Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-22, 19:59   #781
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
przyszly dzis moje 'charmsy' zawieszone na bransoletce z hm
fajn e najlepszy klucz wiolinowy i nutka
Cytat:
Napisane przez NUTELLA87 Pokaż wiadomość
Malowanko włosów
ooo też powinnam to zrobić, ale jutro juz pewnie nie będzie 'wolnych rąk' ani czasu na to ale koneicznie rpzed sywlkiem musze odswiezyc moj kolor

posprzatalam troche w lazience, pocwiczylam,zrobilam sobie przy panzokciach[skorki, pilowanko, odzywka] a zaraz pojde sie wykapac
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 20:08   #782
miucciaable
Raczkowanie

Dzis bylam na obiedzie w pracy tzta xD
Troche sie wynudzilam, bo nie za wiele zrozumialam
Musialam dzis spilowac pazurki, bo mi sie porozdwajaly koncowki. A tylko 2 dni bez odzywki

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
przyszly dzis moje 'charmsy' zawieszone na bransoletce z hm
Fajne, tez by mi sie na srebrnej bransoletce bardziej porobalo, ale to jest bardziej hipi (dla mnie)

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
mi też....

E.J. ja dwa lata temu w tym samym roku straciłam babcię i dziadzia- którzy mnie wychowywali przez pierwsze lata życia... i też święta są dla mnie do tej pory puste bez nich....
U mnie niedlugo rocznica smierci Mamy... Widze, ze duzo sie uzbieralo

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
a ja z moim TŻ w nic nie gram. Raz on srednio za tym przepada, a dwa ja jestem bardzo 'trudnym' graczem. Jak rpzegrywam to od razu sie zloszcze, jestem naburmuszona i dążę do tego żeby wygrać

chociaz nie powiem, taka mam ochotę pograć w simsy, ze brak słów
Czasem jak sie wciagne w simsy, to na kilka godzin. Na szczescie tz wszystkie dodatki itp zawsze dla mnie ma
Stary 2011-12-22, 20:08   #783
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Dla mnie to byłoby dziwne tak wszystko razem robić wręcz

I też wielbię kwas hialuronowy- masz jakiś ze sklepów z półproduktami czy jaką wersję?
Ja daję na wilgotną twarz spryskaną hydrolatem, tak zalecali na jakiejś stronie, rano na to krem, wieczorem jeszcze olejek, potem krem.

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Tylko moje to masło shea/kakaowe z olejkami, nie typowe kremy tłuste na glicerynie, parafinie itd- tego bym nie użyła, takich też nie można? ani olejku arganowego?

Dla mnie olejki mimo tłustości też są dobrze nawilżające. Chociaż ekspertem biochemicznym nie jestem, wiem tylko co moja cera lubi.

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Hmmm, widziałam kiedyś tę stronę, ale jak dla mnie opisy przesadzone.

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

A ja tam sobie czasem wybiorę swoje zajęcia i nie uważam tego za spaczenie, po prostu nie potrzebuje tyle czasu razem co tż. Wiadomo, że jakby się coś u niego działo i potrzebował wsparcia to nie wybiorę wizażu czy gazety, ale tak to przecież bogiem żadnym nie jest
nie wiem szczerze czy mozna masla czy oleje, nie pytalam o to, ale jak bylam na izo i twarz mi sie sypala to smarowalam miejscowo tlustymi a derma mnie za to skarcila
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
już prawie wszystko mam ogarnięte przed świętami z tego co zaplanowałam
teraz jeszcze wielkie sprzątanie, gotowanie i pakowanie prezentów...

testowałam samoopalacz Lavery i... póki co nie ma efektu
wczoraj po peelingu i kąpieli się posmarowałam na szyi i dekolcie i nic nie widać...
nie wiem co robić?
sprobuj 2 warstwy
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co jest mniejszym złem - kręcenie włosów na papilotach (zostawianie na noc, rano zdejmowanie), czy suszenie suszarką? Próbuję coś wybrać, żeby włosów nie męczyć, niestety nie jestem w stanie odstawić i papilotów i suszarki... Bo rano nie mam na tyle czasu, żeby włosy same wysychały, a po nocy są klapnięte, chyba że właśnie były na papilotach - są wtedy podniesione, ładne i jestem w stanie wyjść do ludzi.
no jasne ze papiloty, to prawie jak nic, to to samo co odksztalcanie moktych wlosow przy spaniu chociazby, nie masz do czynienia z wysoka temperatura jak w przypadku suszarki
Cytat:
Mam taką. I zawsze mam te włosy po suszeniu nie całkiem gładkie, odstaje mi pełno małych włosków po bokach i wszędzie. Jeśli nie suszę, nie mam tego.

