jutra nowy serial z moim Krystiankiem w roli głównej
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu mówicie o wolnym jutro albo, że krócej pracujecie a ja w wigilie do 13 jeszcze w pracy, ale może to i lepiej... nie lubie świąt.
Myślałam, że chociaż się wyspie ale nie ... już mi zapowiedzieli, że jedziemy do ciotki więc będe siedzieć cały dzień jak kołek i się nudzić A ja tak chciałam zostać sobie sama i poczytać książkę, chociaż jeden dzień w roku się zwyczajnie nie śpieszyć.... mieć ciszę i spokój w domu .... jak to powiedział mój tata "rodzina tego wymaga i trzeba się poświęcać". No to ja nie jestem rodzinna |
|
|
|
|
#1748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech ktoś inny się męczy Ja nie wiem ![]() Prezenty popakowałam to najważniejsze ![]() Wczoraj posprzątałam cały dom, dzisiaj wystarczyło, że wniosłam choinkę i żywe gałązki i już pełno igiełek na podłodze i z powrotem podłogi brudne ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
Skąd ja to znam, że rodzina robi mnie kierowcą Ale sama czasami wolę nie pić niż później na piechotę 2 km leźć po śniegu i mrozie do domu, bo rodzinka w okolicy mieszka, bo w święta komunikacja u mnie nie kursuje
|
||
|
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Chwal sie ile wlezie, jest boski ![]() ooo, ja tez zaraz swoje otworzę w sosie smietanowym Cytat:
![]() tez o tym pomyślałam ![]() Cześć.. Musze się Wam pochwalić... Nie pisałam, bo nie chciałam zapeszyć,.. Dzisiaj o godz 12.15 miałam państowy egzamin z teorii na prawko i zdałam Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-12-22 o 19:14 |
|
|
|
|
|
#1750 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1752 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() stawiasz ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- ciacho już zrobione ![]() teraz króweczki tężeją na balkonie jak stężeją to będę kroić i pakować w papierki
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki babolki
Stawiam, ale mam tylko gin z tonikiem |
|
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idziesz jak burza, nie dawno zaczęłaś kurs przecież prawda? |
|
|
|
|
|
#1756 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
:w inko:
|
|
|
|
|
|
#1757 | ||
|
Wtajemniczenie
|
wrażenia pozytywne, oby tylko tak dalej, powoli przyzwyczajamy się wszyscy do siebie, a każdy najmniejszy sukces ogromnie cieszy
super Cytat:
a ja stanęłam na 188 trzeba po świętach nadrobić Cytat:
![]() ![]() Krzysiek dzisiaj przywiózł choinkę więc jutro ubieranko
|
|
|
#1758 |
|
szeryfcio
|
Joluś, gratuluję!!!
![]() Z neta Swojej jeszcze nie ubrałam.
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w domu. Jechaliśmy w masakrycznych warunkach... Z torbami na nogach, siatami pod nogami
A B. miał "na sobie" 3 torby podróżne... Ale jesteśmy
|
|
|
|
|
#1760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stawiasz flaszkę
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję |
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Wtajemniczenie
|
jolka, ale masz fajnie ze masz już teorię państwową
ja 2 dni temu zaliczałam teorię w szkole jazdy [2 razy robiłam test i 2 x 0 błędów miałam] a dziś zaliczałam praktyczny wewnętrzny i mam wynik pozytywny, jutro odbieram zaświadczenie o odbyciu kursu i będę się zapisywać na państwową teorię
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Do świąt zostało raptem nie wiele. Dlatego już dzisiaj chcę złożyć wam życzenia:
Przygotować pół miarki radości,
szczyptę pogody ducha, kwartę serdeczności, dwanaście centymetrów uśmiechu, kilogram życzliwości, pięć gramów dobrego humoru, miłości ze dwie garści, odrobinę szaleństwa, 3 łyki szczęścia, dwie łyżki wolnego czasu, garstkę otwartości oraz cały zapas Wiary, Nadziei i Miłości. Całość wymieszać energicznym ruchem, 2 razy zakręcić przy tym brzuchem, długo podgrzewać w cieple domowego ogniska, i patrzeć jak radość wśród bliskich rozbłyska. Życzy Gosia Samo Zło U mnie nowy rok zacznie się od bardzo pozytywnych rzeczy. Mam nadzieję, że nie długo będę mogła wam się tutaj pochwalić co to takiego jest, ale dopóki nie będę pewna na 100% zatrzymam to dla siebie. ![]()
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Saruś powiedz jak się skończyło Prosto w serce
|
|
|
#1766 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Majka prawde mówiąc teraz dpiero wlazłam na wizaż,rano cos tam podczytywałam - jak mi się w pracy system wieszał. Prosto po pracy poszłam do przychodni, zapytać o wypisanie recepty, umówiłam się na odbiór koło 18- w między czasie obleciałam apteki- kurna jak to jest możliwe, że insuliny w hurtowniach brakło, barany chowają teraz, żeby od stycznia za ponad stówę zamiast 3 zł sprzedawać. Psia mać polska polityka zdrowotna. Oczywiście Panią doktor musiałam przekonywać, że moje dziecko mierzy cukier częściej niż " normy"- jeszcze zdążyłyśmy wpaść do kościoła do spowiedzi. Wzięłam urlop na jutro bo nie mam nic w domu zrobione, malutka choinka tylko u Oliwki, moja się posypała muszę kupić. Nie posprzątane, nic nie przygotowane. A jeszcze tak mnie w pracy wkurzyli że stwierdziłam że od dziś mam na to wszystko wy**je**bane Cytat:
No a co, nie zasłużyłyśmy, co ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A przepis na króweczki, to gdzie? |
||||||
|
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz siedzę i się zastanawiam po co te nerwy były i takie to nierealne wszystko mi sie wydaje... Z całego tego teatru najbardziej bałam sie teorii, ale juz mamZaraz idziemy spac chyba, bo jutro o 6.30 jade do brata |
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Ja przed świetami zabiegana...dziś byłam na Wigilii u Ani...szkoda że do południa robili, bo tylko 4 mamy i 2 tatusiów było...a było świetnie...dzieciaki cudnie występowały, grały na instrumentach, w prezencie dla rodziców zrobiły piękne szopki...nasza już stoi pod choinką... ![]() Malutka lakier fajowy...lubie takie delikatne ![]() Macie może Skarby jakiś przepis na pyszny piernik lub macie wypróbowany któryś "torebkowy"...????? |
|
|
|
|
#1769 | ||
|
|
Oczywiście szczęśliwie
Artur i Monika doczekali się syna,a Konstancja z Czarkiem córki (ich dzieci po latach spotykają się ze sobą i zakochują) ogólnie fajny i zabawny odcinek-jak Monika i Konstancja równocześnie zaczęły rodzić,a Czarek je wiózł autobusem co jeszcze....![]() Cytat:
Cytat:
![]() piernik...ja się tam doopa znam,bo nie przepadam za ciastami,ale wiem że mama piekła zawsze 'piernik kętrzyński' i bardzo mi smakował |
||
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No kocioł był- jeszcze zdążyłam się z księdzem przy spowiedzi posprzeczać ; a Camelek ozdrowiał- w szkole go dziś nie było a roraty prowadził.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

jak ubierzesz,cyknij nam fotkę 

Ale sama czasami wolę nie pić niż później na piechotę 2 km leźć po śniegu i mrozie do domu, bo rodzinka w okolicy mieszka, bo w święta komunikacja u mnie nie kursuje 

A B. miał "na sobie" 3 torby podróżne... Ale jesteśmy
Klaudia 16.10.2009

oby, bo pierogi muszę robić