|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do odkurzania, to jak macie 4 poziomy i pełno schodów to nie dziwię się, że wolicie miotłę. my mamy mieszkanie w bloku, 2 pokoje, więc wolę odkurzyć. |
|
|
|
|
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my też wrzucamy 5zł do słoika zobaczymy ile nam się uzbiera :d zaczelismy z początkiem grudnia
|
|
|
|
|
|
#3124 |
|
Zadomowienie
|
ivona84 życzę zdrówka, oszczędzaj sie.
Dzisiaj po pracy o 9 wieczorem wyjeżdzamy na świeta do Pl Czeka nas długa i męcząca podróż wiec teraz chce złożyć wszystkim Pmkom 2011 Zdrowych spokojnych świąt, żebyście miło zapamietały te pierwsze świeta z mężami dużo zdrowia i radości.
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczęśliwej podróży życzę no i oczywiścieszczęścia, wiary i pomyślności z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia |
|
|
|
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Wesołych Świąt
|
|
|
|
|
|
#3127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważaj na siebie i dużo zdrówka dla Męża. Cytat:
Cytat:
Mnie niestety rozłożyło katar, kaszel...na szczęście Mąż o mnie dba i nawet jutro sam ciasto ma upiec...
|
|||
|
|
|
|
#3128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
i Wesołych Świąt
|
||
|
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam ciastka, upiekłam sernik, piernika i orzechowca
![]() Jutro tylko krem do piernika i polukruję i krem do orzechowca ![]() Padam na ryj
|
|
#3130 |
|
Rozeznanie
|
hej piękne
mnie też przygotowania pochłaniają ... tylko że jestem w pracy po 8 h i ruch w sklepie jest niesamowity ![]() jak wrócę do domu o 19 nie mam kompletnie na nic siły, dzisiaj porobiłam porządki ogólne, odkurzyłam już, a jutro czeka mnie farbowanie włosów mycie okien z wewnątrz tylko na szczęście, pastowanie przedpokoju ... itd. Oczyywiście jak zwykle jestem w Wigilię w pracy i pewnie do ... 14 , 15 ? A kolacja u teściów koło 16stej ... Mam dosyć ... Wam życzę spokojnych i pełnych miłości Świąt spędzonych po raz pierwszy z naszymi wspaniałymi Mężami
|
|
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym Wam już teraz złożyć życzenia ponieważ później przygotowania mogą zając mi zbyt wiele czasu.
Życzę Wam pełnych ciepła, spokoju i radości Świąt Bożego Narodzenia oraz dużo miłości i odpoczynku w gronie rodzinnym |
|
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej Panny Mlode 2011
![]() Nie bylo mnie tu sto lat ![]() Konczy sie NASZ rok.... To byl wspanialy czas-te wszystkie plany, rozwazania, przygotowania ehh. Bylo-minelo ![]() Chcialam Wam kochane zyczyc cudownych Swiat,zdrowych, radosnych, spokojnych oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym 2012 Roku ![]()
|
|
|
#3134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gwiazdeczka, moze wrocimy do naszego zachpom watku?
|
|
|
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Życzę Wam szczęścia, zdrowia,
pogody ducha i wszystkiego co najlepsze. Aby czas tych Świąt przebiegał w rodzinnej i ciepłej atmosferze. Wesołych Świat
|
|
|
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki moje kochane składam Wam życzenia
![]() Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyć trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba.
|
|
#3137 |
|
Zadomowienie
|
Również chciałam złożyć wszystkim serdeczne życzenia świąteczne;-)
|
|
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Również życzę wesołych świąt!
|
|
|
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jestem obżarta
|
|
|
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3142 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobitki
Wiem, ze baardzo dawno się nie odzywałam i możecie mnie za to skrzyczeć, ale taka już niestety jestem, leniwa ! Pojawiam się tu dzisiaj, żeby pokazać Wam Nasze zdjęcia ślubne. Być może nie będziecie zainteresowane ich oglądanie, ale dla chętnych daję linki. Pozdrawiam was cieplutko i mam nadzieję, że zmobilizuję się i będę częściej do was zaglądać a raczej odzywać się, bo podczytuję Was na bieżąco. Trzymajcie się cieplutko. Obiecane linki: http://www.facebook.com/media/set/?s...9723924&type=3 http://www.facebook.com/media/set/?s...9723924&type=3
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie się prezentowaliście Miałaś cudny makijaż
|
|
|
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie te plenerowe
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Super zdjęcia
![]() Czemu ja myślałam, że jesteś blondynką?
|
|
|
|
|
#3147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładne zdjęcia, wyglądaliście cudownie ![]() Pewnie po całej sesji plenerowej sukienka fajnie wyglądała
|
|
|
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne zdjecia Gitmartusia - pieknie wyglądaliscie
|
|
|
|
|
#3150 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej
Cytat:
Cytat:
JuSstiii makijaż na ślub i wesele robiła mi kosmetyczka a na plener malowałam i czesałam się sama. Z makijażu oczu byłam mega zadowolona, ale wydaje mi się, że na plenerze miałam lepiej wykonturowaną twarz brązerem, różem i rozświetlaczem. Ale to już moje subiektywne odczucie ![]() Świniaczek tak to jest tutaj na wizażu, że mamy jakieś wyobrażenia o Nas i nie zawsze one się sprawdzają. Chociaż muszę Ci powiedzieć, że był taki czas, że miała blond włosy a właściwie pasemka, bo z natury jestem ciemną blondynką. Co prawda mój naturalny kolor poprzez farbowanie też ściemniał, ale kiedyś bardziej przypominał blond (taki polski, mysi ) niż brąz.Aldrin oj tak suknia wyglądała (a raczej cały czas wygląda, bo jeszcze jej nie czyściłam) masakrycznie. Jest tak sflogana, ze szok. Przyznam szczerze, że tak się wyszaleliśmy na tej sesji, że suknia nie mogła wyglądać inaczej. Zresztą po samym weselu wyglądała już nieciekawie więc na sesji ją tylko doprawiłam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

Narazie póki co ok tylko musze się oszczędzać, bo się mi skraca szyjka. Na początku grudnia wylądowałam z bólami brzucha w szpitalu i od tego czasu siedzę na zwolnieniu i czas mi tak zapiernicza, że zanim się obejrzę to trzeba bedzie mnie wieźć na porodówkę, a przez tą skracającą się szyjkę to nawet

Po prostu byśmy z matką na głowę dostały. Wolimy dwa razy dziennie pozamiatać i co chwilę przemyć podłogę (zależnie od pory roku, jak jest mokro to psy delikatnie mówiąc wnoszą ze sobą wszystko a niewykonalne, żeby za każdym razem co wchodzą do domu wycierać im łapy, bo wycieczka dwór-dom jest średnio co pół godziny
)
I jeszcze muszę posprzątać w mieszkaniu i wyprać ręczniki i pościel, a z kolei jutro mnie czeka pieczenie ciast bo tylko to robię na święta. I dziś jeszcze musimy pojechać po prezenty dla dzieci szwagra i do spowiedzi. A wczoraj kupilismy choinkę - dziś obieranie 

no i oczywiścieszczęścia, wiary i pomyślności z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia
i Wesołych Świąt
katar, kaszel...na szczęście Mąż o mnie dba i nawet jutro sam ciasto ma upiec...

Pięknie się prezentowaliście