No właśnie i mam dylemat teraz suszę codziennie... używam oczywiście czegoś na końcówki, serum termoochronnego na całe włosy itd, ale nie sądzę, by to chroniło w 100%-ach.
ja mam tak samo, dlatego wcale nie susze, wole umyc dzien wczesniej, choc po spaniu wlosy sa juz o wiele brzydsze...
Stary 2011-12-22, 20:08   #784
miucciaable
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Ja nie miałam micela z ziai med, tylko niestety z sopot spa. Nie wiedziałam, że coś 'delikatnego' może mi tak poparzyć twarz

Słyszałam o tym, bo w końcu jak się gra to trzeba szybko reagować itp. Ja lubię grać w wyścigi, ale na komputezre. W tamtą zimę mój TŻ przychodził do mnie ze swoim laptopem i graliśmy w NFS - jak jakieś nołlajfy wyglądaliśmy

Co do kosmetyków eko, to niektóre są tak samo eko jak domestos - trzeba czytac składy, bo że coś ma napisane eko to nic nie znaczy

Ja w tym roku byłam z rodzicami i TŻ w Egipcie na wakacjach Tylko, że my polecieliśmy tydzień wcześniej, żeby nie spędzać z nimi całych 2 tygodni A do jakiej miejscowości się wybieracie?
O kurcze zazdroszcze!
Stary 2011-12-22, 20:22   #785
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej piękne
Od jutra wolne pewnie nie wyjdę z kuchni cały dzień

Zabieram się za nadrabianie
Stary 2011-12-22, 20:44   #786
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
(...)
no jasne ze papiloty, to prawie jak nic, to to samo co odksztalcanie moktych wlosow przy spaniu chociazby, nie masz do czynienia z wysoka temperatura jak w przypadku suszarki

ja mam tak samo, dlatego wcale nie susze, wole umyc dzien wczesniej, choc po spaniu wlosy sa juz o wiele brzydsze...
Skoro tak mówisz, to pewnie tak zrobię będę myć rano tylko jak znajdę czas, w pozostałych przypadkach papiloty, zwłaszcza, że drobnych loczków robić nie zamierzam, raczej grube loki, albo fale, żeby tylko klapnięte nie były.
Dobrze, że rozumiesz mój problem, myślałam, że tylko ja tak mam... włosy wtedy wyglądają (wg mnie) na zniszczone i niezadbane... a wcale takie tak normalnie nie są.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 20:46   #787
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzieki dziewczyny za komentarz odnosnie bransoletki

wlasnie pomalowalam trzeci czy czwarty raz paznokcie odzywka eveline, odnosze wrazenie, ze zrobily sie znacznie twardsze no ale ja z natury mam slabe paznokcie...
jesli sie sprawdzi na moich paznokciach to bede kupowac ja caly czas.

Dodaja po jakim czasie zaczelo Ci sie cos nie tak dziac z plytka? Moze zbyt wczesnie staram sie ja ocenic, ale tak twardych paznokci nie mialam juz baaardzo dlugo dlatego jestem troche w szoku.

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 20:48   #788
Shadii
Wtajemniczenie

A znacie może coś, żeby te fale utrwalić, ale żeby nie zniszczyć włosów? Nie chciałabym wpaść z deszczu pod rynnę Chodzi mi np. o coś, co nie posiada alkoholu denatu itd... istnieje w ogóle taki środek do stylizacji?

Stary 2011-12-22, 20:50   #789
buahhot
Marcelover ♥♥♥

moze zel lniany? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387619

Stary 2011-12-22, 20:56   #790
ghana
Zakorzenienie

wykapana, wydepilowana, wymasowana/wybalsamowana włosy umyte i popsikane biovaxem w sprayu ogladam sobie zwariowany piątek na comedy central

jutro pobudka z samego rana - muszę iśc rano porobić ostateczne zakupy na święta- już się boję tych kolejek
Stary 2011-12-22, 21:03   #791
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro tak mówisz, to pewnie tak zrobię będę myć rano tylko jak znajdę czas, w pozostałych przypadkach papiloty, zwłaszcza, że drobnych loczków robić nie zamierzam, raczej grube loki, albo fale, żeby tylko klapnięte nie były.
Dobrze, że rozumiesz mój problem, myślałam, że tylko ja tak mam... włosy wtedy wyglądają (wg mnie) na zniszczone i niezadbane... a wcale takie tak normalnie nie są.
ja Cie dokladnie rozumiem, bo mam tak samo, dlatego bronie sie jak moge przed suszarka.. sa po niej takie sianowate jakby
Cytat:
dzieki dziewczyny za komentarz odnosnie bransoletki

wlasnie pomalowalam trzeci czy czwarty raz paznokcie odzywka eveline, odnosze wrazenie, ze zrobily sie znacznie twardsze no ale ja z natury mam slabe paznokcie...
jesli sie sprawdzi na moich paznokciach to bede kupowac ja caly czas.

Dodaja po jakim czasie zaczelo Ci sie cos nie tak dziac z plytka? Moze zbyt wczesnie staram sie ja ocenic, ale tak twardych paznokci nie mialam juz baaardzo dlugo dlatego jestem troche w szoku.
musze Cie zasmucic ale ja tez zauwazylam ze paznokcie rozdwajaja mi sie nie tylko na koncach(jak zwykle mialam) ale tez u samej nasady i w srodku paznokcia chyba to niestety po tej odzywce Eveline, tylko ze jak mialam te diamentowa, nie skojarzylabym tego z ta odzywka gdyby nie wypowiedzi innych dziewczyn...
Cytat:
A znacie może coś, żeby te fale utrwalić, ale żeby nie zniszczyć włosów? Nie chciałabym wpaść z deszczu pod rynnę Chodzi mi np. o coś, co nie posiada alkoholu denatu itd... istnieje w ogóle taki środek do stylizacji?
dziewczyny polecaja zel meski z isany, w tubie, czarno-pomaranczowy, mam go, ale w sumie mi jakos szczegolnie nie przypadl do gustu, ale ja nie lubie uczucia twardosci wlosow..
ale nie ma zadnego alko i skladowo jest bardzo dobry dla fal/lokow
Stary 2011-12-22, 21:13   #792
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
musze Cie zasmucic ale ja tez zauwazylam ze paznokcie rozdwajaja mi sie nie tylko na koncach(jak zwykle mialam) ale tez u samej nasady i w srodku paznokcia chyba to niestety po tej odzywce Eveline, tylko ze jak mialam te diamentowa, nie skojarzylabym tego z ta odzywka gdyby nie wypowiedzi innych dziewczyn...
hmm to nieciekawie no ale zobaczymy jak sie sprawdzi.. po jakim czasie zaczely Ci sie rozdwajac? ja mam tą sos, moze jest inna... sklad na pewno sie rozni, bo sprawdzalam

Stary 2011-12-22, 21:16   #793
NUTELLA87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Łącze się z Tobą w bólu.

Zapomniałam się przywitać, część.
I na jaki kolor?
hej
włoski maluję już od jakiegoś czasu wiernie Głębokim kasztanem z L'oreala zawsze jestem zadowolona z tego koloru choć wychodzi trochę ciemniejszy niż bym chciała ale po kilku myciach kolor już jest taki jak chcę

dziś jeszcze maseczka na twarz, manicure, balsamowanko, kremowanko i regulacja brwi

-stawiam sobie cele, które realizuję, powoli... ale realizuje
NUTELLA87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 21:21   #794
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dobry wieczór
Jak tylko dotarłam z pracy do domu to praktycznie poszłam spać, taka padnięta byłam...
Byłam dziś u kosmetyczki na regulacji brwi, depilacji meszka i na manicure biologicznym

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 21:21   #795
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
O, dziękuję a myślisz, że utrwali także loki nienaturalne? już zaczęłam czytać wątek, ale chyba na razie same kręconowłose się wypowiadają
Cytat:
(...)

dziewczyny polecaja zel meski z isany, w tubie, czarno-pomaranczowy, mam go, ale w sumie mi jakos szczegolnie nie przypadl do gustu, ale ja nie lubie uczucia twardosci wlosow..
ale nie ma zadnego alko i skladowo jest bardzo dobry dla fal/lokow
Dzięki tylko ja też nie lubię twardych włosów, a po tym żelu takie są?
Poczytałam trochę i wymyśliłam, że może żel aloesowy też by się nadał?

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2011-12-22 o 21:23
Stary 2011-12-22, 21:24   #796
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
O, dziękuję a myślisz, że utrwali także loki nienaturalne? już zaczęłam czytać wątek, ale chyba na razie same kręconowłose się wypowiadają

szczerze to nie mam pojecia sama nigdy nie stosowalam tego zelu, ale slyszalam ze ladnie podkresla skret, lecz czy zadziala na wlosach zakreconych...? trudno powiedziec

Stary 2011-12-22, 21:26   #797
miucciaable
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Jak tylko dotarłam z pracy do domu to praktycznie poszłam spać, taka padnięta byłam...
Byłam dziś u kosmetyczki na regulacji brwi, depilacji meszka i na manicure biologicznym
Fajnie. A co ile sobie takie cos fundujesz? Bo mnie sie wstyd przyznac, kiedy bylam ostatni raz u kosmetyczki....
Stary 2011-12-22, 21:31   #798
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość
Fajnie. A co ile sobie takie cos fundujesz? Bo mnie sie wstyd przyznac, kiedy bylam ostatni raz u kosmetyczki....
Brwi i meszek co miesiąc a manicure na jakieś okazje Miałam nałożyć na paznokcie lakiero-żel ale ułamał mi się chamsko przy samej skórze prawie jeden z paznokci, reszta też kruszyła się i pękała więc musiałam zmienić koncepcje.....

Stary 2011-12-22, 21:31   #799
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Po drugim zmywaniu tych czterech warstw czyli trochę ponad tydzień ją stosowałam. Jak ją miałam na paznokciach to też miałam wrażenie, że sa mega twarde. I tak jak Party napisała, schodziły mi nie tylko po bokach, ale normalnie na środku. Do tej pory czasem mi jeszcze jakiś płat odejdzie

Ja piekę ciasteczka, plecy to mi już odpadają, ale są pyszne
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 21:44   #800
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez miucciaable;31189735[COLOR=Silver

[/COLOR]U mnie niedlugo rocznica smierci Mamy... Widze, ze duzo sie uzbieralo

U mnie w Sylwestra wypada, także też niedługo. No ale to już tyle lat, że człowiek musiał przywyknąć.

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
nie wiem szczerze czy mozna masla czy oleje, nie pytalam o to, ale jak bylam na izo i twarz mi sie sypala to smarowalam miejscowo tlustymi a derma mnie za to skarcila
Może na izo inaczej się pielęgnuje niż bez.
No dla mnie tłuste kremy a naturalne olejki to jest przepaść Skór innych nie znam, mnie służą

A i chyba mi pomogło serum flavo-c na wzmocnienie cery, mniej się czerwieni od zimna, widać różnicę

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 21:44   #801
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Po drugim zmywaniu tych czterech warstw czyli trochę ponad tydzień ją stosowałam. Jak ją miałam na paznokciach to też miałam wrażenie, że sa mega twarde. I tak jak Party napisała, schodziły mi nie tylko po bokach, ale normalnie na środku. Do tej pory czasem mi jeszcze jakiś płat odejdzie

Ja piekę ciasteczka, plecy to mi już odpadają, ale są pyszne
dziekuje za odpowiedz

ide do wanny ować się

Stary 2011-12-22, 21:47   #802
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja jutro sernik stworzę i jakieś ciasto czekoladowe, ale to jak do domu rodzinnego dotrę. Chociaż się na czymś wyżyję.

Nie posądziłabym siebie tak ze 3 lata temu, że będę ciasta piec. Ale gotowych nie zjem, nie ma szans- z wyjątkiem tart z ikei, ale tam jest skład wypisany.

Problem ze zmywaniem, bo od zawsze ręcznego nienawidzę,a tam zmywarki nie ma, ale dam radę. Normalnie wolę 2 godziny myć okna niż 30 min zmywać, najgorsza czynność z zakresu porządków jak dla mnie.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 21:53   #803
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
hmm to nieciekawie no ale zobaczymy jak sie sprawdzi.. po jakim czasie zaczely Ci sie rozdwajac? ja mam tą sos, moze jest inna... sklad na pewno sie rozni, bo sprawdzalam
nie pamietam, bo mialam okres kiedy malowalam, zmywalam i od razu znowu malowalam i nawet sie im nie przygladalam bo z odzywka byly twardsze wiec zeby nie zlamaly mi sie szybko malowalam znowu... ale badz czujna.
Cytat:

tzn ja czuje wszystko na wlosach co stylizuje, nawet pianke ale ten zel jak sie wgniecie to nie jest sztywny, choc go czuc, ale wlosy sa przyjemne (choc dla mnie nie do konca ale ja ogolnie nie lubie uczucia ze cos mam polakierowane, nazelowane na wlosach..) zel aloesowy wcale mi nie utrawala, jedynie troche nawilza.

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
U mnie w Sylwestra wypada, także też niedługo. No ale to już tyle lat, że człowiek musiał przywyknąć.

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Może na izo inaczej się pielęgnuje niż bez.
No dla mnie tłuste kremy a naturalne olejki to jest przepaść Skór innych nie znam, mnie służą

A i chyba mi pomogło serum flavo-c na wzmocnienie cery, mniej się czerwieni od zimna, widać różnicę
nie, bo wtedy mowila mi ogolnie o tlustej cerze. Jakbym szla do dermy to zapytam, ale poki co sie nie wybieram.
Stary 2011-12-22, 21:56   #804
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dodaja a jakie pieczesz?

Też mieliśmy piec ciasteczka ale jednak nie ma do tego chętnych, beda tylko ciasta i moja chałka

Stary 2011-12-22, 21:59   #805
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Dodaja a jakie pieczesz?

Mam już pierniczki, dziś upiekłam ciasteczka cytrynowe i waniliowe. Jutro upiekę jeszcze rogaliki z czekoladą nutellą i marmoladą, chyba cynamonowe i jeszcze ciasto na dużą blachę. Na duże jeszcze do końca się nie zdecydowałam, ale chyba padnie na to, bo ładnie wygląda
http://mojewypieki.blox.pl/2011/01/C...egierskie.html
Stary 2011-12-22, 22:01   #806
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
szczerze to nie mam pojecia sama nigdy nie stosowalam tego zelu, ale slyszalam ze ladnie podkresla skret, lecz czy zadziala na wlosach zakreconych...? trudno powiedziec
To wypróbuję ale jeszcze przedtem spróbuję z żelem aloesowym dzięki za pomysł i link

Stary 2011-12-22, 22:04   #807
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Mam już pierniczki, dziś upiekłam ciasteczka cytrynowe i waniliowe. Jutro upiekę jeszcze rogaliki z czekoladą nutellą i marmoladą, chyba cynamonowe i jeszcze ciasto na dużą blachę. Na duże jeszcze do końca się nie zdecydowałam, ale chyba padnie na to, bo ładnie wygląda
http://mojewypieki.blox.pl/2011/01/C...egierskie.html
Ooo, jak dużo A ciasto wygląda smakowicie

Stary 2011-12-22, 22:05   #808
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Ooo, jak dużo A ciasto wygląda smakowicie
Uwielbiam piec, a przez 2 lata nie mieliśmy z tż dobrze działającego pieca, także teraz mogę poszaleć Poza tym odciążam mamę I mam sporą rodzinę
Stary 2011-12-22, 22:14   #809
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Uwielbiam piec, a przez 2 lata nie mieliśmy z tż dobrze działającego pieca, także teraz mogę poszaleć Poza tym odciążam mamę I mam sporą rodzinę
Aha u mnie malutko osób więc nie mamy takiej potrzeby... Też lubie piec... ale jak mam wene

Ide się doczołgać do wanny, podstawa i spanie.... jeszcze dwa dni i wolne
Dobrej nocy

Stary 2011-12-22, 22:14   #810
ghana
Zakorzenienie

ja upiekę sernik, moja ciocia juz przygotowała makowiec i piernik może mama jeszcze coś mi narzuci, to sie wykażę kulinarnie

kocham piec ciasta <3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości